Najbolji VPN s SOCKS5 proxy uslugama

Većina nas se do sada suočila sa raznim opasnostima koje postoje na Internetu. Kad god ste na mreži, uvijek postoji rizik od hakiranja. Ovo može biti vrlo nesretno. S ukradenim podacima riskirate da ćete očistiti bankovni račun ili biti žrtva krađe identiteta.


Najbolji VPN s SOCKS5 proxy uslugama

Najbolji VPN s SOCKS5 proxy uslugama

Imati rješenje za sprječavanje takvih događaja vrlo je važno, pogotovo ako provodite mnogo vremena na mreži. Jedan od oblika zaštite na koji biste mogli računati da biste ostali sigurni je skrivanje detalja o vama. To znači otežati praćenju bilo kakvih kriminalaca na mreži. To možete učiniti preusmjeravanjem veze putem proxy poslužitelja. Proxy poslužitelj vam zatim dodjeljuje novi internetski protokol ili IP adresu. Ovo tada omogućuje promjenu odakle god izgledate kao da pristupate internetu.

Upotreba proxyja doista pomaže sakriti neke detalje koje prenosi vaša veza. Većina kritičara tvrdi da razina sigurnosti koja se nudi još uvijek ostaje puno toga što bi željeli. Da bi pokušali riješiti ovaj problem, mnogi se korisnici preporučuju prijeći na sigurniju vrstu proxyja; proxy poslužitelje SOCKS5.

Ovakve vrste poslužitelja su bolje od tradicionalnih proxyja, jer im je potreban dodatni sloj provjere autentičnosti prije nego što pristupite poslužitelju web stranice. To dopušta samo ovlaštenim korisnicima pristup poslužitelju. Stoga se smanjuje vjerojatnost da će vanjske strane dobiti pristup vašoj povijesti pregledavanja ili vašim podacima.

Najveća prednost prelaska na proxy uslugu SOCKS5 je ta što uživate i u brzini i na boljoj razini mrežne zaštite dok pregledavate Internet. To, međutim, najbolje funkcionira kada aktivnosti na mreži nećete uzeti tako veliku propusnost.

Za korisnike koji još uvijek nisu zadovoljni razinom sigurnosti koju nudi sigurnost koju nudi proxy usluga SOCKS5, sljedeći bi najbolji korak bila registracija vjerodostojne VPN usluge.

Najbolji VPN s proxy SOCKS5 – korištenje VPN-a

Korištenje VPN usluge omogućuje vam šifriranje veze na takav način da otežava presretanje vaših podataka. To vas čuva od cyber-kriminalaca i jastuka protiv bilo kojih njihovih napada usmjerenih prema krađi vaših podataka. Svoju IP adresu možete sakriti i pristupiti geoblokiranim web lokacijama uz pomoć VPN-a.

VPN je također bitan ako želite da svoj davatelj internetskih usluga držite u mraku o onome što planirate na mreži. To pomaže u sprečavanju vašeg davatelja internetskih usluga da kontrolira koliko propusne širine trošite. Većina davatelja internetskih usluga pokušava nametnuti ograničenje podataka, a kada prijeđete, počinjete doživljavati sporiju brzinu interneta. Neki od njih čak potpuno blokiraju pristup određenim web mjestima i kanalima. Vjerodostojan pružatelj VPN-a pomoći će vam u rješavanju svih ovih izazova. Ali kako se uspoređuje s proxy SOCKS5?

SOCKS5 Proxy usluga VS VPN

Korištenje VPN-a pruža vam pouzdan izvor internetske sigurnosti, ali nastoji smanjiti brzinu pregledavanja do određene mjere. S druge strane, oslanjanje na proxy SOCKS5 znači da brzina pregledavanja ostaje značajno veća nego što bi imala ako koristite VPN. Iako sigurnost ne bi bila dobra.

