Najbolji VPN za eBay

Jeste li ikad razmišljali o prodaji nečega što ste se spremni riješiti putem interneta? Možda ste pomislili da to stavite na eBay. eBay je jedna od najpouzdanijih platformi na Internetu koju možete upotrijebiti da pronađete kupca svoje robe ili čak potražite nešto za što ste sigurni da vaš lokalni supermarket ili trgovina neće imati na zalihi. Prije no što počnete kupovati ili prodavati, prvo morate biti dobro postavljeni. To je prilično jednostavno učiniti, a čak i ne bi trebalo bilo koji oblik plaćanja.


Najbolji VPN za eBay

Najbolji VPN za eBay

Potreba za VPN-om na eBayu

Prilikom postavljanja računa vjerovatno ćete morati unijeti osjetljive podatke poput podataka o kreditnoj kartici ili drugih bankovnih podataka. eBay ima standardne sigurnosne mjere namijenjene zaštiti vaše transakcije i podataka, ali nažalost, to nije dovoljno. Ima puno zlonamjernih korisnika širom svijeta koji satima na mreži provode gledajući kako bi ukrali vaše osobne podatke, a bilo je i nekih koji su zapravo ukrali sredstva od nesumnjivih žrtava nakon haranja sigurnosnim mehanizmima takve web stranice.

To sigurno ne biste željeli da vam se dogodi, jer prijeti opasnost da vam se ukradu financijski podaci i postane žrtva krađe identiteta. Kako biste sve ovo spriječili, najbolji oblik obrane koji biste mogli postaviti je zaštititi se putem VPN usluge. Korištenje VPN-a omogućava vam šifriranje internetske veze tako da čak i vaš davatelj internetskih usluga neće moći pratiti vaše aktivnosti na Internetu. Isto tako, vaša IP adresa vidljiva na eBay mreži nije baš sjajna ideja. To je zato što je poznato da eBay korisnicima zabranjuje korištenje njegovih usluga, ponekad i bez razloga. To je sigurno nešto što se ne želite dogoditi, pogotovo ako ovisite o eBayu kao izvoru prihoda. Da biste to izbjegli, VPN vam omogućuje i promjenu lokacije maskiranjem vaše IP adrese. Jednom kada se povežete s udaljenim poslužiteljem, moći ćete “prevariti” uslugu misleći da ste osnovani negdje drugdje, dodajući određeni sloj zaštite vašem identitetu.

Konačno, zbog geo-ograničenja, eBay možda neće biti dostupan u vašoj trenutnoj zemlji prebivališta. To znači da uopće nećete moći pristupiti web mjestu ili aplikaciji eBay. Korištenje VPN-a omogućuje vam zaobilaženje ovih umjetnih ograničenja i deblokiranje sličnih značajki eBay-a, Amazona ili Targeta iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Cijene na web stranicama e-trgovine mogu se razlikovati ovisno o vašoj lokaciji. Također možete provjeriti koja regija nudi najniže cijene za određeni proizvod uz pomoć VPN-a, štedeći puno vaše teško zarađene gotovine u tom procesu.

Odabir najboljeg VPN-a za eBay

Imate nekoliko stvari koje ćete morati uzeti u obzir pri odabiru najbolji VPN za eBay. Jedna od tih stvari je i broj poslužitelja vašeg odabranog pružatelja usluga. Što je mreža poslužitelja određenog pružatelja usluga veća, to je veći skup IP adresa kojima imate pristup. Također ćete htjeti osigurati da vaš provajder ima i Wifi zaštitu. To je važno s obzirom da većina javnih WiFi žarišta koje ćete vjerojatno pronaći u zračnim lukama, hotelima ili restoranima vjerojatno ima nekoga iz mreže koji ozbiljno traži onu žrtvu koja nema uključene odgovarajuće sigurnosne postavke ili ne imaju VPN zaštitu.

Postoji prilično velik broj VPN usluga koje nude da se vaša veza zaštiti zaštićenom, ali neki od njih zaista imaju pogrešne namjere. To se posebno odnosi na besplatne usluge, jer su poznate po tome što bilježe, pohranjuju i dijele vaše informacije o pregledavanju s tvrtkama trećih proizvođača. To je potpuna suprotnost onome što očekujete nakon što se prijavite s tvrtkom koja bi trebala pružiti internetsku zaštitu, ali doista je ono što ćete dobiti ako imate posla s “besplatnim”. 

Najbolji VPN-ovi za eBay

Da biste izbjegli sve ove frustracije, sastavili smo popis provjerenih VPN usluga za eBay koje imaju vašu internetsku zaštitu, sigurnost i anonimnost kao prioritet broj jedan..

