Najbolji VPN za Fortnite

Sa preko 40 milijuna igrača širom svijeta, koje čine slavne osobe poput Drakea i Travisa Scotta, Fortnite je zasigurno jedna od trenutno najpopularnijih igara. To uopće nije loše za igru ​​koja je pokrenuta oko srpnja 2017. Igra je izazvala toliko interesa; tako da u vijestima i TV emisijama već razgovara o tome koliki učinak ima igra na mlade koji su priznali da je igraju više od 24 sata. 


Najbolji VPN za Fortnite

Najbolji VPN za Fortnite

Da li je Fortnite zapravo tako dobar?

Budući da je igrač u odnosu na igrača strijelca, zajamčeno vam je da ćete Fortniteu učiniti puno akcije; pogotovo ako okupite skupinu igrača koji su imali vremena usavršavati svoje borbene vještine. Ako biste radije surađivali i zajedno išli na misije, postoji timski način rada gdje trebate raditi zajedno na postizanju ciljeva određene misije i, naravno, boriti se protiv Huska, koji su grupa zombija i gomila drugih čudovišta.

Još jedan odvratno popularan način na koji biste mogli igrati igru ​​je besplatni 100 igrača za sve; natječete se protiv grupe od 99 slučajnih ljudi s ciljem da ostanete posljednji igrač koji stoji. Na početku bez oružja trebali biste otkriti najbolje mjesto kako biste ih pronašli unutar svoje karte. Sama se karta počinje smanjivati ​​dok polako ubijate druge igrače i radite svoj put do kraja.

Najbolji VPN za Fortnite – Kratki sažetak

Bez obzira želite li ukloniti svoj Fornite IP Ban ili jednostavno prebaciti Forniteov poslužitelj, VPN je ono što vam treba. Evo popisa najbolji VPN-ovi za Fortnite od 2018. godine:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Zašto vam treba FortN za Fortnite

Kao iskusan igrač vjerojatno biste očekivali da bi igra koju igra više od 40 milijuna igrača mogla rezultirati nekim zaostajanjem tu i tamo; posebno ako nemate internetsku vezu koja je tako brza koliko je potrebno. Možete se odlučiti za promjenu vašeg davatelja internetskih usluga i potražite uslugu koja ima bržu propusnost. To, naravno, znači trošiti više novca na vaše internetske troškove; novac koji možda nećete ni imati. Druga je alternativa koju biste mogli razmotriti bila prijava na VPN uslugu. Glavna prednost ovdje je mogućnost prebacivanja poslužitelja na koji ste povezani; na taj način prilagođavanje brzini vašeg igranja.

U slučaju da pokušavate igrati Fornite dok ste u školi, možda ste već primijetili da igra blokira zaštitne zidove škole. Možete jednostavno koristiti VPN da biste zaobišli ograničenja koja je postavila vaša škola kako bi spriječili da i vi igrate svoju omiljenu igru ​​putem interneta..

Ukratko, VPN usluga dizajnirana je za dodatnu sigurnost vašoj internetskoj vezi. Svoj promet prenosi putem kanala koji su osigurani šifriranjem. Kao dodatnu korist, korisnici također ostvaruju potpunu anonimnost dok su na mreži. Ovo je velika prednost jer možete igrati igru ​​poput Fortnitea u zemljama u kojima je pristup njoj ograničen. Web lokacija neće moći otkriti odakle igrate. U pogledu brzine, možete se prebacivati ​​putem udaljenih poslužitelja sa sjedištem u različitim zemljama i shvatiti koji poslužitelj čini za najbržu vezu.

Najbolji VPN za Fortnite

Ovdje na theVPN.guru, svjesni smo da odabir pravog davatelja usluga ponekad može biti vrlo frustrirajući. Postoji toliko pružatelja usluga na mreži. Svi oni tvrde da nude najbolje u pogledu usluge. Išli smo naprijed i napravili grozan posao za vas testirajući brojne pružatelje usluga i njihovu kvalitetu usluge. Evo našeg popisa najbolji VPN-ovi za Fortnite. Nastavite i pogledajte.

