Najbolji VPN s najviše poslužitelja u SAD-u i Velikoj Britaniji

Što više vremena provodim na internetu, to više shvaćam da još uvijek nisam puno toga istražio. Sa svim geo-ograničenja, filteri, cenzura, i aktivnosti praćenja, gotovo je nemoguće zapravo uživati ​​u pretraživanju Interneta bez VPN-a i njegovih poslužitelja. VPN koji upravlja velika mreža poslužitelja je potrebno za one koji žele uživati ​​u deblokadi sadržaja iz SAD-a i Velike Britanije, dobroj brzini i brzim uslugama.


Zašto gubiti vrijeme naletjevši na geo-pogreške ili trpeći zaostajući kad bi mogli biti pristupiti velikom brzinom sve što želite (iz SAD-a i Velike Britanije) spajanjem na jedan od mnogih poslužitelja VPN-a? Shvaćate li kamo idem s ovim? Sada, pomaknite se prema dolje da provjerite VPN-ove na većini poslužitelja tako da dobijete najbolje internetsko iskustvo.

Najbolji VPN s većinom poslužitelja

Najbolji VPN s većinom poslužitelja

Kako odabrati VPN?

Korisnici koji se odluče za VPN često donose konačnu odluku uspoređujući je s drugim uslugama koje mogu ponuditi višu razinu sigurnosti i usluga poput SmartDNS i Tor mreža. Svatko tko odluči raditi sa SmartDNS trebao bi znati da unatoč tome što je sjajna opcija za zaobilaženje mrežnih ograničenja, nećete moći uživati ​​u bilo kojem obliku mrežne zaštite.

Alat Smart DNS ne sadrži nijednu enkripciju. Tor je, s druge strane, izvrstan posebno za korisnike tamnog weba, ali svoj sigurnosni protokoli su toliko složeni do te mjere da usporavaju vaš sustav.

Najbolji VPN s pregledom većine poslužitelja

Prijeđimo nekoliko pružatelja usluga i pogledajmo koliko su njihove usluge u usporedbi s brojem poslužitelja u njihovoj mreži.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-a kvalitetne aplikacije i pouzdana usluga kupcima olakšavaju upoznavanje s njihovim uslugama čak i kao prvi put VPN korisnik. Imaju blizu 500 poslužitelja u 87 zemalja, a to će omogućiti pretplatnicima da zaobići većinu geo-restriktivnih mjesta.

Svatko se nada da će učiniti puno HD streaminga ili online igranja može se pouzdati u njihovu uslugu za učinkovito preuzimanje i P2P dijeljenje. njihov 30-dnevna garancija povrata novca pruža vam priliku da isprobate uslugu bez ikakvog straha da ćete izgubiti novac.

2. NordVPN

NordVPNPopularnost neprestano raste zahvaljujući njemu jedinstvene značajke i stalni nastupi. Činjenica da je osnovana u Panami korisnicima daje mir kada su u pitanju njihova privatnost i sigurnost na mreži. odsutnost zakona o zadržavanju zaista je utjeha korisnicima koji brinu o privatnosti. Pretplatu možete platiti i na različite načine.

Ovi načini također uključuju anonimne opcije, što dodaje razinu privatnosti VPN-a. Jedna od tvrtki jedinstvene značajke su dvostruki VPN i Tor preko VPN-a. Na taj način ostanite sigurni na mreži bez brige o pristupu trećim stranama vašim podacima. Također omogućuje do šest istodobnih veza s jednim računom, koji korisnici smatraju vrlo učinkovitim.

3. IPVanish

Ako tražite davatelja usluge koji to može lako deblokirajte svoj sadržaj bilo gdje da se nalazite pod slojevima mrežne zaštite, IPVanish je VPN koji tražite. Poznato je da IPVanish dobro funkcionira sa Safarijem, a radi certificirani tier-1 preko tisuću poslužitelja u više od 60 zemalja.

Treba li vam ikada pomoć, korisnička podrška uvijek je dostupna i spreman vas voditi. Usluga također nudi dosljedne performanse s velikim brzinama. IPVanish-a godišnji plan je li plan pobijediti za ponuđene cijene se ne može natjecati.

4. VyprVPN

VyprVPN upravlja velikom mrežom poslužitelja koja se sastoji od 700 poslužitelja u 50+ zemalja, i ne razočara kad je riječ o tome pouzdanost i dosljedna povezanost. Niti jedan drugi pružatelj usluga ne nudi Spremište za oblak od 50 GB, NAT vatrozid, usmjeravanje tunela po aplikaciji, ili a ubojiti prekidač za pravedno 6,25 USD na mjesečnoj osnovi.

Nažalost, ovaj pružatelj omogućuje samo do 2 istodobna povezivanja. Imajte na umu da postoji besplatno suđenje, što možete iskoristiti ako se još uvijek neodlučno opredijelite za ovog pružatelja usluga.

4. HideMyAss

Mreža od 900 poslužitelja i više prilično je impresivno i govori puno o VPN-u. HideMyAssPlan je očito uspješan. Tvrtka je zadržala bazu svojih pretplatnika bez utjecaja na kvalitetu usluga davatelja. Uloženo je mnogo napora u marketinšku strategiju koja se usredotočuje privlačan mladima. Tvrtka čak prilagođeni paketi i cijene zadovoljiti se ovim demografskim.

Stopa odgovora tvrtke treba poboljšati, posebno kada se bave problemima klijenata. Dugotrajan odgovor na vrijeme može naštetiti ugledu davatelja usluga i u konačnici će dovesti do odjave.

Stvari koje treba razmotriti

U slučaju da ste se odlučili na to se osloniti VPN radi vaše zaštite, postoji nekoliko stvari koje morate razmotriti prije nego što počnete. Prvo što morate uzeti u obzir je broj poslužitelja koje VPN usluga ima u svojoj mreži.

Što je veći broj poslužitelja u mreži tvrtke, to je veća zbirka web stranica kojima ćete moći pristupiti. To znači savladavanje više ograničenja dok se povećava anonimnost korisnika.

VPN s većinom američkih poslužitelja

Kladim se da se većina od vas slaže da je veliki dio popularnog sadržaja – kojem pristupa većina korisnika – sadržaj sa sjedištem u SAD-u. Zbog toga ćete naći dobar broj pružatelja usluga koji imaju pristojan broj poslužitelja unutar te zemlje.

To se također radi smanjiti količinu prometa na jednom određenom poslužitelju tako da svi mogu uživajte u brzoj vezi posebno kada radite stvari koje uključuju mnogo širine pojasa, kao što su strujanje ili preuzimanje.

Sažetak o najboljim VPN uslugama s najviše poslužitelja

Prilikom odabira VPN usluge koju biste trebali odabrati, morate biti izuzetno oprezni i osigurati kvalitetu usluge koju tražite. Kvalitetnu VPN ne određuje samo veliki broj poslužitelja koje posjeduje, već i kvaliteta same veze. Nema smisla pretplatiti se na uslugu s mnogim poslužiteljima koji pružaju loše veze.

Da biste to spriječili, pokušajte isprobati besplatne probne ponude ili garancije povrata novca oglašeni od strane odabranih pružatelja usluga. Moći ćete to moći uštedjeti na mnogo novca testiranjem pružatelja usluga bez dodatnih troškova. Nakon što ovo pročitate, koji VPN smatrate da je najbolji? Podijelite svoje misli u komentarima dolje. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me