Najbolji VPN s prekidačem Kill

Kada tražite dobavljača VPN-a, postoji nekoliko naprednih značajki za koje biste trebali osigurati davatelja usluga prije nego što se s njima prijavite. Jedan od njih trebala bi biti mogućnost isključivanja vaše internetske veze odmah kad se ugrozi vaša VPN usluga. Internetska sklopka za ubojstva važna je jer vas u bilo kojem trenutku ne sprječava da se riskirate ako pregledavate Internet bez ikakvog oblika internetske zaštite. Ovo je velika sigurnosna mjera s obzirom da su internetskim provajderima ili geo-restriktivnim web lokacijama koje možda posjećujete potrebno samo nekoliko sekundi da biste zabilježili vašu IP adresu i zatvorili vas sa njihove web stranice.


Najbolji VPN s prekidačem Kill

Najbolji VPN s prekidačem Kill

Najbolji VPN s prekidačem Kill – Intro

Ako vaš davatelj kao jednu od karakteristika nudi internetsku sklopku za ubijanje, velike su šanse da on također ima pravila o nepojavljivanju. Ponuda ove dvije značajke znači da je vaš pružatelj namjera uvijek osigurati vašu sigurnost na mreži i da će vaš promet pregledavati privatno i povjerljivo samo vama.

Najbolji VPN s pregledom Kill Switch

U ovom ćemo pregledu pogledati neke od pružatelja usluga koji nude ove dvije usluge, a također ćemo objasniti vrstu usluge koju biste trebali očekivati ​​od njih..

1. ExpressVPN Internet Kill Switch za Windows

Prvo na našoj listi je ExpressVPN, jedan od rijetkih VPN pružatelja usluga koji možemo markirati kao jednog od najboljih na svijetu. Ovi se ljudi ozbiljno pitaju o privatnosti na mreži i to ćete vidjeti kroz kvalitetu usluge koju pružaju. Ne pokušavaju evidentirati povijest pregledavanja svojih korisnika i postavljaju jake oblike šifriranja koji osiguravaju da nijedna treća strana ne može upasti u veze svojih korisnika..

Usluga se odnosi na mehanizam za isključivanje Interneta kao mrežno zaključavanje, a može se aktivirati na kartici Općenito u prozoru Mogućnosti. Usluga je zapravo omogućena prema zadanim postavkama, pa vam zapravo ne treba ništa postavljati ako niste upoznati s VPN-om i postavkama koje je potrebno uvesti kako bi funkcionirao. Neposredno ispod potvrdnog okvira “omogući” vidjet ćete kratko objašnjenje što možete očekivati ​​nakon uključivanja usluge: “Osigurava da vaš internetski promet prolazi kroz sigurni tunel ExpressVPN i zaustavlja sav promet ako se ExpressVPN neočekivano prekine”. Isprobavši uslugu, možemo potvrditi da ona djeluje i da je to usluga na koju se možete u potpunosti osloniti.

2. IPVanish – Internet Kill Switch za Mac & Windows

Razina opredijeljenosti za privatnost korisnika koju pokazuje IPVanish u svojim uslugama jedan je od razloga što ima legiju korisnika koji nikada nisu u iskušenju da se prebace na bilo kojeg drugog pružatelja usluga. Svoje kupce uvjeravaju da nitko neće imati pristup zapisu o povijesti pregledavanja i da nitko također neće moći presresti vezu s korisnicima u slučaju da njihova VPN usluga prestane naglo raditi.

Njihove opcije prekidača VPN prekida zapravo su dostupne i za Mac OS X i Windows korisnike, a to ih čini jednim od rijetkih davatelja koji su razmišljali o svojim Apple uređajima. Među popisom opcija koje ćete vidjeti kada aktivirate prekidač kill je opcija da povremeno mijenjate svoju IP adresu. To osigurava da nitko ne može pratiti vaš virtualni VPN te također radi na unapređenju vaše sigurnosti.

3. NordVPN – prekidač VPN prekida za Windows

Treće mjesto na našoj listi je NordVPN, usluga koja i dalje raste u skokovima i granicama, jer provjerava sve okvire na onome što bi većina njegovih pružatelja usluga htjela imati od pružatelja usluga. S sjedištem u Panami, NordVPN osnovan je 2012. godine, a u svoje 3 godine rada već se etablirao kao jedan od najboljih pružatelja usluga na tržištu. Jedna od značajki koja ga je učinila popularnim je njegova tehnologija za prebacivanje.

NordVPN ima automatsku internetsku sklopku za ubijanje koja radi udarcem svaki put kad se njezina VPN usluga prekine iz jednog ili drugog razloga. Pri tome se sve aplikacije koje možda pokušavaju špijunirati vaš rad putem interneta zatvaraju čim prekinete vezu s internetom. To čuva vas i vaše podatke od bilo koje treće strane koja bi možda htjela koristiti vaše podatke za ucjene ili zlouporabe. Pretplatite se na NordVPN već danas po 8,00 USD mjesečno i dobit ćete nenadmašnu razinu usluge kupcima, zajedno s jednom od najboljih nivoa šifriranja koji su danas dostupni na tržištu..

4. PIA – Prekidač za ubijanje interneta za Windows / Mac

Među prvim pružateljima usluga koji su uveli VPN prekidače bio je privatni pristup internetu. Poznata po svojoj posvećenosti privatnosti korisnika, usluga nudi značajku prekidača Interneta za svoje Windows i Mac korisnike. Značajka aktivira zaštitu od prekida VPN gdje, čim se vaša veza s njihovom VPN uslugom prekine, pristup internetu se isključuje. Normalni pristup može se povratiti čim onemogućite prekidač kill ili zatvorite aplikaciju. Korisnicima koji imaju 2 veze istovremeno, treba upozoriti da će biti prekinuta samo 1 aktivna veza.

Još jedna od karakteristika PIA-e je njihova politika bez zapisnika koja sprečava bilo kakvo pohranjivanje podataka o vašem pretraživanju. Ova značajka čuva sve koji se nadaju da će se upoznati s vašom poviješću pregledavanja i omogućuje vam da sigurno provodite svoj osjetljiv rad uz saznanje da vam nitko neće prisluškivati ​​vezu. U njihovim postavkama “Šifriranja” moći ćete postaviti bilo kakve veze s autentifikacijom podataka & enkripcije, što vam daje potpunu kontrolu nad vašom mrežnom zaštitom.

Zaključak o najboljim VPN-ovima s prekidačem za Internet Kill

Uz 4 navedene usluge koje smo gore naveli, teško da ćete ikada ostati ugroženi nakon što se neočekivano ugasi vaša VPN usluga. Prekidač za uklanjanje VPN-a čuvat će vas i sve vaše podatke i vašu sigurnost održavati u slučaju bilo čega, sve dok ste uključili prekidač za zaustavljanje. Imate li komentara ili povratnih informacija? Ostavite ih u odjeljku ispod & sigurno ćemo odgovoriti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map