Najbolji VPN za Britbox

Britbox je streaming usluga označena kao rod BBC-eve i ITV-ove suradnje. Usluga s pretplatom omogućuje emitiranje britanskih TV serija bez oglašavanja. Međutim, sadržaj na kanalu privlači samo određenu publiku – onu koja boravi u SAD-u i Kanadi. Da biste zaobišli problem geolokacije, trebali biste koristiti VPN. Dakle, bez daljnjeg divljanja, ovo je potpuni pregled najboljih VPN-ova za Britbox.


Najbolji VPN za Britbox

Najbolji VPN za Britbox

O Britboxu

Britbox je britanski kanal napravljen posebno za stanovnike SAD-a koji žude za sadržajem u Velikoj Britaniji. Usluga streaminga dostupna je za samo 6,99 USD mjesečno, dok u Kanadi iznosi 8,99 CAD. Cijena u Kanadi je malo jeftinija, ali to nije toliko velika razlika.

Što se tiče godišnjih planova, pretplata u Kanadi je 89,99 CAD i 69,99 $ u Americi. Odlukom za kanadsku pretplatu nećete uštedjeti bogatstvo, ali za ljude koji imaju proračun, to je dobar izbor.

Britbox nudi besplatno 7-dnevno probno razdoblje za nove pretplatnike, što je prilično pristojno ako želite uzeti kanal za probnu vožnju prije nego što napravite bilo kakve dugoročne planove.

Uz tako nevjerojatan kanal dolazi se i jedan ulov. Usluga je dostupna samo u Kanadi i SAD-u. Kad god pokušate pristupiti kanalu u inozemstvu, dočekat će vas ova poruka o pogrešci:

“Žao nam je, Britbox nije dostupan u vašoj zemlji.”Pogreška Britboxa

Kako gledati Britbox izvan SAD-a s VPN-om

Da biste mogli vidjeti sadržaj Britbox-a, morate biti prisutni unutar američkih granica. To ne mora nužno imati fizičku prisutnost, možete prevariti svoju internetsku lokaciju i pojaviti se u regiji pomoću VPN-a..

Sve što trebate je povezati se s američkim poslužiteljem koji vam pruža VPN. Nakon što to učinite, dobit ćete američku IP adresu i imat ćete pristup geo-ograničenom sadržaju u SAD-u, iako ste u inozemstvu. Evo kako nabaviti Britbox izvan Sjedinjenih Država:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj Android, iOS, PC ili Mac.
 3. Prijavite se svojim VPN računom i povežite se s američkim poslužiteljem.
 4. Pokrenite Britbox.
 5. Uživajte u najboljem sadržaju u Velikoj Britaniji gdje god se nalazili.

Na tržištu možete pronaći puno pružatelja VPN-a koji će tražiti pomoć. Međutim, nisu svi dobro opremljeni za posao. U ovom ćemo pregledu baciti malo svjetla na vrh 3 koje vam mogu pomoći u vašem iskustvu Britboxa. Pogledajte donju tablicu kako biste mogli imati kratku predstavu o tome što slijedi.

Najbolji VPN za Britbox

Upotreba VPN-a možda bi bila zastrašujuća za prvog korisnika, ali treba malo vremena da se naviknete. Morate znati kako vas putuje kad je u pitanju odabir pravog VPN-a za vaše potrebe i kretanje kroz značajke koje on može ponuditi. Već sam obavio istraživanje za vas i dao vam najbolje one koje možete koristiti s Britboxom. Evo dubljeg pogleda na svaki od njih:

ExpressVPN

ExpressVPN danas je jedan od najboljih pružatelja usluga u industriji. Njihova mreža uključuje više od 2000 poslužitelja kojima se korisnici mogu povezati jednim pritiskom na tipku. Najbolja kvaliteta ovog VPN-a je ta što se nalazi na Britanskim Djevičanskim otocima, a za to ne podliježu regulatorne nadležnosti podataka. To znači da nije u stanju davati nikakve podatke o svojim kupcima. Uz politiku nulte evidencije, kako će vlada tražiti nešto što uopće ne postoji?

Što se tiče sigurnosti, ExpressVPN koristi 256-bitnu AES enkripciju koja djeluje u tandemu s VPN protokolima kao što su SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Toplo predlažem OpenVPN, ali ionako dolazi kao zadani. VPN ima jedan od najboljih timova za podršku među svim VPN davateljima. Oni su 24 sata dnevno, 7 sati uživo, putem e-pošte ili društvenim mrežama da vam pomognu u rješavanju problema. Ako želite znati više o ovom robusnom davatelju VPN usluga, pogledajte našeg ExpressVPN pregled.

IPVanish

IPVanish je još jedan pouzdan pružatelj usluga u koji se ulaže. To je zato što uključuje više od 1000+ poslužitelja unutar svoje mreže i ukupno 40000 IP adresa na kojima se treba upustiti. Nadalje, IPVanish omogućuje do 10 istodobnih veza pod jednom pretplatom. Zamisli to? Doslovno možete zaštititi 10 uređaja odjednom. Čak i ako se koristi svih 10 veza, korisnici koji su povezani mogu i dalje uživati ​​neograničenu propusnost kao i neograničeno prebacivanje poslužitelja.

Čak i kao usluga sa sjedištem u SAD-u, IPVanish svojim korisnicima i dalje obećava potpunu sigurnost i anonimnost. Korisnici VPN-a mogu birati između preuzimanja svog VPN klijenta ili samo pridržavati se drugih internetskih oblika zaštite. Da biste saznali više o ostalim značajkama koje nisam uključio, pogledajte detaljnije naše IPVanish pregled.

NordVPN

Posljednje, ali ne najmanje bitno, zaključujemo našu najbolju recenziju VPN-a za Britbox NordVPN. Ovaj VPN dobro je poznat po svojoj svestranosti i lakoći. Davatelj sa sjedištem u Panami ima više od 4000 poslužitelja i nezamisliv broj IP adresa. Ako se pretplatite na ovaj VPN, imat ćete do 6 istodobnih veza. Njegovi poslužitelji optimizirani su za različite namjene, uključujući HD streaming, torrenting i mrežno igranje. 

Pružatelj usluga također ima niz zamagljenih poslužitelja na koje se korisnici mogu osloniti ako žive u zemljama s visokom cenzusom. Da ne spominjemo da je dokazano da ovaj VPN sprečava curenje DNS-a. Da biste detaljnije pogledali uslugu, odvojite malo vremena za pregled NordVPN pregleda.

Najbolji VPN za Britbox – Finalne misli

Britbox je vrlo popularan među ljudima koji uživaju u popularnim britanskim sapunicama. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, morate koristiti VPN da biste mogli gledati Britbox u svojoj regiji. Dakle, sada imate najbolje VPN davatelje koji mogu koristiti sa Britboxom, provjerite ih i prenosit ćete kanal bilo gdje PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Roku, Chromecast ili Apple TV u tren oka.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map