Najbolje alternative za NordVPN

Postoje li bolje mogućnosti za NordVPN? To je pitanje koje sam često postavljao prema onome što sam prošao s ovim premium davateljem. Da budem iskren, VPN uopće nije loš. Dao mi je privatnost koja mi je trebala i pristup sadržaju iz različitih zemalja. Međutim, to nije bilo dovoljno. NordVPN predstavlja sve što bi VPN trebao biti, ali to je brzina i slaba korisnička podrška moglo bi vas natjerati da potražite alternative. Dakle, ako imate dvojbe, hajde pogledajte neke pružatelje VPN usluga koji se kvalificiraju kao prikladne NordVPN alternative.


Best-alternative-za-NordVPN

Najbolje alternative za NordVPN

NordVPN – O čemu se sve priča

Kao što je otkriveno u našoj NordVPN pregled, NordVPN je jedini davatelj usluga koji koristi a metoda dvostruke enkripcije, što mu daje konkurentnu prednost prilikom traženja sigurnosti. Dodajte tome, njihovo stroga politika bez zapisa što olakšava umu njihovih kupaca.

Ovaj davatelj usluga neprestano traži načine poboljšanja uložili mnogo novca i truda u ažuriranje njihove mreže opskrbiti korisnike brzim vezama. Brinu se o potrebama svojih kupaca, zbog čega su jedan od rijetkih VPN-a koji su smislili način da postignu deblokirajte Netflix. Sve u svemu, nema sumnje da je NordVPN jedan od najbolji davatelji VPN usluga Tamo vani.

Doduše, NordVPN jest pomalo skupo, ali to je izvrsne aplikacije prilagođene korisnicima, mnoštvo dodatnih značajki i kvalitetna usluga opravdava trošak. Ali, možda se pitate, postoje li bolje opcije? U ovom ćemo pregledu to otkriti.

Besplatne NordVPN alternative

Bez obzira na to koliko ste slomljeni ili koliko očajnički trebate sigurnost, vi nikada ne bi trebali pribjegavati besplatnom VPN-u. Sviđa mi se TigerVPN, TunnelBear, Hola i više ih zapravo može biti sabotirajući vašu sigurnost i anonimnost.

Zamislite to, nema toga kao što je besplatni VPN, a ulov je uvijek tu. Jednom kada djelujete s besplatnim VPN-om zapravo ste plaćanje cijene s vašim osobnim podacima, podacima i vjerodajnicama. Jesu li vrijedni rizika? NE. Pročitajmo zašto.

Što je drugo u opasnosti?

Prema riječima predsjednika Centra za prijetnju:

“Što su niži troškovi aplikacije, veća je šansa da imaju sigurnosnih problema.”

Pa, slažem se s njim 100%. Ništa dobro ne proizlazi iz povjerenja besplatnog VPN-a. Da objasnim zašto?

 • Prije svega, besplatne stvari privlače milijune. Možete li zamisliti koliko njih koristi iste poslužitelje? Ide brzina.
 • Oni prodajte svoje osobne podatke radi profita.
 • Postoji nekoliko besplatnih VPN-a koji lažno predstavljati zakonit softver. Drugim riječima, one su prisutne ukrasti vaše podatke, poslati vam neželjenu poštu ili učiniti vaš uređaj dovoljno ranjivim za hakiranje.
 • njihov enkripcija je vrlo ograničena, to je naravno ako ih ima, za početak.
 • S vremenom ćeš biti bombardiran neželjenim oglasima.
 • Privatnost je sve, a to nećete moći spavati noću te VPN-ove sakupljaju korisničke podatke i pohranjuju ih na daljnju upotrebu. (Prodajte ih sestrinskim tvrtkama).
 • Možda ste iznenada usmjeren na web stranice sa zlonamjernim softverom koji može ciljati vaš uređaj.

Uz sve rečeno, sa sigurnošću možemo reći da ste bili upozoreni. Pretplatite se na pravog davatelja VPN usluga i izbjegavajte da se podvrgavate napadima i krađama takve vrste. NordVPN možda nije svima po volji, ali to ne opravdava dobivanje besplatnog VPN-a.

Zašto tražiti NordVPN alternative?

NordVPN ima najnoviju aplikaciju za Android TV pa vlasnici Androida sada mogu uživati ​​u svim prednostima koje NordVPN može ponuditi. Vidite, NordVPN neprestano traži načine kako proširiti svoju korisničku bazu i poboljšati njihovo iskustvo. Ljudi bi mogli potražiti NordVPN alternative ako nisu bili zadovoljni njihovim uslugama. Radije biraju drugog davatelja usluga zbog sljedećih značajki u nastavku.

