Najbolji VPN za blokiranje oglasa

Pretraživanje na mreži ima svoj udio prijetnji. Stopa cyber kriminala i dalje raste u svijetu, što znači da se sve više kriminalaca okreće internetu kako bi izvršili svoje sumnjivo djelo. Budući da se sve veća većina korisnika oslanja na Internet radi zabave, vijesti, kupovine, kao i svoje karijere, ne govori se što će se dogoditi ako se nastave osloniti na to bez ikakvog oblika zaštite. Zato mi ovdje, na thevpn.guru, inzistiramo na tome da svi na mreži trebaju uspostaviti mjere koje će zaštititi njihov promet kad god su povezani s Internetom. Što bismo preporučili? Pretplata na vrhunsku VPN uslugu.


Najbolji VPN za blokiranje oglasa

Najbolji VPN za blokiranje oglasa

Kako funkcionira oglašavanje na mreži

Za tvrtke i organizacije koje nude i robu i usluge široj javnosti, treba shvatiti da one zapravo postoje, a to se postiže oglašavanjem. To bi moglo biti putem medija kao što su radio, televizija ili ispis, ali jedan poseban kanal koji je zloupotrijebljen i na koji se oslanjaju u svrhu ciljanja ne sumnjivih žrtava je internetsko oglašavanje. Internetske reklame također se nalaze u mnogim kategorijama, a jedna prednost koju ona može imati u odnosu na druge oblike je mogućnost da se to učini na vrlo ciljani način.

Sada pametne tvrtke oslanjaju se na informacije koje dobivaju od kupaca kako bi odlučile na koga će potrošiti najveći dio novca kako bi ih u više navrata pokušale i uvjeriti da kupuju njihov proizvod ili uslugu. To je ono što je poznato kao ciljano oglašavanje, a puno se toga događa na društvenim medijima. Facebook čak zarađuje od toga jer vam omogućuje da pomoću njegovih podataka generiranih za ciljanje ciljanog korisnika koji će biti najzanimljiviji za kupnju vašeg proizvoda na temelju njihovih lajkova i ponašanja na web stranici društvenih medija.

Iako je sve u redu i sjajno, postoji još jedna gadna strana novčića na koju se vjerojatno odnosi većina dugogodišnjih korisnika interneta. Ako često kupujete online, možda ćete naići na oglas koji se odnosi na sve što tražite i odlučili ste ga kliknuti samo da biste bili preusmjereni na sumnjivu stranicu na kojoj je možda domaćin virus. Jedan od najgorih slučajeva je kada vidite softverski oglas i nastavite klikati na preuzimanje misleći da ćete dobiti ono što je oglašeno, samo da biste ga pokrenuli i primijetili da vam datoteke počinju nedostajati ili vaš stroj počinje polako.

Takvi zlonamjerni oglasi mogu biti čak i pristupnik putem kojeg hakeri na daljinu uspostavljaju kontrolu nad vašim računalom i pristupaju ili kradu vrlo osjetljive informacije. To je situacija za koju smo sigurni da ne želite biti u, a jedini način da vam se osigura od toga je pretplata na VPN davatelja.

Najbolji VPN za blokiranje oglasa

Davatelji virtualnih privatnih mreža imaju puno mjera kako bi šifrirali vašu vezu i zaštitili vas od prisluškivanja vašeg davatelja internetskih usluga, ali mnogi od njih ne mogu blokirati sve one nepotrebne oglase koje biste mogli pronaći. Postoje određene VPN-ove koji imaju ovu značajku i na sreću za vas, već smo napravili temelj da bismo otkrili koje su, pa ne morate. U nastavku pronađite naš popis najboljih VPN-ova za blokiranje oglasa. Imajte na umu da su ti vrhunski davatelji VPN usluga vrhunski VPN-ovi. Besplatne VPN usluge uglavnom prodaju podatke svojih korisnika trećim stranama. Stoga ne možemo preporučiti korištenje bilo kojeg besplatnog VPN-a kada je u pitanju blokiranje oglasa.

1. ExpressVPN

ExpressVPN je na našem popisu kao najbolji za blokiranje oglasa jer je zahvaljujući 256-bitnom AES enkripciji i oslanjanju na OpenVPN usluga spremna za sprečavanje bilo kakvih zlonamjernih skočnih prozora koji bi mogli ometati vaše pregledavanje. Šifriranje koje nudi dobavljač znači da je vaša veza anonimna, pa web-lokacija koju posjetite neće moći pratiti ili prikupljati podatke o vašoj povijesti pregledavanja kako biste znali u koje se oglase oglašavaju..

