Najbolji VPN-ovi za Swisscom TV

Swisscom je vrhunska telekomunikacijska tvrtka sa sjedištem u Švicarskoj koja zadovoljava potrebe svojih ljudi u vezi s mobilnim, širokopojasnim i zabavnim programima. No, s obzirom da je usluga dostupna samo u Švicarskoj, mnogi se ne vesele što će propustiti svoje omiljene emisije dok su izvan zemlje. Budući da je to velika briga koju osjeća većina njegovih pretplatnika, slijedi da bi ih trebalo informirati o najboljem načinu za streaming sa Swisscom TV-a dok su u inozemstvu.


Najbolji VPN-ovi za Swisscom TV

Najbolji VPN-ovi za Swisscom TV

Najbolji VPN-ovi za Swisscom TV – Sažetak

Provjerite pregled u nastavku ako vam se čini da ne želite proći kroz cijeli članak.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark
 5. IPVanish 

Kako deblokirati Swisscom TV izvan Švicarske pomoću VPN-a

Najefikasniji način da pretplatnici iskoriste što veću pretplatu dok su izvan Švicarske, korištenjem virtualne privatne mreže. Kao što naziv može sugerirati, VPN se sastoji od skupa poslužitelja koji djeluju zajedno kako bi pružili potpunu privatnost i anonimnost onome tko rukom usmjeri svoju internetsku vezu. Samim time nijedan ISP ne može utvrditi točnu lokaciju pretplatnika. Ne mogu ni prisluškivati ​​svoje mrežne aktivnosti. Kad gledatelj Swisscom TV koristi VPN uslugu za povezivanje sa serverom sa sjedištem u Švicarskoj, on će dobiti pristup onome što je dostupno u Švicarskoj. 

Pristup Swisscom TV i ostalim uslugama nije jedino za što je VPN dobar. Usluga također pomaže u zaštiti podataka, posebno kada koristite pristup internetu putem Interneta. To vas štiti od cyber kriminalaca koji će možda htjeti koristiti zajednički pristup da bi hakirali vaš uređaj. VPN vam također osigurava potpuno povjerenje prilikom pristupa osjetljivim web lokacijama. To uključuje mrežni broj vašeg bankovnog računa i broj kreditne kartice.

Deblokirajte Swisscom TV pomoću VPN – Koraci

Slijedite dolje navedene korake za deblokiranje i strujanje Swisscom TV-a izvan Švicarske:

 1. Prvo se prijavite kod pružatelja VPN usluga.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj streaming uređaj.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 4. Sada se povežite s bilo a Švicarska IP adresa.
 5. Pristupite i prenosite Swisscom na bilo koje mjesto širom svijeta.

Najbolji VPN-ovi za Swisscom TV

 Da bi korisnici koristili pouzdane davatelje usluga, sastavili smo popis usluga na koje mogu računati. Ovo je naša lista najboljih VPN-ova za Swisscom TV.

ExpressVPN

ExpressVPN zauzima prvo mjesto za najpouzdaniju uslugu kojoj se korisnici mogu obratiti. Dobavljač gornjih polica sjedište je na Britanskim Djevičanskim otocima. Tvrtka ima 2000 poslužitelja razbacanih po cijelom svijetu. 256-bitna AES enkripcija pružatelja usluga svojim korisnicima, ali umjesto VPN protokola poput SSTP, PPTP i L2TP / IPSec, davatelj potiče svoje korisnike da se oslanjaju na OpenVPN. ExpressVPN omogućuje do 3 istodobna povezivanja, omogućujući još više uređaja da iskoriste svojih preko 200 000 IP-ova.

Usluga drži strogu politiku nulte evidencije, koja pretplatnicima uvjerava da su njihovi podaci uvijek u sigurnim rukama. Pružatelj usluga nudi i podijeljeno tuneliranje kao jedinstvenu značajku, koja omogućava korisnicima da odluče koje dijelove prometa mogu kriptirati, a koje dijelove ne mogu. Uz sve to, ExpressVPN održava jak tim predstavnika za brigu o kupcima koji su uvijek dostupni 24 sata dnevno. Kupci mogu doći do tima za podršku putem chatova uživo, e-pošte i društvenih medija. Da biste vidjeli kako je drugačije prilagođen servis za pružanje nesmetanog iskustva strujanja, pogledajte naš ExpressVPN pregled.

NordVPN

NordVPN-a ponuda značajki je više nego dovoljno da bi korisnici bili zaštićeni. Davatelj usluga ima sjedište na Panamskim otocima i ima kontrolu nad više od 4000 poslužitelja. NordVPN svojim korisnicima omogućuje povezivanje do 6 više uređaja. Taj se broj može čak i povećati nakon što se klijent NordVPN-a preuzme izravno na njegov usmjerivač. Davatelj osigurava svojim korisnicima 256-bitnu AES enkripciju, ali također primjenjuje i dvostruku VPN značajku, koja zatim usmjerava promet korisnika putem dva poslužitelja umjesto jednog i tako udvostručuje razinu zaštite..

NordVPN također nudi softver poput CyberSec-a, koji sprečava uklanjanje zlonamjernog softvera i oglasa uz SmartPlay koji omogućuje pristup geo-ograničenom sadržaju. NordVPN također nudi namjenske IP adrese koje možete izabrati pored automatske internetske sklopke za ubijanje kao i DNS zaštitu od propuštanja. Provjerite naš NordVPN pregled kako biste vidjeli što još pružatelj može učiniti za vas.

