Najbolji VPN-ovi za FaceTime

FaceTime je ekskluzivna značajka ograničena na Apple uređaje. Omogućuje videopozive između korisnika na iPhone, iPad, iPod Touch ili Mac računalu. Značajka je izvrsna za visokokvalitetne videopozive. Njegova ekskluzivna priroda znači da također neće raditi na Windows ili Android uređajima. Prvotno ih je osmislio Steve Jobs 2010. godine za iPhone 4, usluga je postupno prelazila na podršku grupnih poziva, kao i FaceTime Audio.


Najbolji VPN-ovi za FaceTime

Najbolji VPN-ovi za FaceTime

Je li FaceTime išta dobar?

Kritičari tvrde da su pozivi putem FaceTime zvuka kristalno jasnog zvuka koji je čak bolji od onog koji dobivate kada zovete putem mobilnog operatera. To pruža sjajnu alternativu, posebno za korisnike s slabom mrežnom pokrivenošću. Korisnici Applea mogu obaviti i FaceTime audio poziv putem Apple Satova, a ako koriste Mac ili iPhone, snimite FaceTime razgovor da biste ga kasnije ponovo reproducirali. Ovo su samo neke značajke koje uslugu čine jednom od najpopularnijih na tržištu.

Koliko god FaceTime upotreba mogla biti, u svijetu još postoje zemlje u kojima je njihova upotreba zabranjena. Ako nabavite svoj uređaj u regijama kao što su Pakistan ili UAE, velika je vjerovatnoća da nećete pronaći značajku koja je unaprijed instalirana. Upotreba FaceTime-a u tim zemljama također je blokirana. To znači da ako ikada putujete u Dubai i želite razgovarati s roditeljima kući, korištenje FaceTime-a moglo bi vam donijeti probleme. Ako, međutim, imate neko znanje o VPN-u, mogli biste zaobići ta ograničenja.

Kako deblokirati FaceTime u UAE ili inozemstvu

Povezivanje s virtualnom privatnom mrežom omogućuje vam šifriranje veze, kao i sakrivanje stvarne lokacije. Da biste deblokirali FaceTime u inozemstvu, morat ćete koristiti udaljeni poslužitelj kad god se nalazite u tim zemljama da biste zaobišli postojeća ograničenja upotrebe FaceTimea. Upotreba VPN-a omogućava vam povezivanje s tim udaljenim poslužiteljima. Time mijenjate lokaciju s koje se čini.

Ako ste, primjerice, u UAE-u, kad se povežete s poslužiteljem sa sjedištem u SAD-u, moći ćete raditi oko postojećih servisnih blokova i koristiti FaceTime jednako uobičajeno kao i kod kuće.

Kad koristite da se VPN deblokira u UAE, želite osigurati to pod krinkom. Upotreba VPN-a također vam omogućuje da sakrijete svoj promet i osigurate da vaš davatelj internetskih usluga nije obaviješten o načinu na koji koristite svoju vezu. Zadržavanje vašeg davatelja internetskih usluga u mraku ne samo da vam omogućuje korištenje usluga kao što je FaceTime u inozemstvu, već također sprečava bilo kakav oblik prigušivanja koji se može primijeniti na vašoj vezi.

Prosipanje se odnosi na mjere kao što su ograničavanje propusnosti i blokiranje web mjesta. Ove mjere znače da je vaša veza ograničena na pristup određenim web lokacijama i kanalima, ali ako koristite VPN znači da uživate u pregledavanju bez ikakvih ograničenja.

Najbolji VPN-ovi za FaceTime

Pronaći vrijednu VPN za pretplatu znači izdvojiti vrijeme da biste vidjeli što svaki pružatelj može ponuditi. Puno je web stranica dostupnih putem jednostavnog pretraživanja weba, a to može dovesti u zabludu posebno za VPN korisnike koji se prvi put koriste.

Većina pružatelja usluga obećava kvalitetu usluge koju ne mogu isporučiti, pa čak i prodati vaše podatke klijentima trećih strana. Da biste bili sigurni da niste žrtva toga, bilo bi bolje imati informacije iz prve ruke o tome koje vrste pružatelja usluga trebate uzeti u obzir. Da bismo vam pomogli u tome, sastavili smo popis vjerodostojnih usluga za koje ćete sigurno pomoći u deblokadi FaceTime-a u UAE ili inozemstvu..

