Najbolje alternative za ExpressVPN

Iako osobno ne bih razmišljao o zamjeni ExpressVPN-a, postoje slučajevi kad vam treba VPN jednako dobar, ali po nižoj cijeni. Dakle, pitanje koje stoji jest: ima li ih besplatne zamjene ExpressVPN koji su sigurni i pouzdani za upotrebu? Kada je u pitanju najbolji davatelji VPN usluga, ExpressVPN osvaja ruke dolje, ali neke alternative se mogu mjeriti.


Ako tražite premium ili besplatne zamjene ExpressVPN za PC, Mac, Android, iOS, Apple TV, Roku, FireStick, PS4 ili Xbox One, trebali biste pročitati sljedeći članak.

Najbolje ExpressVPN alternative

Najbolje ExpressVPN alternative

O ExpressVPN-u

ExpressVPN je dokazao da zaslužuje svoje mjesto na tržištu među svim ostalim konkurentnim pružateljima VPN usluga. Teško je zanijekati tu činjenicu kada tvrtka nudi besprijekorne performanse i vodeće sigurnosne standarde. Budite sigurni, kod svog davatelja usluga poput ExpressVPN čuva se privatnost jer se ne pohranjuju zapisnici vašeg mrežnog prometa ili aktivnosti. Streaming s ExpressVPN gledanje televizije čini vrijednim. I ne samo to pouzdano deblokirati sve vrste usluga velikog vremena kao što su Netflix, Hulu, Sky Go, HBO GO, BBC iPlayer, TenPlay, Hotstar i Amazon Prime Video, ali vam također pruža iskustvo brzog i bez mucanja u streamu. Što može biti bolje od anonimno pregledavanje interneta? Iskreno ništa.

ExpressVPN vam u osnovi pruža priliku za odlazak tajni internetski, na neki način, ni davatelj internetskih usluga ili treća strana ne mogu pratiti što radite. To postiže mimo skrivanje vaše trenutne IP adrese tako da vaš stvarni identitet ostaje nepoznat. Ako se suočite s bilo kakvim poteškoćama, 15 sekundi je otprilike vrijeme koje čekate prije ljubazna 24/7 korisnička podrška odgovore. ExpressVPN možda i nije najjeftiniji, ali sigurno nakon što ga isprobate shvatit ćete da vrijedi svaki peni. Ovaj ExpressVPN pregled pomoći će vam da razumijete sve što trebate znati o davatelju.

Zašto tražiti ExpressVPN alternative?

Iako je teško razumjeti zašto bi itko ispao na ExpressVPN-u, neki su i dalje tražili zamjenu. Vi biste to pomislili Politika povrata od 30 dana i a kompatibilna aplikacija prilagođena korisnicima udari u kućnu vožnju s klijentima, ali očigledno, ne možete svima ugoditi. Možda ExpressVPN nije ono što traže, ili je to možda iz njihovog proračuna. Brojni su razlozi zbog kojih ih korisnici interneta traže ExpressVPN zamjena, od kojih su neke:

  • Skupe cijene: Uz izvrsnu uslugu dolazi do troškova, a za mnoge ljude vani 12,9 dolara mjesečno nije sladak posao. Razmislite i razmotrite sve što smo do sada spominjali o ExpressVPN-u; po razumnim cijenama. Ali na kraju je to svatko svoj.
  • Istovremenih konekcija: Obitelj od pet članova voljela bi istovremeno povezati njihov VPN sa svim svojim uređajima. ExpressVPN ograničava vas na pet istodobnih veza, dok ostali davatelji usluga poput NordVPN dopuštaju do 6 uređaja.
  • Geografski ograničene web stranice: ExpressVPN može deblokirati sve glavne streaming usluge; međutim, povremeno se mogu pojaviti slučajevi neuspjelih pokušaja. ExpressVPN nije deblokirao vaš omiljeni TV kanal, što je bio dobar razlog da se korisnici odreknu davatelja usluga i potraže njegovu zamjenu. Korisnici ExpressVPN-a nisu jedini, jer se klijenti drugih pružatelja VPN usluga mogu suočiti s istim problemom. Pa, kad plaćaju visoku cijenu, ne očekuju nikakve pogreške i iskustva bez greške s ExpressVPN-om.

