Najbolje alternative za privatni pristup internetu

Možda se čini čudnim da pišem članak o prijedlogu alternative do Privatni pristup internetu, imajući u vidu da PIA ima jednu od karakteristika koju ljudi najviše vole: jeftina je. Međutim, kao i kod svih VPN-ova, dobivate ono što plaćate. Ako tražite VPN-ove koji su bolji globalna pokrivenost poslužitelja, veće brzine interneta, i a sigurnije mjesto, čitajte dalje i saznajte što su najbolje privatne mogućnosti pristupa internetu.


Najbolje privatne mogućnosti pristupa internetu

Najbolje privatne mogućnosti pristupa internetu

Zašto uopće razmotriti privatne alternative pristupa internetu?

Privatni pristup internetu možda je VPN popularan zbog svoje pristupačnosti, ali to ne znači da nema nekoliko stvari koje su ostavile kupcima nezadovoljan. Mnogo korisničkih baza PIA-e imalo je problema s nekima od njih pitanja o kojima se raspravlja u nastavku. Dakle, pogledajmo zašto biste tražili zamjenski VPN za PIA.

Deblokator, još blokiran

Ovaj dio je za one koji žive Hong Kong. Ako tamo upotrebljavate PIA, bolje počnite da tražite alternativa odmah. Svi znamo da je Kina došla zbog računa na društvenim medijima i ograničio im pristup unutar regije, uključujući u Hong Kong. Međutim Kineski vatrozid nadograđuje svoju igru ​​kako bi blokirao ono što se koristi za deblokiranje tih usluga, VPN.

Oni koji djeluju koristeći Privatni pristup internetu u Hong Kongu su od sada se ne može povezati. Usluga je potpuno blokiran. O, a za one s uspostavljenom vezom, nemojte misliti da ste uspjeli prevariti davatelja internetskih usluga.

Oni samo igraju igre s tobom. Vaš davatelj internetskih usluga pokazat će vam da ste povezani, ali bit ćete ne može pristupiti ograničenom web mjestu ili usluzi.

Sporo ubrzavanje

PIA je poznata po svojim broj poslužitelja, ali a ne brzine njegovog poslužitelja. Nakon provođenja više testova na njihovim poslužiteljima, vidjeli smo da PIA može znatno usporite internet. To otežava strujanje ili preuzimanje stvari s interneta.

To nije baš dobra osobina, jer se mnogi korisnici frustriraju male internetske brzine. Kao rezultat toga, možda bi se uopće odlučili za korištenje VPN-a, što svi znamo da jest jako, jako loše.

Slaba globalna pokrivenost

Privatni pristup internetu se može pohvaliti 3400+ poslužitelja, ali oni se ne nalaze u cijelom svijetu. U stvari, čak možete reći da PIA ima ograničila svoje poslužitelje većinom zapadni svijet, s nekoliko izuzetaka u Azije i Bliskog Istoka. PIA-ove poslužitelje ne pokrivaj Afriku u cjelini; niti to čini Rusija ni Kina.

Iako se ovo možda ne čini tako velikim, ali što ste bliže poslužitelju, to će server brže reagirati. igračima posebno bi se mogli odlučiti skrenuti pogled s PIA-e. Usluga ne podržavaju brze poslužitelje igranja na lokacijama u blizini nekih od najvećih tržišta igara na mreži (Azija, Bliski Istok, Rusija).

Sa sjedištem u SAD-u

Ovaj je a veliki problem za PIA korisnike, i to s dobrim razlogom. Ujedinjene države vrlo je žustro znati sve o svima (Pozdrav, 5 očiju).

Imati PIA sa sjedištem u SAD-u znači da spada pod Nadležnost SAD-a. To znači da bi moglo započeti na sudu praćenje podataka kupaca u bilo koje vrijeme. Ako je to bahati poredak, korisnici neće ni znati da je PIA počela zapisuju njihove podatke, a to nije baš ono što želite od VPN-a.

Nema korisničke podrške uživo

Kao što zna i svaki VPN korisnik, ponekad se to dogodi prestati raditi. Kad se to dogodi, morate znati da se možete obratiti svom pouzdanom tim za korisničku podršku i dobiti popravke koje trebate što prije. S privatnim pristupom internetu ne ide baš tako.

PIA nema opciju za razgovor uživo, što znači da prima samo pritužbe kupaca putem e. Iako se tim za korisničku podršku trudi odgovoriti na sve ulaznice na vrijeme, nije brz kao opcija za live chat.

