Najbolji VPN za Du

Du je mreža mobilne telefonije sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koja je odgovorna za povezivanje do 9 milijuna kupaca putem njihove zamršene mrežne infrastrukture. Tvrtka ima značajnu radnu snagu od oko 2000 zaposlenika i bavi se prihodima koji se kreću oko marke od tri milijarde dolara. Tvrtka s takvim tipovima podataka znači da može učiniti mnogo onoga što želi regulirati tržište, a to uključuje postavljanje ograničenja na to što njeni kupci mogu ili ne mogu gledati putem interneta..


Najbolji VPN za Du

Najbolji VPN za Du

Internet cenzura u UAE

Ujedinjeni Arapski Emirati poznati su po širokom rasponu blokova web stranica koje postavlja na web mjesta i kanale kako bi “zaštitili” svoje građane od svega što smatraju štetnim. Čak i sa tako čistim motivima, vlada zapravo ne poštuje pravo na slobodno pretraživanje Interneta i odlučuje nametnuti ta ograničenja putem telcosa poput Du i Etisalat koji već kontroliraju veliki tržišni udio. To vam možda i ne bi najbolje odgovaralo kao turista koji provodi vrijeme u UAE-u, jer uz ograničenja možda nećete moći strujati sadržaj s kanala na koji ste pretplaćeni ili čitati vijesti, blogove ili kritike s nekih vaših omiljene web stranice.

Ako ste pretplaćeni na bilo kojeg od ovih pružatelja usluga, možda ćete biti u iskušenju da tražite druge alternative. Ako započnete s nekim drugim davateljem usluga, možda bi trebao biti još jedan dugotrajan postupak, a to je i nešto što nismo sigurni da se ne biste radovali. Rješenje za koje mislimo da bi moglo biti vrijedno razmisliti je prijava na pouzdanu VPN uslugu.

Najbolji VPN za Du – kako VPN može pomoći

Glavna je svrha VPN usluge šifriranje vaše veze tako da možete ići na mrežu bez otkrivanja ili bez da itko shvati što radite na mreži. Sve što je potrebno za postizanje je aktivna veza s udaljenim serverom. Ova veza uspostavlja se nakon što odaberete na koji se poslužitelj želite povezati na temelju zemlje kao i web stranice kojoj želite pristupiti. Nakon što to učinite, vaš se promet tada šifrira, a aspekti poput vaših podataka i osobnih podataka sada se skrivaju daleko od pristupa mrežnim zločincima koji su možda željeli presresti vašu vezu..

Odmah nakon što se povežete s udaljenim poslužiteljem, promijenit će se i vaša IP adresa. Vaša originalna IP adresa predaje se za virtualnu koja više neće odražavati odakle točno pregledavate, a umjesto toga prikazat će lokaciju udaljenog poslužitelja. To podiže vašu razinu anonimnosti na mreži i zapravo je ono što vam omogućuje prijavu na geo-blokirane streaming kanale.

Vjerodostojna VPN usluga trebala bi vam omogućiti da prevaziđete bilo koja od ograničenja koja je Du mogao postaviti na vašu vezu i na taj način omogućiti vam slobodno surfanje mrežom bez ikakvih ograničenja. Na taj način se omogućuje iseljenicima, turistima ili svima drugima koji lete u UAE da nastave koristiti Internet na isti način na koji su navikli kod kuće.

Odabir najboljeg VPN-a za Du

Nakon što odlučite da vam treba VPN usluga, sljedeći korak će biti potraga za vjerodostojnim pružateljem usluge s kojim ćete se prijaviti. Ako se odlučite za samostalno rješavanje problema, potrebno vam je dosta vremena da odaberete kvalitetnog pružatelja usluga. Da bismo vam pomogli u tome, sastavili smo popis pouzdanih usluga za koje smo sigurni da ćete nam naći korisne.

