Najbolji VPN za Australiju – 2020. vodič za recenziju

VPN je najbolji za Australiju? Australci, vjerojatno više od ostalih naroda, imaju odgovarajuće znanje što je VPN, kako to funkcionira i zašto je to tako važno. Dugi niz godina, Aussies se okreću VPN-ovima kako bi deblokirali streaming kanale koji su u Australiji geoblokirani. Takve streaming usluge uključuju američki Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, CW TV, Sky Go, BBC iPlayer i ITV. Australski davatelji internetskih usluga nedavno su počeli blokirajte bujice, potreba za VPN-om u Australiji sada je još veća.


Čak i australske ekspatri koji žive na Novom Zelandu, u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi ili negdje drugdje u inozemstvu imaju veliku potrebu za VPN-om. Virtualna privatna mreža može se koristiti za dobivanje australijske IP adrese u inozemstvu. To zauzvrat omogućuje Aussies-u da gleda australske kanale poput TenPlay, 9Now, Channel 7 i SBS iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Ja ću upaliti svjetlo najbolje preporučene VPN usluge trebali biste se okrenuti dok je Down Under.

Najbolji VPN za Australiju 2017

Najbolji VPN za Australiju 2020

Što je virtualna privatna mreža

Spominjete činjenicu da ne možete pristupiti određenoj web stranici svojim prijateljima. Njihov trenutni odgovor je “Samo koristite VPN”. Puno nas je bilo u toj situaciji. Da vam ne zvuči neugodno, jednostavno klimnete glavom pitajući se što je VPN i kako zapravo funkcionira.

Pa, VPN je izvorno zamišljen kao sredstvo za postizanje zaštititi internetsku privatnost i dodavanje dodatna sigurnost tijekom surfanja Internetom. Sav vaš internetski promet kodiran Jednom kada se povežete s VPN serverom. Činjenica za koju možete koristiti virtualnu privatnu mrežu pristup web lokacijama kojima je vaš internetski pružatelj zabranjen je dodatni bonus.

Značajka VPN-a ne završava samo tamo. Korištenje VPN-a također vam omogućuje surfati webom anonimno. Možete čak deblokirajte geografski ograničene protočne kanale Kao Američki Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, ili čak Sky Go.

Imajući to u vidu, ne čudi što se toliko ljudi obraća VPN-u. Ali s toliko VPN pružatelja usluga vani?

Besplatno VPN što kažeš?

Kada upotrebljavate VPN, morate imati na umu da svog privatnog podatka vjerujete svom pružatelju VPN-a. Uostalom, sav vaš Internet promet proći će kroz njihove poslužitelje. Zbog toga je važno pročitajte njihovu politiku privatnosti i Uvjeti pružanja usluge prije prijave.

Zapravo postoje VPN usluge koje vam ne naplaćuju ni cenu. Međutim, većina njih “Besplatne” VPN usluge dolaze po skrivenoj cijeni.

 • Za jednu mogu potencijalno prodajte svoje privatne podatke trećim stranama.
 • S obzirom da se oglašavaju kao besplatni, njihovi VPN poslužitelji bit će stalno preopterećeni. vaš brzine pregledavanja, strujanja i preuzimanja trpeće.
 • Oni ne pružajte odgovarajuću 24/7 podršku; vrlo bitna značajka koju istinski ne cijenite dok se ne suočite sa nekim tehničkim problemima.
 • Možda neće pravilno šifrirati vaš promet. Vaš davatelj internetskih usluga i drugi i dalje će moći pratiti vašu aktivnost pregledavanja.
 • Besplatni VPN-ovi nisu najbolji izbor ako tražite način zaobići geo-ograničenja. Neće ih moći deblokirati Američki Netflix, Amazon Prime, ili slično geo-blokirani kanali.

Značajke vrhunskog australskog VPN-a

Ako vam VPN-ovi ne budu slobodni, vrijeme je da potražite prave pružatelje VPN-a. Održavanje, podrška i aplikacije VPN poslužitelja koštaju novca. Zato sve pouzdane VPN usluge naplaćuju naknadu od oko 6 do 10 USD mjesečno. Kao i kod svega ostalog, što je skuplji vaš pružatelj VPN-a, to ćete dobiti više prednosti. Evo nekoliko ima vrhunske VPN davatelje mora ponuditi.

 • Global VPN poslužitelji: Pomoću VPN poslužitelja diljem svijeta možete dobiti pristup bilo kojem geoblokiranom kanalu koji želite.
 • Ubrzati: Što više VPN poslužitelja imate davatelja VPN-a, manje će se učitavati na bilo kojem određenom poslužitelju. Tako vam brzina interneta neće pasti.
 • VPN aplikacije: Prijave za PC, Mac, iPhone, iPad, Linux, i Android su obavezni ako želite uspostaviti svoju VPN vezu u par minuta.
 • 24/7 Podrška: Ako plaćate svoju VPN uslugu, možda ćete i dobiti svakodnevna podrška. Trebate li pomoć u rješavanju problema, postavljanju VPN veze ili deblokiranju određene web stranice.
 • Bez pravila dnevnika: Neki VPN servisi vode evidenciju o mjestu koje posjećujete dok ste povezani na njihov VPN poslužitelj. Uvjerite se da vaš davatelj VPN-a vodi nijedne zapise.
 • VPN protokoli: Postoje četiri glavna VPN protokola: OpenVPN, L2TP, IPSec i PPTP. Pravilni VPN davatelji ih podržavaju.
 • Politika povrata: Možda ćete otkriti da VPN usluga s kojom ste se prijavili ne zadovoljava u potpunosti vaše potrebe. U tom slučaju želite vratiti novac. Ispravna VPN usluga nudi jasan 30-dnevna zajamčena povrat povrata novca.