ExpressVPN – naša glavna preporuka

ExpressVPN započinje našu listu kao jednu od najpopularnijih VPN usluga, kako u pogledu performansi, tako i korisničke podrške, a vrhunski pružatelj usluga izgradio je prilično dobru reputaciju među svojim kupcima kao onaj koji nudi najbolju uslugu u klasi. Usluga uvijek osigurava da kupci mogu uživati ​​u super velikim brzinama s više od 1000 poslužitelja širom svijeta. Također su u mogućnosti prebaciti se na sve ove poslužitelje bez brige o nametnutim ograničenjima.

Također ne postoje ograničenja propusnosti. Zbog toga igrači mogu igrati sve što žele koliko god žele pri istim, velikim brzinama. Ako mislite da takva usluga može biti ono što tražite u dobavljaču VPN-a, onda biste trebali isprobati 30-dnevno jamstvo povrata novca i potražiti neke stvari. Kao dodatni bonus, ako vam se usluga sviđa dovoljno da je preporučite prijatelju, a oni se na kraju pretplate, obojica dobijate besplatni mjesec korištenja u pretplati.

NordVPN

Kao usluga koja je uvijek imala na umu pojedinog kupca, NordVPN je učinio mnogo na pružanju opcija za različite vrste kupaca koji možda traže neki oblik mrežne zaštite. Igrači imaju davatelja usluge na kojem će vam se zahvaliti NordVPN nudeći posvećene poslužitelje koji poboljšavaju cijelo iskustvo igranja optimiziranjem nekoliko postavki tu i tamo, čime se eliminira mogućnost gubitka vašeg konkurenta zbog zaostajanja u igri..

Svojim dvostrukim VPN značajkama, NordVPN može stvarno poboljšati vašu sigurnost budući da se vaš igrački promet prenosi putem dva poslužitelja umjesto jednog. To znači dvostruko šifriranje. To u potpunosti uklanja rizik od pada vaše veze od napada Man In The Middle. Ako razmišljate o testiranju usluge, rado ćete čuti da oni nude 3 dana besplatno kako biste mogli osjetiti stvari prije nego što donesete odluku.

VyprVPN

VyprVPN lako je jedan od najinovativnijih pružatelja usluga na današnjem tržištu, a to je jedan od najvećih razloga zašto ih njihovi pretplatnici biraju da se brinu za svoje sigurnosne potrebe na mreži. S uslugama kao što je Chameleon koji širi metapodatke OpenVPN-a da bi ga bilo još teže otkriti čak i nakon dubinske inspekcije paketa, ovaj je pružatelj idealan, posebno ako želite pristupiti poslužiteljima i web lokacijama sa sjedištem u Kini, budući da je jedini pružatelj usluge reputacija za omogućavanje korisnicima putem njihovog Velikog vatrozida.

Uz to, usluga nudi i vrlo sigurnu uslugu razmjene tekstualnih poruka pod nazivom Cyphr, gdje ste sigurni da su vaši tekstovi zaštićeni enkripcijom od kraja do kraja, te ih stoga ne možete hakirati. Ako tražite davatelja usluge koji može inovirati u promjenama vremena, onda je VyprVPN najbolja ponuda.

Kako promijeniti Fortnite Server pomoću VPN-a?

Slijedite dolje navedene upute za promjenu Fortnite poslužitelja na koji ste spojeni pomoću VPN-a. Ove korake možete koristiti i u slučaju blokiranja vaše IP adrese:

 1. Prijavite se poput davatelja VPN usluga ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na kojem želite igrati Fortnite. PC, Mac, Android, iPhone i iPad svi izvorno podržavaju VPN aplikacije. U slučaju da koristite Xbox One ili PS4, umjesto toga, na usmjerivač ćete morati instalirati VPN.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem VPN računa koji ste stvorili ranije.
 4. Iznutar VPN aplikacije povežite se s jednim od navedenih VPN poslužitelja.
 5. Napokon, lansirajte Fortnite na svom uređaju za igru.

Isti postupak koji sam gore nabrojao pomoći će vam da drastično smanjite vrijeme pinga u slučaju da patite od zaostajanja Fortnitea.

Zaključak o najboljem VPN-u za Fortnite

Uporni igrači koji još nisu okusili uzbuđenje od Fortnitea, stvarno bi ga mogli pogledati i vidjeti koliko su im nedostajali. I dalje inzistiramo na tome da je potrebna dobra razina sigurnosti; posebno ako ćete igrati igru ​​na vašem osobnom računalu. Učinite sebi uslugu i klonite se bilo kakve opasnosti dok ste na mreži; dobiti VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map