1. ExpressVPN

ExpressVPN je jedan od pružatelja usluga koji već desetak godina radi ono što radi, a osnovan je na Britanskim Djevičanskim ostrvima 2009. godine. Usluga je jedna od rijetkih s kojom ćete se morati upoznati ako tražite za vrhunsku zaštitu. Sigurnost ExpressVPN-a je također dobro razmišljena, nudeći klijentima 256-bitnu AES enkripciju koja se oslanja na OpenVPN protokol. To ne znači da ostali protokoli nisu u ponudi, jer usluga također nudi L2TP, PPTP i IPSec za korisnike koji mogu birati.

ExpressVPN svojim korisnicima omogućuje do 3 istodobna uređaja zaštićena pod jednim korisničkim računom, a svi ti uređaji uživaju u neograničenom prebacivanju poslužitelja i bez ograničenja u njihovoj upotrebi. Usluga također nudi vrlo jedinstvenu značajku poznatu kao podijeljeno tuneliranje gdje korisnici mogu odlučiti koji će određeni uređaji imati zaštićen promet putem VPN-a. Osim toga, pretplatnicima koji se žele povezati s regijama u kojima je upotreba VPN-a zabranjena, to mogu na siguran način putem zbirke skrivenih poslužitelja ExpressVPN. Napravili smo sveobuhvatnu vrstu usluge koju očekujemo od ovog pružatelja usluga, kroz koju možete proći pročitajući naš ExpressVPN pregled.

2. BulletVPN

Kao jedina vjerodostojna usluga za koju znamo da se temelji iz Estonije, BulletVPN obavlja sjajan posao pružanja svojim kupcima široku sigurnost na mreži. Usluga također ima sve standardne VPN protokole: OpenVPN, IPSec, IKEv2 i PPTP i omogućuje do 3 korisnika svoje uređaje zaštititi putem VPN-a. Također dolazi s neograničenom propusnošću, kao i bez ograničenja u prebacivanju poslužitelja.

BulletVPN ima VPN klijent koji ima verzije koje se mogu izvoditi na Windowsima, iOS-u, Androidu i Mac-u, a omogućuje i korisnicima koji bi možda željeli da im Roku, Apple TV, Smart TV, PS4, PS3, Xbox One ili Xbox 360 bude zaštićen postavljanje virtualnog usmjerivača Ako i vi želite imati pristup samo ograničenim lokacijama, usluga Smart DNS usluge BulletVPN dobit će vam pristup bilo kojem blokiranom mjestu koje želite. Sigurnost od davatelja usluga također je vrhunska, jer korisnici imaju koristi od 256 bitne AES enkripcije. Ako je ovaj davatelj možda postigao vrhunac vašeg interesa, slobodno ćete saznati više o njihovoj usluzi prolazeći kroz naš dobro sastavljeni pregled BulletVPN.

3. NordVPN

S mrežom do 4000 poslužitelja, NordVPN je među rijetkim pružateljima usluga koji svojim klijentima nude mogućnost preusmjeravanja prometa putem dva poslužitelja umjesto jednog putem funkcije koju zovu dvostruka enkripcija. Ovaj dobavljač sa sjedištem u Panami omogućuje udvostručenje snage 256-bitne AES enkripcije i još uvijek uvjerava korisnike da njihova upotreba ostaje anonimna zahvaljujući njihovoj politici ništice. NordVPN također pozdravlja ideju da korisnici imaju sve svoje uređaje zaštićene s obzirom da usluga omogućuje do 6 više veza pod jednim korisničkim imenom.

NordVPN također omogućuje korisnicima da integriraju Tor sa uslugom, povećavajući tako razinu anonimnosti. Pružatelj usluge također ima softverski alat pod nazivom CyberSec, koji sprječava vaše pregledavanje od bilo kakvih oblika zlonamjernih oglasa i opasnih web stranica. Usluga vam također omogućuje da odredite što želite raditi na mreži kako biste imali najbolje servere za povezivanje ako se želite nadati igranju internetskih igara, strujanju u HD formatu, torrentu ili učinkovitom preuzimanju velikih datoteka. Sve ove informacije i više dostupno je u našoj NordVPN recenziji.

Zaključak o najboljem VPN-u za eBay

S internetskim kupnjama u porastu naći ćete se na eBayu ili nekoj drugoj web lokaciji za e-trgovinu u potrazi za najboljim povoljnim cenama. Ako šaljete novac putem interneta, najbolje je to učiniti pod najboljim raspoloživim oblikom zaštite, a to će vam pružiti bilo koji od tri pružatelja VPN-a koje smo ukratko pogledali u ovom pregledu. Obavezno prođite pojedinačne recenzije za svaku od njih kako biste saznali koji je vaš najpovoljniji VPN za eBay.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me