Besplatne alternative ExpressVPN

To što je besplatna ne znači da je dobro. To je uobičajena zabluda među mnogima. Neizvjesno ćete riskirati svoje osobne i financijske podatke besplatna VPN usluga, onaj za koji ste mislili da posjeduje iste kvalitete kao VPN cijene. Dno crta je čak i ako je besplatan, to ne vrijedi, i imamo mnogo razloga koji potkrepljuju moju tvrdnju. Pogledajmo najprije besplatne VPN-ove koji se smatraju nesigurnim za upotrebu. Nakon toga detaljnije ću istražiti razloge zašto ih ne preporučujem. Hola, Hotspot štit, TigerVPN i Spotflux treba izbjegavati pod svaku cijenu.

Zašto su besplatne VPN mreže nesigurne?

Nema nedostatka razloga zašto biste trebali izbjegavajte korištenje besplatnih davatelja VPN usluga osim ako apsolutno nema druge alternative.

  • Većina besplatnih VPN-ova djeluje pri malim brzinama.
  • Mnogi se korisnici prijavljuju za besplatnu uslugu, što uzrokuje preopterećenje na poslužiteljima.
  • Besplatni VPN-ovi mogli bi profitirati od prodaje vaše širine pojasa i podataka trećim oglašivačima.
  • Ne uključuju se enkripcije, što znači da je vaš identitet izložen na mreži.
  • Besplatni VPN-ovi evidentiraju vaše internetske aktivnosti i znaju što radite na mreži.
  • Te tvrtke prosljeđuju veze na web stranice koje bi mogle biti zlonamjerne bez vašeg pristanka.
  • Možda postoji skriveni zlonamjerni softver koji može ozbiljno oštetiti vaše osobne podatke i uređaj.

Trebate više razloga? Iz male brzine pregledavanja do ograničene propusnosti i ciljano oglašavanje, besplatni davatelji VPN-a, nisu ništa drugo do bol u vratu. Bolje vam je da plaćate samo davatelja usluga. I na toj bilješci dopustite mi da nabrojim neke od najboljih ExpressVPN alternativa.

Najbolje ExpressVPN alternative

1. BulletVPN

Tako dopuštaju do 5 istodobnih veza– ne razlikuju se od ExpressVPN-a u tom području – ali nude besplatna usluga Smart DNS svojim paketom. Treba nešto računati, zar ne? Ako se naplaćuje mjesečno, BulletVPN udara u at 10.9 $, što ne donosi toliko razlike. BulletVPN-a prilagođene i kompatibilne aplikacije pomoći pretplatnicima da lako pregledavaju aplikaciju. Tvrtka je snažna protokoli za enkripciju može deblokirati geografski ograničen materijal bez obzira na vašu geo-lokaciju.

Nude sigurne veze s pouzdanim poslužiteljima koji mogu zaobići ograničenja sadržaja iz bilo koje zemlje. Znajući da tvrtka nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, što moraš izgubiti? Pogledajte našu Pregled BulletVPN-a za dodatne informacije.

2. NordVPN

Njihova mjesečna pretplata nije previše povoljna jer košta 11,95 dolara mjesečno, jedan dolar manje od cijena ExpressVPN-a. Međutim, ako se pretplatite na duže razdoblje, dobit ćete njihovu premijsku zaštitu i plaćanje 5,75 $ na godišnjoj osnovi. Ako vam je teško da odaberete na kojem će uređaju žrtvovati svoju privatnost, imajte na umu da privatnost na mreži možete osigurati na svim svojim uređajima pomoću NordVPN. Ova tvrtka dopušta do 6 istodobnih veza.

Svoj internetski promet možete zaštititi bilo gdje da krenete svojim prometom user-friendly aplikacije dostupne na svim platformama. Pristup omiljenim web stranicama i uslugama zagarantiran je bez obzira na to gdje se nalazite kako biste mogli zaboraviti na geografska ograničenja i ograničenje propusnosti. Ovaj NordVPN pregled učinit će da želite dobiti VPN što je prije moguće. Nedavno smo objavili oglas ExpressVPN vs. NordVPN usporedba koja je ako ćete vidjeti kako se NordVPN slaže s ExpressVPN-om.

