Najbolji VPN za Filipine

Filipini, smješteni na granici sa Vijetnamom, Tajvanom, Palauom i Malezijom, zemlja su koja je neovisnost od SAD-a stekla prilično davno, još davne 1946. To je možda jedan od razloga zašto je smatraju jednom od najozapadnijih država u Jugoistočna Azija. Stekavši samoupravu, postoji niz područja na kojima je vlada prilično dobro postupila i druga u kojima je porota još uvijek izvan. Uzmimo za primjer njihovu politiku ograničavanja interneta. Filipini drže visoko rangiranje među zemljama svijeta koje nisu toliko restriktivne kada se bave slobodom na mreži, iako se situacija na terenu čini malo drugačijom od one koju očekujete.


Najbolji VPN za Filipine

Najbolji VPN za Filipine

Online cenzura u Filipinima

Na Filipinima je još uvijek bilo nekoliko slučajeva gdje se činilo da vlada potvrđuje svoje ovlasti nad načinom na koji građani trebaju koristiti Internet. Ono što nam padne na pamet je kada je Ashley Madison, stranica za upoznavanja, zabranjena još 2014. godine, nakon čega je uslijedila odluka o ograničavanju pristupa brojnim porno stranicama kao što su Xtube i Pornhub tek 2017. godine. Od sada su blokovi još uvijek je aktivan, a vlada ne pokazuje znakove popuštanja. Unatoč tim blokovima, državi moramo i dalje pripisati priznanje za pristup gotovo svim popularnim internetskim chat aplikacijama i uslugama, za razliku od većine susjednih zemalja.

Još jedna prepreka koju bi korisnici interneta sa Filipina trebali preskočiti je činjenica da je poznato da širok spektar stranica za igre i streaming usluge onemogućava njihov pristup. To je vjerojatno zato što radije nemaju promet iz takvih regija. To može biti takav nedostatak za igrače koji se tamo nalaze, jer ne bi mogli igrati svoje omiljene igre jednostavno zbog svoje lokacije. To se u određenoj mjeri može smatrati nepoštenim postupanjem, ali srećom, postoji način koji će znatno olakšati povezivanje s tim ograničenim poslužiteljima.

Potreba za VPN-om na Filipinima

Najbolji način da se zaobiđu geo-ograničenja koja su nametnuta onim internetskim uslugama kojima želite imati pristup putem VPN usluge. VPN funkcionira tako što prikriva vaš identitet i ako poslužitelji kojima želite pristupiti misle da se nalazite na području na kojem su njihove usluge legitimno dostupne. Rad iza ovog oblika tehnologije nije tako težak kao što bi većina mislila. Jednom kada se korisnik sa Filipina pretplati na vjerodostojnu VPN uslugu i pokrene vezu s serverom koji je, primjerice, u Velikoj Britaniji, njegova se IP adresa mijenja iz one koja odražava da se nalazi na Filipinima, u one koja ga smješta u UK , Nakon toga, korisniku se osigura pristup svim web lokacijama na koje se prethodno nije mogao prijaviti, jer će izgledati kao da ima sjedište u Velikoj Britaniji..

Osim što skriva stvarnu lokaciju korisnika, VPN pruža i potpunu internetsku sigurnost, ali to ovisi o kvaliteti davatelja za koji se prijavite. Usluga bi trebala biti u mogućnosti kriptirati vašu vezu i onemogućiti je hakiranje na bilo koji uređaj koji koristite za surfanje Internetom. Ovaj oblik zaštićenog pristupa internetu osigurava da nitko ne može špijunirati vaše internetske aktivnosti, a to uključuje i vašeg davatelja internetskih usluga. Pomoću vjerodostojne VPN usluge trebali biste se moći baviti mrežnim radom bez ikakvog brige i pristupati svim geoblokiranim uslugama bez ikakvog brige..

Najbolji VPN za Filipine

Sada pronalazak najbolje VPN usluge na koju se možete pretplatiti može biti pomalo noćna mora, posebno ako to radite prvi put. Zbog toga smo izradili popis pouzdanih pružatelja usluga za koje smo sigurni da nećete imati problema s tim:

1. ExpressVPN

ExpressVPN ne nudi ništa manje od vrhunske kvalitete zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti usluge. Pružatelj usluga ima uspostavljenu mrežu od oko 1500 poslužitelja, raspoređenih u više od 94 zemlje, što znači da biste trebali biti u mogućnosti povezati se s poslužiteljem koji se nalazi u gotovo bilo kojem dijelu svijeta. Poslužitelji ExpressVPN-a su brzi i pouzdani te omogućuju korisnicima da omogućuju strujanje u HD rezoluciji. Usluga nudi i potpunu zaštitu korisnicima koji su s vremena na vrijeme poznati po povezivanju s javnim WiFi mrežama. Jedinstvena značajka koja ExpressVPN razlikuje od većine jest usluga preporuke koju nudi svojim pretplatnicima. Nakon što se prijavi novi pretplatnik, i referal i sudac dobivaju mjesece besplatne usluge. Povrh toga, pružatelj nudi i prekidač za ukidanje, koji isključuje vaš Internet kad god se VPN usluga ugrozi, i kolekciju Stealth poslužitelja koji su izvrsni za korisnike sa sjedištem u vrlo restriktivnim regijama poput Kine. Sve to možete uzorkovati kroz njihovu 30-dnevnu garanciju povrata novca.

