Najbolji VPN za Boston

Tijekom boravka u Bostonu, možda biste htjeli koristiti davatelja VPN usluga za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja i zaštitu vaše privatnosti na mreži. Ova država može imati velik broj web stranica koje je internetski pružatelj blokirao zbog socijalnih, kulturnih, vjerskih ili bilo kojeg drugog razloga. Ta ograničenja nameće vlada Bostona u različite svrhe. Njegov javni WiFi također mora biti opasno za povezivanje. Postoji mnogo razloga zašto bi u Bostonu trebao VPN. Mjesta poput Bostona trebaju VPN, a mi smo tu da vam kažemo koja su najbolja.


Najbolji VPN za Boston

Najbolji VPN za Boston

Najbolji VPN za Boston – sažetak

Obavezno pogledajte ovaj popis najbolje ocijenjenih VPN-ova za Boston ako ne želite proći kroz cijeli pregled.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost

Zašto trebate VPN u Bostonu

Boston je turističko mjesto za svu povijest koju nosi. Kad god se radi o turizmu, dostupan je javni i besplatni WiFi. To bi turistima trebalo dati više razloga za korištenje VPN-a. Bez obzira na to što radite u Bostonu, zaštita internetske veze mora biti prioritet. U protivnom, bit ćete meta cyber zločina hakera. S povećanjem broja besplatnih WiFi mjesta, vi i vaši podaci izloženi ste mrežnim prijetnjama. Međutim, kad se povežete s VPN-om, više se nećete morati brinuti da će vam biti narušena sigurnost ili da je privatnost narušena jer je vaša veza šifrirana.

Ako putujete u Boston iz druge zemlje i samo želite gledati sadržaj iz drugih regija, možda ćete naići na blokade. To se događa zbog geo-ograničenja. Sadržaj koji želite vidjeti je ograničen na regiju u kojoj je smješten i ne može mu se pristupiti izvana. Međutim, povezivanje s VPN-om pomoći će vam da se prođete kroz te blokade. Kao što vidite, neke su prednosti upotrebe VPN-a u Bostonu i zato smo ovdje da vam dovedemo najbolje VPN-ove koje možete koristiti u Bostonu.

Najbolji VPN za Boston

Iako možda mislite da u Bostonu nema potrebe za VPN-om, zapravo ste vrlo ranjivi bez njega. Možda biste htjeli početi tražiti pružatelje usluga kako biste osigurali internetsku vezu i podatke čuvali privatnima. Svaki davatelj usluga nudi različite protokole i usluge. Međutim, sve VPN djeluju u procesu zaobilaženja geo-ograničenja i deblokiranja sadržaja. Evo nekoliko najboljih pružatelja usluga u Bostonu.

ExpressVPN

ExpressVPN okuplja najbolje VPN značajke i Smart DNS uslugu za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. Ovaj davatelj vam pomaže šifrirati vezu i deblokirati svjetski sadržaj. ExpressVPN upravlja s vrlo velikom VPN mrežom od 94 poslužitelja kako bi se zaštitila privatnost korisnika. Možete koristiti njegove usluge da zaštitite svoju privatnost, deblokirate cenzuru i gledate što god želite od Bostona. Iako je ExpressVPN skuplji od ostalih pružatelja usluga, njegove se značajke pokazuju vrijednim svakog pena. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom uz 30-dnevno jamstvo povrata novca. Da biste saznali više o svim značajkama koje ExpressVPN može ponuditi, svakako pogledajte naše ExpressVPN pregled.

NordVPN

Nord VPN  izvrsna je usluga na koju se vrijedi pretplatiti. To je pouzdano, brzo i najbolje od svega, super sigurno. NordVPN nudi solidnu privatnost, sigurnosne značajke i izvrsno surađuje s geo-blokiranim sadržajem. Vani su jeftiniji konkurenti, ali nemaju svi dvostruku VPN značajku poput NordVPN-a. Ovaj davatelj dvaput kriptira vaše podatke radi održavanja najviše razine sigurnosti. NordVPN predstavlja zlatni standard VPNs. Za više informacija o ovom davatelju usluga provjerite naše NordVPN pregled.

Cyber ​​Ghost

CyberGhost usmjerena je na zaštitu privatnosti korisnika. Nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, snažne protokole šifriranja i mogućnost deblokiranja sadržaja širom svijeta. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Windows klijent također vam omogućuje anonimno surfanje, privatnu zaštitu Wi-Fi-ja, torenta, deblokiranje web stranica (Google, Facebook Instagram itd.) I odabir poslužitelja. Mreža CyberGhost ima 4 poslužitelja u Bostonu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Brzina preuzimanja iznosila je 12,06 Mbps. Više informacija o Cyber ​​Ghostu pročitajte u članku ovaj pregled.

Najbolji VPN za Boston

VPN-ovi koje smo naveli za vas su ti koji imaju poslužitelje u Bostonu i tamo učinkovito funkcioniraju. Mislimo da ćete biti zadovoljni opcijama koje smo vam pružili. Ovi pružatelji usluga ne samo da su popularni među VPN korisnicima, već su i ugledni i pouzdani. Odabrani su na temelju brzine, pouzdanosti i sigurnosti. Naravno, svi imaju sjajnu mrežu poslužitelja i brzina koji korisnicima omogućavaju preuzimanje i strujanje HD sadržaja iz drugih zemalja. Kojeg davatelja usluga biste željeli koristiti u Bostonu? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map