Visoka cijena

NordVPN nudi tri razine cijena: 11,95 USD mjesečno, 69,00 USD godišnje ili 79,00 USD svake dvije godine. Jer postoje i drugi davatelji usluga koji to obećavaju visoka razina sigurnosti po nižoj cijeni, cijene NordVPN-a cijene su prilično skupim. Svakako.

S obzirom na zajamčene sigurnosne značajke i istinito nema politike dnevnika što NordVPN nudi, cijena je više nego prihvatljiva. Tvrtka također nudi 30-dnevna garancija povrata novca. Dakle, ako se ne želite još samo još obvezati, imate vremena da se predomislite.

Bolja brzina

Također je vrijedno spomenuti da NordVPN’s brzina i ukupni učinak drastično su se poboljšali tijekom godina. Međutim, postoje mnogi korisnici koji radije ne bi riskirali s navodno sporim VPN-om i umjesto toga bi tražili uglednog i brzog davatelja VPN usluga. Pokušao sam koristiti njihove servere za igranje.

Iako su posvetili poslužitelje za posebne potrebe, uključujući igranje i bujicu, nisam imao sreće jer je moja igra neprestano blještala i zaostajala. Ako NordVPN djeluje na njihovu konzistentnost brzine, njihovo bi se korisničko iskustvo definitivno poboljšalo.

Istovremene veze

Uz jednu NordVPN pretplatu, možete dijeliti isti račun s još 5 uređaja, osim vašeg, naravno. Ovo je vrlo korisno s obzirom na to ExpressVPN nudi 5. Međutim, na popisu su još davatelja usluga koji dopuštaju ukupno 10 veza. Da, govorim o IPVanishu.

Nadalje, još jedna loša stvar u vezi sa NordVPN-om je da to morate promijenite svoj protokol ako se dva istodobna uređaja povežu na isti poslužitelj.

Korisnička podrška

Iako im je cilj da njihovi kupci imaju glatko iskustvo, oni to možda žele uložite malo više u njihovu korisničku podršku. Oni nude bolju uslugu kupcima od ostalih pružatelja usluga, ali dobijaju puno žalbi na svoje. Međutim, prema mom scenariju, uopće nisu bili tako loši. Osim nekoliko pitanja koja su ponudili da im pošalju stariju podršku. Odgovor sam dobila nekoliko dana kasnije.

Ali ipak, oni nemate telefonsku podršku i oni ne dajte nikakva jamstva za usluge, koji se možda neće svidjeti prvo pretplatnicima.

Najbolje NordVPN alternative

Ima dosta pružatelja VPN usluga koji preplavljuju tržište i služe kao prikladna zamjena za NordVPN. Pogledajmo, hoćemo li?

ExpressVPN

Iako ExpressVPN je malo skuplji od ostalih konkurenata na tržištu. To košta 12,9 $ mjesečno, njihove usluge jednake onima NordVPN-a. Od sada, ExpressVPN to dopušta pet istodobnih veza po računu, što se još uvijek smatra niskim u odnosu na ono što nudi NordVPN.

No, ExpressVPN-om provjerite odgovore na pitanja i pitanja podrška uživo chat u svakom trenutku. Zaštita je u najboljem redu kada ih uzmete u obzir 256-bitna AES enkripcija. I ne samo to, već ExpressVPN nudi i prekidač za zaustavljanje, zaštita od curenja DNS / IPv6 i podjeljena tunela.

ExpressVPN-a brzine su bolje od drugih, i istinski se ističe kada je riječ o strujanju, pouzdano deblokirajući sve glavne usluge uključujući Netflix, Hulu, BBC iPlayer i Amazon Prime Video.

Želite li znati više o ovom robusnom internetskom alatu? Provjerite ili ExpressVPN pregled.

prozodija

 • Stroga politika „Bez zapisivanja“.
 • Jedan od najbržih VPN-a.
 • Tisuće poslužitelja u 90+ zemalja
 • Sjedište sa sigurnom jurisdikcijom: Britanski Djevičanski otoci.
 • Snažna enkripcija (AES-256).
 • Omogućuje dijeljenje torrenta i P2P datoteka.
 • Deblokira Netflix s lakoćom.

kontra

 • Visoki troškovi za mjesečne pretplate.
 • 5 istodobnih veza (NordVPN ima 6)

Dok to gledate, možda biste željeli pročitati i naš detalj Usporedba ExpressVPN i NordVPN da biste vidjeli kako se ove vrhunske VPN usluge međusobno svode.

