Najbolje alternative za IPVanish

Postoji li bolja alternativa za IPVanish? Privatne veze, internetska sloboda i dobre usluge ključne su komponente pružatelja VPN usluga IPVanish. Možete reći da je siguran dobavljač iz svog imena jer predstavlja upravo ono što IPVanish radi. Ovim VPN-om nestaje vaša stvarna IP adresa tako da niti vaš identitet ni mrežna aktivnost nisu izloženi javnim očima. Vaši su podaci sigurni uz IPVanish i to je vjerojatno najvažniji aspekt bilo kojeg vrhunskog pružatelja VPN usluga. Njihov plan cijena je razuman, nije ni najskuplji ni najjeftiniji jer se čini da lebde usred tržišta svojim modelom cijena. IPVanish ne nedostaju značajke koje se smatraju ogromnom potrebom. Oni pokrivaju sve osnove, sigurnost, funkcionalnost i anonimnost.


Međutim, pružatelj još uvijek ne pogađa mnoge kao neupadljivu VPN uslugu. Kao što je spomenuto u recenziji IPVanish koju smo objavili, činjenica da je sa sjedištem u SAD-u može biti pomalo zabrinjavajuća, bez obzira na njihovu najavu o politici ništice. Zbog svog položaja metode šifriranja koje koriste su iste kao one koje koristi američka vojska, a prebacivanje poslužitelja je neograničeno radi maksimalne zaštite. Ako ne želite preuzeti našu riječ, možete pitati NBC News, Mashable, TechRadar, CNN i Lifehacker koji s ponosom preporučuju IPVanish. Prema Tomovom vodiču, “IPVanish je najcjelovitija VPN usluga koju smo testirali.” Uz to, otkrijmo koliko je dobar IPVanish i koji su pružatelji usluga kvalificirani kao njegov zamjena..

IPVanish alternative

IPVanish alternative

Zbrojene su najbolje IPVanish VPN alternative

Proveli smo različite testove kako bismo pronašli najbolju alternativu za IPVanish. Evo rezultata:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN
 5. Unlocator

Zašto tražiti IPVanish alternative?

Tvrtka je tijekom svojih 15 godina iskustva izgradila lojalnu korisničku bazu, ali to nije spriječilo ljude da traže druge alternative. Nema dugo razdoblje besplatnog probnog razdoblja i samo 7-dnevno jamstvo povrata novca nije toliko uvjerljivo. Vremensko ograničenje ograničava i jednostavno nije dovoljno vremena da se ljudi odluče. Ne postoje razgovori uživo ili telefonski razgovori za korisničku uslugu, što početnim pretplatnicima može biti malo obeshrabrujuće. Iako je njihov raspon cijena prilično prihvatljiv, on je i dalje skuplji od ostalih konkurenata. Ispod su razlozi zašto kupci traže IPVanish alternative:

 • Skup: 11,99 USD mjesečno je skupo u odnosu na osnovne usluge koje IPVanish nudi.
 • Neatraktivno sučelje: Aplikacija nije nimalo lijepa jer shema zelene i crne boje nije nezanimljiva.
 • Nije brzo: Unatoč onome što oglašavaju na svojoj web stranici, mnogi korisnici nje IPVanish nije najbrži VPN na svijetu.
 • Prijateljski za početnike: Dizajn softvera može biti malo težak za one pridošlice koji još uvijek ne znaju svoj VPN.
 • Netflix blokiran:  Poslužitelji IPVanish ne mogu deblokirati Netflix.

Besplatno IPVanish alternative

Besplatni VPN nikad nije opcija. Obično kada je nešto besplatno, ne možemo se zapitati u čemu je ulov? Ovdje je ulov da su nepouzdani i nesigurni. Čak i uz postojanje zakonitih besplatnih dobavljača VPN usluga, vaš će uređaj možda preuzeti virus ili možete podvrgnuti svojim podacima zlonamjerne napade. Nema razloga da idete tim putem kada možete davati jeftinog davatelja usluga koji će cijeniti povjerenje koje im ulažete. Evo popisa besplatnih VPN-a od kojih biste trebali ostati podalje.

