Najbolji VPN za DD-WRT usmjerivač

Koji su najbolji pružatelji VPN usluga za DD-WRT rutere? Postoje li besplatni VPN-ovi za DD-WRT? Za one koji nisu baš dobro upoznati s izrazom, DD-WRT se odnosi na firmver koji korisnici mogu instalirati na svoje usmjerivače kako bi postigli maksimalnu funkcionalnost. U osnovi otključava sve skrivene mogućnosti rutera i omogućava korisnicima da uživaju u boljim performansama. U stanju je lako raditi na širokom rasponu uređaja, a još bolje je činjenica da je izvrstan za netehničke korisnike.


Najbolji VPN za DD-WRT usmjerivač

Najbolji VPN za DD-WRT usmjerivač

DD-WRT i VPN

Takvi korisnici također duboko cijene podršku koju DD-WRT ima za VPN. To je zato što DD-WRT omogućava korisnicima da postave vašu VPN uslugu izravno na usmjerivaču i da ona funkcionira tako da bilo koji drugi uređaj spojen na usmjerivač može dijeliti putem VPN veze i imati osiguran pristup Internetu. To je vrlo zgodno jer vam omogućuje pretplatu na jedan od najboljih VPN-a na tržištu i imate uređaje koje vaš pružatelj usluge direktno ne podržava pomoću iste veze.

Kako instalirati DD-WRT na usmjerivač?

U DD-WRT možete uživati ​​na dva načina: ili kupite unaprijed konfigurirani usmjerivač ili instalirajte firmver na bilo koji usmjerivač za koji ste sigurni da je kompatibilan s uslugom. Ako učinite bilo što od toga, plus instalirate vjerodostojnu VPN uslugu, trebalo bi osigurati siguran pristup svim povezanim uređajima. U ovom ćemo pregledu pogledati niz pružatelja usluga čije su usluge optimizirane za DD-WRT, a također ćemo pogledati što biste trebali uzeti u obzir pri odabiru ispravnog VPN-a za vaš DD-WRT usmjerivač.

Odabir najbolje VPN usluge za vaš DD-WRT usmjerivač

Trebali biste biti zainteresirani za odabir VPN usluge koja omogućuje DD-WRT nadogradnju i OpenVPN podršku jer je jedan od najboljih VPN protokola za prilagodbu i vodonepropusnu sigurnost. Također trebate VPN uslugu koja je brza i ima pouzdanu vezu. Poznato je da VPN-ovi usporavaju brzinu vašeg povezivanja, pa su najbolji oni koji smanjuju vašu brzinu s najmanjom mogućom maržom. Trebali biste potražiti dodatne sigurnosne alate i značajke koje nisu pronađene kod većine ostalih pružatelja VPN-a.

Evo naših prvih 5 preporuka za najbolje VPN usluge koje se koriste s DD-WRT usmjerivačem.

1. ExpressVPN

ExpressVPN nudi tako širok izbor već konfiguriranih VPN usmjerivača, što znači da se nećete morati baviti nadogradnjom rutera samostalno. Trebat ćete konfigurirati uslugu na DD-WRT usmjerivaču ako je već imate, ali postupak ne bi trebao biti jako težak ako slijedite dobro sastavljene udžbenike. U slučaju da naiđete na bilo kakve nevolje, postoji kvalificirani tim za podršku ExpressVPN-a koji je uvijek spreman pomoći u rješavanju problema na koje naiđete..

Usluga ima više od 1000 poslužitelja, na više od 145 lokacija, što znači da biste trebali moći pristupiti širokom rasponu kanala i web stranica, bez obzira gdje se nalazili. Poslužitelji podržavaju P2P dijeljenje datoteka i nema logiranje.

U usporedbi s većinom ostalih pružatelja usluga, ExpressVPN je malo skuplji, a to je opravdano jer nude premium uslugu. Imate priliku isprobati njihovu uslugu kroz 30-dnevno jamstvo povrata novca, a čim to učinite, moći ćete odlučiti je li cijena koju traže vrijedi ponuđene vrijednosti.

2. NordVPN

Postoji mnoštvo udžbenika koji objašnjavaju kako bi korisnici trebali biti u mogućnosti povezati svoj DD-WRT usmjerivač s NordVPN, i kao što ćete saznati, većina ovih načina provodi se putem L2TP, PPTP i OpenVPN protokola. U pogledu performansi, uživat ćete u većoj brzini, CyberSec za blokiranje oglasa, luk preko VPN-a za privatno iskustvo pregledavanja i DoubleVPN za kriptiranje vaše internetske veze. NordVPN uvjerava svoje pretplatnike da će oni moći uživati ​​u velikoj vrijednosti po prilično povoljnoj cijeni.

Dobićete samo tri dana da odlučite vrijedi li vaša usluga ili ne, stoga je najbolje odrediti vrijeme koje ćete koristiti za testiranje svih aspekata koji bi vas mogli zanimati. Ako se odlučite pretplatiti, dobit ćete najbolji povrat novca tako što ćete odabrati njihov dvogodišnji plan.

3. IPVanish

IPVanish učinili su mnogo da poboljšaju svoju uslugu, a to i dalje rade kroz rastuću mrežu poslužitelja. Do naše posljednje provjere imali su više od 850 poslužitelja i podržali su do 5 istodobnih veza. Također nude rutere s već instaliranom VPN uslugom, iako biste kupili svoj usmjerivač, DD-WRT firmware trebate instalirati ručno. Svi su glavni VPN protokoli podržani i uživat ćete u njima zajedno s 128-bitnim & 256-bitna enkripcija.

Oni nude 7-dnevno jamstvo povrata novca, što znači da biste trebali biti u mogućnosti isprobati njihovu uslugu tjedan dana da biste vidjeli hoće li ili ne odgovarati vašim potrebama. Međutim, njihova je cijena viša od cijene koju plaćate za svog prosječnog davatelja usluga. Sve u svemu, IPVanish je vrhunski pružatelj usluga koji se smatra premijskom i čiji je tim kupaca jedan od najboljih na tržištu..

4. BulletVPN

Jedna karakteristika koja se ovog pružatelja usluga sa sjedištem u Estoniji ističe na našoj listi VPN-a jest činjenica da omogućava 3 veze pod jednim računom. To ga čini idealnim rješenjem za malo poduzeće ili kućanstvo čiji članovi žele imati sve svoje uređaje osigurane dok su na mreži. Testovi s kojima smo radili BulletVPN pokazao se pokazao da je usluga doista pouzdana, s 256-bitnom enkripcijom i protokolima kao što je OpenVPN kako bi veza bila sigurna.

Najbolji VPN za DD-WRT sažetak

Slijedi pregled svih najboljih pružatelja VPN usluga koje možete koristiti na usmjerivaču temeljenom na DD-WRT.

Zaključak za najbolji VPN za DD-WRT rutere u 2017. godini

Pet VPN-a koje smo naveli gore mogu se razlikovati u cijenama i performansama, ali svi će sigurno pružiti izvrsnu uslugu, posebno nakon što ih uparite s DD-WRT firmwareom na usmjerivaču. Posljednja dva su prilično novi kandidati, ali još uvijek imaju ponude koje vrijedi isprobati. Pogledajte ih sve, a nakon što prepoznate onaj koji je najbolji za vas, obradili bismo vam ako nam ostavite komentar ili dva o tome kako je izgledalo vaše iskustvo. Rado ćemo odgovoriti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me