Najbolje privatne mogućnosti pristupa internetu

Neću lagati, PIA nije loša VPN usluga, ali može i bolje. Stvar je u tome što postoje VPN-i koji već “rade bolje.” Dakle, umjesto da čekate na PIA da se sastave (što bi na kraju povećalo i cijenu na VPN-u), evo popisa pružatelja VPN usluga koji rade upravo ono što vi želite:

ExpressVPN

CoverVPN Cover

Predajte najboljeg VPN davatelja vani. ExpressVPN može biti skuplje od ostalih pružatelja VPN-a, ali vrijedi svakog penija.

VPN ima pokrivenost globalnog poslužitelja (2000+ u 94 zemlje). Smatra se jednim od najboljih VPN-ova za održavanje vaše internetske brzine, što ga čini savršenim preuzimanje / strujanje VPN-a.

Što se tiče privatnosti, ExpressVPN je smješten u Britanski djevičanski otoci, izvan nadležnosti SAD-a, gdje ih ima nema zakona o zadržavanju podataka. Nudi druge značajke privatnosti kao što su Ubojiti prekidač, koja prekida internetsku vezu ako VPN mreža ne uspije. ExpressVPN kupcima također pruža DNS i WebRTC zaštita od curenja, i nekoliko sigurnosni protokoli, uključujući OpenVPN.

Napokon, ima Korisnička podrška sa 5 zvjezdica tim s kojim možete razgovarati putem chata uživo i e-pošte. Možete pročitati cjeloviti ExpressVPN pregled ovdje, ali razgovarajmo o tome kako riješava probleme s PIA-om:

prozodija

 • Pet istodobnih veza
 • Globalna poslužiteljska mreža (3000+ u 90+ zemalja)
 • MediaStreamer (Smart DNS)
 • Politika nulte evidentiranja
 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Podrška za chat uživo
 • Vrlo velike brzine
 • Jednostavne aplikacije

kontra

 • Malo skupo

Također smo objavili vodič za usporedbu koji će vam pružiti bolji uvid u način na koji PIA naplaćuje ExpressVPN.

BulletVPN

Poklopac BulletVPN

Drugi izbor najboljih opcija privatnog pristupa internetu je BulletVPN. BulletVPN nije toliko skup kao ExpressVPN, ali i dalje ga ispunjava sve značajke koje nudi.

Smješten u Estonija, BulletVPN ne mora se baviti zakonima o zadržavanju podataka ili neugodnim 5 očiju. Pružatelj usluga nije toliko velik, ali učinio je utjecaj otkad je debitirao na tržištu. To je također jedan od rijetkih VPN pružatelja usluga koji to može pristupite Netflixu, iako je nova.

Iako je broj poslužitelja BulletVPN-a prilično nizak u usporedbi s ostalim VPN-ovima na ovom popisu, ipak je nadjačava PIA pokrivajući veći dio svijeta u smislu poslužitelja. PIA gotovo nema servere izvan Europi i Sjevernoj Americi, dok BulletVPN osigurava veću obuhvatnu distribuciju poslužitelja.

BulletVPN je moto “Brzina metka.” Uz ovaj VPN, vaša internetska brzina jedva da se mijenja, što ga čini idealnim za strujanje ili bujica (što podržava BulletVPN).

Napokon, BulletVPN ima a opcija za chat uživo za korisničku podršku i tim koji pomaže iznad svakog kupca.

Želite znati više? Evo zašto se Bullet VPN nalazi na mom popisu privatnih alternativa za pristup internetu:

prozodija

 • Poslužitelji u više od 30 zemalja
 • Brzi serveri za strujanje i bujica.
 • Temelji se na izvan Estonije (nema zakona o zadržavanju podataka)
 • Pouzdana 24/7 podrška uživo
 • Moguće je pristupiti Netflixu
 • Lako se može raditi oko Velikog vatrozida

kontra

 • Tri istodobne veze

NordVPN

NordVPN navlaka

Još jedna velika alternativa za privatni pristup internetu je NordVPN. NordVPN ne samo što se smatra pristupačni pružatelj usluga, ali ona također ide i iznad i dalje kako biste osigurali da se čuva vaša privatnost.

NordVPN se puno fokusira na sigurnost i privatnost. Zbog toga vam pruža dvije tehnologije koje niti jedan drugi VPN ne nudi. Prvo, dobiješ “Dvostruka VPN”, koji šifrira vaše podatke ne jednom, ali dva puta koristeći dva zasebna VPN poslužitelja.

Što se tiče drugog, imate CyberSec, vrhunska tehnologija koja sprečava bilo koju zlonamjerni softver, virus ili zlonamjerni softver od invazije na vaš uređaj u svakom trenutku.

