Najbolji VPN za Brazil – 2020. recenzija

Korisnici interneta u Brazilu (República Federativa do Brasil) žele biti zaduženi za svoje mrežne aktivnosti. Zanima ih i kako naučiti kako deblokirati geo-restriktivne web stranice i sadržaje iz drugih zemalja.


Njihova odlučnost da slobodno i sigurno pregledavaju web u Brazilu dovela ih je do davatelja VPN usluga. Ovaj alat omogućuje im da zadržati svoj identitet i usluge pristupa i web mjesta iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Ali, koji će VPN biti? Znam da je to težak odabir, ali nadam se da je moj popis najboljih VPN pružatelja usluga može vam pomoći da shvatite stvari. 

Najbolji VPN za Brazil - pregled 2017

Najbolji VPN za Brazil – 2020. recenzija

Zašto VPN u Brazilu?

Prva dva razloga zbog kojih ljudi preferiraju VPN uslugu bi bili:

  • VPN usluga štiti vas i vaše privatne podatke od bilo kakvih zlonamjernih napada.
  • Dolaziš ostati siguran kad god koristite javnu internetsku mrežu
  • dobivaš pristup web-lokacijama koje su blokirane putem geološkog sustava.

Potreba za VPN-om u Brazilu

Sa stopom penetracije Interneta od 66,4%, Brazil ima nešto više od 200 milijuna korisnika na mreži. Ta visoka stopa može biti jer brazilske vlasti nisu bile prestroge u pogledu cenzure. Ipak, brazilski korisnici se oslanjaju na kvalitetne brazilske VPN davatelje štite svoju slobodu i govor na mreži. Brazilski VPN omogućuje im da ograničenja zaobići postavljena na web stranicama i blokiranom sadržaju, kao i ukidanje onih nametnutih na društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama i Twittera. Za upotrebu VPN-a u Brazilu morate slijediti ove korake:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga koji korisnicima nudi globalnu mrežu VPN poslužitelja.
  2. Preuzmite aplikaciju VPN na svoj uređaj.
  3. Pokrenite aplikaciju, prijavite se i povežite se na VPN poslužitelj po vašem izboru.
  4. Uživajte u strujanju Internet bez državnog nadzora ili geo-ograničenja.

U smislu najboljih VPN-a koji se koriste u Brazilu, ExpressVPN izlazi na vrhu. Tvrtka nudi izvrsna usluga kupcima, imaju pravila o povratu 30 dana i podržavaju sve uređaje.

Cenzura brazilske vlade

Pogled u povijest Brazila o pravilima internetske regulacije otkriva da je došlo do nekih uplitanja vlade. Na primjer, vlada zatražio je od Googlea da preda osobne podatke povezane sa svojim građanima ili ukloniti mrežni sadržaj s njegovih poslužitelja.

Drugi jasan primjer bio je kada je Twitter objavio svoju kontroverznu politiku cenzure. Brazil je bio prvi koji je to prihvatio i upotrijebio je da utihne glasovima neslaganja. Također, niz brazilskih novinara i blogera napadnut je nakon objavljivanja informacija da vlada ne bi voljela biti u javnosti.

Deblokirajte međunarodna web mjesta

Većina etabliranih VPN tvrtki ima poslužitelje koji se temelje na praktički svim ostalim dijelovima svijeta. Neki od lokacija poslužitelja uključuju Singapur, Japan, Kanadu, Veliku Britaniju, Njemačku, Latviju, Australiju, SAD i još mnogo toga.

Ove će lokacije omogućiti našim korisnicima koji se pretplate na naše brazilske VPN-ove da deblokiraju geo-osjetljive web stranice i kanale, bez obzira na njihovu lokaciju. Vrsta geoblokiranih web lokacija koje će moći deblokirati Hulu, BBC iPlayer i Netflix u SAD-u. Prenos utakmica uživo, glazbeni koncerti i vijesti također će biti mogući nakon što se netko prijavi na vjerodostojni Brazil VPN.

Stream Brazil TV odasvud

Nužno je biti u toku s stvarima koje se događaju u vašem rodnom gradu, čak i kada radite u inozemstvu. Emigrant bi to želio držati korak s brazilskim kanalima kao što su SBT, Rede Globo, Rede Record, igre Confederação Brasileira de Futebol, kao i Rio Olimpijske igre. Brazilski VPN može vam dopustiti dobiti brazilsku IP adresu. Ovo će pomažu vam pristup web lokacijama i kanalima koji su dostupni samo u vašoj zemlji. 

