Najbolje alternative za TunnelBear VPN

Osim obožavajućeg sučelja, Tunnelbear je VPN sa svim značajkama koje trebaju vašoj privatnosti. Instaliranje Tunnelbear-a je jednostavno, a njegova upotreba još jednostavnija. Nije razvijen za korisnike koji se bave tehnologijom, već je usmjeren na one koji nemaju tehničku stručnost. TunnelBear NE bilježi nikakvu korisničku aktivnost jer smatraju da je privatnost najvažnija. Na toj bilješci tvrtka je u kolovozu 2017. objavila da je završila treću stranu revizije javne sigurnosti. Reviziju je provela zaštitarska tvrtka Cure53 koja je pregledala njihove poslužitelje, infrastrukturu i aplikacije.


TunnelBear pokriva većinu glavnih lokacija, ali potpuno propušta Afriku i Bliski Istok. Što se tiče sigurnosti, TunnelBear mreža je osigurana AES 256-bitnom enkripcijom, što je jedna od najviših dostupnih šifriranja. Uz to, postoje dvije sigurnosne značajke: VigilantBear i GhostBear. VigilantBear je ugrađeni prekidač ubistva, a GhostBear je dvostruka VPN koja dodaje dodatni sloj sigurnosti cijelom prometu podataka, tako da već kodirani ISP-ovi već šifriraju podatke..

Ovaj davatelj usluga podržava do 5 istodobnih veza po računu i besplatnu pretplatu od 500 GB. Ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući Windows, Mac, Android i iOS. TunnelBear donosi dobitak za dizajn sučelja, ali kako se povlači u pogledu performansi? A ako je to dobro od VPN-a, zašto korisnici traže TunnelBear alternative? Hajde da vidimo.

Najbolje alternative TunnelBear-a

Najbolje alternative TunnelBear-a

Sažetak najboljih alternativa TunnelBear

Proveli smo različite testove kako bismo pronašli najbolju alternativu za TunnelBear. Evo rezultata:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish

Zašto tražiti tunelbear alternative

TunnelBear ima samo 20 lokacija poslužitelja širom svijeta, što nije puno u usporedbi s konkurentima koji imaju preko tisuću. To je veliki nedostatak za TunnelBear. To i činjenica da je McAfee, internetski div div, objavio da je kupio kanadsku kompaniju, definitivno će isključiti korisnike TunnelBear-a. TunnelBear i dalje posluje pod kanadskom jurisdikcijom, ali će se uskoro morati predati američkoj nadležnosti, što može negativno utjecati na bazu lojalnih kupaca TunnelBear-a. I Kanada i SAD dio su 5 Oči, saveza čiji su članovi više puta uhvaćeni u špijunskim skandalima. Bez obzira koliko je simpatičan i zabavan pružatelj usluga, ako je sigurnost slaba, pažnja ljudi će se preusmjeriti. Ispod su razlozi zašto bi korisnici tražili alternative TunnelBear-a.

Ne podržava P2P

Tunnelbear se ne može koristiti s P2P uslugama kao što su bujice.

Unguaranteed Deblokiranje

Pomoću TunnelBeara možete otključati većinu popularnih streaming web stranica kao što su Netflix i Hulu većinu vremena. Međutim, to nije zajamčeno, ponekad se nećete moći ni povezati. TunnelBear nije u mogućnosti da deblokira usluge u Velikoj Britaniji, kao što je BBC iPlayer.

Nekoliko lokacija servera

TunnelBear vodi servere u samo 20 zemalja svijeta: Australija, Brazil, Kanada, Danska, Francuska, Njemačka, Hong Kong, Indija, Irska, Italija, Japan, Meksiko, Nizozemska, Norveška, Singapur, Španjolska, Švedska, Švicarska, Sjedinjene Države Kraljevine i Sjedinjenih Država.

Prosječno Podrška

Na web stranici nema dostupnog chata. Za postavljanje pitanja ili žalbu morate imati račun. Osim toga, podrška e-pošte ne reagira na jako dobro.

Nema politike povrata novca

TunnelBear ne nudi politiku povrata novca ili jamstveni rok povrata novca. To ne bi trebao biti problem, jer oni već nude mjesečni besplatni VPN paket.

Besplatni VPN-ovi

Ako ne plaćate svog davatelja usluga, vjerovatno niste sigurni. Uvijek postoji ulov, besplatno ne mora nužno značiti i dobro. Besplatno dolazi s većom cijenom, a to bi moglo koštati upravo vašu sigurnost i privatnost. Evo nekoliko besplatnih VPN-ova koje biste trebali izbjegavati, a ispod njih su objašnjeni zašto ih ne biste trebali koristiti.

 • Hola
 • Štit za žarište
 • TigerVPN
 • Spotflux

Zašto su besplatne VPN mreže nesigurne?

