Najbolji VPN za CS: GO

Od jednog Counter-Strike igrača do drugog, obojica znamo da se pobjeda ili gubitak mogu dogoditi u djeliću sekunde. Sve dok imamo kontrolu nad igrom i igračima, pobjeda je u vreći. Međutim, postoje određeni faktori koji sprečavaju pobjedu i stavljaju prigušivač na zamah igre. Ovi problemi uključuju zaostajanje, prekinute veze, DDoS napade i zabranjene IP adrese. Da biste osigurali svoje šanse za pobjedu, preporučujemo da koristite VPN davatelja usluga. Ne samo da će vam omogućiti prijavu u ograničene igre, već će i smanjiti zaostajanja i optimizirati brzinu veze. Uz spomenuto, evo nekih najboljih VPN-ova za Counter-Strike GO.


Najbolji VPN za Counter Strike GO

Najbolji VPN za Counter Strike GO

Najbolji VPN-ovi za CS: GO- Sve sažeto

Evo kratkog popisa najbolje ocijenjenih VPN-a koje možete koristiti za poboljšanje svog doživljaja igranja tijekom igranja CS Go-a na mreži:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN
 5. IPVanish

Zašto treba VPN za CS: GO

Korištenje VPN usluge tijekom igranja Counter-Strikea ima puno prednosti. CS je toliko popularan da se njegovi igrači suočavaju s puno problema prilikom igranja. Možda ćete doživjeti zaostajanje, DDoS napade i sporo povezivanje. Pored toga, možda će vam biti onemogućeno i igranje u školi ili na poslu. Ako ste slučajno dobar igrač, drugi igrači mogu upotrijebiti DDoS napade kako bi vas sabotirali u nekim trenucima utakmice. Nadalje, mnogi ISP-ovi za prigušivanje igara kao što su CS: GO jer koriste veliku širinu pojasa mreže. VPN može riješiti sve ove probleme. Dati će vam IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. To će vas zaštititi od DDoS napada, poboljšati performanse smanjenjem pinga, omogućiti vam pristup igri, sakriti aktivnost, osigurati vezu i omogućiti vam da igrate bez ikakvih komplikacija.

Najbolji VPN za Counter Strike GO

Sve veća popularnost Counter-Strikea dovela je do problema kao što su geo-ograničenja sadržaja, ubrzavanje brzine od strane ISP-a, DDoS napadi igrača i tako još mnogo toga. Sada je jedini način na koji igrači mogu riješiti ove poteškoće pomoću davatelja VPN usluga. Pogledajmo neke od najboljih pružatelja VPN usluga koji se koriste uz Counter-Strike GO.

ExpressVPN

ExpressVPN upravlja jednom od najvećih i najbržih mreža u VPN industriji. Broj poslužitelja je važan čimbenik pri odabiru VPN-a, jer sav vaš promet usmjerava se putem lokacije poslužitelja koju odaberete. Savjetuje vam da svoj promet usmjeravate putem poslužitelja koji se fizički nalazi u vašoj blizini ili u blizini odredišta vaših veza. Pretplata na davatelja usluga s 94 lokacije poslužitelja znači da imate veće šanse da vam netko bude bliži nego što biste dobili s manjom mrežom poslužitelja. Ovaj davatelj ima aplikaciju koju je moguće preuzeti na usmjerivačima paradajza, a postoje i ručne upute za instaliranje VPN-a na DD-WRT usmjerivačima. Ovo je presudno za one koji žele koristiti konzolu za igranje CS: GO. Za više informacija o ExpressVPN-u obavezno pročitajte ovaj pregled.

BulletVPN

BulletVPN je najbrži VPN koji smo testirali do sada, čak i ponekad brže od ExpressVPN-a. Kod BulletVPN-a ne morate se brinuti o nikakvim zaostacima dok igrate Counter-Strike. Pad brzine pomoću BulletVPN bio je gotovo zanemariv u usporedbi s ostalim davateljima usluga. BulletVPN ima 52 poslužitelja u 30 zemalja, što znači da možete odabrati poslužitelj u vašoj blizini ili u blizini odredišta svojih veza. Ovaj dobavljač ima vrhunsku enkripciju i nudi nenadmašni 30-dnevni rok vraćanja novca. Za više informacija o BulletVPN pročitajte ovaj pregled

NordVPN

NordVPN jedan je od najsigurnijih VPN-ova na tržištu. Poslužitelje ima u 58 zemalja. Omogućuje do šest istodobnih veza s jednom NordVPN pretplatom. Uslugu možete instalirati na usmjerivač i koristiti samo jednu od vaših istodobnih veza. Tvrtka ne smeta korisnicima koji dijele račun. To znači da izvođenje VPN-a može biti vrlo jeftino. Ovaj davatelj dvaput kriptira vaše podatke kako bi osigurao održavanje najviše razine sigurnosti. Možete imati koristi od 30-dnevne garancije povrata novca tvrtke i obvezati se samo kad ste spremni. Više o NordVPN u ovaj pregled.

Najbolji VPN za CS: GO

Ponekad je sve što je potrebno za pobjedu solidan VPN pružatelj usluga. Bilo koji od VPN-ova koje smo gore spomenuli može poboljšati vaše igranje Counter-Strike igranja. Ovi VPN-ovi testirani su da su dovoljno brzi i nedovoljni da poboljšaju vašu vezu s igrama u prisutnosti davatelja internetskih usluga koji je pokušavaju ugasiti. Ovo su neki od najboljih VPN-a na tržištu i favoriti kupaca. Pozovite ih i recite nam o svom igračkom iskustvu u odjeljku za komentare u nastavku. Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate CS: GO online s VPN-om.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map