Najbolji VPN za eMule

Svatko tko je upoznat s prijenosima datoteka Peer to Peer i obavlja ih često je vjerojatno čuo za eMule. Pokrenut 2002. godine, ovaj Windows sustav za dijeljenje datoteka jedan je od najpopularnijih u svijetu, a najavljen je kao nastavak svog prethodnika, eDonkey-a, koji je prestao s radom još 2005. godine. Kao jedan od najvećih svjetskih i najpouzdanijih klijenata za razmjenu datoteka P2P, eMule većinom koriste klijenti koji traže najtežu vrstu sadržaja koji mogu pronaći. Također se razlikuje od velikog broja drugih torrent klijenata u smislu da se oslanja na eD2k protokol, dok se poznati klijenti poput uTorrent, BitTorrent i Vuze preuzimaju na BitTorrent protokol.


Najbolji VPN za eMule

Najbolji VPN za eMule

Što je eMule?

eMule je zaslužan za olakšavanje razmjene do 4 milijarde datoteka između korisnika, a ova visoka stopa prijenosa učvršćuje njegovu poziciju jednog od najpouzdanijih torrent klijenata koje možete koristiti. Za one koji možda nisu svjesni, jedan od razloga zbog kojeg se većina ljudi obraća klijentima mučenja je taj što pružaju pristup sadržaju koji bi u protivnom bilo teško pronaći na web lokacijama za preuzimanje. Ipak, ova prednost dolazi s vlastitim nizom rizika. Dobra većina datoteka koje se mogu dobiti torrentom obično su u suprotnosti s politikama kršenja autorskih prava. To znači da ako ste pronašli prijenos ili preuzimanje takvog materijala, postoji vjerojatnost da biste mogli završiti vrijeme zatvora. Ako je to rizik koji smatrate da biste trebali preuzeti, vjerojatno bi bilo pametno postaviti mjere koje će barem smanjiti šansu da vas se uhvati..

Zašto biste trebali koristiti VPN s eMule-om

Koje bi bilo najbolje rješenje za posao u ovom slučaju? Upotreba VPN-a. Poznat kao cjelovita virtualna virtualna mreža, VPN pomaže u očuvanju i skrivanju vaše veze i tako prikriva bilo kakve mrežne aktivnosti koje biste mogli provoditi svojom vezom. Korištenje VPN-a osigurava da vaš davatelj internetskih usluga ostaje u mraku o onome što trenutno radite na mreži i to vas ne utječe na bilo koji oblik prigušivanja koji se može primijeniti na vašem pregledavanju. ISP-ovi su poznati po tome što pokušavaju ograničiti način na koji upotrebljavate Internet usporavanjem veze ili čak blokiranjem pristupa određenim web lokacijama ili bujicama. Također, izbjeći ćete bilo kakva pisma o kršenju autorskih prava poslana putem vašeg davatelja internetskih usluga jer neće moći ustanoviti što god želite putem interneta..

Kad se prijavite kod vjerodostojnog davatelja VPN-a, dobiveni sloj sigurnosti omogućuje vam bujice datoteka čak i iz područja koja ne podnose korisnike koji dolaze s vaše trenutne lokacije. Postoje web lokacije i poslužitelji s hostom sadržaja kojem mogu pristupiti samo lokalni korisnici, ali VPN vam pomaže otkloniti sva ograničenja koja mogu imati kako bi spriječili bilo koji oblik stranog pristupa. VPN također osigurava da je vaša veza sigurna, pogotovo ako ste povezani s javnom WiFi mrežom u restoranu ili hotelu. Ovakve javne mreže smatraju se uzgajalištima, posebno za korisnike koji još uvijek nisu poduzeli mjere sigurnosti.

Iako smo svjesni da korištenje VPN-a ima mnogo prednosti za ponuditi, također moramo znati na što treba paziti kada odaberete uslugu na koju ćete se pretplatiti..

Najbolji VPN za eMule – Odabir VPN-a

Morate biti jako oprezni da ne odaberete pružatelja usluga koji vam nije jasno da li podržava podržavanje bujice ili ne, jer to možda ne odgovara vašoj namjeri. Da biste osigurali da ne napravite ovu pogrešku i da vam suzite opseg, identificirali smo tri pouzdana pružatelja usluga koja možete koristiti da anonimno preuzmete svoje bujice putem eMule-a.

