Najbolji VPN za Češku Republiku

Općenito govoreći, Češka je održavala zdravo poštovanje internetskih sloboda svojih građana. Država ima većinu svojih korisnika interneta koji se prijavljuju putem ekspanzivne mreže koju pružaju bežični davatelji internetskih usluga, a do danas je i dalje većina korisnika koji imaju sigurne Wi-Fi mreže u Europskoj uniji. Zemlja se također polako okreće kablovskom internetu, jer to koristi brzine preuzimanja do 300 Mbits u sekundi. Ovakvom brzinom osiguravate nesmetanu vezu i nulti vrijeme učitavanja svaki put kad preuzimate datoteke ili struji u HD.


Najbolji VPN za Češku Republiku

Lista najboljih čeških VPN-a sažeta

Za one od vas koji već znaju kako VPN funkcionira i što radi, nema potrebe čitati cijeli pregled u nastavku. Možete se prijaviti s bilo što od sljedećeg vodeći davatelji VPN usluga za Češku Republiku:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. BulletVPN
  5. VyprVPN

Internet u Češkoj

Tek je nedavno Čeh počeo provoditi mjere koje su, čini se, usmjerene na regulaciju uporabe Interneta. Od siječnja 2017. godine češki davatelji internetskih usluga prisiljeni su na rad u skladu s direktivom koja im onemogućuje korisnike da pristupe web-lokacijama navedenim na određenom popisu internetskih igara koje održava Ministarstvo financija. To je rezultiralo odmazdom Češke gusarske stranke koja je uzvratila i prikupila peticiju koju je potpisalo oko 11.000 ljudi koji su prosvjedovali protiv cenzure Interneta..

Koliko god da je ovakvih pojava malo i između kojih je još uvijek, najbolje je osigurati da vam pristup Internetu ostane potpuno neograničen kad god odlučite posjetiti zemlju ili čak kao lokalni stanovnik. Ograničenja koja nastaju rezultat su mehanizama praćenja koji postavljaju internetski davatelji internetskih usluga u regiji, tako da bi prvi korak prema postizanju potpune privatnosti na mreži bio da im bude teško pratiti vaše pregledavanje. Da biste to učinili, trebat će vam usluga koja može šifrirati vašu vezu. Ne postoji nijedna druga usluga koja može u ovome učiniti bolji posao od VPN-a.

Kako VPN pomaže

VPN je usluga u osnovi usluga koja omogućuje sigurni i privatni pristup webu preusmjeravanjem podataka na jedan od poslužitelja u mreži davatelja usluga i na taj način skrivanje vaših mrežnih aktivnosti. Mehanizam rada koji stoji iza cijele ideje relativno je jednostavan. Nakon što se pretplatite na davatelja usluge i pokrenete vezu putem VPN klijenta, vaši se podaci šifriraju čak i prije nego što dosegnu predviđeno odredište. Bit će slojevitog šifriranja čak i prije nego što ga presretne vaš davatelj internetskih usluga ili vaš WiFi pružatelj usluga.

Ova vrsta sigurnosti važna je ako radite osjetljive stvari poput internetskog bankarstva ili ako želite zaobići brojna ograničenja koja postavlja vaš ISP ili web mjesto koje želite pregledavati. VPN usluga dopušta pristup geografski ograničenim web lokacijama i skriva vašu lokaciju filtriranjem ili promjenom nekih detalja povezanih s vašom IP adresom.

Najbolji VPN-ovi za Češku Republiku

Vaša IP adresa više sliči vašem digitalnom otisku na Internetu i onome što većina web stranica koristi da bi dobili informacije o svojim posjetiteljima. Ako se pretplatite na vrijednog davatelja VPN usluga, moći ćete promijeniti detalje na vašoj IP adresi i čak neke aspekte sakriti. Najbolja VPN usluga na koju se možete pretplatiti i osigurati vašu privatnost je ona koja nudi najbolju vrijednost za vaš novac. Raščlanit ćemo neke vjerodostojne usluge na koje se možete pretplatiti, a to će vam pružiti potpunu zaštitu i anonimnost dok pregledavate Internet.

1. ExpressVPN

Kao pružatelj koji se nastavlja s osvajanjem mnogih priznanja, ExpressVPN je usluga koja korisnicima jamči razinu privatnosti i sigurnosti koju mogu dobiti od nijedne druge VPN usluge. ExpressVPN je također vrlo popularan zbog usluge podrške kupcima, koja se sastoji od tima profesionalaca koji su dostupni u svako doba dana kako bi riješili sve probleme vezane uz VPN. Novi korisnici ne bi trebali oklijevati da ih bombarduju sa svim svojim upitima jer su oni tu da osiguraju da im se VPN usluga dobro isporuči. ExpressVPN osnovana je 2009. godine, a sjedište joj je na Britanskim Djevičanskim otocima; zemlja koja ne utječe na bilo kakvu regulatornu politiku podataka. Zahvaljujući tome, njihova nulta pravila o dnevnim zapisima potpuno su pouzdana.

