Najbolji VPN za deblokiranje bilo kojeg mjesta na Pinterestu

Imati vizualni prikaz nečega što cijenite, nečega što želite zapamtiti da biste učinili ili čak nekog cilja koji imate na umu samo su neki od najvećih razloga zbog kojih se većina ljudi kreira da otvori račun na Pinterestu. Većina ga smatra trećim najpopularnijim dijelom društvenih mreža, a platforma korisnicima omogućuje spremanje i organiziranje slika koje bi se mogle naći na webu. Slike se često mogu kliknuti, povezujući se s izvornom web stranicom s koje su pronađene.


Najbolji VPN za deblokiranje bilo kojeg mjesta na Pinterestu

Najbolji VPN za deblokiranje bilo kojeg mjesta na Pinterestu

Što je Pinterest?

Još uvijek pokušavate shvatiti kako web mjesto dolazi u ruci? Što kažete na ovaj primjer: Recite da ste naišli na jelo koje želite pripremiti na tuđoj ploči. Sve što trebate učiniti je da kliknete na sliku i uputit ćete se na mjesto recepata gdje ćete naučiti potrebne sastojke i način pripreme..

Možete također pronaći svoju kolekciju namirnica koju želite pripremiti i spremite slike na vlastitoj ploči kako biste ih mogli isprobati sljedeći put kad budete u kuhinji. Postoji i prilika za interakciju s drugim korisnicima na platformi, a to možete učiniti putem komentiranja, lajkovanja, spremanja međusobnih slika ili čak privatnih poruka.

Blokiran je Pinterest?

Ogromna količina stvari koje možete učiniti s Pinterestom čini web stranicu platformom kojoj želite pristupiti čak i kad odlazite na različita putovanja širom svijeta. Nažalost, postoji samo jedan problem koji bi mogao biti prepreka svima koji žele upotrebljavati aplikaciju ili web mjesto s bilo kojeg mjesta. Pinterest ima različite verzije namijenjene korisnicima u različitim regijama. Web-lokacija koju ćete vidjeti u SAD-u nije ista web-lokacija koju ćete vidjeti u Velikoj Britaniji, Francuskoj ili čak Japanu.

U početku to može biti šok, a možda čak i frustrirajuće dok nastavite, pa vam jednostavno neće biti ugodno pomoću web mjesta. Da biste platformu koristili onako kao što biste bili kod kuće, potrebno vam je rješenje koje vam omogućuje da sakrijete svoju lokaciju.

Pinterest koristi vašu stvarnu lokaciju kako bi odlučio verziju web lokacije kojoj ćete pristupiti. Vašu lokaciju određuje na osnovu vaše IP adrese. Za one koji su u tome novi, vaša IP adresa više je digitalni otisak koji ostavljate svaki put kada se prijavite na web mjesto ili kanal. Sadrži detalje kao što su vaša lokacija i identitet. Pomoću tih informacija web stranice koje posjećujete mogu kontrolirati ono što vidite. Da biste iskoristili tu prednost, ono što trebate učiniti je nabaviti rješenje koje skriva vaš IP ili manipulira u vašu korist. Ne postoji bolji način nego to putem VPN-a.

Deblokiranje Pinterest-a putem VPN-a

VPN ili virtualna privatna mreža u osnovi je mreža poslužitelja na koje se možete povezati i proslijediti vaše podatke kroz brojne poslužitelje sa sjedištem u različitim dijelovima svijeta. Kad učinite to, moći ćete manipulirati svojom IP adresom i web-lokacije su “prevarene” od pomisli da se nalazite u SAD-u ili gdje god želite. Na ovaj način uvijek ćete imati pristup web lokaciji Pinterest koju želite koristiti. Ova se prednost odnosi i na mnoštvo drugih web lokacija koja mogu imati geo-ograničenja. Evo kako možete pristupiti Pinterestu s bilo kojeg mjesta na svijetu uz pomoć VPN-a:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a (po mogućnosti ExpressVPN).
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na kojem pristupate Pinterestu.
  3. Pokrenite aplikaciju.
  4. Spajanje na VPN poslužitelj.
  5. Odblokirajte Pinterest u školi, na poslu ili bilo gdje drugdje u svijetu.

Još jedna stvar koju dobivate iz VPN-a je dodatna sigurnost. Upotreba VPN-a šifrira vašu vezu i svima otežava pronalaženje vaših aktivnosti na mreži. To vas štiti od hakera i prevare i osigurava vam anonimnost.