1. ExpressVPN

ExpressVPN je u igri sada već oko 9 godina, a očigledno je da je to sve što je potrebno da se uspnete kako bi uspio na vrhu VPN industrije kao jedne od najcjenjenijih usluga na koju se možete pretplatiti. Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima ExpressVPN je sebi stekao snažnu reputaciju kao uslugu kojoj se obratiti čak i ako tek započinjete s VPN-om. Usluga ima oko 2000 poslužitelja u svojoj mreži i oslanja se na OpenVPN za 256-bitnu AES enkripciju.

U slučaju da ste sa sjedištem u zemlji koja ne promovira VPN upotrebu, ExpressVPN pruža niz prikrivenih poslužitelja kako bi sakrio činjenicu da koristite uslugu. Korisnici također mogu uživati ​​u ExpressVPN-ovoj podijeljenoj značajki tuneliranja koja im omogućuje odlučiti koji će dio prometa kriptirati. Ova usluga omogućuje samo 3 istodobne veze, premda se to može proširiti ako ste odlučili instalirati njegov VPN klijent izravno na usmjerivač. Usluga pruža VPN aplikacije za korisnike čiji uređaji pokreću Windows, iOS, Linux ili čak Android softver. Služba za korisnike uvijek je dostupna 24 sata dnevno ili putem e-pošte, poziva ili čak društvenih medija. Da biste saznali više o tome što ExpressVPN može ponuditi, pogledajte našu ExpressVPN recenziju.

2. IPVanish

Drugi na našoj listi je američki pružatelj usluga koji u svojoj mreži ima oko 1500 poslužitelja. IPVanish se zapravo dogodi da u potpunosti posjeduje svoju mrežu, što znači da korisnicima jamči da neće biti uključeno nijedno treće strane u upravljanje mrežnom sigurnošću. Postoji i dobro podržana nulta pravila logiranja koja jamči korisnicima da nijedan njihov promet neće biti dijeljen ili pohranjen, a davatelj može biti u stanju održavati do 10 istodobnih veza, a korisnici imaju dovoljno mogućnosti osigurati sve svoje uređaje.

IPVanish dobro može podržati korisnike koji žele bujice, a to se čak i ohrabruje na njihovoj web stranici. IPVanish ima i SOCKS5 web proxy značajku koja nudi alternativu u slučaju da ne želite preuzeti njihov VPN klijent, a nudi i IKEv2, L2TP, / IPSec, SSTP, PPTP i OpenVPN kao VPN protokole koje možete odabrati. IPVanish je prilično popularan među korisnicima zbog brzine svojih poslužitelja, kao i nudi neograničenu propusnost i neograničeno prebacivanje poslužitelja onima koji se pretplate na uslugu. Da biste vidjeli što više ova usluga može učiniti za vas, pogledajte naš detaljno pregledan IPVanish pregled.

3. NordVPN

Naš treći i posljednji prijedlog je NordVPN. Riječ je o davatelju koji je uložio velika ulaganja u svoju infrastrukturu do te mjere da je više od 4000 njegovih poslužitelja dobro distribuirano širom svijeta. Usluga je jedna od najpouzdanijih i značajki usredotočenih na uređaj, jer će niz alata pomoći da nitko ne bude u mogućnosti lako doći do vaših podataka. Sigurnost se pruža putem 256-bitne AES enkripcije, a usluga također ima nulti pravilnik zapisivanja koji bi trebao osigurati da će vaši podaci ostati neregistrirani i potpuno sigurni..

NordVPN pruža korisnicima mogućnost prebacivanja između OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP i IKEv2 kad odaberu njihov preferirani VPN protokol, a također održava strogu politiku nepotjerivanja dnevnika zbog privatnosti podataka o pregledavanju svojih korisnika. Usluga također omogućava strujanje putem SmartPlay značajke i ima poslužitelje koji podržavaju P2P promet za prijenos datoteka. NordVPN također nudi ekstenzije preglednika za Firefox i Chrome, kao i Tor nad VPN podršku i automatsku sklopku za ubijanje. Da biste istinski istražili što ovaj pružatelj može učiniti za vas, predlažemo vam da prođete kroz našu NordVPN recenziju.

Zaključak o najboljem VPN-u za eMule

Prije savjetovanja sa svakim od ovih pružatelja savjeta bilo bi da ih prvo isprobate i vidite koji vam najbolje odgovara na temelju vaših želja. Svi imaju garanciju povrata novca ili besplatno probno razdoblje koje biste mogli iskoristiti dok ih testirate iz prve ruke. Imate li kakvih pitanja o pružateljima usluga koji smo naveli u našoj recenziji? Ostavite svoja pitanja u odjeljku za komentare u nastavku i rado ćemo vam se obratiti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map