Najbolji VPN s neograničenom propusnošću

Ako provodite puno vremena na mreži, velika je vjerojatnost da ne biste željeli postavljati ograničenja u načinu na koji koristite Internet. Zbog toga sve više i više ljudi traži ISP-ove ili VPN-ove koji omogućuju neograničenu propusnost. Pojam laika, širina pojasa je količina podataka koja se može prenijeti u određenoj količini vremena. Neograničena propusnost znači da možete preuzeti onoliko podataka, strujati videozapise ili slušati glazbu koliko želite bez ikakvih ograničenja od vašeg davatelja internetskih usluga ili čak VPN klijenta. To je značajka koju se mnogi ISP-ovi plaše ponuditi, a to je vjerojatno zato što bi moglo stvoriti pritisak na njihovoj usluzi.


Najbolji VPN s neograničenom propusnošću

Najbolji VPN s neograničenom propusnošću

Namještaju li VPN-ovi ograničenja propusnosti?

Nažalost, puno VPN pružatelja, posebno besplatnih, također tvrdi da nemaju ograničenja u korištenju propusne širine, ali ipak postoje slučajevi kada brzina opada nakon određenog vremenskog razdoblja. Ovaj oblik ispuštanja treba da vas diskretno odvrati od pregledavanja velikih količina, a ako ne želite promijeniti ili davatelja internetskih usluga ili svog VPN klijenta, ući ćete u velike probleme..

Jedna stvar koju biste trebali imati na umu je da VPN sam po sebi usporava vezu zbog količine enkripcije koja bi mogla biti potrebna. Unatoč smanjenju brzine, usluga koja istinski nudi neograničenu propusnost i dalje će vam omogućiti da svoje internetske aktivnosti obavljate bez većih poremećaja. Promjena brzine trebala bi biti toliko mala da ne utječe na to koliko dugo je potrebno da se videozapis pohrani ili da se ne pojave zaostajanja kad god igrate svoju omiljenu igru ​​na mreži.

Osim brzine, još jedan čimbenik koji ćete poželjeti jako razmotriti kad odaberete željenu uslugu je razina sigurnosti koja se nudi. Napokon, VPN treba osigurati potpunu zaštitu tijekom pregledavanja, a to uključuje i skrivanje identiteta. Kada imate uslugu koja se oslanja na robusni VPN protokol i šifriranje vojnog stupnja, vaša veza više nije cilj cyber zločincima i hakerima s kojima se pokušavaju pobrkati.

Sigurnost se također povećava osiguravajući da ostanete anonimni na mreži. To znači da imate osobne podatke kao što su vaša lokacija ili adresa skriveni od web lokacija koje odlučite pristupiti. To je također i prednost jer ćete tada moći pristupiti web lokacijama koje vam obično uskraćuju pristup na temelju svoje lokacije. Vaša se IP adresa skriva kada se povežete s udaljenim poslužiteljem i upravo tako, moći ćete pristupiti regionalno ograničenim web lokacijama bez obzira gdje se nalazili.

Odabir prave VPN

Neograničena propusnost, super velika brzina, zajamčena sigurnost i sigurna anonimnost. Ovo su četiri stvari koje biste trebali potražiti kod svog davatelja VPN-a da ponude, a ne samo na osrednji način. Vaša odabrana usluga trebala bi imati mjere koje bi trebale osigurati vama kao korisniku da se dobro brinu o ova četiri faktora, a ništa im neće preostati.

Ako provučete stotine davatelja Interneta dok tražite ove ključne karakteristike, zaista se možete zgroziti, a čak i ne postoji sigurnost da ćete pronaći pružatelja usluga koji zadovoljava vaše kriterije; ovo je mjesto na koje dolazimo. Budući da smo godinama u VPN industriji, već imamo uvid u to koje su usluge najbolje baviti se i koje biste trebali izbjegavati.. 

Najbolji VPN-ovi za neograničenu propusnost

Da bismo vas spasili od problema da sami radite sve temelje, evo malog popisa koji smo sastavili koji već sadrži najbolji VPN-ovi kojima se trebate obratiti za neograničenu propusnost.

