Najbolji VPN za Comcast Xfinity u 2020. godini

Svi znaju da je internet temeljen na kablovima daleko pouzdaniji od bežičnog oblika, a to je jedan od glavnih razloga zašto tvrtka poput Xfinity i dalje uživa u procvatu. Kao najveći pružatelj internetskih usluga sa sjedištem u SAD-u, Xfinity je poznat po velikim brzinama koje su ogroman korak ispred konkurencije. To zauzvrat omogućava besprijekorno strujanje i neprekidne bujice za one koji se pretplate na uslugu. Jedino pitanje s kojim mogu imati probleme Comcast Xfinity korisnici je smanjena brzina s kojom većina njih doživi svaki put kada struji s određenih kanala ili preuzme s većeg broja web mjesta. Povrh svega, pristup geo-ograničenom sadržaju pomalo je ograničen, što znači da možete biti frustrirani kad se pokušate prijaviti na web stranice s glavnim poslužiteljima sa sjedištem u dalekim zemljama. Ti bi se problemi mogli rješavati, osobito ako ste korisnik koji ovisi o Internetu za poslovanje ili neki drugi oblik široke upotrebe..

Najbolji VPN za Comcast Xfinity u 2020. godini

Najbolji VPN za Comcast Xfinity u 2020. godini

Što je VPN?

Na svu sreću, postoji rješenje koje će se, ako se implementira, osigurati da možete zaobići sve te probleme i surfati Internetom bez ikakvih ograničenja. Ovo rješenje leži u upotrebi VPN usluge. Virtualna privatna mreža sastoji se od skupine poslužitelja razbacanih po više zemalja kroz koje se vaš promet šifrira i što otežava vašem davatelju internetskih usluga da shvati što točno želite na mreži. Bez znanja o tome što radite na mreži, to im otežava nametanje bilo kakvih blokova na web lokacijama koje odaberete da posjetite, što vam daje slobodu pristupa onim web lokacijama koje želite.

Ako se pretplatite na vjerodostojnu VPN uslugu, možete dobiti brojne pogodnosti. Neki od njih uključuju:

  • Surfati Internetom s potpunom anonimnošću: To znači da web-lokacije koje posjetite neće moći odrediti vašu točnu lokaciju. IP adresa koju će vidjeti vidjet će samo do VPN davatelja na koji ste pretplaćeni i tako sakriti osobne podatke poput zemlje u kojoj ste, kao i vaše ime i identitet.
  • Imate sigurnu vezu: Pretplata na VPN uslugu znači zaštititi vaš pristup internetu šifriranjem. Jednom pretplaćeni, vaš promet prolazi sigurnim kanalima koji sprečavaju bilo kakav oblik hakiranja, što znači da je korisniku zagarantirano da nitko neće moći upasti u vašu vezu ili prisluškivati ​​vaše aktivnosti.
  • Zaobilaženje geo-ograničenja: Zahvaljujući upotrebi virtualnog IP-a, većina geo-restriktivnih web lokacija kojima pokušavate pristupiti pretpostavit će da se već nalazite u matičnoj zemlji web mjesta, što znači da nećete morati biti frustrirani geološkim blokovima koje oni pripremljen za korisnike koji pristupaju iz inozemstva.
  • Surfati Internetom normalnim brzinama: Jednom kada se pretplatite na VPN, kriptirat ćete svoj promet, što znači da i vaš internetski pružatelj neće moći pogoditi što radite na mreži. Kao rezultat toga, oni stvarno neće moći ugasiti vašu brzinu surfanja.

Najbolji Comcast Xfinity VPN

Pronalaženje najbolje VPN usluge na koju se možete pretplatiti ponekad može biti mnogo teže nego što ste možda mislili u početku. Većina ljudi mora progledati kroz puno dostupnih usluga samo da bi otkrili koji je to odgovarajući ponuditelj, a s obzirom na to da je tržište preplavljeno s toliko mnogo ponuda odjednom, zahtijeva mnogo temeljnih poslova..