 • Spotflux
 • Hola
 • TigerVPN
 • Štit za žarište

Zašto su besplatne VPN mreže nesigurne?

Ugrožavali biste svoju privatnost i svoje podatke doveli u opasnost. Imajte na umu da je jedini razlog zašto tražimo VPN tajnost privatnosti i sigurnosti, a obje ih ne zadržavaju besplatni VPN-ovi. Za daljnju razradu zašto ne biste ni pod kojim uvjetima trebali koristiti besplatne VPN-ove, nastavite čitati.

 • Mogli bi prodati vašu propusnost trećim oglašivačima.
 • Oni ne kriptiraju vaše podatke, što znači da vaše računalo nije sigurno.
 • Većina besplatnih VPN-a vrlo je spora zbog velikog prometa.
 • Besplatni VPN-ovi pohranjuju zapise vašeg mrežnog prometa i aktivnosti.
 • Preusmjeravaju vas na web stranice koje bi mogle biti zlonamjerne bez vašeg dopuštenja.
 • Neke besplatne VPN aplikacije imaju skriveni zlonamjerni softver koji vam može ukrasti podatke slanjem neželjene e-pošte, krađu podataka o kreditnoj kartici, čineći vaš uređaj nedostupnim ili hakiranjem na vaše internetske račune..
 • Oni guraju oglase na web stranice koje posjetite.

Osobno vam preporučujemo da platite VPN uslugu i odustanete od ideje da dobijete besplatnu. Najbolje što možete učiniti je istražiti brojne VPN usluge dok ne pronađete onu s kojom ste najviše ugodni. Ako ste naišli na IPVanish, a niste bili toliko hiper oko toga, uvijek možete provjeriti njegove alternative.

Najbolje IPVanish alternative

ExpressVPN

ExpressVPN skuplje je od IPVanish-a s cijenom od 12,9 $ mjesečno, ali s dobrim razlogom. Njihov širok raspon ponuđenih značajki znači da je usluga posvećena svim vrstama ljudi. Iako ExpressVPN ne nudi besplatno probno razdoblje, oni nude 30-dnevno jamstvo povrata novca. Mnogo je ljubavi prema ExpressVPN-u, ali njihovo je intuitivno korisničko sučelje daleko najbolja osobina. Usluga se može koristiti na najviše pet uređaja istovremeno, za razliku od IPVanish-a koji je udvostručio svoj broj na 10 istodobnih VPN veza. Pomoću ExpressVPN-a ne postoji usluga koja je prevelika za deblokiranje, uključujući Netflix. pa ako tražite zamjenu za IPVanish zbog toga što nije zaobišao Netflix, prijavite se za ExpressVPN. Dobivate i neograničenu propusnost, neograničenu brzinu i neograničene preklopnike poslužitelja. Da biste saznali više o svim značajkama koje ExpressVPN može ponuditi, svakako pogledajte naše ExpressVPN pregled.

Prethodno smo objavili oglas ExpressVPN vs IPVanish usporedbu u slučaju da želite dobiti bolji uvid u ta dva kvadrata jedan protiv drugog.

BulletVPN

Omogućuju do 5 istodobnih veza – što je manje od onoga što nudi IPVanish – ali nude pretplatu na usluzi Smart DNS uz svoju pretplatu. BulletVPN košta 10,9 dolara mjesečno što ne donosi toliko razlike. Poput ExpressVPN-a, oni nude 30-dnevno jamstvo povrata novca, za razliku od 7-dnevnog suđenja IPVanish-a. Na njihovoj web stranici imaju značajku posvećenu njihovoj sposobnosti da deblokiraju Netflix. “Gledajte američke Netflix u Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi ili bilo gdje drugdje u svijetu.” Ovo dokazuje koliko je posao deblokiranja Netflixa velik za ljude. Oni nude velike brzine i host poslužitelje u zemljama prvog reda, zbog čega nećete doživjeti gubitak brzine sa svojim vezama. Konačno, i što je najvažnije, imaju jednostavno postavljanje i jednostavno korisničko sučelje. Pročitajte naše Pregled BulletVPN-a da saznate više o svemu što ovaj pružatelj VPN usluga može ponuditi.