1. ExpressVPN

ExpressVPN je jedan od rijetkih pružatelja usluga koji ima gotovo sveobuhvatnu priču o uspjehu. Usluga je poznata po tome što nudi izvrsnu pomoć kupcima, kao i kontinuirano pouzdanu zaštitu. Sigurnost koja se nudi ovisi o 256-bitnoj AES enkripciji koja se oslanja na OpenVPN protokol radi pružanja najučinkovitije usluge. To, međutim, ne znači da ostali PPTP, L2TP ili IPSec protokoli nisu podržani. ExpressVPN ima sjedište na Britanskim Djevičanskim otocima, a ova lokacija znači da su daleko od bilo kakvog utjecaja pravila o zadržavanju podataka koji bi mogli utjecati na upotrebu njihovih kupaca. To im omogućuje da obećaju nulti zapis podataka o svojim klijentima. Među ponudom od 2000 poslužitelja postoji posebna grupa poznata kao Stealth poslužitelji koji omogućuju pretplatnicima da rade oko bilo kakvih vatrozida koje su postavile jako restriktivne regije poput Kine i Saudijske Arabije. Ova posebna grupa poslužitelja omogućava pretplatnicima da poslužitelje neopaženo koriste uljudnošću nad tehnologijom koja ih dobiva u bilo kojem obliku dubinske inspekcije paketa. ExpressVPN ima mogućnost podržavanja samo 3 istovremene veze, što znači da možete priključiti samo 3 uređaja pod jednim korisničkim imenom. ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, pa bi bilo mudrije isprobati ga prije nego što kupite pretplatu. Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju za više informacija.

2. NordVPN

4000 poslužitelja. To je koliko poslužitelja NordVPN ima svoju kontrolu, a to je ogromna prednost u odnosu na mnoge druge davatelje koji imaju daleko mnogo manje mreže. Takva široka pokrivenost jamči da vjerovatno postoje NordVPN serveri na bilo kojem mjestu sa sjedištem vaše web lokacije. Pružatelj usluga također koristi mogućnosti putem kojih njegovi pretplatnici mogu iskoristiti svoju mrežu jer im omogućuje da odaberu koji će poslužitelj koristiti na temelju onoga što žele raditi na mreži. Usluga omogućava do 6 veza u tijeku, a omogućuje i neograničeno prebacivanje poslužitelja i bez propusne granice na granicama. Davatelj usluga je sa sjedištem u Panami, što znači da se pretplatnici ne moraju brinuti s obzirom na povijest pregledavanja. To je zato što ih njihov pogodan položaj udaljava od bilo kojeg mjesta na kojem se primjenjuju pravila koja vode vođenje podataka. Možda je jedna od najatraktivnijih usluga koju nudi NordVPN njihova sposobnost da dvostruko šifriraju veze svojih pretplatnika. To je također ljubaznošću njihove velike, dobro raširene mreže. Besplatno je, tako da zaista nemate šta izgubiti. Pogledajte sve značajke NordVPN-a.

3. IPVanish

IPVanish dobro je poznat po izravnom pristupu sigurnosti. Većina kupaca ih je odabrala jer nemaju puno zvona koja su ponuđena od strane većine drugih pružatelja usluga na tržištu. IPVanish ima sjedište na Floridi, i uprkos tome, još uvijek imaju pouzdanu politiku nulte evidencije u kojoj se povijest pregledavanja njihovih pretplatnika ne bilježi. Mogućnost do 10 simultanih veza pod jednom pretplatom ranije je bila nečuvena i trenutno je u ponudi samo od strane IPVanish. Njihovih više od 1500 poslužitelja također su prilično brzi, a na njih se oslanjaju tisuće mrežnih igara širom svijeta zbog svoje učinkovitosti. IPVanish je i najbolji dobavljač koji se integrira s Kodi-om jer je njihov softver vrlo kompatibilan s Kodi platformom. Usluga ima i VPN verziju zelene tematike koja može dobro raditi s uređajima koji rade na Androidu, iOS-u, Linuxu, Windows-u, kao i Mac OS-u. VPN aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje i osmišljena je na način da prihvati prve korisnike VPN-a. Usluga omogućuje svima koji razmišljaju da se pretplate na njihov servis da ih isprobaju 7 dana prije donošenja konačne odluke. Također smo objavili dubinsku analizu IPVanish-a.

Sažetak najboljeg VPN-a za Du

Najbolji način provjeravanja svih ograničenja koje je Du postavio je dobiti VPN uslugu. To vam osigurava zaštitu od štetnih elemenata kojima možete biti izloženi na mreži, a također pruža razinu anonimnosti koju možete koristiti da posjetite gotovo bilo koju geo-ograničenu web lokaciju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map