Najbolji VPN za D.O.T.A. 2

Tražite li načine za to poboljšati svoj D.O.T.A. 2 iskustva? Zatim, preporučujem pomoću VPN-a za sljedeću igru. Premda ne mogu obećati da će VPN učiniti sve kako bi zaustavio taj štitnik koji dobiva timske maramice lijevo, desno i u centar, mogu vam ponuditi nekoliko solidnih razloga zašto biste trebali ulagati u VPN.


Također ću baciti na svoj popis za najbolji VPN-ovi za D.O.T.A. 2, tako da ne gubite vrijeme na istraživanje.

Najbolji VPN za D.O.T.A. 2

Najbolji VPN za D.O.T.A. 2

Trebam li VPN za D.O.T.A. 2?

Iako vam ne treba VPN da biste pristupili i igrali DOTA, puno ćete dobiti kada se na igranje povežete s jednim.

  • Zaustavi davanje ISP-a. Ponekad će ISP-ovi usporiti vašu vezu zbog vaših navika korištenja interneta. Kad se to dogodi, vaše igranje iskustvo značajno opada (sve zaostajanje). S VPN-om, ti može zaustaviti efekte prigušivanja davatelja internetskih usluga na vašu vezu.
  • Deblokirajte mogućnost glasovnog chata. U zemljama u kojima su VoIP-ovi zabranjeni, DOTA-ova opcija glasovnog chata ne funkcionira uvijek. VPN-ovi će vam dopustiti zaobići te zabrane i koristite značajku s lakoćom.
  • Izbjegavajte DDoS napade. Svaki se igrač boji DDoS napadi. Za ove napade odgovorni su hakeri. Oni prolaze težak promet putem poslužitelja, mreže ili usluge tako da nema mjesta za redoviti promet. Međutim, ako igrači koriste VPN, oni se neće morati brinuti zbog gubitka zbog preopterećenja koordinatora.
  • Povežite se s mnogim poslužiteljima: VPN s velikom mrežom pruža vam šansa za uspostavljanje globalnih veza. Kao rezultat toga, to ćete moći spojite se na različite DOTA regije. Njihov mali broj PING bit će vam najmanja briga.

Najbolji VPN za D.O.T.A. 2

VPN može vam pomoći da dobijete beskorisno zaostajanje (između ostalog), pa neka razmotri koji VPN treba razmotriti za dobivanje. Ovdje je moj popis za top 4 VPN-a možete upotrijebiti svoje iskustvo igranja u MOBA:

ExpressVPN

Moj najbolji izbor za D.O.T.A. 2 VPN je ExpressVPN. Njegovi pretplatnici su za zadovoljavajuće igračko iskustvo. Ako tražite internetsku sigurnost, ovo je VPN na koji biste se trebali pretplatiti. Tvrtka obećava da neće bilježiti aktivnosti svojih korisnika i zaštiti svoje podatke u svakom trenutku, čak i kad veza padne sa a ubojiti prekidač.

Preko 2000 poslužitelja u više od 94 zemlje pruža DDoS zaštita, i enkripcije koje koriste jednako su robusne kao i one koje koristi vojska. Online smjernice dostupne su putem 24/7 korisnička podrška. Dijeljenje datoteka P2P dopušteno je i tako je a 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Pročitajte više o ovom fascinantnom pružatelju usluga u ovom pregled.

IPvanish

Sljedeći na našem popisu je IPVanish. Ono što ovog pružatelja usluga čini tako prepoznatljivim jest njegovo velike brzine, što je nužnost prilikom igranja. Možeš zaustaviti prigušivanje ISP-a s IPVanishom. Neki ga čak smatraju najboljim VPN-om za igranje. Pružatelja usluga održava i štiti internetsku privatnost dok svirate i imati koristi od najbržih mogućih veza.

Tvrtka to dopušta Podrška za dijeljenje datoteka P2P i 10 istovremenih veza uređaja. U vezi ovoga saznajte sve o IPVanish-u detaljan pregled.

NordVPN

Naš treći izbor za D.O.T.A. 2 je NordVPN. Ovaj provajder podiže sigurnost na novu razinu osobine-težak pristup. Sa zaštitnim prekidačem i DNS zaštitom od curenja. Nakon ove pretplate, uživat ćete u 2048-bitnim SSL enkripcijama, a najbolje od svega, dvostrukom VPN značajkom koja dvaput kriptira promet korisnika.

On pobijeđuje svakog davatelja usluga sa svojim brojem poslužitelja. Tvrtka radi preko 3500 poslužitelja u 60+ zemalja, sve kako bi se osiguralo brze veze. Ako naiđete na bilo koji problem, možete to zatražiti tim za podršku koji je dostupan 24/7 putem chata uživo. Vrijedi spomenuti što NordVPN nudi Smart DNS značajka i 30-dnevna garancija povrata novca. Daj ovo  NordVPN pregled potraga za dodatnim informacijama.

BulletVPN

BulletVPN je naš konačni izbor. Posljednje je, ali svakako ne najmanje važno jer ima što ponuditi. Tvrtka koristi samo najnoviji VPN protokoli i vojna šifriranja osigurati internetsku zaštitu korisnika. 52 poslužitelja u 30 zemalja nije puno, ali ovi su poslužitelji strateški raspoređeni kako bi zadovoljili potrebe korisnika.

Svi pretplatnici mogu dobiti pomoć ako se obrate korisnička podrška 24/7 putem chata uživo. Tim za podršku informirat će ih o tome Politika povrata od 30 dana u kojem mogu dobiti svoj novac u roku od 30 dana, ako im se usluga nije svidjela. Tvrtka također nudi besplatna značajka Smart DNS za više metoda deblokiranja. BulletVPN je VPN o kojem vrijedi saznati više, zbog čega biste trebali provjeriti potpuni pregled BulletVPN ovdje.

Najbolji VPN za D.O.T.A. 2

Eno ga, moj top 4 D.O.T.A. 2 VPN-a.

Sada možeš igrati DOTA 2 na bilo kojem mjestu diljem svijeta, a da pritom održavate internetsku sigurnost. Takva zaštita neophodna je, posebno kada se igrate s jednom od najotrovnijih zajednica u povijesti MOBA-ova..

Udirite me u odjeljku za komentare ako smatrate da je ovaj članak koristan. Također, povikajte svom glavnom (HUSKAR FTW) jer … zašto ne?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me