Najbolji Brazil VPN pregled

Evo ih najbolje VPN usluge na koje se možete obratiti dok ste u Brazilu:

1. ExpressVPN

ExpressVPN je idealan VPN koristiti u Brazilu. Protokoli velike brzine i jake enkripcije sastojci su vrhunskog VPN-a. Aplikacije ExpressVPN-a razvijene su za zadovoljstvo korisnika na umu. Među 2000+ poslužitelja da ExpressVPN upravlja, postoje serveri koji se nalaze u São Paulu i Rio de Janeiru.

Aplikacija jednostavno za upotrebu sučelje omogućuje korisnicima lako povezivanje. Ako ne doživite brzu brzinu poslužitelja i neometano strujanje – možete – možete zatražiti povrat novca. ExpressVPN nudi sljedeće: a 30-dnevna garancija povrata novca što korisnicima daje vremena da odluče.

2. BulletVPN

Da biste osigurali da su vaši podaci zaštićeni i sigurni od trećih strana, morate ih uzeti u obzir super siguran BulletVPN. Ovaj VPN davatelj ima lijepo sučelje, koje korisnik može udobno iskoristiti. S 30-dnevno jamstvo povrata novca, na koji ste se pretplatili VPN bez rizika.

Iako BulletVPN ne radi na mnogim VPN lokacijama u Latinskoj Americi, i dalje se možete povezati s brazilskim VPN serverom. Ono što je sjajno u vezi s klijentom BulletVPN jeste da je to kompatibilno s više uređaja kao što su vaše računalo, Mac, Android, iPhone, iPad ili FireStick. A u slučaju da želite deblokirati sadržaj na uređajima koji ne podržavaju VPN, možete iskoristiti BulletVPN’s besplatni Smart DNS proxy.

3. NordVPN

Vjerojatno jedinstvena značajka u NordVPNPosjed je dvostruka VPN enkripcija. Nijedan VPN ne može nadmašiti sigurnosne pristupe NordVPN-a. Davatelj će kriptirajte svoj internetski promet i sačuvajte svoje privatne podatke od hakera ili cyber kriminalaca.

Ako ste nakon VPN-a, to osigurava zaštitu podataka– to je u Brazilu prijeko potrebno – tada bi NordVPN bio pravi izbor. Pomoću aplikacije NordVPN pretplatnici mogu povežite se s deset brazilskih VPN poslužitelja i Čini se da su u Brazilu za razliku od toga gdje su u svijetu.

4. IPVanish

IPVanish će također biti a dobar VPN koristiti u Brazilu. Nudi veze velike brzine, stroga politika privatnosti, i pristojna globalna pokrivenost poslužitelja, za prihvatljivu cijenu. Svoju virtualnu lokaciju moći ćete promijeniti pritiskom na gumb. 

Onog trenutka kada se povežete s IPVanish serverom cijeli mrežni promet postaje nedostupan kibernetičkim kriminalcima, hakerima, davateljima internetskih usluga i vladama. Unutar sedam dana, možete sigurno saznati je li IPVanish najbrži poslužitelj na svijetu. To nije pravilo povrata u roku od 30 dana, ali barem ga morate isprobati prije nego što ga počnete.

5. CyberGhost

A tu je i CyberGhost. Ime mu je plijen pozornosti. Riječ duh u ovom slučaju mora značiti nevidljivost, internetska anonimnost. Ovaj duh pružatelja dopustit će vam da pristupite sadržaju iz cijelog svijeta dok ste u Brazilu. Zamislite razina sigurnosti opskrbljeni ste primjenom a 256-AES bitna tehnologija.

To znači da vaš podaci će biti nepotpuni. CyberGhost će osigurati da je web stranica sigurna za vašu upotrebu prije nego što joj uopće pristupite. To se postiže temeljitim provjerom tog URL-a u namjenskoj bazi podataka. Ukratko, CyberGhost bi savršeno funkcionirao u Brazilu.

Recenzija najboljih VPN-a za Brazil – zaključak

Brazilska internetska cenzura nije tako visoka u usporedbi s drugim zemljama Broj VPN usluga broj jedan je za zaštiti svoj identitet na mreži. To znači da kad god ste pristup web-lokaciji koja je bila blokirana, detalji o vašoj lokaciji i na mreži su izmijenjeni i vaši osobni podaci su skriveni.

Kladim se da imate na umu sjajnu VPN i želio bih čuti sve o tome u komentarima u nastavku. 

\

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me