Možete pročitati sve o njihovim značajkama, poput 2048-bitna SSL enkripcija, u ovom cjelovitom pregledu. Kada je u pitanju popravljanje 5 glavnih problema PIA-e, NordVPN:

prozodija

 • 5000+ poslužitelja u više od 60 zemalja
 • Optimizirani poslužitelji za streaming, P2P i tor
 • Temeljeno na Panami (nema zakona o zadržavanju podataka)
 • Šest istodobnih veza
 • Vrhunska korisnička podrška
 • SmartPlay (Smart DNS)

kontra

 • Nezavisne brzine na nekim poslužiteljima.

VyprVPN

VyprVPN Cover

Poznat po Chameleonovom protokolu, VyprVPN je posljednja VPN na ovom alternativnom popisu PIA-e. Ovaj VPN ima stotine poslužitelja širom svijeta, vrhunski sigurnosni protokoli, i jedan pakao od a politika bez zapisivanja.

Da, ovaj VPN ne čuva nikakve zapisnike na vaše aktivnosti pregledavanja. Nije da ionako treba Švicarska je jedna od zemalja koja provode zakone na štite slobodu govora svojih stanovnika.

Ako to nije dovoljno, možete provjeriti sve njegove ovdje postoje mnoge mogućnosti, i pročitajte o tome kako nadmašuje PIA ovdje:

prozodija

 • 700+ poslužitelja u više od 70 zemalja
 • Poslužitelji u privatnom vlasništvu
 • Vrlo velike brzine
 • Smješteno u Švicarskoj, gdje su zakoni koji štite privatnost korisnika interneta.
 • 24/7 podrška uživo
 • Kameleonski protokol
 • VyprDNS (Smart DNS proxy)

kontra

 • Istovremene veze na temelju pretplate. (Tri / osnovne, Pet / Premium)

Postoje li besplatne VPN alternative za PIA?

Kratka verzija: Ne. Iako PIA možda nije najbolji pružatelj VPN-a vani, ako ga želite zamijeniti besplatnim VPN-om, ne radite sebi nikakve usluge.

Kao što sam gore spomenuo, uvijek dobiješ ono što platiš kad su u pitanju VPN-ovi. Ako baš ništa ne plaćate, uistinu ste vjerojatno ne dobivajući ništa zauzvrat. Besplatni VPN-ovi jesu opasno da biste ih koristili i trebali biste upravljati što dalje od njih. Ako ste zaglavili između pridržavanja PIA ili besplatnog VPN-a, onda je PIA definitivno bolja opcija.

Zašto su besplatne VPN mreže nesigurne?

Tamo je dugačak popis razloga zašto besplatne VPN-ove treba izbjegavati pod svaku cijenu, od kojih su neki:

 • Mnogo je besplatnih VPN usluga skriveni zlonamjerni softver to je namijenjeno ukrasti vaše podatke. Mogu vam ih dostaviti putem neželjene e-pošte, krađe podataka o kreditnoj kartici, blokiranja pristupa uređajima ili hakiranja na vaše mrežne račune.
 • Usluga s plaćenom VPN-om koja kaže da ne prati vaše podatke. Besplatni VPN, međutim, ne postoji. Besplatni VPN-ovi su češće nego ne potpuno lažni, kao i više od toga 75% njih prikuplja vaše podatke.
 • Besplatna VPN usluga mogla bi prodajte svoju propusnost trećim oglašivačima. U stvari, većina besplatnih VPN-a jasno kaže da dijele informacije o korisnicima sa sestrinskim tvrtkama.
 • Besplatni VPN poslužitelji toliko su pretrpani da ćete se gotovo uvijek morati suočiti male internetske brzine.

Evo, shvaćam da je obećanje o besplatnom načinu zaštite podataka i pristupom blokiranim web lokacijama sjajno. Također je super nerealan. Gostovanje i održavanje poslužitelja, čak i 1, vrlo je skupo.

Ako VPN ne naplaćuje pretplatu kako biste mogli platiti za taj poslužitelj, možete se kladiti u sve vaši su podaci njihov osnovni izvor prihoda.

Privatne mogućnosti pristupa internetu – završne misli

Iako je PIA sjajan VPN koji možete dobiti bez plaćanja puno novca, to i dalje ostaje nedostaje različitih aspekata. Kad postoji tako širok popis Privatne alternative Internetu, zašto se držati PIA-e? VPN-ovi koje sam gore spomenuo imaju tonu različite značajke koji ih razdvaja od ostalih VPN-ova.

Predlažem da pregledate njihove pojedinačne preglede ili da napravite vlastito istraživanje. Što god odlučite na kraju, uvijek to zapamtite s VPN-om, šta si platio to si dobio. Tih nekoliko dodatnih dolara moglo bi vas koštati vaše privatnosti, ili možda još gore. Javite se i javite mi u odjeljku za komentare u nastavku. Možda bih vam mogao pomoći još više.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map