Najbolji VPN za DirecTV odmah

Želite li pristupiti DirecTV Now izvan SAD-a? Tada vam treba VPN. “Koji je najbolji”, mogli biste pitati. Pročitajte da biste saznali.


Najbolji VPN za DirecTV odmah

Najbolji VPN za DirecTV odmah

Najbolji VPN za DirecTV sada – pregled

U slučaju da već znate što je VPN i kako funkcionira, vjerojatno ne trebate pročitati detaljnu analizu u nastavku. Da bismo vam uštedjeli vrijeme, ovdje smo saželi najbolje davatelje VPN usluga DirecTV Now:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish 
  3. BulletVPN
  4. NordVPN
  5. VyprVPN 

DirecTV Sad izvan američke Geolocation Greška

Ako se pokušate povezati s DirecTV-om izvan SAD-a, sve što ćete dobiti je

„DirecTV Now nije dostupan izvan Sjedinjenih Država. Radujemo se što ćemo vas zabaviti kad se vratite. “

To znači da će vam svaki put kad se povežete s internetom iz zemlje koja nije SAD, biti uskraćen pristup usluzi streaming. Ako ne dobijete VPN i podvalite svoju lokaciju, uskoro nećete upotrebljavati DirecTV u inozemstvu.

Najbolji VPN za DirecTV odmah

Samo osobe smještene u Sjedinjenim Državama mogu pristupiti DirecTV Now. Srećom, VPN pruža put izvan ovoga ljudima izvan Sjedinjenih Država. Bez obzira na kojem se svijetu nalazite, jednostavno upotrijebite jedan od dolje navedenih VPN-ova i koristite DirecTV u bilo kojoj zemlji svijeta..

ExpressVPN

ExpressVPN je među najboljim VPN-ovima za DirecTV Now. Ima stotine super brzih poslužitelja na 29 lokacija širom Sjedinjenih Država. ExpressVPN jamči 99,9% produženog vremena, osiguravajući vam da možete pristupiti svom sadržaju bez prekida. Osoblje za podršku dostupno je putem chata uživo 24/7 kako bi vam pomoglo u slučaju bilo kakvih problema. Više na ExpressVPN u ovom pregledu.

IPVanish

IPVanish ima lojalne sljedbenike zbog velike brzine poslužitelja i izuzetnih usluga. Njegova poslužiteljska mreža prilično je impresivna s više od 850 njih smještenih u više od 60 zemalja. IPVanish obećava da servis ne pohranjuje nijednu njihovu povijest pregledavanja. Davatelj nudi samo 7 slobodnih dana korištenja za potencijalne kupce da odluče je li to usluga s kojom se kreće ili ne. Pročitajte više na IPVanish u ovom pregledu.

BulletVPN

Ovo je još jedan vrhunski pružatelj VPN usluga koji možete koristiti za gledanje DirecTV Now izvan SAD-a. BulletVPN je poznato da nudi jednu od najbržih VPN veza u industriji. Aplikaciju BulletVPN možete instalirati na PC, Mac, Android, iPhone, iPad ili FireStick. Značajka pametnog DNS proxyja dostupna je i u slučaju ako želite strujati geo blokirani sadržaj na uređajima koji izvorno ne podržavaju VPN. Korisnicima također nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Evo gdje možete saznati više o tome BulletVPN.

NordVPN

Činjenica da se NordVPN sjedište u Panami znači da ne postoje zakoni o čuvanju podataka. Sigurnosne značajke su značajke vrhunskog VPN pružatelja usluga, a većina njih se može razlikovati samo od NordVPN-a. NordVPN ima dvostruku VPN značajku gdje se promet usmjerava preko dva poslužitelja umjesto jednog. To povećava razinu sigurnosti & svakome otežava praćenje vaših mrežnih aktivnosti. Više na NordVPN u ovom pregledu.

Kako gledati DirecTV sada pomoću VPN-a

DirecTV Now sadrži razne kanale, od sportskih do znanstvene fantastike, filmova, zabave za djecu, glazbe, kuhanja, pa čak i radio stanica. Međutim, gledatelji koji se ne nalaze u SAD-u neće moći koristiti usluge DirecTV-a. To je zato što DirecTV Now nije zakonski licenciran u drugim zemljama osim SAD-a. Srećom, ovu se situaciju može popraviti virtualnom privatnom mrežom.

VPN stvara digitalni tunel kroz koji vaš uređaj pristupa internetu, kao i preusmjeravanje vaše veze putem određenog poslužitelja u zemlji koju odaberete. Kao rezultat toga, dobivate IP adresu te zemlje i na taj način možete pristupiti svim sadržajima te zemlje. Evo kako možete gledati DirecTV Now izvan SAD-a putem VPN-a:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a (po mogućnosti ExpressVPN).
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj koji želite strujati DirecTV Now on.
  3. Pokrenite aplikaciju.
  4. Povežite se s američkim poslužiteljem da biste dobili Američka IP adresa.
  5. Uživajte u strujanju svojih kanala na DirecTV Now s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Najbolji VPN za DirecTV sada – Finalne misli

S pravim VPN-om možete bez napora pristupiti DirecTV Now-u u bilo kojem dijelu svijeta. Usluge poput DirecTV Now oduzimaju vlast od tradicionalnih mreža i čine sadržaj dostupnim svima koji imaju internetsku vezu. Budite jedan od gledatelja DirecTV Now pretplatom na VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me