NordVPN

NordVPN zasigurno je jedan od najpopularnijih pružatelja usluga u okolini jer za preuzimanje i upotrebu nije potrebno napor ili tehnička pozadina. 30-dnevna garancija povrata novca ne daje vam razlog da ne pokušavate NordVPN. Imaju sve za ponuditi. Oni su brzi, super sigurni sa puno poslužitelja širom svijeta. IPVanish je siguran, ali ne može se natjecati s dvostrukim NordVPN-om enkripcijski VPN i stroga politika zabrane zapisa. NordVPN je također jedan od rijetkih VPN-a koji uspješno zaobilaze Netflixov VPN blok. Uz sve nevjerojatne značajke koje ovaj pružatelj VPN usluga može ponuditi, ne može se reći da je 11,99 USD mjesečno previše. Pokrili smo sve prednosti i nedostatke NordVPN-a NordVPN pregled.

VyprVPN 

VyprVPN je brz i sjaji u svojoj upotrebljivosti. Izvrstan je pružatelj VPN-a koji kupcima nudi brojne poslužitelje, izvrsne sigurnosne značajke, kompatibilnost s Netflixom i pouzdanu korisničku uslugu. Međutim, njihova je politika sječa malo upitna. Dakle, ako vam je stalo do privatnosti i bujice, VyprVPN nije za vas. Pomoću VyprVPN Premium dobijate 5 istodobnih veza (kao i steknite pristup drugim pogodnostima poput Chameleona, našeg vlasničkog protokola). Njihov osnovni plan košta 5,00 USD mjesečno bez politike povrata. Ako ima ikakve razlike, nude 3-dnevno besplatno probno razdoblje. Dubinska VyprVPN analiza može se naći u ovom pregledu.

Unlocator

Iako Unlocator nije davatelj VPN usluga, on obavlja putem različitih metoda neke od funkcija VPN-a. To je Smart DNS proxy koji može zaobići geo-ograničenja, uključujući i one Netflix USA. Unlocator samo preusmjerava dio vaših geolokacijskih podataka putem svojih namjenskih poslužitelja, tako da ne mogu svi vaši podaci biti šifrirani. Pametni DNS proxy ne krije vaš IP ili maskira vaš identitet, ali činjenica da pruža brže brzine prilikom strujanja audio i video sadržaja putem interneta to nadoknađuje. Mjesečna pretplata Unlocatora stiže za 4,9 $ i, naravno, kao i kod mnogih davatelja usluga, što se duže prijavite, niža će cijena biti. Za više informacija o ovom Smart DNS proxyju pogledajte naš Pregled neisključivača.

Najbolje IPVanish alternative

Onima od vas koji žele surfati Internetom bez brige o hakerima ili uljezima trebali bi vrlo dobro razmisliti o IPVanishu. Iako mu nedostaju fantastične značajke koje ga izjednačavaju s konkurentima, cijene i usluge nadoknađuju njegove nedostatke. Ako vam je sigurnost glavni prioritet, nemojte ni razmišljati dva puta o pretplati na IPVanish-ove usluge. Međutim, velike brzine i jedinstvene značajke jednostavno nisu njihovi najjači elementi. Ukratko, IPVansih ima dobro uspostavljen, jak ugled u industriji, i pružit će vam sigurnost koju tražite. Mislite li da postoji potreba za alternativom IPVanish? Javite nam se u odjeljku za komentare ispod kojeg pružatelj VPN usluga čini najbolju zamjenu za IPVanish.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map