Najbolji recenzirani VPN za Usenet 2020

Kad je u pitanju dijeljenje datoteka, smatramo da je Usenet bolja alternativa BitTorrentu za ljude koji se nadaju da će besplatno pristupiti mrežnom sadržaju. U pravom smislu, dvije su se službe vrlo različite. Uz Usenet možete uživati ​​u nekim vrlo dobrim prednostima, ali na štetu toga da ih morate platiti. U to doba Usenet nije bio toliko poznat kao BitTorrent. Stoga nije bilo toliko napora za ograničavanje pristupa njihovim poslužiteljima. Organizacije poput RIAA jednostavno nisu smatrale Usenet krivcem. Tako se njihova služba zapravo nastavila bez većih uplitanja. Ova se situacija promijenila. Dok Usenetova SSL enkripcija štiti stvarni prijenos datoteke, vaša pretraživanja NZB datoteka ne skrivaju se ako ne koristite VPN. U ovom opširnom vodiču pogledajte najbolji VPN za Usenet do 2020. godine.


Najbolja Usenet VPN 2017 recenzija

Najbolji recenzirani VPN za Usenet 2020

Trebam li koristiti VPN s Usenetom?

Iskreno, ne bi bilo u potpunosti pogrešno misliti da bi osiguravanje vaše veze sa SSL-u dodalo značajnu razinu zaštite i sigurnosti vašoj vezi. Ali opet, uvrštavanje VPN usluge osigurava internetsku sigurnost toliko zajamčenu da vaš mrežni administrator uopće ne bi vidio da se povezujete s Usenet poslužiteljem. Nešto što bi lako mogli učiniti ako se u potpunosti oslonite na SSL kako biste osigurali svoju vezu.

Korištenje VPN-a preporučuje Usenet usluge u mjeri u kojoj ih neki nude čak i kao dio svog paketa. Ovo bi vam trebalo služiti kao velika prednost. Svoj Internet promet osigurat ćete sprečavanjem zlonamjernih napada i prisluškivanja hakera, neželjene pošte, lopova i vladinih agencija. Osim što anonimno provodite preuzimanja, moći ćete i deblokirati Usenet servere koji su geo ograničeni. VPN djeluje poput rješavanja mehanizama koje je uspostavio vaš davatelj internetskih usluga kako bi spriječio preuzimanje s Usenet servera.

Sada kada znate koliko bi vam VPN usluga mogla koristiti, evo popisa najboljih VPN tvrtki koje biste trebali razmotriti ako želite dobiti kvalitetnu uslugu.

Najbolji VPN-ovi za Usenet

Odabrao sam vrhunske VPN-ove koje možete isprobati za Usenet i pregledao svaki od njih. Pogledajte ih u nastavku.

ExpressVPN

ExpressVPN - najbolji VPN za 2017. godinu

ExpressVPN – najbolji VPN za Usenet 2020

Na vrhu našeg popisa nalazimo ExpressVPN. Vjerojatno jedan od najboljih pružatelja VPN usluga na svijetu, zahvaljujući dokazanoj kvaliteti i kvaliteti pružanja usluga. ExpressVPN svojim kupcima osigurava sveobuhvatnu korisničku podršku koja je dostupna 24/7 i dobro raspoređenu mrežu VPN poslužitelja u oko 78 zemalja. Ako na prvi pogled niste baš impresionirani njihovom uslugom, njihova politika od 30 dana garancije povrata novca omogućit će vam da ih testirate pomoću preuzimanja Usenet-a i potvrdite da li bi bilo vrijedno dok plaćate 8,32 USD za uslugu svaki mjesec.

BulletVPN

BullletVPN daje sve od sebe u pokušaju da osigurate da imate pristup većini poslužitelja Usenet u blizini. To bi vam trebalo omogućiti da preuzmete svoje Usenet datoteke na svim svojim uređajima. Možete koristiti jednu pretplatu BulletVPN na 3 uređaja istovremeno. svi registrirani pod jednim računom. Možete se prijaviti za samo 7,50 USD mjesečno.

IPVanish

Top VPN za Kodi

Na broju tri na našem popisu najboljih VPN-a za Usenet je IPVanish. Ova popularna VPN usluga još je jedan jaki kandidat za korisnike koji se žele osloniti na Usenet za preuzimanja. To je zato što je njihov ogroman kapacitet poslužitelja i VPN lokacije distribuiran po cijelom svijetu. To vam daje više mogućnosti za povezivanje putem. Brže veze znače da je njihova mreža poslužitelja manje opterećena. Jedna pretplata također omogućuje povezivanje do 5 uređaja putem jednog računa. Sve je to dostupno za pristojnih 6,49 USD mjesečno ako se odlučite za cjelogodišnju pretplatu.

NordVPN

NordVPN-a VPN aplikacija za iPhone, iPad, Android, PC i Mac su možda najlakše i najprijatnije što sam koristio. Postavljanje im traje nekoliko minuta. Od tamo nadalje, jednostavno pokrenite aplikaciju i povežete se na VPN poslužitelj po vašem izboru. Sigurno je reći da je u stvaranje ovih aplikacija uloženo mnogo napora. Poput ExpressVPN-a, NordVPN nudi a 30 dana povrata novca, više nego dovoljno vremena za potpuno testiranje njihovog VPN poslužitelja.

Za korisnike koji se nadaju prenošenju golemih datoteka s Usenet poslužitelja, NordVPN garantira da se vaša veza neće prekinuti zbog težine preuzimanja velike datoteke.

Objasnio Usenet

Usenet je došao krajem 70-ih i ranih 80-ih kao ono što biste nazvali uslugom za razmjenu trenutnih poruka koja je omogućenima povezanim domaćinima slanje i primanje tekstova putem mreže decentraliziranih poslužitelja. Bilo je to prije nego što nas je Internet i svjetska mreža oduzela oluja. Tada je to bio dobar sustav koji su računala koristila za slanje i primanje datoteka unutar mreže. Danas Usenet i dalje služi istoj svrsi; radi lakšeg dijeljenja datoteka. Preuzimanja datoteka koje su tada ugostili vršnjaci, sada ih poslužuju Usenet poslužitelji.

Kao što je gore spomenuto, poslužitelji su decentralizirani, što znači da nema nijednog poslužitelja koji drži sve datoteke dostupne na Usenetu. To organizacijama za zaštitu autorskih prava otežava zahtjev da ih se skine zbog razloga kršenja jer ne mogu točno ustanoviti gdje se te datoteke nalaze..

Možda će vam biti malo teško zamotati glavu kako je to točno radio Usenet. Naporni zadaci poput prolaska kroz zbirku datoteka i mapa, jedan po jedan, dok traženje određene medijske datoteke može zvučati prilično neobično, jer smo navikli indeksirati web lokacije poput Googlea koje vam daju ono što tražite za manje od drugi. Na kraju je pretraživanje Usenet korisnika olakšano s pojavom web lokacija poput Newzbina koje bi igrale istu ulogu kao i Google za web stranice. Čitav postupak je sličan načinu rada Bit Torrent pratilaca. Čim preuzmete datoteku NZB, otkrio bi gdje se datoteka nalazi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me