Najbolje alternative za TorGuard

TorGuard je još uvijek toliko bitan koliko i godinama; može izgledati pomalo zastarjelo, ali još uvijek je dobar pružatelj usluga iz više razloga. TorGuard je pružatelj VPN-a koji nema nikakve veze s TOR-om, dubinskim web preglednikom. “Tor” u TorGuardu odnosi se na bujice. Ako tražite najbolji VPN za bujice, TorGuard će vas pokriti. Brzi su, a odjeljak za korisničku podršku nije im ništa drugo nego koristan. TorGuard je super siguran VPN koji koristi snažne metode šifriranja, što objašnjava zašto ne može biti otkriveno propuštanje. Ni oni se ne prijavljuju. Pored strogih pravila zapisivanja bez dnevnika, Top Guard ima zajedničko postavljanje VPN-a za veću anonimnost. Torguard može imati puno značajki koje ljudi vole, ali postoji nekoliko rupa koje tjeraju potrošače da traže druge alternative.


Najbolje alternative za TorGuard

Najbolje alternative za TorGuard

Najbolje TorGuard alternative – sažetak

Proveli smo razne testove kako bismo pronašli najbolju alternativu za TorGuard. Evo rezultata:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN

Besplatne VPN alternative

Besplatni VPN-ovi su ne-ne. Bez obzira na to koliko ste se razbili, besplatni VPN nikad nije rješenje. Smisao dobivanja VPN-a sastoji se u postizanju sigurnosti, ali izbacivanje sigurnosti kroz prozor ako se odlučite pretplatiti na besplatnog davatelja VPN usluga. Mnoge od tih VPN aplikacija poput Hola, Hotspot Shield, TigerVPN i Spotflux mogle bi sabotirati vašu privatnost i sigurnost jer nikad ništa nije besplatno. Ako se pretplatite na besplatan VPN, stvarno se bavite time da svoje podatke i osobne podatke dovedete u opasnost. Evo zašto nikad ne biste trebali pribjegavati besplatnom VPN-u.

Zašto besplatne alternative nisu dobre

Prema Ryanu O’Learyju, potpredsjedniku istraživačkog centra za prijetnje pri WhiteHat Security u Santa Clari, Kalifornija, “Što su niži troškovi aplikacije, veća je vjerojatnost da imaju sigurnosne probleme.” I zato vjeruje da je njezina tvrdnja istinita.

 • Besplatni VPN-ovi nevjerojatno su spori zbog nevjerojatno velikog prometa.
 • Za razliku od zakonitih VPN-ova, davatelji besplatnih usluga ne kriptiraju vaše podatke.
 • Bombardiraju vas dodacima kako biste ostvarili prihod.
 • Besplatni VPN-ovi vode evidencije vašeg internetskog prometa i prate vaše aktivnosti.
 • Usmjeravaju vas na web stranice koje bi mogle biti zlonamjerne bez vašeg pristanka.
 • Oni prodaju vaše osobne podatke radi zarade.
 • Neke besplatne VPN aplikacije imaju skriveni zlonamjerni softver koji vam može ukrasti podatke slanjem neželjene e-pošte, krađu podataka o kreditnoj kartici, čineći vaš uređaj nedostupnim ili hakiranjem na vaše internetske račune..

Zašto trebate ToGuard alternativu?

Mnogo je razloga zašto potrošači traže TorGuard alternative. Osim što je imao prosječnu brzinu poslužitelja, ovaj se pružatelj suočio i s optužbama za krađu. Dodajte tome, sa sjedištem u SAD-u i nudite samo 5 istodobnih veza. Dopustite da objasnimo zašto:

Pet istodobnih veza

Ukupno 5 uređaja može istovremeno biti povezano s 1 TorGuard računom, što je manje od onoga što nude drugi davatelji usluga. Ono što ograničava povezivanje s TorGuardom jest da ako spojite svoje uređaje na isti poslužitelj, morat ćete odabrati različite protokole za VPN veze..

