Najbolji VPN za Chromebook

Kada je Google predstavio Chromebookove na tržište, namjeravali su ih koristiti uglavnom za pristup internetu i pregledavanje. Njihova elegantna i lagana izvedba čini ih vrlo jednostavnim za nošenje, što je izvrsna zamjena za laptop na koji smo svi navikli. Međutim, jedna sličnost između njih je da ne biste mogli pristupiti geografski ograničenom sadržaju bez aktivne pretplate na VPN uslugu. Poznata u cijelosti kao virtualna privatna mreža, ova usluga štiti vaš promet kriptirajući vašu vezu s Internetom, a skriva vašu lokaciju pružajući vam novu IP adresu.


Najbolji VPN za Chromebook

Najbolji VPN za Chromebook

Najbolji VPN za Chromebook: treba li vam?

Vrlo je vjerojatno da su vaše lokalne web stranice i kanali vijesti geo-restriktivne prirode, što znači da im je pristupanje izvan zemlje možda puno teže nego što mislite. Ako stalno putujete u inozemstvo i dalje morate biti u tijeku s lokalnim vijestima, VPN usluga omogućuje vam da se zaobiđete ta ograničenja i uhvatite se u koštac s lokalnim sadržajem kao da ste kod kuće.

Ako se stalno krećete, to znači da stalno koristite javni wi-fi za pristup internetu. To može ponekad biti i opasno jer puno hakera uđe u Wi-Fi mreže otvorenog pristupa tražeći priliku za proboj u bilo koji nezaštićeni uređaj. Kao što je gore spomenuto, VPN usluga šifrira vašu vezu i to sprečava bilo koga da se prijavi na vaš uređaj.

Uz sve to, vaš se pregled web stranice također skriva od javnosti tako da nitko ne može shvatiti o čemu ste razgovarali. Ovo uključuje vašeg davatelja internetskih usluga ili bilo koje drugo tijelo za kršenje autorskih prava koje bi vam moglo zamjeriti za preuzimanje sadržaja iz piratskih izvora.

Kako vam Chromebook VPN može pomoći

Sigurnost koja dolazi zbog saznanja da vaš chromebook ne može biti hakiran omogućava vam lako pristupanje mrežnim transakcijama ili čak prijavu na bilo koju javnu Wi-Fi mrežu bez ikakvih briga..

Osim što pristupate svom lokalnom sadržaju kada ste izvan svoje zemlje, moći ćete se prijaviti i na druge web lokacije sa ograničenim geološkim ograničenjem za koje želite da pripadate njihovoj zemlji podrijetla. To znači da biste imali pristup zabavi sa svih web lokacija na svijetu, bez obzira gdje god bili. Ovo je velika korist za korisnike koji, primjerice, žele pratiti najnoviju epizodu njihove Netflix serije. Pod pretpostavkom da su osnovani izvan Sjedinjenih Država, oni će se morati povezati samo na američki poslužitelj i moći će gledati epizode koje još nisu objavljene u njihovoj zemlji.

Pretplata na VPN uslugu daje vam ogromnu prednost jer ste u mogućnosti pristupiti puno većem broju web mjesta nego prije, a to možete učiniti na potpuno siguran način.

Otkriven najbolji VPN za Chromebook

Najbolji pružatelji VPN usluga koje možete koristiti na svom Chromebooku su kako slijedi.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. CyberGhost
 4. IPVanish
 5. HideMyAss

3 najbolje ChromeN VPN analize

1. ExpressVPN – izbor uređivača

ExpressVPN je već dugo dominirao na VPN tržištu nudeći nenadmašnu kvalitetu usluge, zajedno s najboljim oblikom korisničke podrške. Njihove sigurnosne mjere jamče da nitko neće moći prisluškivati ​​ili čak hakirati vaš uređaj jer bi bilo nevjerojatno teško probiti njihovu 356 bitnu SSL šifriranu vezu.

ExpressVPN također olakšava novim korisnicima da pronađu svoj put jer je softver vrlo jednostavan za korištenje, a postupci lako slijediti. Ako pravilno slijedite dane upute, uspostavit ćete privatnu vezu i uspostaviti se u roku od nekoliko minuta nakon što se prijavite na uslugu.