S više od 2000 poslužitelja u svojoj mreži, ExpressVPN može jamčiti korisnicima pouzdan pristup bilo kojim web lokacijama i kanalima koje možda žele posjetiti ili strujati. Njihova velika poslužiteljska mreža štiti korisničke podatke putem 256-bitne AES enkripcije i zahvaljujući njihovom posebnom rasponu Stealth poslužitelja omogućava korisnicima i pregledavanje ograničenih kineskih web mjesta. ExpressVPN također omogućava pretplatnicima da do 3 simultana uređaja rade pod njihovom mrežom, a također ne postavlja ograničenja u njihovoj upotrebi propusne širine. Ovdje navedene informacije sastoje se od samo nekoliko istaknutih podataka što možete očekivati ​​od ExpressVPN-a. Detaljni pregled potražite u našem sveobuhvatnijem ExpressVPN pregledu.

2. IPVanish

IPVanish je još jedan etablirani pružatelj VPN industrije koji se na njega pretplaćuje sve više i više ljudi, uglavnom zbog brzine svog poslužitelja i opće pouzdanosti. Davatelj sjedišta izvan Floride u SAD-u ima oko 1500 poslužitelja pod punom kontrolom, budući da su svi ovi poslužitelji u direktnom vlasništvu tvrtke. Također se dobro drži i njegove politike zapisivanja bez sjećanja unatoč tome što je sa sjedištem u SAD-u, a to jamči svim kupcima njihovu predanost pružanju pouzdane zaštite. Govoreći o tome, sigurnost korisnika zajamčena je 256-bitnom AES uslugom šifriranja. Usluga također nudi OpenVPN, PPTP, L2TP, IPSec i IKEv2 kao izbor za preferirani VPN protokol.

IPVanish je poznat po tome što omogućuje do 10 uređaja da se istovremeno povežu na njegovu uslugu pod jednim korisničkim imenom, pa je to jedan od pružatelja usluga koji treba razmotriti mislite li na osiguravanje svoje male tvrtke. Usluga je također davatelj izbora za one koji razmišljaju o igranju na mreži, jer su poslužitelji dovoljno brzi da ih spriječe zaostajanja. Korisnici se također nadaju bujici da se puno mogu pouzdati u uslugu jer je IPVanish to otvoreno promovira te ima poslužitelje koji su namijenjeni takvoj aktivnosti. Naš IPVanish pregled detaljnije opisuje što IPVanish može ponuditi, pa pogledajte ako ste još uvijek zainteresirani za uslugu.

3. VyprVPN

VyprVPN zatvara našu listu sa impresivnim brojem od 700 poslužitelja; a svi su u potpunom vlasništvu usluge. VyprVPN odlicno radi na osiguravanju korisnika da koriste VPN bez mnogo detekcije kroz vlastiti mehanizam nazvan Chameleon protokol. Usluga omogućava korisnicima da pregledavaju ili pregledavaju onoliko koliko žele sa web lokacija i kanala ograničenih na geografski prostor, a također omogućuju korisnicima da prođu kroz Veliki kineski vatrozid i prođu kroz web stranice tamo hostirane. VyprVPN također nudi šifriranu uslugu za razmjenu poruka koja se zove Cypher koja omogućuje korisnicima iOS-a i Androida da sigurno šalju poruke..

Usluga također nudi standardnu ​​256-bitnu AES enkripciju, koja osigurava odgovarajuću internetsku sigurnost za svoje kupce. U ponudi su svi poznati VPN protokoli koji korisnicima omogućuju da odaberu OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec ili Chameleon kao svoj odabrani protokol. Usluga nudi i pouzdanu uslugu brige o kupcima, kao i aplikacije koje vam omogućuju pokretanje usluge na uređajima sa sustavom iOS, Android, Windows ili Linux. Za iscrpno izvješće o tome što ćete platiti nakon što se pretplatite na ovog davatelja usluga, pogledajte našu recenziju VyprVPN.

Zaključak o najboljem VPN-u za Češku Republiku

Upravo smo pružili kratki pregled onoga što ćete dobiti kad se pretplatite na ExpressVPN, IPVanish ili VyprVPN. Sve ove tri usluge imaju neki oblik jamstva povrata novca koji možete koristiti za uzorkovanje usluge prije pretplate. Isprobavanje ovih ponuda važno je jer ćete saznati što možete očekivati ​​prije prijave za mjesečne pretplate.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me