BulletVPN

BulletVPN je estonska tvrtka koja nudi VPN usluge putem relativno male mreže poslužitelja. Nešto je skuplje od ostalih VPN-ova na tržištu, međutim, s kvalitetom usluga koje nudi, cijena ima više smisla. BulletVPN je odlična opcija za teške streamere i bujice. Ovaj je pružatelj transparentan i nudi sjajne značajke privatnosti i sigurnosti.

Početnici neće imati poteškoća prilikom upotrebe ove VPN aplikacije. Oni koji žele zadržati svoju privatnost putem interneta, mogu koristiti ovaj VPN. BulletVPN ima 52 poslužitelja u preko 30 zemalja. Oni nisu toliko VPN-ovi, ali posao obavljaju. BulletVPN nudi jamstvo povrata od 30 dana, što znači da s ovim pružateljem usluga nemate šta izgubiti. Pročitajte više o BulletVPN recenziji ovdje.

Surfshark

Surfshark je nagrađivani, sigurni VPN koji šifrira vaše mrežne podatke kako bi vam pomogao da ostanete privatni & zaštićen svaki dan. Ovaj pružatelj stekao je puno zujanja na VPN tržištu zahvaljujući svojim izvanrednim značajkama. Sigurnost, brzina i privatnost glavne su značajke kojima se ovaj pružatelj može pohvaliti. Zapravo, jedna od najistaknutijih stvari o Surfsharku je njegova sigurnost.

Tvrtka nudi sigurne protokole za tuneliranje poput IKEv2 i OpenVPN i čvrsto zatvoreni trup. S Surfsharkom je zajamčena anonimnost na mreži. Ovaj davatelj posluje na više od 500 poslužitelja iz 50 zemalja i nudi neograničenu propusnost torrentinga. Iako ovaj pružatelj ima problema sa brzinom, tvrtka radi na njihovom otklanjanju. Pročitajte više o Surfsharku u ovom pregledu.

IPVanish

IPVanish napravio bi odličan VPN za Swisscom TV. Usluga je nevjerojatan pružatelj usluga koji je više nego sposoban održati svoje korisnike dobro zaštićenima na mreži. Korisnici mogu besplatno pregledavati bez velike štete brzini. IPVanish tvrdi da ima više od 1500 poslužitelja distribuiranih širom svijeta. Ovi poslužitelji pružaju svojim klijentima više od 40 000 IP adresa. Činjenica da poslužitelj potpuno pripada tvrtki znači da ne bi bilo smetnji trećih strana.

IPVanish je sjajan naročito za korisnike koji imaju tendenciju da puno vremena provode mukući. Pružatelj usluga omogućuje neograničeno vršnjačko ili peer povezivanje, kao i anonimno povezivanje. IPVanish također nudi 256-bitnu AES enkripciju i podržava do 10 istodobnih uređaja pod jednom pretplatom. IPVanish također je draži među igračima na mreži i streamersima zbog konstantne brzine svojih poslužitelja. Pogledajte naš IPVanish pregled da biste vidjeli što još pruža ponuđač.

O Swisscom TV-u

Kao tvrtka koja ima pouzdane podatke o tome kako njegovi korisnici komuniciraju i također koriste Internet, činilo se da je prikladno uvesti uslugu koja će im omogućiti da troše video sadržaj u pokretu. To je zato što je strujanje video sadržaja jedna od najpraktičnijih aktivnosti u koju bi se bavili korisnici dok su na mreži. Taj zaključak potaknuo je pokretanje Swisscom TV-a. Swisscom TV u osnovi je internetska televizijska usluga koja svojim korisnicima omogućuje pristup širokom rasponu kanala, diktiran pretplatničkim paketom po njihovom izboru. Postoje tri od kojih trebate izabrati. To su Swisscom TV L, M i S. Tri se paketa razlikuju po broju kanala koje svaki može ponuditi. L ima 300 kanala s više od 160 u HD-u, M nudi oko 270 kanala s oko 120 u HD-u, dok S ima 100 kanala s preko 60 u HD-u.

Bez obzira na koji se paket pretplatite, uvijek postoji širok raspon kanala na kojima se mogu odabrati romantike, priče o zločinima ili Sci-Fi emisije. Sadržaj se također održava svježim i redovito se ažurira. Usluga također ima niz dodatnih značajki za održavanje uzbudljivog iskustva. Korisnici Swisscom TV-a imaju mogućnost snimanja do 2400 sati svojih omiljenih programa, što čini slučaj za gledanje izvan mreže. Usluga također nudi 4K Ultra High Definition kvalitetu gledanja, ali to će raditi samo ako je vaša WiFi veza brza. Paket digitalnih radija također je uključen u paket, s korisnicima koji imaju priliku prilagoditi preko 200 radio postaja. Swisscom TV također podržava istodobno gledanje jer usluzi može pristupiti do 5 televizora pod jednom pretplatom.

 Najbolji VPN-ovi za Swisscom TV – zaključak 

Budući da je Swisscom TV među najpopularnijim streaming uslugama u Švicarskoj, korisnicima bi moglo biti jako teško da ostanu bez strujanja njegovog sadržaja dok su u inozemstvu. Pretplata na VPN, međutim, to znatno olakšava. Da biste vidjeli koji od tri pružatelja usluga o kojima smo razgovarali najbolje odgovara vašim potrebama, pogledajte svaki njihov pojedinačni pregled. To će vam pomoći da donesete informiranu odluku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map