Najbolji VPN za Afriku

Vaš popis mjesta na koje biste otišli bio bi zaista nepotpun da niste izabrali afričko odredište. U stvari, ako se kraljevski prijatelji poput Kate Middleton i princa Williama odluče zaručiti za vrijeme odmora u Keniji, tada puno toga propuštate ukoliko i dalje odlučite ne ići tamo. U Africi ima toliko mnogo divljih životinja koje treba vidjeti, baština za istraživanje i kultura. Planiranje putovanja tamo zaista bi sebi učinilo veliku uslugu.


Najbolji VPN za Afriku

Najbolji VPN za Afriku

Internet u Africi

Jedino s čime ćete se vjerojatno malo boriti, posebno ako dolazite iz razvijenog svijeta, je nedostatak infrastrukture u većini afričkih zemalja. Naravno, nekima ide bolje od drugih. Tako da ćete se stvarno morati prilagoditi trenutnoj situaciji na temelju onoga što se trenutno događa u zemlji u kojoj se nalazite. Na primjer, u pogledu pružanja Interneta i dostupnosti, na primjer, kontinent ne djeluje tako dobro kao ostali svijeta. Najviši stupanj prodora Interneta na kontinent iznosi oko 80%, a to je u Keniji. Također, ova statistika samo odražava situaciju u i oko urbanih područja. Idite dalje, na primjer, više seoskih područja i primijetit ćete veliku razliku u povezanosti.

To, povezano s činjenicom da većina afričkih zemalja ima vrlo stroge vlade, znači da biste se mogli suočiti s nekim problemima u vezi s privatnošću i povezanošću nakon što slete kamo god u Africi mogli ići. Na primjer, Uganda je nedavno nedavno uvela porez na društvene mreže u namjeri da kontrolira ono što je objavljeno na društvenim medijima. Zamisli to; morate plaćati vladu za ono što objavljujete na svojim osobnim platformama društvenih medija.

Neke zemlje također su jako spremne pripaziti što se na Internetu kaže o njihovim režimima. Čak blokiraju pristup web mjestu ako doista žele blokirati širenje određenih informacija. Ako naiđu na osjećaje koji im se ne sviđaju, autor bi se mogao naći u zatvoru ako nisu pažljivi. To je sumorna stvarnost s kojom živi većina građana koji žive u većini afričkih zemalja. Ali slučaj zapravo ne mora biti isti za vas ako se želite nadati da ćete tamo dolaziti kao stranac.

Upotreba VPN-a u Africi

Prijavljivanje kod davatelja virtualne privatne mreže vjerojatno je najbolja stvar koju biste mogli učiniti kako biste osigurali neregistrirano iskustvo pregledavanja tijekom afričkog putovanja. VPN može osigurati vezu šifriranjem. To omogućava da se krenete sa svojim poslom na mreži bez brige o tome da li netko prati vašu aktivnost. Čak će i vaš davatelj internetskih usluga ostati nejasan o onome što radite na mreži, čineći vaš mrežni posao privatnim i povjerljivim.

Još jedna velika prednost koju možete uživati ​​u ljubaznosti VPN-a je vaša anonimnost na mreži. Korištenje VPN znači da možete sakriti svoj identitet na web lokacijama koje ste odlučili posjetiti. Ovo je važno posebno ako želite dobiti pristup web lokacijama koje je Vlada Crne Gore možda dovela na crnu listu. Ova razina anonimnosti omogućuje vam i pristup web lokacijama s ograničenim ograničenjima, čije usluge vam ne bi bile dostupne ako bi saznali da imate sjedište u Africi. Pristup takvim web mjestima je odobren jer ste izmijenili svoju IP adresu uslugom povezivanja s poslužiteljem sa sjedištem u drugoj zemlji.

Najbolji VPN-ovi za Afriku

Sve su to pogodnosti koje ćete dobiti od VPN usluge, ali samo ako odaberete pravu. Pravi u ovom kontekstu je onaj koji pruža neupitnu internetsku sigurnost i nudi brzine koje vas obično ne bi prisilile da se naviknete na ono na što niste navikli. Nalaženje savršenog davatelja usluga, naravno, ovisi o tome što su točno vaše potrebe. Da bismo vam suzili opseg, već imamo nekoliko prijedloga za koje smo sigurni da će vam biti korisni. Pogledajte naš kratki popis najboljih VPN-ova za Afriku.

