Najbolje usluge OpenVPN u 2020. godini

Vjerojatno ste vjerojatno čuli da vam OpenVPN nudi uslugu u mnogim VPN oglasima koje ste vidjeli diljem Interneta. Možda ste razmislili o tome, pokušavajući shvatiti o čemu se radi, ali ako ne, imate sreće jer ćemo demistificirati o čemu se radi prije nego što preporučimo ono što mislimo da su najbolje OpenVPN usluge u 2020. godini.


Najbolje usluge OpenVPN u 2020. godini

Najbolje usluge OpenVPN u 2020. godini

Što je OpenVPN?

Davatelji koji nude OpenVPN kao uslugu u osnovi omogućavaju svojim kupcima pristup softverskoj aplikaciji otvorenog koda koja implementira tehnike virtualne privatne mreže (VPN) za stvaranje sigurnih veza od točke do točke ili od mjesta do mjesta. Kupci će tada koristiti poslužitelje VPN davatelja usluga, ali se i dalje oslanjaju na šifriranje OpenVPN-a.

Najbolji VPN s OpenVPN enkripcijom

Sada kada znate malo o tome kako to funkcionira, evo našeg detaljnog pregleda pružatelja usluga koji nude najbolje OpenVPN usluge u 2020. godini:

1. ExpressVPN

Kao jedan od prvih VPN servisa koji su uvrstili OpenVPN u njihov popis značajki, ExpressVPN nastavlja s rastom i razvojem svoje mreže od preko 50 poslužitelja u preko 40 zemalja svake godine zahvaljujući velikom broju ljudi koji ih prvo isprobaju pod 30-dnevnim jamstvom povrata novca, tek da se prijave kao godišnji pretplatnici. Govoreći o tome, nude 3 plana plaćanja; mjesečni paket ide za 12,95 dolara, paket 6 mjeseci za 9,99 dolara, a godišnji plan 8,32 dolara.

Ako ste posve novi na OpenVPN-u, tada je ExpressVPN jedna usluga u kojoj ćete uživati ​​s obzirom da su sve pojednostavili na takav način da se razina postavki koju morate učiniti smanjiti na minimum. Bez čuvanja dnevnika i pouzdanih pravila o privatnosti, ExpressVPN je zajamčen kako bi se osigurala vaša sigurnost na mreži.

2. IPVanish

Drugi pružatelj usluga koji se ne ponaša loše s OpenVPN-om IPVanish. S više od 180 poslužitelja, svakome tko se nada da će koristiti OpenVPN dok je na svojoj mreži osiguran je pristup web stranicama s bilo kojeg mjesta na svijetu. Njihove cijene su također prilično fer, 7,50 USD za mjesec dana, 20,24 USD za svakih 6 mjeseci i 58,49 USD za svakih 12 mjeseci.

Osim OpenVPN-a, IPVanish podržava i druge protokole kao što su L2TP i PPTP. Korisnici će također imati koristi od svog NAT vatrozida koji dolazi kao zadana postavka na svim ponuđenim paketima.

3. BulletVPN

Iako nije tako široko poznat kao ostale VPN usluge na ovom popisu, BulletVPN radi izvrstan posao kada je u pitanju zaobilaženje umjetnih granica na mreži. Novopečeni korisnik je jedan od rijetkih VPN-a za koji znamo da ima VPN aplikaciju kompatibilnu s FireStickom. I ne samo to, imaju VPN poslužitelje u cijelom svijetu, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Kanadu, pa čak i Rusiju. 30-dnevno jamstvo povrata novca znači da možete isprobati njihovu uslugu bez rizika. Sve u svemu, BulletVPN živi do svog imena; brzi VPN poslužitelji i korisnička usluga. Slično kao ExpressVPN, BulletVPN nudi besplatnu Smart DNS proxy uslugu koju možete koristiti na uređajima koji nisu izvorno kompatibilni s VPN-om..

4. HideMyAss

Na našem popisu je četvrto mjesto HideMyAss, jedna od ostalih nekoliko VPN usluga koja pruža ogromnu podršku korisnicima koji se nadaju osloniti se na OpenVPN. Svi njihovi 841 poslužitelji podržavaju OpenVPN protokol, što ih čini jednim od rijetkih najpouzdanijih davatelja usluga koji se bave tom određenom uslugom. Također imaju hrpu drugih protokola koje podržavaju poput SSTP, PPTP i L2TP / IPSec. Do svih ovih možete doći od 11,52, 6,55 ili 8,33 dolara mjesečno.

Jedan od problema koji je postavila većina pretplatnika HideMyAss je slaba brzina odgovora njihovog tima za korisničku službu kad god imate problema. Usluga nema uslugu chata uživo i potrebno im je previše vremena da bi se odgovorilo putem e-pošte.

Oni nude uslugu garancije povrata novca od 30 dana tako da ih možete isprobati mjesec dana prije nego se na njih odlučite kao željeni pružatelj usluga.

Postavljanje OpenVPN-a

Jednom kada odlučite na koji se dobavljač osloniti za vašu OpenVPN uslugu, postavljanje cijele stvari ne bi vas trebalo posebno stresiti. Postavljanje je obično konfigurirano prije početka, tako da možete odabrati želite li uslugu biti aktivna ili ne. Za one koji bi željeli ući u slatku mrlju kako to funkcionira, postoji čitav niz udžbenika “Što je OpenVPN” koji bi vas trebali uputiti kako to učiniti.

prednosti & Nedostaci OpenVPN-a

Dobar broj web stranica napredovao je kako bi sugerirao, pa čak i dao razloge zašto VPN pretplatnici ne bi trebali upotrebljavati OpenVPN, navodeći nedostatke za koje smo kasnije otkrili da se mogu lako razvrstati mijenjanjem nekih postavki konfiguracije. Oni koji ne mogu imati više veze s izborom ISP-a ili čak s kvalitetom hardvera koji se koristi.

Većina korisnika uživa OpenVPN jer im omogućuje prilagodbu njegovih postavki na način na koji drugi protokoli poput PPTP i L2TP ne mogu. Stoga je potrebno malo tehničkog iskustva, ali novorođenče ne može podnijeti smjernice kvalificiranog predstavnika za brigu o kupcima..

OpenVPN ne dolazi s korisničkim sučeljem, ali čim se naviknete, tada ćete biti još izloženiji kako se možete pouzdati u naprednije stvari, poput udaljenog pristupa.

Zaključak o najboljim OpenVPN uslugama u 2020. godini

Za mnoge klijente koji traže pouzdanu VPN aplikaciju otvorenog koda, nema drugog rješenja za obratiti se osim na OpenVPN. Ovaj VPN protokol je najpoželjniji, a kvaliteta usluge koju doživite uvelike ovisi o vrsti pružatelja VPN-a s kojom se odlučite prijaviti. Obično bi pružatelj s proširenom mrežom poslužitelja, pouzdanim timom za brigu o kupcima i razumnim mehanizmom cijena trebao biti dovoljan da jamči dobru uslugu. Davatelj poput ExpressVPN potvrđuje okvire za sva tri zahtjeva i imaju 30-dnevno jamstvo novca za sve koji su skeptični u njihovoj usluzi da se uvjere u sebe..

Ako isprobate neku od usluga koje smo gore spomenuli, slobodno napišite komentar ili dva u donjem odjeljku; rado ćemo vam odgovoriti i odgovoriti vam.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me