2. VyprVPN

VyprVPN je još jedna vrlo pouzdana usluga sa sjedištem u Švicarskoj. Usluga nudi više od 70 lokacija poslužitelja, na kojima je osnova mreža od oko 700 poslužitelja. Pored toga, njegovi korisnici imaju koristi od svoje vlasničke Chameleon tehnologije, zbog čega je nemoguće otkriti upotrebu VPN-a, posebno ako ste smješteni u regiji koja je ograničena kao Kina. Usluga također omogućuje do 5 istodobnih veza, a podržava 24/7 live chat podršku za sve one koji se nadaju da će im se obratiti za pomoć. Također ćete se moći povezati s bilo kojom vrstom VPN protokola koju želite, ali usluga preporučuje da se oslonite na OpenVPN. Sigurnost je vrhunska, s 256-bitnom AES enkripcijom. Dodatne značajke uključuju prekidač za Internet kill kao i aplikaciju kompatibilnu na različitim platformama uključujući Mac, Windows, iOS, Linux i Android. Usluga ima neki oblik bilježenja, mada ništa o web lokacijama koje posjetite nije zabilježeno. Možete ih isprobati kroz njihovo trodnevno suđenje i vidjeti koliko ćete uživati ​​u usluzi.

3. IPVanish

IPVanish je poznat po svojih preko 1000 super brzih servera, što bi trebalo biti sjajna vijest posebno za igrače sa sjedištem na Filipinima. Također se događa da posjeduju njihovu mrežu od preko 1000 poslužitelja, tako da bi trebali biti u mogućnosti da izravno rješavaju bilo koje probleme poslužitelja. Uz njih kao vašeg odabranog pružatelja usluga, bit ćete sigurni da neće zaostajati ne samo kad igrate online, već i prilikom streaminga videozapisa u HD. Usluga omogućuje 5 istovremenih veza, a također ima i prekidač za Internet (Windows) & Mac OS X) radi sprečavanja ponovnog povezivanja s Internetom bez VPN veze na mreži. VPN aplikacija je također dobro osmišljena tako da novim korisnicima olakšava navigaciju. Ima korisničko sučelje zelene tematike i može raditi na različitim platformama uključujući iOS, Windows, Mac OS X, Linux i Android. Raspon postavki koje možete konfigurirati putem aplikacije prilično je širok, tako da ćete imati potpunu kontrolu nad svojom razinom sigurnosti. Usluga je sigurna da blokira bilo koji oblik curenja DNS-a i WebRTC-a. Probno razdoblje traje oko 30 dana, što je dovoljno vremena da odlučite hoće li usluga raditi za vas.

4. NordVPN

Posljednje, ali ne najmanje bitno imamo NordVPN, dolazi s najvećom zbirkom poslužitelja s oko 4000, raspoređenih ravnomjerno po cijelom svijetu. Usluga je sa sjedištem u Panami, tako da ne biste trebali brinuti o privatnosti, jer se regija nalazi na području na kojem se većina globalnih zakona o zadržavanju podataka ne primjenjuje. Njihova usluga osigurava da su vaši podaci dvostruko šifriraniji nego što je uobičajeno, putem njihove DoubleVPN usluge gdje se podaci prenose preko dva poslužitelja umjesto jednog. Njihova značajka CyberSec osigurava da su korisnici blokirani od bilo kojeg oblika oglasa ili zlonamjernog softvera tijekom pregledavanja. Dobivate mogućnost da do jedne simultane veze imate do 6 istodobnih uređaja, a također konfigurirate i poslužitelje na koje ste povezani u skladu s radom koji obavljate na mreži. NordVPN podržava dijeljenje datoteka P2P, a također ima i tim za podršku klijentima koji je na raspolaganju 24 sata dnevno, kako bi odgovorio na pitanja u vezi s njihovom uslugom. Korisnici na Filipinima ne bi trebali imati problema s povezivanjem na bilo koji od NordVPN-ovih poslužitelja i ostati sigurni. Usluga nudi i 3-dnevno besplatno probno razdoblje te jamstvo povrata novca od 30 dana za korisnike koji žele testirati više njegovih značajki u svoje vrijeme..

Zaključak o najboljem VPN-u za Filipine

Kada tražite najbolji VPN koji ćete koristiti na Filipinima, najvažnije je da iskusite uslugu koju očekujete da dobijete prije nego što se odlučite za pretplatu. To pomaže izbjeći pretplatu na uslugu za koju ćete saznati da ne ostvaruje očekivanja puno kasnije. Isprobajte garancije povrata novca i besplatna probna razdoblja koja nudi pružatelj kojeg uzorkujete prije prijave.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me