Najbolji VPN za CW TV

CW mreža je postala vrlo popularna, posebno zbog najbolje ocijenjenog sadržaja koji korisnici mogu uživati ​​u ljubaznosti kanala. To je dom svjetski poznatih TV emisija poput Dnevnici vampira, 100, Jane Djevica, natprirodno i Američki sljedeći top model. Sve su to emisije koje su uspjele steći ogromno globalno praćenje i zato su emisije s kojima želite ići ukorak čak i kada putujete u inozemstvo. Nažalost, postoji jedna mala stvar koja bi vas mogla spriječiti da budete u toku sa svojim omiljenim emisijama tijekom putovanja izvan SAD-a, a to je činjenica da je CW TV zapravo geo blokiran.


Najbolji VPN za CW TV

Najbolji VPN za CW TV

Je li CW TV dostupan izvan SAD-a?

Biti blokiran geo znači da je pristup ograničen samo na korisničku bazu koja se nalazi u određenoj regiji. Svatko drugi koji bi mogao pokušati pristupiti web mjestu ili kanalu izvan navedene regije vjerojatno bi bio primljen s porukom o pogrešci. U slučaju CW TV-a, to bi moglo odvratiti korisnike sa sjedištem izvan SAD-a da se izboče sa širinom pojasa ili da emisije samo u SAD-u budu u skladu s sporazumima o distribuciji koji su potpisani između njih i stvaralaca sadržaja..

Tada se postavlja pitanje: “Da li korisnik izričito mora biti unutar SAD-a za streaming sadržaja s CW TV-a?”. Pa, ne baš. I CW TV aplikacija i CW web lokacija koriste vašu IP adresu za razlikovanje da li ste u prihvaćenoj regiji. Vaša IP adresa je ono što web stranice koriste da bi saznale više o vama, njihovom posjetitelju. Oni koriste ovo da utvrde vaš identitet i lokaciju i na taj način utvrde da li ćete pristupiti njihovoj web stranici ili ne. Da biste mogli pristupiti CW TV-u unatoč tome što ste izvan zemlje, morat ćete sakriti svoju stvarnu IP adresu i usvojiti virtualnu ako se povežete s američkim poslužiteljem. Jedini način za to bio bi putem VPN usluge.

Korištenje VPN-a za deblokiranje CW televizora

Pretplata na tvrtku koja upravlja virtualnom privatnom mrežom omogućuje vam povezivanje s njihovim udaljenim poslužiteljima, a to zauzvrat pristupa geo-ograničenom sadržaju. Daljinsko povezivanje s američkim poslužiteljima čini vam se kao da imate svoje sjedište u SAD-u, omogućavajući vam strujanje s CW TV-a bez ikakvih poteškoća. Upotreba VPN usluge odlična je i za sigurnost na mreži, jer usluga šifrira vaš promet na takav način da vaš davatelj internetskih usluga ostaje u mraku o onome što namjeravate. To sprječava bilo koji oblik regulacije koji vam može postaviti davatelj internetskih usluga za kontrolu načina na koji upotrebljavate Internet, poput ograničenja brzine ili smanjenja propusnosti.

Pretplata putem VPN-a također znači da je vaša veza dovoljno sigurna da olakšavaju aktivnosti poput internetskog bankarstva i kupovine jer vas štite od rizika da vam osjetljivi podaci poput ukrašavanja lozinki ili uređaj potpuno hakiraju. Uz takve mjere koje se primjenjuju za zaštitu vašeg pregledavanja, moći ćete uživati ​​u besprijekornom streamingu i pouzdanosti da vaši podaci ostaju sigurni kad god ste na mreži.

Nakon donošenja zaključka da je korištenje VPN-a jedna od najboljih stvari koje možete učiniti kako biste se zaštitili putem interneta, sljedeći način djelovanja bio bi odabrati odabir usluge na koju se pretplatite.

Najbolji VPN-ovi za CW TV

Na cijelom se internetu oglašava mnoštvo usluga za koje se tvrdi da imaju mogućnost zaštite na internetu, ali većina ih želi samo pretplatiti kako bi mogli prodati vašu povijest pregledavanja. To se posebno odnosi na one slobodne, a također i zašto biste se trebali držati podalje od njih. Da bismo vam pružili niz vjerodostojnih usluga koje biste mogli razmotriti, pogledajte neke od naših prijedloga u nastavku. Sigurni su da pružaju optimalnu internetsku sigurnost, a također omogućuju gledanje CWTV-a izvan SAD-a.