Da bismo vam pomogli u ovoj vježbi, suzili smo nekoliko VPN usluga koje smo mogli pažljivo pregledati u nadi da ćemo vas usmjeriti u pravom smjeru. Pogledaj:

1. ExpressVPN

ExpressVPN pruža najbolju VPN uslugu u industriji zahvaljujući iskusnom timu osoblja za brigu o kupcima koji je uvijek spreman prihvatiti vaše brige, kao i vrhunskoj kvaliteti njihove usluge. S poslužiteljima koji su razbacani u više od 94 zemlje ostalo je samo nekoliko mjesta na svijetu gdje ćete se morati brinuti oko geo-restriktivnih blokova. Budući da je vrhunski servis, sigurnost nije ništa manje od vojne vrijednosti zahvaljujući 256-bitnoj enkripciji AES-a, kao i mogućnosti izbora između četiri pouzdana VPN protokola. ExpressVPN je također poznat po svom preporučnom programu, gdje ako kao klijent dobijete nekoga od prijatelja za prijavu, obojica dobijate besplatnu upotrebu programa u mjesec dana. Usluga nudi i 30-dnevno jamstvo povrata novca; ponudu koju preporučujemo da prihvatite da biste vidjeli koliko će vam se usluga svidjeti.

2. NordVPN

Uspjeh NordVPN-a kao popularnog VPN pružatelja uvelike se može pripisati širokom nizu mogućnosti koje usluga nudi. Sjedište u Panami također služi kao velika prednost jer stvarno ne postoje zakoni o zadržavanju podataka koji bi mogli utjecati na njih ili njihove pretplatnike. Jedna od njihovih vrlo popularnih značajki je njihov dvostruki protokol enkripcije VPN-a, gdje se promet jednog korisnika šalje putem dva poslužitelja, što ga čini dvostruko težim za pristup bilo kojem hakeru. Govoreći o poslužiteljima, NordVPN ima više od 3000 njih dobro distribuiranih širom svijeta, što znači da njegovi pretplatnici mogu uživati ​​brže i pouzdanije veze. Usluga također omogućuje neograničeno prebacivanje poslužitelja i ne pruža nikakve ograničavanja podataka o propusnoj moći koju njegovi kupci koriste. 

3. IPVanish

Osnovan 1999, IPVanish i dalje nudi solidnu uslugu, kompatibilnu s uređajima koji rade na Mac OS-u, Windows-u, iOS-u i Androidu. VPN aplikacija je također dobro dizajnirana i jednostavna je za nove korisnike kroz koje se mogu kretati bez ikakvih problema. Da bi se osigurala potpuna privatnost za svoje kupce, usluga ima primjenjivu nultu politiku evidencije u kojoj se ne vodi nijedan zapis o pretraživanju njegovih pretplatnika. Sigurnosno, IPVanish ima snažnu politiku šifriranja, sa primijenjenim vojnim šifriranjem AES-256 vojnog razreda kako bi se osiguralo da sve teče bez problema. Usluga je također popularna zbog svoje podrške prema torrentingu, a to je veliki plus za korisnike koji imaju tendenciju da preuzimaju velike količine datoteka. Pretplatnici će također moći istovremeno povezati do pet uređaja, a to pomaže u smanjenju ukupnog troška koji bi nastao ako bi se trebala upisati još jedna VPN usluga. Općenito, IPVanish je odlična usluga koju treba razmotriti, a ako želite to i sami vidjeti, nastavite i isprobajte 7-dnevnu probnu ponudu zajamčenog povrata novca.

Završna riječ o najboljem VPN-u za Comcast Xfinity u 2020. godini

Ako se želite pobrinuti da vam se pristup internetu ne ometa, ne postoji nijedno drugo rješenje koje vam može pomoći osim VPN pretplate. Tri gore navedene usluge više su nego što vam mogu pružiti pouzdanu vezu, kao i nekoliko dodatnih dodataka koje možda nećete dobiti od drugih VPN usluga. Imate li pitanja ili komentara o nekom od navedenih pružatelja usluga? Podijelite ih sa nama u donjem odjeljku i mi ćemo sigurno odgovoriti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me