1. ExpressVPN

ExpressVPN postavlja traku prilično visoku u odnosu na ono što biste trebali očekivati ​​od etabliranog davatelja usluga. S oko 2000 poslužitelja u svoje ime i prisutnošću u afričkim zemljama kao što su Alžir, Egipat, Kenija i Južna Afrika usluga je više nego što može osigurati vašu vezu. ExpressVPN odabire OpenVPN kao protokol na kojem se zasniva njihova najučinkovitija sigurnost. Također omogućava korisnicima da se okrenu PPTP, L2TP i oba IKEv1 i IKEv2, ovisno o njihovim željama ili uređaju.

ExpressVPN je i najbolji pružatelj usluga kojem se obratite ako ste prvi put VPN korisnik. Njihova služba za brigu o kupcima uvijek je više nego voljna ponuditi smjernice i pomoć svima koji je pitaju, jer su im na raspolaganju 24 sata dnevno i putem live chat-a i e-pošte. ExpressVPN je i među nekoliko pružatelja usluga koji nude usluge poput podijeljenog tuneliranja i VPN Kill Switch. Dobivate i prikrivene servere za pregledavanje ograničenih dijelova Interneta u zemljama s vrlo visokom cenzusom. Nakon što se pretplatite kako biste saznali što se još nalazi, potražite neko vrijeme da biste prošli naš ExpressVPN pregled.

2. BulletVPN

BulletVPN je još jedan tvrd kandidat u VPN industriji koji se itekako isplati uzeti u obzir. Za početak se usluga temelji u Estoniji, a to je već sjajno mjesto za VPN tvrtku jer ne postoje propisi o podacima kojih bi se ona bila prisiljena pridržavati. Usluga nema tako veliku prisutnost poslužitelja. No dostupni VPN poslužitelji pokrivaju najpopularnija svjetska odredišta.

BulletVPN također omogućava korisnicima da istodobno imaju do tri istodobne veze, što znači da imate priliku osigurati većinu svojih uređaja s internetskim mogućnostima. VPN klijent koji nudi BulletVPN također je vrlo jednostavan za korištenje i kretanje okolo te je kompatibilan s uređajima koji rade kao Android, iOS, Windows i Linux kao njihov operativni sustav. BulletVPN također uključuje Smart DNS uslugu s vašom pretplatom, što je odlično za rad oko geo-restriktivnih blokova. Više uvida u to što dobavljač uključuje u svom VPN paketu potražite u našem BulletVPN pregledu.

3. NordVPN

NordVPN jamči da će njegovi pretplatnici dobiti najbolje u vezi s mrežnom zaštitom, s toliko mnogo mogućnosti koje jamče za unapređenje mrežne sigurnosti koju nudi usluga. Svatko tko krene u Afriku ne bi se trebao brinuti zbog prisutnosti poslužitelja, jer usluga ima oko 4000 ljudi širom svijeta, s 18 u Egiptu i Južnoj Africi. NordVPN je također prilično velikodušan u broju više veza koje podržava, omogućujući korisnicima da povežu do 6 uređaja na istom korisničkom računu.

Ovaj dobavljač VPN-a također ima podršku za dijeljenje datoteka P2P i Tor over VPN radi povećane anonimnosti. Na raspolaganju su i zamršeni poslužitelji za one sa sjedištem u visoko cenzuriranim zemljama, namjenski IP-ovi za one koji ne žele dijeliti svoje poslužitelje s bilo kim drugim, a dvostruki VPN poslužitelji koji nude dvostruku razinu zaštite. NordVPN ima i značajku Cybersec. To vam pomaže da izbjegnete pregledavanje od ometajućih oglasa i zlonamjernog softvera. Značajka SmartPlay izvrsna je za korisnike koji su namjeravali pristupiti geo-restriktivnim web lokacijama i kanalima. Za dublji uvid u to kako bi svi ovi dodani alati poboljšali vaše online iskustvo, uzmite vremena da pročitate naš NordVPN pregled.

Najbrži internetski skok u Africi 

Evo popisa zemalja koje nude najbolju internetsku povezanost u Africi. Možete provjeriti i naš popis najbržih internetskih zemalja širom svijeta.

 1. Kenija
 2. Sejšeli
 3. Južna Afrika
 4. Maroko
 5. Tunis
 6. Madagaskar
 7. Zimbabve
 8. Zambija
 9. Gana
 10. Liberija
 11. Uganda
 12. Nigerija

Zaključak o najboljem VPN-u za Afriku

Unatoč mnogim propisima o načinu na koji koristite Internet u mnogim dijelovima Afrike, ovo zaista nije dobar izgovor da ga precrtate sa svog popisa mjesta koja posjetite. Samo nabavite vjerodostojan VPN koji će se pobrinuti za svoju prisutnost na mreži i bit će vam dobro.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map