Najbolji VPN za Fedora OS

Čuli ste za Windows, čuli ste za iOS … jeste li čuli za Fedora OS? Ovo je Linux operativni sustav koji radi na radnim površinama ili poslužiteljima. Nevjerojatno je popularan kod programera jer nudi mnoštvo prilagodljivih značajki. Budući da ima izvor otvorenih izvora, apsolutno morate koristiti VPN s njim. Čitajte dalje kako biste saznali zašto i kako biste saznali o VPN-ovima u koje biste trebali uložiti.


Najbolji VPN za Fedora OS

Najbolji VPN za Fedora OS

Najbolji VPN za Fedora OS – Brzi pregled

U slučaju da već znate što je VPN i kako vam može pomoći, evo kratkog pregleda naših najboljih VPN-ova iz Fedora OS-a:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. BulletVPN

Zašto vam treba VPN za Fedora OS

Fedora OS je Linux operativni sustav. U slučaju da niste znali, Linux-ov softver gotovo uvijek je otvoren. Sada je zajednica u razvoju koja radi s Linusom obično iznimno izbirljiva po pitanju sigurnosti. Međutim, otvoreni kod je načelno rizičan jer na njemu radi puno ljudi. Ranjivosti se mogu pojaviti bez znanja programera. To ne mora biti zlonamjerno, ali to je stvarnost.

Da biste zaštitili svoje podatke i svoju privatnost bez obzira na ranjivosti, trebate koristiti VPN.

Kraće od virtualne privatne mreže, VPN je alat za cyber-sigurnost koji šifrira sve vaše podatke i usmjerava promet putem vlastitih sigurnih poslužitelja. Drugim riječima, VPN osigurava sigurnu internetsku vezu i nitko ne može doći do vaših podataka ili vašeg prometa.

Kada se bavite mogućnošću nepoznate ranjivosti, tuneliziranje vaše veze brz je i jednostavan način dodavanja sloja zaštite.

Najbolji VPN za Fedora OS

Sada kada znate zašto vam treba FedN na OS-u Fedora, hajde da razgovaramo o tome u koje VPN trebate uložiti.

Prije nego što dođemo do toga, trebate nekoliko stvari koje trebate razumjeti o VPN-ovima općenito:

 • Besplatno ne znači sigurno: Besplatni VPN-ovi zarađuju svoj novac prodajom vaših podataka. To je upravo suprotno od onoga što bi VPN trebao učiniti. Držite se što dalje od besplatnih VPN-ova (i slobodnog softvera općenito).
 • Internet će vam usporiti: Budući da VPN preusmjerava vaš promet, usporit će vaš internet. Međutim, neki VPN-ovi optimizirali su svoje poslužitelje do točke u kojoj ih nećete ni primijetiti. Ponekad bi vam veza čak bila brža. Pridržavajte se vrhunskih VPN-a kako ne biste patili od bolno spore veze.
 • Uvijek pročitajte Pravila o privatnosti i ToS: Znam da je to dugotrajno i vrlo dosadno, ali važno je. Programeri softvera kriju puno nepredviđenih situacija unutar tih dokumenata. Dobar VPN bit će transparentan o tome koje podatke čuva i kako ih koristi.

Sad kad je sve sređeno, idemo na naše gornje tipove!

ExpressVPN

Odabir br. 1 ide na ExpressVPN.

Ovaj pružatelj savršeno pokriva sve osnove VPN-a. Nudi sve potrebne funkcije, kao i nekoliko zanimljivih dodataka (poput besplatnog Smart DNS-a), a svojim klijentima pruža uslugu s 5 zvjezdica. Oni također imaju najbolji tim za korisničku podršku u industriji, što je prilično korisno kada je riječ o VPN-ovima.

O svim značajkama koje ExpressVPN nudi možete pročitati ovdje. Predlažem da testirate ovog pružatelja usluga. Ona nudi urednu garanciju povrata novca od 30 dana, bez postavljanja pitanja, tako da možete isprobati cijeli mjesec prije nego što se obvezate.

IPVanish

Odabir br. 2 ide na IPVanish.

Evo još jednog vrlo popularnog dobavljača VPN-a, posebno unutar Torrenting zajednice. IPVanish ima poslužitelje optimizirane za brzinu i za dijeljenje datoteka P2P, što ga čini izvrsnim za streaming i bujicu VPN-a. Ovo je također izvrstan pružatelj usluga ako imate puno uređaja koje želite pokriti jer omogućuje do 10 istodobnih veza po računu.

Provjerite sve značajke koje IPVanish nudi u našem detaljnom pregledu kako biste provjerili je li ovo VPN za vas.

NordVPN

Odabir br. 3 ide na NordVPN.

Ovo je VPN koji dobivate ako ste istinski zabrinuti za svoju sigurnost. Smatra se značajnim VPN-om jer nudi puno više opcija od prosječnog davatelja usluga. Što se tiče njegove sigurnosti, 1048-bitna SSL enkripcija u kombinaciji s dvostrukim VPN-om i podijeljenim tuneliranjem pruža vam najbolju sigurnost u poslu..

Ne prihvaćajte moju riječ, provjerite čitav NordVPN pregled i odlučite sami!

BulletVPN

Odabir br. 4 ide na BulletVPN.

Ovo je “najmlađi” pružatelj usluga na našoj listi, ali to ne znači da BulletVPN nema svoje. Vrlo je brzo stekao reputaciju sebe kao blistavo brz VPN koji svugdje nudi izvrsnu uslugu za rezače kabela i torrentere. Možda će imati niži broj poslužitelja od ostalih na popisu, ali to je i više nego što nadoknađuje sa svim dodatnim značajkama koje nudi.

Najbolji VPN za Fedora OS – Finalne misli

Tu ste, naša 4 najbolja odabira za najbolja VPN-a Fedora OS-a. Ne zaboravite da uvijek uključite svoj VPN odmah nakon što se povežete s internetom kako biste iskoristili sigurnosnu pokrivenost što je prije moguće.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map