1. ExpressVPN

ExpressVPN jedno je od najvažnijih rješenja kada je u pitanju internetska zaštita. Usluga je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, odakle u svojoj mreži ima komandu nad više od 2000 poslužitelja. Usluga se oslanja na 256-bitnu AES enkripciju za zaštitu korisničkih podataka, a činjenica da koristi strogu politiku nulte evidencije također čuva podatke o korisnicima od vlasti. Unutar svoje velike poslužiteljske mreže, usluga također uključuje niz zasjenjenih poslužitelja na koje se korisnici mogu povezati ako imaju sjedište u zemljama visoko cenzurirane zemlje poput UAE..

ExpressVPN omogućava do 3 istodobne veze i osigurava svojim korisnicima da uživaju u neograničenoj vezi. Usluga nudi VPN protokole kao što su OpenVPN, PPTP, SSTP i IKEv2 za koje korisnici mogu birati, i jedinstvena značajka poznata kao podijeljeno tuneliranje koja omogućava odvajanje šifriranog i nekodiranog prometa.

ExpressVPN je također osvojio brojne nagrade za izvrsnu korisničku uslugu. Tim se može obratiti za pomoć 24 sata dnevno, putem društvenih medija, e-mailova ili čak razmjene poruka uživo. Ovo su samo neke od značajki koje ExpressVPN ima u prodaji. Za potpuni kvar pronađite malo vremena za pregled našeg ExpressVPN pregleda.

2. IPVanish

IPVanish zauzima drugo mjesto na našoj listi po sadržaju svog bogatog iskustva i pouzdane usluge. Popularni dobavljač VPN-a posjeduje zbroj više od 1500 poslužitelja. To ga stavlja iznad mnogih drugih pružatelja usluga koji imaju tendenciju da unajmljuju svoje poslužitelje. IPVanish koristi i 256-bitnu AES enkripciju vojnog stupnja kako bi osigurao sigurnost svojih pretplatnika. Omogućuje im istovremeno uspostavljanje do 10 istodobnih veza.

IPVanish ne postavlja ograničenja u broju puta kad korisnici mogu prebacivati ​​poslužitelje. Mreža zajednički koristi do 40 000 IPS-a, a također u potpunosti podržava korisnike koji se žele bujiti na svojim uslugama. Zbog toga dozvoljavaju neograničeno vršnjačko prenošenje datoteka, kao i potpunu anonimnost.

IPVanish ima široku reputaciju kao jedan od najbržih poslužitelja u industriji. To ih čak i daje prednost izabranima za igrače na mreži, jer njihov igri nikada ne zaostaju. Video pozivi i skupno preuzimanje također su učinkoviti zahvaljujući velikim brzinama poslužitelja. Za više detalja o usluzi, odvojite malo vremena za pregled IPVanish pregleda.

3. NordVPN

Treći na našoj listi je NordVPN; renomirani dobavljač s toliko toga za ponuditi u pogledu značajki i kvalitete usluge. NordVPN ima više od 4000 poslužitelja u svojoj mreži, a prisutnost je u preko 60 zemalja. Pružatelj usluge također koristi vojnu AES enkripciju 256-bitnog stupnja i dvostruko VPN šifriranje za dobru mjeru.

Veliki rasporedi poslužitelja također omogućuju davatelju usluga da se specijalizira i poboljša ih za određene funkcije. Tada korisnici mogu birati između poslužitelja koji su optimizirani za mrežno igranje, torente, skupna preuzimanja ili čak video chat.

NordVPN svojim korisnicima nudi mogućnost povezivanja do 6 uređaja istovremeno pod jednim računom. Svih 6 uređaja imaju pristup vlastitim namjenskim IP-ovima, kao i poboljšanom anonimnošću zahvaljujući kompatibilnosti NordVPN-a s preglednikom Tor. Pružatelj također nudi aplikaciju jednostavnu za upotrebu s verzijama koje se mogu izvoditi na Windows, iOS, Linux ili Android uređajima.

Dodatni softver koji dolazi s pretplatom uključuje CyberSec koji korisnike čuva od neželjenih oglasa ili zlonamjernog softvera, kao i SmartPlay koji je izvrstan za pristup web-lokacijama s ograničenim ograničenjima. Da biste saznali više o NordVPN-u, pogledajte našu upečatljiviju recenziju NordVPN-a.

Zaključak o najboljem VPN-u za FaceTime

Mnogo aplikacija i usluga za video pozive ne mogu se podudarati s razinom usluge koju pruža FaceTime. Stoga je razumljivo da bi ga mnogi korisnici htjeli koristiti bez obzira na njihovu lokaciju. Jedini siguran način da se to dogodi je upotreba VPN-a.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map