Najbolji VPN za Ekvador

Jeste li znali da je Ekvador tako nazvan jer Ekvador prolazi duž zemlje Južne Amerike? To što se nalazite uz ekvator također znači da zemlja tokom cijele godine doživljava sjajne vremenske prilike, pa je prema tome i sjajno mjesto za posjetiti kad god više volite toplu umjerenu klimu. Zemlja također ima toliko prirodnih obilježja koja se mogu vidjeti, jer je dom plažama i planinama, kao i glavni grad čiji je povijesni centar prepoznat kao jedno od svjetskih spomenika kulturne baštine. Ako dolazite iz Sjedinjenih Država, čak nećete morati novac pretvarati jer se američki dolar koristi kao preferirana valuta.


Najbolji VPN za Ekvador

Najbolji VPN za Ekvador

Internet u Ekvadoru

Ekvador je također ranije naveden kao jedna od zemalja s najviše izbjeglica na svijetu zbog faktora kao što su dobra kvaliteta života i prihvatljivi troškovi života. Takvi razlozi čine priliku da se tamo presele zaista vrijedi razmotriti. Jedino pitanje na koje biste mogli naići bilo kao novi imigrant jest to što nećete imati toliko slobodnog prostora za izražavanje svojih političkih mišljenja, posebno putem interneta. Ograničenja koja je postavila njihova vlada na upotrebu Interneta smatrali su da ih je “Kuća djelomično besplatna” u Freedom Houseu uglavnom zbog neprijateljstva s kojim su se suočili novinari koji objavljuju izvještaje koji kritiziraju njegovu administraciju..

Ti su novinari bili prisiljeni na rad u skladu sa smjernicama propisanim kontroverznim Organskim zakonom o komunikacijama, gdje se medijske kuće suočavaju s posljedicama ako objavljuju sadržaj za koji se čini da je u suprotnosti s vladinom politikom. Regulacija korištenja Interneta u Ekvadoru također je utjecala na njegove normalne građane, gdje su sada prisiljeni ostati vrlo pažljivi prema osjećajima koje objavljuju na društvenim mrežama, posebno kada dijele svoja mišljenja o vladi. Jedan takav slučaj koji pokazuje opseg onoga što je vlada spremna učiniti kako bi ugurala strah u svoje najoštrije kritike, jeste slučaj korisnika na Twitteru čija je kuća uništena nakon što je dala nepovoljne komentare svom predsjedniku.

To sigurno nisu tipovi uvjeta u kojima biste se željeli susresti ako se nadate da spakujete svoje torbe za zemlju bilo da je to emigrant ili turist. Da biste uporabu Interneta držali podalje od špijuniranja vlade, vaš je najbolji kladiti prijava s uslugom koja može šifrirati vašu vezu. Jedna takva usluga je virtualna privatna mreža.

Upotreba VPN-a u Ekvadoru

Korištenje VPN-a u Ekvadoru omogućava vam da preuzmete odgovornost za svoju internetsku prisutnost pružajući priliku sakriti svoj identitet i ostati anoniman dok koristite Internet. Imaćete sav svoj promet sakriven od trećih strana, a to uključuje i vaš davatelja internetskih usluga. Kao dodatnu prednost, korištenje VPN-a omogućuje vam i obilaženje svih geo-restriktivnih blokova koji su možda postavljeni na web mjestu i na taj način vam omogućava pristup širem rasponu sadržaja iz cijelog svijeta..

Najbolji VPN-ovi za Ekvador

Da biste odabrali najbolji VPN za Ekvador, morate točno znati što tražiti od pružatelja usluga. Želite raditi s uslugom koja ima pouzdanu sigurnost, brze poslužitelje, dostupnu brigu o klijentima i svjetsku prisutnost. Kako biste uštedjeli vrijeme na vašoj potrazi, evo nekoliko prijedloga koji već odgovaraju računu:

1. ExpressVPN – naša glavna preporuka

ExpressVPN prvi put predstavlja na našoj listi kao jedini davatelj usluga na koje možete računati kako bi osigurao vezu i odobrio pristup web lokacijama ograničenim na geo. Pružatelj ima zdravu prisutnost od oko 2000 poslužitelja, a to pruža svojim kupcima širok raspon zemalja s čijim se web lokacijama mogu povezati. Davatelj usluga ima sjedište na Britanskim Djevičanskim otocima, što je daleko pod utjecajem bilo koje politike regulacije podataka. Usluga također jamči nultu politiku beleženja i omogućuje svojim korisnicima da na njenu uslugu budu priključena do 3 simultana uređaja.