Usluga također omogućuje istovremeno povezivanje do 3 uređaja, a njegovo mjesto na Britanskim Djevičanskim otocima znači da nijedno tijelo za reguliranje podataka nije ni blizu dovoljno za provođenje bilo koje politike koja bi ih prisilila na snimanje, pohranu ili slanje korisničkih podataka. Upravo zbog ovog pogodnog mjesta tvrtka ima uglednu nultu politiku zapisa. U rasponu od 2000 poslužitelja ExpressVPN postoje oni koji podržavaju i izvrsni su za korisnike koji žele torrent, kao i skupina nevidljivih poslužitelja koje mogu koristiti oni koji žele koristiti VPN bez otkrivanja. ExpressVPN je i među pružateljima usluga koji imaju najbolje timove za brigu o kupcima, što znači da biste se trebali moći pouzdati u njih čak i kao prvi VPN korisnik. Puno je toga što biste trebali naučiti o ExpressVPN-u, a to možete učiniti kroz naš ExpressVPN pregled.

2. BulletVPN

BulletVPN također se ovom popisu stavlja zahvaljujući usluzi da vas dovede do web lokacija s ograničenom geološkom lokacijom, što vam onda pomaže da kodirate svoju stvarnu lokaciju i otežavate pojavljivanje bilo kojeg oglasa usmjerenog na lokaciju na vašem zaslonu. Usluga se temelji izvan Estonije i udaljena je miljama daleko od bilo koje vlasti koja pokušava dobiti korisničke podatke. To mu također omogućuje da nudi pouzdanu politiku nulte evidencije i osigurava da svi podaci koje je prenio korisnik koji bi želio povezati do 3 simultana uređaja ostaju neotkazani.

BulletVPN štiti mrežne aktivnosti svojih pretplatnika putem 256-bitne AES enkripcije, a pruža i opcije VPN protokola poput OpenVPN, PPTP, IPSec, IKEv2 i L2TP / IPSec za koje mogu odabrati. Kada je riječ o korisničkoj podršci, BulletVPN smatra da korisnici mogu zatražiti pomoć putem društvenih medija ili putem e-pošte, ali to bi bilo najbolje učiniti nakon provjere u odjeljku Često postavljena pitanja na web mjestu kako bi vidjeli je li vaš problem pokriven. BulletVPN također osigurava da njegovi korisnici mogu pristupiti usluzi bez obzira na kojoj se platformi nalaze jer njihove aplikacije dolaze u verzijama koje podržavaju iOS, Android, Windows i Mac OS. Usluga ima još puno toga za ponuditi koju mi ​​nismo naveli u ovom kratkom pregledu, ali o svemu tome saznajete prolazeći kroz naš BulletVPN pregled.

3. NordVPN

Ne bismo se pravdali ovom popisu da nismo spomenuli NordVPN i njegovu CyberSec značajku, koja je isključivo dizajnirana da blokira sve pop-up oglase, oglase s automatskim reprodukcijom i štetne web stranice kako biste mogli nesmetano pregledavati. iskustvo. Usluga vas štiti od zlonamjernog softvera, sprječava vas da sudjelujete u DDoS napadima i pomaže u očuvanju vaše potrošnje podataka. Ovo će pokazati usklađeni napor NordVPN-a da se usredotočite na ono što radite na mreži i sprečite bilo kakve štetne prijetnje koje bi vas mogle ukloniti iz onoga što radite.

Usluga se također jako usredotočuje na vašu internetsku sigurnost, nudeći usluge poput DoubleVPN-a gdje se vaš promet usmjerava preko više poslužitelja i integrirajući se s Torom kako biste postali potpuno anonimni na mreži. Paket usluga također dolazi s prekidačem za internetsko uništavanje, mogućnost odabira na koji se poslužitelj treba povezati na temelju onoga što radite i potpunom podrškom za korisnike koji žele bujice. NordVPN je također poduzeo dodatne mjere kako bi osigurao da se njegov VPN klijent može pokretati na različitim platformama kao što su iOS, Windows, Mac OS i Android; ne ostavljajući nikoga iza sebe u potrazi za mrežnom sigurnošću. Više o tome za što je NordVPN sposoban pogledajte naš NordVPN pregled.

Najbolji VPN-ovi za blokiranje oglasa – završna riječ

U ovom smo pregledu pregledali usluge koje imaju značajke usmjerene na blokiranje oglasa i one koje su dovoljno dobro izgrađene da blokiraju oglase prema zadanim postavkama. Ako i dalje niste zadovoljni ponuđenom razinom zaštite, možda biste trebali razmotriti potragu za vrhunskom uslugom za blokiranje oglasa. Ako je to slučaj, onda vam preporučujemo da započnete ovdje. U suprotnom, pozdravljamo vaša pitanja ili komentare u nastavku, na koji ćemo rado odgovoriti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map