Potencijalno ukradeno VPN.ac proširenje

U 2015. godini VPN.ac objavio je blog koji otkriva sličnosti između vlastitog proširenja preglednika i proširenja TorGuarda. Kod je bio gotovo isti, što je impliciralo da je TorGuard navodno ukrao njihov VPN dodatak. TorGuard se brzo izvinio i izvršio potrebne izmjene kako bi izbjegao navode.

Nadležnost unutar 14 očiju

Čini se da je TorGuard u vlasništvu tvrtke zvane VPNetworks LLC, što znači da se nalaze u SAD-u. Činjenica da su oni u SAD-u znači da vlada može zatražiti od VPN kompanija da obrađuju podatke o svojim klijentima. Mnogo sigurniji VPN bio bi onaj smješten u BVI, Panami ili čak Švicarskoj.

Najbolje alternative za TorGuard

TorGuard ima sjajne sigurnosne standarde, ali isto je tako i s većinom drugih glavnih VPN-ova. Ima pristojnu brzinu, ali možete postići bolje brzine ako odaberete pravog davatelja usluge. Cijene su joj dobre, ali nisu sve tako velike. Podržava bujice, što je sjajno ako bujite. Postoje neugodnosti i nedostaci oko tog davatelja usluga i zato ćemo popisati najbolje TordGuard zamjene.

ExpressVPN

ExpressVPN nalazi se na Britanskim Djevičanskim otocima, tropskoj oazi bez zakona o zadržavanju podataka. Nema zapisnika aktivnosti. Nema zapisnika veze. Jedna pretplata može se istovremeno koristiti na tri uređaja, bez obzira na platformu (uključujući virtualne strojeve). Za više informacija o ExpressVPN-u pročitajte naše pregled ovdje.

BulletVPN

Bullet VPN, sa sjedištem u Estoniji, svakako aludira na to koliko su brze i prohodne njihove usluge. To je vrlo siguran VPN koji održava politiku bez zapisa i održava visoku razinu privatnosti. Kao i ExpressVPN, on omogućuje samo tri istodobne veze. Pročitajte više o BulletVPN ovdje.

NordVPN

NordVPN sa sjedištem u Panami i obećava politiku bez zapisnika: “NordVPN ne nadzire, ne pohranjuje ili ne bilježi zapisnike za bilo kojeg VPN korisnika. Ne pohranjujemo vremenske oznake veze, rabljene širine pojasa, evidencije prometa, IP adrese. ” Panama ima potpuno necenzurirani Internet i nema vladin nadzor. NordVPN omogućuje povezivanje do 6 uređaja na jedan račun istovremeno. Pročitajte više o NordVPN-u u ovom pregled.

VyprVPN

VyprVPN je VPN usluga sa sjedištem u Švicarskoj koja nudi stalne performanse. Sjedište tvrtke u Švicarskoj stavlja VyprVPN i sve podatke o klijentima u skladu sa švicarskim zakonima o zaštiti podataka. Pomoću VyprVPN-a dobivate 5 istodobnih veza (kao i steknite pristup drugim pogodnostima poput Chameleona, našeg vlasničkog protokola). Za više informacija o VyprVPN pročitajte naše pregled ovdje.

Najbolje TorGuard alternative

TorGuard ima brojne značajne prednosti, ali zbog položaja i nepotpune reputacije potrošači bi mogli odbaciti potrošače. Ako je vaš cilj bujica, onda je TorGuard pružatelj usluga za vas. Međutim, ako ste pažljiviji u pogledu sigurnosti i razmišljanja da treće strane prate vaše aktivnosti, onda bi TorGuard mogao biti malo rizičan za vas. TorGuard je loš; jednostavno je puno VPN-a vani koji su bolji, a već smo spomenuti njegove alternative gore. Nadam se da je ovo pomoglo. Javite nam koja alternativa najbolje funkcionira kao zamjena.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me