Najbolji VPN za Australiju

Pronalaženje odgovarajućeg VPN-a za Australiju ponekad zna biti prilično zastrašujuće. Međutim, posao sam vam znatno olakšao pregledom najboljih onih u Australiji. Evo ih:

ExpressVPN

ExpressVPN pruža sve gore navedene značajke. Zbog toga su na vrhu našeg popisa najbolji VPN za Australiju u 2020. godini. Naveo sam ostale VPN usluge koje smo pregledali u nastavku.

Nema sumnje da ExpressVPN su kućanstvo u VPN industriji. Tamo su VPN poslužitelji raspoređeni po cijelom svijetu. Vi ćete se povezati s VPN poslužiteljima u Njemačkoj, Francuskoj, Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji, Kanadi i očito Australiji.

Također možete koristiti ExpressVPN za pristup regionalno blokiranim streaming uslugama poput HBO GO, Netflix i BBC iPlayer. ExpressVPN se drži strogog “Pravila o nedelovanju”. Podrška za chat uživo dostupna je u bilo kojem trenutku ako vam je potrebna.

Za one od vas koji imaju problema s povjerenjem kod pružatelja VPN usluga, možete isprobati Expressvpn cijeli mjesec. Ako vam se proizvod ne sviđa, jednostavno zatražite povrat novca i dobit ćete sav svoj novac.

Ne postoje ni ograničenja propusnosti. Dakle, možete pregledavati i preuzimati sve svoje omiljene sadržaje bez brige da će vam ponestati određene kvote.

Sve u svemu, ExpressVPN se pokazao kao jedan od najboljih pružatelja VPN usluga koje sam testirao. Uz to, za osiguranje VPN klijenata za gotovo bilo koji uređaj koji se možete sjetiti, dobićete i Smart DNS proxyje kao dio svoje pretplate..

Pros

 • Politika povrata od 30 dana.
 • VPN klijenti za Amazon Fire Stick, iOS, Android, PC i Mac.
 • Izvrsna korisnička podrška
 • VPN lokacije pokrivajući cijeli svijet.
 • Nema pravila za prijavu
 • Značajka pametnog DNS proxyja.

Cons

 • Skuplje od ostalih VPN usluga.

BulletVPN

Sve se više Australaca obraća BulletVPN. Novi davatelj VPN usluga postao je prilično popularan Down Under i iz dobrih razloga. Bili smo u mogućnosti gledati razne australske kanale, uključujući Channel 9, Channel 10 i Channel 7 koristeći BulletVPN Aussie VPN poslužitelje. Njihove upute za postavljanje i postavljanje vrlo su jednostavne za slijediti. Pad brzine interneta koji smo doživjeli bili su neznatni bez obzira na VPN servere na koje smo bili povezani. Možda bi mogli dodati širi izbor VPN lokacija u svoju VPN aplikaciju.

Pros

 • Jednomjesečna politika povrata novca
 • Windows, Mac, Android, Fire Stick i iOS svi imaju namjenske aplikacije.
 • Podrška oko sata.
 • Nula mrežnog prometa.

Cons

 • Nema mnogo VPN lokacija za odabir.

NordVPN

NordVPN postali su izuzetno poznati nakon što su sklopili partnerstvo s engleskom nogometnom momčadi Liverpool. Oni su definitivno jedna od najpouzdanijih VPN usluga na koje se možete pretplatiti. Njihova pomoćna ekipa vrlo je profesionalna i bavi se bilo kojim pitanjima na koja naiđete efikasno. Kao što je slučaj s vlastitim VPN-ovima, također možete zatražiti povrat novca u roku od 30 dana od početnog datuma pretplate.

Pros

 • Dobro dizajnirana VPN aplikacija
 • Opsežna VPN mreža.
 • Dvostruka VPN zaštita.

IPVanish

IPVanish bi se na našoj listi najboljih VPN-ova za Aussies plasirao više ako ne bi bilo da su oni smješteni u SAD-u. Zbog toga smo malo oprezni zbog američkih strogih zakona o zadržavanju podataka. Ipak, IPVanish tvrdi da slijede politiku zapisivanja bez dnevnika, što znači da se čuva nula zapisnika onoga što radite kada ste povezani na njihove VPN poslužitelje..

Međutim, nisu toliko pouzdani kao ostali VPN-ovi kada smo pokušali pomoću njihovih VPN poslužitelja za deblokiranje VOD usluga poput HBO GO, BBC iPlayer ili American Netflix.

Na pozitivnoj strani možete koristiti jedan IPVanish račun na 10 različitih uređaja istovremeno. Podrška za chat uživo može ponekad biti spora.

Konačno, nemate puno vremena za zahtjev za povrat sredstava jer IPVanish ima samo 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Pros

 • Vrlo velike brzine VPN servera.
 • Preuzimanja bujica je dopušteno.
 • 10 istodobnih VPN veza.

Cons

 • 7-dnevni period povrata novca.
 • Ne deblokira glavne strujne kanale.

Najbolji VPN za Australiju u 2020. godini

Nakon što se smatrao luksuzom, VPN polako postaje potreba za svakodnevnim korisnicima interneta u Australiji. Bilo da namjeravate osigurajte svoju internetsku privatnost i pristupajte web-lokacijama zabranjenim, ili deblokirajte geo blokirane kanale, VPN je obavezan. Nadam se da je ovo najbolji vodič za VPN pregled dao vam je bolju ideju na što treba izbjegavati i na što treba obratiti pažnju prilikom prijave s pružateljem VPN-a. Jeste li koristili VPN dok ste u Australiji? Je li to promijenilo način na koji pregledavate Internet? Uvijek možete podijeliti svoje iskustvo tako da jednostavno ostavite komentar u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me