Najbolji VPN-ovi za Pinterest

Odabir VPN usluge na koju se možete pretplatiti može biti zastrašujući zadatak, posebno za novajlije. Da biste bili sigurni da ste na pravom putu, identificirali smo broj pružatelja usluga koji pružaju samo najbolju uslugu. Na taj način se vaš teško zarađeni novac stavlja u dobru upotrebu. Evo našeg popisa Najbolji VPN-ovi za Pinterest:

1. ExpressVPN

ExpressVPN nije vaš uobičajeni davatelj usluga. Ovi dečki idu iznad i izvan dužnosti da osiguraju da vaša veza s Internetom ostane sigurna u svakom trenutku. Temeljena na Britanskim Djevičanskim otocima, usluga koristi 256-bitnu AES enkripciju i podržava strogu politiku nulte evidencije. Njegova poslužiteljska mreža prilično je pristojna, s oko 2000 poslužitelja raspoređenih širom svijeta. Korisnici također imaju mogućnost do 3 druga uređaja zaštićena u okviru jedne pretplate, bez dodatnih troškova.

ExpressVPN također ima prilično veliki broj značajki zbog kojih se možete isprobati, posebno ako tražite zaštitu oko sebe. Usluga ima prikrivene servere s kojima se možete povezati ako zemlja u kojoj ne promovirate VPN upotrebu, kao i VPN protokole poput OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec i drugih kako biste bili sigurni.

Usluga također ima internetsku sklopku za ubijanje i funkciju podijeljenog tuneliranja koja vam omogućuje odlučiti što šifrirati & što ne bi. Njihova nulta znanja DNS usluga također čuvaju vašu lokaciju skrivenom od web mjesta koje posjetite, a ovo je velika prednost posebno kod Pinterest-a. Pogledajte uvid u ExpressVPN Review za dodatni uvid.

2. IPVanish

IPVanish je još jedan davatelj kojeg također vrijedi provjeriti. Usluga je sa sjedištem u SAD-u, ali to vas ne bi trebalo obeshrabriti da se prijavite. Obećavaju da će ostati bez vašeg poslovanja kroz njihovu nultu politiku bilježenja i pružiti pouzdanu sigurnost putem 256-bitnog AES enkripcije. Usluga također ima jednu od najbogatijih usluga s više uređaja jer omogućuju do 10 ostalih veza pod jednim računom.

Jednom kada se pretplatite na IPVanish, možete biti sigurni u neograničenu širinu pojasa, kao i bez ograničenja na prekidače na vaše veze s poslužiteljem. IPVanish također ima svestran VPN klijent koji je jednostavan za korištenje, a koji bi trebao biti kompatibilan s vašim iOS, Android, Linux ili Windows uređajem. Ako pak niste previše zainteresirani za upotrebu aplikacije, možete potražiti i njihove internetske ili internetske mogućnosti. Uz to, usluga ima tim za brigu o klijentima koji vam je uvijek na raspolaganju 24 sata na dan kako bi vam pomogao u slučaju da naiđete na bilo koji problem. Ovo su samo neki od razloga zašto je IPVanish odlična alternativa za deblokiranje Pinterest-a. Nakon što prođete kroz našu recenziju IPVanish, saznat ćete koliko je ova usluga opremljena za pružanje najboljeg oblika mrežne zaštite.

3. NordVPN

Krajnja opcija koju treba razmotriti na našem popisu je NordVPN. Ovo je usluga koja je više nego sposobna podmiriti vaše sigurnosne potrebe, pa čak i olakšati vezu s Internetom. Usluga je sa sjedištem u Panami; regiju koja nije vezana propisima o podacima koje su nametnula međunarodna tijela. U njegovoj mreži je kolekcija više od 4000 poslužitelja razbacanih po cijelom svijetu, i to ih svrstava među usluge sa najširijim dosegom.

NordVPN također primjenjuje 256-bitnu AES enkripciju za svoje korisnike kako bi šifrirao svoju vezu, a također ima i zamajane poslužitelje za one korisnike sa sjedištem u zemljama u kojima je uporaba VPN-a zabranjena. Šifriranje je dvostruko više nego što biste dobili s drugim davateljima usluga zahvaljujući njihovom dvostrukom VPN alatu, a to se poboljšava kada se promet usmjerava preko dva poslužitelja umjesto jednog. NordVPN također ima punu podršku za Tor preko VPN-a, a također nudi i VPN prekidač za zaštitu za slučaj u slučaju da se VPN usluga ugrozi. Usluga može podržati do 6 uređaja na jednom računu. NordVPN nudi Smart Play softver kao Smart DNS rješenje za sakrivanje vaše lokacije. Za sveobuhvatniju analizu ponuđača, predlažemo da prođemo kroz naš detaljni NordVPN pregled.

Sažetak o tome kako deblokirati Pinterest s VPN-om

Pristup Pinterestu putem VPN-a osigurava vam upotrebu samo verzije aplikacije s kojom ste upoznati bez obzira na vašu lokaciju. Tri davatelja usluga koje smo ovdje pregledali više su nego u mogućnosti održavati vašu vezu sigurnom i anonimnom, no najbolje je pregledati svaku njihovu zasebnu recenziju kako biste znali što možete očekivati. U slučaju bilo kakvih pitanja ili komentara, možete ih upisati u odjeljku u nastavku, a mi ćemo vam se obratiti..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me