3. IPVanish

Mislili ste da je šest istodobnih veza u redu? Samo pričekajte dok ne odjavite IPVanish-a deset istodobne veze na mnogim uređajima, što je ogroman plus za pružatelja usluga. Njihove cijene su uglavnom fer, uz mjesec dana upotrebe $ 7,50, tri mjeseca za $ 6.74 svaki, a godinu dana za $ 4,87 na mjesec. Kao što samo ime govori, ovaj davatelj usluga nestaje s vaše IP adrese i stvarnog identiteta kada je online kako bi korisnicima pružio potpunu anonimnost..

Ako nestanete s interneta, možete pregledavati web, ali ono što želite, a da i ne spominjemo, omogućuje vam da deblokirate web stranice i sadržaje sa svim vrstama ograničenja. Uz sve navedeno, IPvanish se kvalificira kao izvrsna zamjena za ExpressVPN. U ovome IPVanish pregled, naučit ćete sve o IPVanishu. Za detaljnu analizu kako se IPVanish uspoređuje s ExpressVPN-om, pogledajte naše ExpressVPN vs IPVanish polaganje karata.

4. VyprVPN

Zajedno sa ExpressVPN, NordVPN i IPVanish, VyprVPN vjerojatno je jedan od najpoznatijih pružatelja VPN usluga vani. VyprVPN nudi svojim korisnicima različite značajke koje se ne mogu naći u drugim alternativama. Njihovo ‘Kameleon,’ na primjer, pruža jedinstveni protokol šifriranja. GoldenFrog, tvrtka koja stoji iza VyprVPN također nudi besplatnu šifriranu uslugu slanja poruka pod nazivom Cyphr.

Za detaljnu analizu svega što VyprVPN nudi, pročitajte našu VyprVPN pregled. Mjesečna pretplata VyprVPN počinje u 3,35 USD mjesečno. U slučaju da se želite povezati do 5 uređaja istovremeno, ipak morate izdvojiti najmanje 5 USD mjesečno u svojoj pretplati na VyprVPN. Želite znati kako se VyprVPN uspoređuje s ExpressVPN? Pročitajte naše ExpressVPN vs. VyprVPN usporedba.

5. Isključivač

Ovo nije VPN, ponavljamo, nije davatelj VPN usluga. Razlog zašto spominjemo Unlocator je zato što je to Smart DNS proxy koji – baš kao i VPN- može zaobići geo-ograničenja. Međutim, ne prihvaćaju iste metode. Unlocator preusmjerava samo dio podataka koji otkrivaju vašu točnu lokaciju putem njihovih namjenskih poslužitelja, što znači da se vaši podaci ne bi trebali zamotati u šifriranje.

Bijeli Smart DNS proxy ne maskira vašu IP adresu; to radi isporučujte brze stope prilikom strujanja medijskih sadržaja na mreži. Cijene usluge Unlocator vrijede prema potrebi 4,9 $ mjesečna naknada za svoje usluge. Kao što možda znate, što je duže razdoblje na koje se prijavljujete, niža cijena postaje. Da biste saznali više o ovom Smart DNS proxyju, pogledajte ovo Pregled neisključivača.

Najbolje ExpressVPN alternative

Svaki od pružatelja VPN usluga koje smo gore spomenuli napravio bi odgovarajuću zamjenu za ExpressVPN. Međutim, to ne ugrožava ono o čemu se ExpressVPN radi. Evo posljednjeg savjeta, držite se podalje od besplatnih VPN-ova; to su loše vijesti.

VPN davatelji koje sam spomenula dobit će posao za vas. Mislite li da sam nabrojao najbolje VPN-ove? Imate li na umu bilo koje moguće moguće zamjene za ExpressVPN? Volio bih da vam se javim, pa ne napuštajte stranicu bez komentara.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me