1. ExpressVPN

Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima ExpressVPN je uspio olujom zauzeti VPN industriju. O tome svjedoči njegova pobjeda u nekoliko nagrada, što ga izravno postavlja na vrh konkurencije. Usluga ima oko 2000 poslužitelja unutar svoje mreže, kao i kapacitet da su barem jedna 3 uređaja osigurana u jednoj vezi. ExpressVPN je također među rijetkim servisima koji se oslanjaju na OpenVPN u pružanju 256-bitne AES enkripcije i još uvijek nude PPTP, L2TP i IKEv2 kao alternativne VPN protokole..

Među 2000+ više poslužitelja ExpressVPN ima one koji dopuštaju bujicu, kao i one koji vam omogućavaju korištenje usluge ako se nalazite u restriktivnim VPN zemljama kao što su Kina i Bliski Istok. Usluga također ima program lojalnosti gdje trenutni kupci koji uspiju dobiti nove preporuke za prijavu dobiju mjesec dana besplatnog korištenja za oboje. & njihove prijave. ExpressVPN je i najbolja usluga s kojom radite ako tek započinjete s VPN-om, jer je njihov VPN klijent prilično jednostavan za korištenje i čak odabire najbolje postavke za koje ćete raditi. Za detaljniju analizu za šta je ovaj poznati dobavljač sposoban pogledati naš opsežni ExpressVPN pregled.

2. BulletVPN

Ovaj dobavljač sa sjedištem u Estoniji zauzima snažno drugo mjesto na našoj listi najboljih VPN-ova za CW TV. BulletVPN ima poslužiteljsku mrežu koja se proteže u više od 22 zemlje, nudi korisnicima neograničenu propusnost na njihovim vezama, a također omogućuje korisnicima da zamijene servere onoliko puta koliko bi htjeli. Pružatelj najvišeg nivoa omogućuje do 3 istodobne veze i ima dobro implementiranu uslugu nulta zapisa koja čuva vašu povijest pregledavanja iz nečijih ruku.

Aplikacija Bullet VPN također ima vrlo privlačno korisničko sučelje, koje je dovoljno lako za navigaciju čak i za korisnike koji nisu toliko pametni na računalu. Aplikacija također dolazi u verzijama koje se mogu izvoditi na Mac OS, Windows, Android ili iOS uređajima i nudi dodatne značajke poput dvostrukog VPN-a, kompatibilnosti s Torom i internetskog prekidača. Jednom kada se pretplatite, moći ćete odabrati IPSec, L2TP / IPSec, PPTP, OpenVPN i IKEv2 kao svoj VPN protokol, a također će imati podršku za chat uživo kako bi korisnici mogli kontaktirati korisničku službu u slučaju bilo kakvih poteškoća tijekom korištenja usluge , Ako vam sve ovo nije dovoljno, slobodno prođite naš Pregled BulletVPN da biste vidjeli sve što možete dobiti nakon što se pretplatite na uslugu davatelja usluge.

3. NordVPN

NordVPN je još jedna usluga za koju ste sigurni da imate leđa kad god ste na mreži, zahvaljujući 4000+ jakom popisu poslužitelja i korisnom kompletu naprednih funkcija. Usluga je sa sjedištem u Panami, što je dovoljno daleko da se bilo koje regulatorno tijelo za podatke dosjeti, a to dodaje puno vjerodostojnosti njezinoj politici nulte evidentiranja. NordVPN je također vrlo pogodan za korisnike koji posjeduju brojne gadgete koji imaju mogućnost interneta jer omogućuje istovremeno povezivanje do 6 uređaja.

NordVPN vam također omogućuje da odaberete na koji poslužitelj ćete se povezati, ovisno o vrsti posla koji obavljate na mreži. Pružatelj usluga ima niz poslužitelja koji su pogodni za mrežno igranje, streaming, torrenting i čak i za preuzimanje velikih količina. NordVPN je također dobro poznat po svojoj DoubleVPN funkciji, gdje se korisnici trebaju preusmjeravati & šifrirano na dva poslužitelja na različitim lokacijama odjednom. To pomaže povećati već vodonepropusnu AES enkripciju od 256 bita koju nudi usluga. NordVPN-ov paket uključuje i internetsku sklopku za preusmjeravanje, podršku za Tor preko VPN i CyberSec softver za zaštitu od zlonamjernog softvera i razarajućih oglasa. Saznajte kako čitati opseg usluga koje nudi ovaj pružatelj kroz naš NordVPN pregled.

Zaključak o najboljem VPN-u za CW TV

Ako pratite puno popularnih TV emisija koje se emitiraju putem CW-a, onda postoji velika vjerojatnost da ste promatrač. Postoji i velika vjerojatnost da želite nastaviti ganjati svoje omiljene nagrađivane CW TV emisije čak i kad nemate SAD, a jedini siguran način to je vjerodostojna pretplata VPN-a. Nabavite VPN i uživajte u najboljim emisijama koje nudi CW TV bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map