BulletVPN

Uđite malo jeftinije, ali gotovo jednako učinkovito BulletVPN. Skupo je, ali ako ste streamer ili torrenter, to bi mogao biti dobar prijedlog. Jednom kada stvorite račun, to ćete moći dijelite vezu na 3 istodobna uređaja. To je tako polovina broja koji NordVPN nudi.

Deblokiranje usluga struje nikad nije bio problem s BulletVPN-om. Ako koristite ili njihovu VPN uslugu ili Pametan DNS, moći ćete deblokirati lajkove HBO, CW, Channel 5, BBC iPlayer, Netflix i još mnogo toga.

To objašnjava zašto bi bili ponosni na svoj kapacitet struje. Mogli su više raditi na tome poboljšavajući brzinu prijenosa, ali BulletVPN i dalje služi kao dobra zamjena za NordVPN. Pročitajte više o davatelju usluga u ovom pregledu BulletVPN.

prozodija

 • Dobra raznolikost sigurnosnih protokola.
 • Deblokira američki Netflix.
 • Nudi politiku povrata od 30 dana.
 • To je besplatna značajka Smart DNS.
 • Pouzdana podrška za chat.
 • Plamteće velike brzine.

kontra

 • Poslužitelji su mnogo manji od NordVPN-a.
 • 3 istodobne veze (NordVPN ima 6)

IPVanish

Baš kao NordVPN, i IPVanish nema telefon za korisničku uslugu. Međutim, IPVanish dopušta do 10 istodobnih veza na njihov servis po korisničkom imenu sve dok koristi samo jedna veza PPTP ili L2TP.

Ovaj davatelj usluga može zamijeniti NordVPN u smislu sigurnost i privatnost. Pretplata na njega zaštitit će vas od IP adresa curi, DNS curi i održava vašu IP adresu ako VPN veza padne. Ja bih to želio, zvuči kao vrlo važna značajka za zaštitu vaše privatnosti i aktivnosti pregledavanja.

IPVanish-a plan cijena je razuman u usporedbi s uslugama koje nudi. njihov brzine su prilično prihvatljive ali nisu najbrži VPN na svijetu kao što tvrde da jesu. Možete vidjeti puno više o ovom VPN-u u ovome IPVanish pregled.

prozodija

 • 10 veza po računu. Bolje od NordVPN-a.
 • Zero bilježenje-politika.
 • Izvrsna kompatibilnost uređaja.
 • Pristojna mreža poslužitelja. (Manje od NordVPN-a).
 • Web proxy SOCKS5.
 • Snažna enkripcija (AES-256).

kontra

 • Ne može deblokirati Netflix dok NordVPN može.
 • 7-dnevna politika povrata novca.

VyprVPN

VyprVPN troškovi 3,35 USD mjesečno, koji je način jeftinije od pretplate NordVPN-a. Međutim, pretplata vam omogućuje samo do 3 uređaja po računu. Ako želite doći 5 istodobnih veza, morat ćete izdvojiti 5 USD mjesečno.

VyprVPN je siguran VPN koji vam omogućuje ograničenja zaobići nametnuta web lokacijama i sadržaju za pristup slobodnom i otvorenom internetu. njihov ‘Kameleonova’ tehnologija pruža jedinstveni protokol šifriranja koji osigurava visoki standardi privatnosti.

VyprVPN pomaže postići a privatni i siguran Internet, što ga kvalificira kao dobru alternativu za NordVPN. Želite li saznati više o VyprVPN? Pročitaj ovo VyprVPN pregled.

prozodija

 • Trodnevna besplatna proba
 • Radi s Netflixom
 • Sjajna enkripcija.
 • Nema curenja DNS-a
 • Ne zadržava zapisnike.

kontra

 • 3 do 5 istodobnih veza, ovisno o pretplati.
 • Nema anonimnih plaćanja

Najbolje NordVPN alternative

NordVPN je a orijentirana na privatnost, potpuno opremljena, VPN usluga s revolucionarnom reputacijom. Ima kolekciju značajki koje su dovoljno jake da privuku pažnju klijenata i privuku ih svojim uslugama.

Međutim, bez obzira koliko je dobar, korisnici s dovoljno pozadine teže su tražiti bolje opcije. Provjerite najbolje NordVPN alternative u ovom pregledu i javite mi za koga ste se na kraju riješili dijeljenjem misli u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me