1. ExpressVPN

ExpressVPN tortu smatra najboljom uslugom zahvaljujući dugogodišnjem industrijskom iskustvu i usredotočenosti na zadovoljstvo kupaca. Ta se usluga temelji na Britanskim Djevičanskim otocima, a to je daleko od utjecaja bilo kojeg tijela za reguliranje podataka. To znači da dobavljač nije pod bilo kakvom prisiljem da bilježi, pohranjuje ili puno manje dijeli vašu povijest pregledavanja s bilo kojim nadležnim tijelom, a s ničim pravilima evidentiranja evidentiranja ostat ćete još sigurniji u uslugu koju dobivate.

ExpressVPN također u potpunosti nudi neograničenu širinu pojasa, a to čine obilno jasnim na njihovoj web stranici. Usluga je u mogućnosti obraditi bilo koje ISP kape preko 256 bitnog šifriranog SSL tunela koji služi kao medij između vas i interneta. To znači da vaš davatelj internetskih usluga neće moći vidjeti koje usluge koristite i stoga zaista ne mogu postaviti ograničenja u vašoj brzini ili pregledavanju. ExpressVPN također ima popis mogućnosti za obaviti, kao što je split tunneling koji vam omogućuje da odaberete što ćete osigurati putem usluge, a što ne, prekidač za Internet kill, prikrivene servere i puno više o čemu možete saznati odlaskom putem naše ExpressVPN recenzije.

2. BulletVPN

Osnovani izvan Estonije, imamo još jednog dobrog pružatelja usluga koji nudi neograničenu propusnost, a naziv koji su odabrali za svoju tvrtku bio je BulletVPN. Ovo je možda trebalo da se upusti u jedan od najistaknutijih elemenata njihove tvrtke, a čini se da je to brzina. BulletVPN je poznat kao jedan od najbržih VPN usluga u industriji, a uz to su također uspjeli uspostaviti vrlo dobru ravnotežu u odnosu na sigurnost.

BulletVPN omogućava svojim korisnicima da do tri usluge budu priključena na tri istovremeno, a svi su pod jednom pretplatom. Korisnici također imaju luksuz izbora kada razmatraju koje VPN protokole implementirati, jer usluga omogućava OpenVPN, PPTP, L2TP i IKEv1 i IKEv2. Sigurnost je vrhunska zahvaljujući 256-bitnoj AES enkripciji, a uz brigu o kupcima koji je dostupan 24/7 putem live chat-a ili e-pošte, nema razloga da ostanete zaglavljeni kad god naiđete na problem. Za detaljniji pregled onoga što možete očekivati, pogledajte dobro objavljeni pregled BulletVPN-a.

3. NordVPN

NordVPN se na ovaj popis nalazi i kao pružatelj usluga koji je postao sinonim za širok spektar značajki usmjerenih na sigurnost i pouzdanu zaštitu. Usluga je sa sjedištem u Panami, a nudi pravila o zapisivanju svima onima koji se prijave s njima. NordVPN je također jedan od vjerodostojnih pružatelja usluga s kojim se susrećemo do oko 4000 poslužitelja u svojoj mreži. Poslužitelji su raštrkani u više od 60 zemalja, što znači da ne biste trebali imati problema s pristupom toj geo-restriktivnoj web lokaciji ili kanalu, bez obzira gdje se nalazili.

NordVPN je usredotočen i na to da osigurate da možete pregledavati, strujati, preuzimati ili koristiti torrent onoliko koliko biste željeli zahvaljujući njihovoj neograničenoj propusnoj opciji. To također dolazi s nultim ograničenjima u broju puta koji želite prebaciti svoje poslužitelje. NordVPN osigurava da kupci mogu održavati sigurnost putem svoje standardne 256-bitne AES enkripcije, kao i svojom poznatom DoubleVPN značajkom koja usmjerava vaš promet putem više poslužitelja. Usluga nudi i anti-DDOS zaštitu, Cybersec za uklanjanje neželjenih oglasa i zlonamjernog softvera, SmartPlay za one koji žele pristupiti geo-ograničenim web lokacijama i internetsku sklopku u slučaju da dođe do ugrožavanja VPN usluge. Saznajte više o tome što ovaj pružatelj može učiniti za vas tako što ćete proći kroz naš NordVPN pregled.

Zaključak o najboljem VPN-u za neograničenu propusnost

U stvarnosti nemate slobodu na mreži ako i dalje imate ograničenja koja određuju brzinu veze ili količinu podataka koju možete preuzeti u određenom vremenskom razdoblju. Da biste vidjeli koliko uistinu možete dobiti od svog davatelja internetskih usluga, nabavite VPN i uživajte u istinskoj slobodi na mreži.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me