Nema razloga za izbjegavanje korištenja besplatnih davatelja VPN usluga:

 • Većina besplatnih VPN-ova ima brzinu puževa zbog njihove preopterećenosti (mnogi korisnici koriste besplatne stvari).
 • Mogli bi prodati vašu propusnost trećim oglašivačima.
 • Ne garantiraju šifriranje prometa, što znači da se vaša naslovnica prikazuje na mreži.
 • Besplatni VPN-ovi vode evidencije vašeg internetskog prometa i prate vaše aktivnosti.
 • Usmjeravaju vas na web stranice koje bi mogle biti zlonamjerne bez vašeg odobrenja.
 • Neke besplatne VPN aplikacije imaju skriveni zlonamjerni softver koji vam može ukrasti podatke slanjem neželjene e-pošte, krađu podataka o kreditnoj kartici, čineći vaš uređaj nedostupnim ili hakiranjem na vaše internetske račune..

Dakle, ako ćete se koristiti VPN-om za zaštitu na mreži – možda ćete ga i platiti. Isprobati besplatni VPN može biti primamljivo isprobati premium, posebno kad mislite da isporučuju iste usluge. Međutim, ni najbolji VPN-ovi nisu vrijedni rizika. Bolje vam je da platite jedan.

Najbolje alternative TunnelBear

Imati medvjeda kao lice marke je genijalno. Ne samo da pruža ugodno korisničko iskustvo, već također odražava viđenja tvrtke o privatnosti. Međutim, kad se TunnelBear pridružio McAfeeu, sumnjamo u pad kupnje. Uz sve gore nabrojeno, postoji i previše razloga zbog kojih bi korisnici razmotrili prelazak s TunnelBear-a na druge davatelje usluga. Evo nekoliko najboljih alternativa:

ExpressVPN

To je vodeći voditelj broj jedan na tržištu VPN-a koji jamči trenutno deblokiranje web lokacija, usluga i aplikacija koje volite. Ima veliku mrežu od 2.000+ globalnih VPN servera optimiziranih za brze veze. ExpressVPN sjedište je na Britanskim Djevičanskim otocima, mjestu na kojem ne postoje zakoni o zadržavanju podataka. Nema zapisnika aktivnosti. Nema zapisnika veze. Pomoću možete dobiti za nekoliko sekundi uz njihovu korisničku službu 24 sata dnevno i imati koristi od pravila o povratu u roku od 30 dana. Osim toga, omogućava P2P bujicu. Više na ExpressVPN u ovom pregledu.

BulletVPN

BulletVPN ima sjedište u Estoniji, tako da joj pruža konkurentnu prednost u odnosu na pružatelje VPN usluga sa sjedištem u SAD-u i Velikoj Britaniji. Slijedi pravilo nulte evidencije i nude pouzdane veze i poslužitelje koji jamče zaobići cenzurirani sadržaj iz cijelog svijeta. Njihova 30-dnevna garancija povrata novca i 24/7 Premium podrška putem e-pošte ili Live Chat poboljšavaju korisničko iskustvo. Imaju veliku mrežu poslužitelja širom svijeta i podržavaju P2P bujice. Evo još o BulletVPN-u

NordVPN

NordVPN ima jednu od najvećih poslužiteljskih mreža svih VPN pružatelja usluga sa 3517 poslužitelja u 61 zemlji. To je cjelovita i prilagođena VPN usluga sa sjedištem u Panami koja vodi nulte zapise aktivnosti korisnika. Možete birati između stotina poslužitelja koji su optimizirani za P2P dijeljenje. S NordVPN-om vam nude 30-dnevno jamstvo povrata novca tako da nemate šta izgubiti. U slučaju da vam je potrebna pomoć, na raspolaganju je njihova podrška kako bi pomogla sustavima za razgovor i e-poštu. Za više informacija pogledajte ovo NordVPN pregled.

IPvanish

IPVanish je uslužni VPN sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Iako to nije baš ohrabrujuće, tvrtka tvrdi da ima nulti zapis zapisnika koji drži aktivnost korisnika pod dobrim. Podržavaju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, jer je zadovoljstvo kupaca njihov glavni prioritet. IPVanish će vam refundirati kupnju samo ako ste odlučili otkazati u prvih 7 dana usluge. To je davatelj usluga koji može deblokirati sadržaj i omogućuje P2P aktivnosti. Dobijte bolji uvid u IPVanish pomoću ovaj pregled.

TunnelBear alternative

Najzabavniji aspekt Tunnelbeara je njegova tema; kreativan način privlačenja pažnje korisnika. Za one koji su zainteresirani za povremeni pristup popularnom geo-ograničenom sadržaju i sigurno pregledavanje, Tunnelbear je izvanredno učinkovit VPN. Ako ste početnik koji ne brine za maštovite značajke i želite stvari učiniti gotovim, tada će vam Tunnelbear dobro odgovarati.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map