Usluga je također smještena iskusnim korisnicima jer im softver omogućuje promjenu tehničkih postavki i prilagođavanje usluge prema vlastitim potrebama. U slučaju da netko naiđe na problem, tim za korisničku službu uvijek je pri ruci kako bi riješio bilo kakve probleme. Možete podnijeti kartu za podršku za svoj problem ili se čak odlučiti za uslugu chata uživo ako želite riješiti svoj problem što je brže moguće..

Ako se prijavite za njihovu uslugu i otkrijete da bi to također uvelike koristilo vašim prijateljima ili kolegama, ExpressVPN odobrava i vama i vašoj preporuci mjesečnu besplatnu VPN zaštitu. Nije loše za uslugu za koju se zna da naplaćuje najviše cijene pretplate.

Ako ustanovite da usluga nije za vas, možete zatražiti povrat novca pod uvjetom da ste došli do ove odluke u roku od 30 dana od korištenja usluge. Ne bi bilo gnjavaže s povratom novca jer tražite zahtjev za povrat novca kako je predviđeno njihovim 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

2. IPVanish – značajna alternativa

Korisnici koji prvi put mogu pronaći IPVanish kao pomalo pregršt navikavanja. Čak ni njihovo razdoblje od 7 dana za povrat sredstava ne daje puno za većinu ljudi da se upoznaju sa njihovim uslugama. Budući da ExpressVPN daje 30 dana korisnicima da znaju i razumiju kako bi im usluga mogla služiti, čini se da IPVanish preferira korisnike koji su već svjesni takvih stvari.

O njihovom timu za korisnike ne može se tako puno razgovarati, jer je vidljivo da je za mnoge probleme koji su im proslijeđeni potrebno dugo vremena da se riješe.. 

3. HideMyAss – Last Resort

Zatvaranje našeg popisa VPN-ova za upotrebu sa Chromebookom je HideMyAss. Pružatelj ima istu politiku jamstva povrata novca od 30 dana kakvu ima ExpressVPN, no standardi usluge uvelike su različiti od onoga što nudi naš najbolji izbor.

Njihova veza također nije bila pouzdana i vrijeme odgovora tima za brigu o kupcima nije bilo tako brzo kao što bismo željeli.

Kako instalirati VPN na Chromebook

Evo kako možete preuzeti i instalirati VPN aplikaciju na svoj Chromebook:

 1. Najprije prijeđite na ExpressVPN i prijavite se za VPN račun.
 2. Uključite i otključajte Chromebook.
 3. Kliknite na svoju sliku u donjem desnom kutu zaslona.
 4. Pojavit će se nekoliko opcija; odaberite “Settings”.
 5. U odjeljku “Android aplikacije” postojat će opcija koja glasi: “Omogući pokretanje Androidovih aplikacija na vašem Chromebooku”. Samo naprijed i klikni na potvrdni okvir.
 6. Pritisnite “Početak” na novom prozoru.
 7. Pročitajte uvjete usluge i prihvatite ih.
 8. Google Play trgovina prikazat će se i sada joj možete pristupiti kad god poželite. Prijaviti se.
 9. Na traci za pretraživanje Play Store potražite “ExpressVPN„.
 10. Odaberi ExpressVPN – VPN za Android iz rezultata pretraživanja i kliknite INSTALIRATI.
 11. Klik PRIHVATITI za početak preuzimanja.
 12. Nakon završetka preuzimanja i instaliranja VPN aplikacije, kliknite ikonu aplikacije ExpressVPN da biste je pokrenuli.
 13. Na kraju, povežite se s poslužiteljem iz aplikacije kako biste uspostavili VPN vezu na vašem Chromebooku.

Najbolji VPN za ChromeBook: Završi

Na temelju testova performansi koji smo napravili na ove tri i mnoštva drugih VPN usluga, ExpressVPN dolazi na vrh svih mjernih podataka na kojima smo temeljili svoje testove. Oni imaju najbolju brzinu povezivanja, najbolji tim za brigu o kupcima, najvišu razinu sigurnosti i najveći broj poslužitelja na tržištu.

Povjerite im da će svi vaši osobni podaci ostati zaštićeni kad god ste na mreži.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me