ExpressVPN osigurava sigurnost svojih korisnika putem 256-bitne AES enkripcije i to se obično smatra vojnom zaštitom. Korisnici se također mogu pouzdati u svoju zbirku Stealth poslužitelja, koji omogućava korisnicima da ostanu neotkriveni čak i dok koriste uslugu u jako restriktivnim regijama. ExpressVPN također ima priličnu nagradu za svoje vjerne kupce, jer oni mogu uživati ​​u besplatnoj usluzi mjesec dana kad god upute kolegi koji dođe kupiti jednu od njihovih pretplata. Usluga ima mnogo više za ponuditi, a nakon pretplate na naš ExpressVPN pregled možete saznati što steknete nakon što se pretplatite..

2. NordVPN

NordVPN je također jak suparnik i mrežnu infrastrukturu i profesionalnu stručnost kako bi osigurao da svaki korisnik koji se prijavi na njihovu uslugu ostane siguran i anoniman. Pružatelj ima prilično jaku mrežu, sa oko 4000 poslužitelja u svoje ime i prisutnost u preko 60 zemalja. Sjedište NordVPN-a sjedište je u Panami, a to usluzi omogućuje pridržavanje stroge politike nulte prijave.

Pretplatnici mogu imati do 6 uređaja istovremeno povezanih na uslugu, a i dalje omogućuje neograničeno prebacivanje poslužitelja i nulta ograničenja u korištenju podataka. Širokosežni poslužitelji NordVPN-a omogućuju korisnicima da imaju koristi od funkcija koje obično ne pronađu kod drugih pružatelja usluga, kao što je DoubleVPN enkripcija, i mogućnost odabira na koje će se servere povezati na temelju onoga što žele raditi na mreži. Također je uključen niz značajki kao što su automatska internetska sklopka za ubijanje, DNS zaštita od curenja, luk preko VPN-a kao i podrška za bujice. Upoznajte sve što NordVPN može učiniti za vas tako što ćete proći kroz našu sveobuhvatnu NordVPN recenziju.

3. CyberGhostVPN

CyberGhost VPN odlična je alternativa za one koji žele uštedjeti na trošenju svoje internetske sigurnosti. Usluga nudi standardnu ​​256-bitnu AES enkripciju i pruža uslugu temeljenu na sigurnosti putem široko preferiranog OpenVPN protokola. Usluga je smještena u Rumunjskoj, a nalazi se izvan bilo koje od zemalja s 14 očiju, što znači da tvrtka nije predmet niti jednog od njihovih sporazuma o razmjeni podataka. Usluga također ima impresivnih 1300 poslužitelja unutar svoje mreže, a također omogućuje prijavu do 5 uređaja unutar jedne veze.

Usluga također ima na snazi ​​nulti pravilnik za bilježenje, pa čak i oni neće biti svjesni onoga što vam je na mreži. Pružatelj usluga također ima mogućnost rada unutar Tor mreže, a siguran je i za bujice bez ikakvih problema. Usluga je izvrsna i za pristup streaming uslugama poput Netflixa, a njihovi su poslužitelji također dovoljno brzi da korisnicima omogućuju strujanje u HD-u bez potrebe za čekanjem međuspremnika. Imamo detaljnije objašnjenje što CyberGhost VPN može učiniti za vas u našem CyberGhost VPN pregledu, i toplo vam preporučujemo da prođete kroz njega ako razmišljate o prijavi na uslugu.

Zbrojite najbolji VPN za Ekvador

Korištenje Interneta u Ekvadoru doista može biti bez stresa ako znate kod kojeg se VPN pružatelja usluga prijaviti. Usluge koje smo spomenuli sjajne su za anonimno pregledavanje i zakrivljenost vaše veze u svakom trenutku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me