Te razlike znače da su dvije mogućnosti pogodne za različite namjene. Proxy SOCKS5 najbolje radi kada vam je glavna namjera sakriti lokaciju ili poboljšati brzinu prilikom bujice. VPN, s druge strane, omogućava vam da zaobiđete vatrozidove. Omogućuje vam i osjetljiviji rad putem interneta ili bujice s višom razinom sigurnosti.

Najbolji VPN uz pomoć SOCKS5 proxy usluge

Međutim, to ne znači da ne možete koristiti obje usluge ako to želite. Postoji nekoliko VPN usluga koje imaju proxy SOCKS5 kao dodatnu značajku. To vam daje mogućnost izbora između dvije usluge koje biste željeli pokrenuti. Ako je to vrsta opcije koju biste željeli, pogledajte dva VPN-a u nastavku.

1. IPVanish

IPVanish započinje našu listu kao jedan od rijetkih VPN pružatelja usluga koji vam može ponuditi i SOCKS5 proxy i VPN. Sjedište sposobne službe je sa sjedištem u SAD-u. Kao IPVanish korisnik, možete istovremeno povezati 10 različitih uređaja. Usluga jamči sigurnost putem 256-bitne AES enkripcije. Nudi podršku i za širok raspon VPN protokola.

IPVanish također nudi i drugu alternativu, posebno za korisnike koji ne žele preuzeti svoj VPN klijent. Dostupna su proširenja preglednika koja služe istoj svrsi, ali u manjem opsegu u usporedbi s kompletnim VPN klijentom.

IPVanish također nudi super velike brzine koje su velike od streaminga, kao i neograničenu propusnost i neograničeno prebacivanje poslužitelja. Usluga također ima izvornu podršku za korisnike koji žele bujice. Njegova proxy usluga SOCKS5 igra veliku ulogu u tome. Sve što ćete trebati da biste se povezali s uslugom je prijaviti se na određenu web adresu, ovjeriti svoju prijavu i bit ćete postavljeni. Za detaljnije objašnjenje što usluga može ponuditi, pogledajte naš IPVanish pregled.

2. NordVPN

NordVPN ima prilično velik broj ugrađenih značajki da osigura svoju vezu. Slučajno je jedan proxy SOCKS5 jedan od njih. Usluga je sa sjedištem u Panami i snažna je oko 4200 poslužitelja. Takva velika mreža poslužitelja omogućuje usluzi optimiziranje nekih poslužitelja za određene mrežne funkcije.

Korisnici stoga mogu potražiti poslužitelje koji su najbolji za streaming, igranje, skupno preuzimanje ili torrent. Usluga također omogućuje do 6 simultanih veza pod jednim računom. 

NordVPN također koristi 256-bitnu AES enkripciju za osiguranje korisničkog prometa i stvarno dobro funkcionira s Torom kako bi se olakšala dodana anonimnost. Jednom kada se prijavite, možete koristiti softver Cybersec za uklanjanje neželjenih oglasa ili zlonamjernog softvera.

Jedna od najplodonosnijih značajki NordVPN-a događa se protokol šifriranja Double VPN. Ova usluga udvostručuje razinu vaše sigurnosti usmjeravanjem prometa putem dva poslužitelja umjesto jednog, što još više otežava praćenje vas ili vaše aktivnosti na mreži. Za više informacija o ovom sveobuhvatnom davatelju potražite naš sažetiji NordVPN pregled.

Zaključak o najboljim VPN-ovima sa SOCKS5 proxy uslugom

U našem kratkom pregledu upravo smo prošli vrste pogodnosti koje očekujemo kada koristite VPN ili SOCKS5 proxy uslugu. Također smo pogledali neke od najboljih VPN usluga koje u ponudi nude i dvije mogućnosti. Nadamo se da ovo čini odluku malo manje teškom za razmišljanje. Ako imate pitanja ili komentare koje želite podijeliti, to možete učiniti tako da ih ostavite u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map