Najbolji VPN s najviše istodobnih veza

Sjajan način da uštedite pristojnu svotu novca kada se bavite VPN-ovima je pretplata na davatelja usluga koji vam omogućuje uživanje u više VPN veza. Morat ćete registrirati tablet, prijenosno računalo i telefon pod trenutnom pretplatom VPN-a, a to osigurava da sav posao koji obavljate na mreži, bez obzira koji od uređaja koji koristite ostaje zaštićen i zaštićen. Vlasnici tvrtki, studenti ili svi koji su članovi velikog kućanstva mogli bi imati puno koristi od pretplate na davatelja usluga koji nudi brojne istodobne veze. Praćenje svih njih također postaje lakše jer se svima upravlja pod jednim računom. Ali koji VPN-ovi korisnicima nude VPN veze za više uređaja?


Najbolji VPN s najviše istodobnih veza

Najbolji VPN s najviše istodobnih veza

Upotrijebite VPN usmjerivač za neograničene VPN veze

Jedna od stvari koju možete učiniti da biste zaobišli ograničenja postavljena na vašim istodobnim vezama je postavljanje usmjerivača za rad s VPN-om. Ako je ispravno napravljeno, distribuirat ćete šifriranu internetsku vezu na sve uređaje na dohvat ruke vašeg usmjerivača. Međutim, za taj je proces potrebna tehnička znanja i VPN-ovima može biti malo otežan.

VPN s većinom istodobne veze

Oni od nas koji smo poprilično novi u VPN uslugama možda nemaju pojma o vrsti pružatelja usluga koji nude istovremeno povezivanje, pa smo smislili napraviti pregled kako bismo im pokušali pomoći. Evo 3 najbolja VPN-a koja se koriste za istodobne veze:

1. NordVPN

Svi koji traže vrhunskog pružatelja usluga koji može podnijeti pristojnu količinu veza, stvarno bi trebali isprobati NordVPN. S čak šest istodobnih veza, oni su lako najkvalitetniji pružatelj kvalitete na našoj listi. Vrsta alata i mogućnosti koje nude dodaju su vrijednost u kojoj će moći uživati ​​svatko tko se na njih pretplati. Značajke poput automatske internetske sklopke za ubijanje, dvostruke enkripcije i kompatibilnosti s Torom zaista su razdvojili NordVPN milje od ostalih.

Usluga također ima dobar broj namjenskih aplikacija izgrađenih za dobro funkcioniranje na Mac, iOS, Android i Windows uređajima, kao i tutorijale koji će vam pomoći kako da sve postavite. Evo sažetka što očekivati:

prozodija

 • 30-dnevna garancija povrata novca.
 • Velika mreža poslužitelja.
 • Dodane značajke za sigurnost.
 • Nula sječa.
 • Upto 6 istodobnih uređaja.

kontra

 • Male brzine zbog dvostruke enkripcije.

3. IPVanish

Kao jedan od najpopularnijih VPN pružatelja usluga vani, IPVanish uglavnom su poznati po svojim velike brzine VPN poslužitelja. njihov politika bez pridržavanja dnevnika znači da anonimno možete pregledavati web. Ako ste uključeni kodi, IPVanish je jednostavno najbolji VPN koji možete koristiti. Međutim, ako želite gledati američki Netflix izvan SAD-a, bolje je koristiti se ExpressVPN umjesto.

Pros

 • Velike brzine VPN servera.
 • Neograničen P2P promet.
 • 5 istodobnih VPN veza.
 • Optimiziran za Kodi.

Cons

 • 7-dnevni period povrata novca.
 • Niti jedan VPN poslužitelj koji smo testirali radio je s Netflixom.

3. CyberGhostVPN

Kao jedan od rijetkih pružatelja usluga koji nudi pouzdanu besplatnu uslugu, CyberGhost VPN se ponosi velikom mrežom od preko 600 servera, a svi su dobro distribuirani u preko 30 zemalja. Njihovo sjedište u Rumunjskoj sprječava ih da zadrže povijest pregledavanja svojih kupaca, jer zemlja nema zakone o čuvanju podataka koji bi prisiliti ih na to.

S obzirom na broj istovremenih veza koje nude, imat ćete samo još jedan uređaj kao dodatak, ali čim naletite na njihov premium plan, taj broj skače do pet. Njihova velika poslužiteljska mreža plus mogućnost povezivanja još pet uređaja omogućuje pristup čitavom mnoštvu sadržaja s web stranica i kanala širom svijeta. Za 10,99 USD mjesečno moći ćete testirati njihov premium plan i uvjeriti se u to kako dobro funkcionira njihova usluga.

prozodija

 • Besplatna probna verzija.
 • Velika poslužiteljska mreža.
 • Do još 5 veza.

kontra

 • Broj problema s izvedbom.

Sažetak najboljih VPN-ova za istovremeno povezivanje

Većina vlasnika malih i srednjih poduzeća složit će se da je jednostavan pristup internetu olakšao sve veći broj cyber prijetnji o kojima se izvještava iz godine u godinu. Tvrtke gladuju poslovne podatke svojih kolega, a neki od njih koriste sumnjiva sredstva za krađu tako važnih podataka. VPN veza koju pružaju vjerodostojne usluge poput ExpressVPN i NordVPN trebao bi biti u mogućnosti spriječiti bilo koji oblik krađe podataka, tako da sve ostalo ostane važno ispod obima.

Posljednji savjet koji bi naši čitatelji trebali uzeti u obzir pri radu s VPN-om jest da je uvijek bolje isprobati dobavljača koji nudi ili besplatno probno razdoblje, ili garanciju povrata novca kako ne bi trošili na uslugu koju ste nisam siguran u vezi. Pokušajte osigurati da usluga dovoljno dobro odgovara vašim potrebama prije nego što se odlučite razdvojiti sa svojim teško zarađenim novcem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me