Najbolji VPN za Fox Sports Go

Nije mnogo obožavatelja moguće prisustvovati velikim sportskim događajima, a kamoli ih gledati, a zemljopisni položaj ima veze s tim. Veliki broj ljudi nema pristup sportskim kanalima za strujanje kao što je Fox Sports Go zbog mjesta na kojem se nalaze. Fox Sports Go je ograničen na Amerikance koji žive u Sjedinjenim Državama. Američki emigranti u zemljama poput Kanade, Njemačke, Australije, Velike Britanije, Meksika ili Francuske ne mogu gledati Fox Sports Go osim ako ne koriste virtualnu privatnu mrežu. Nikada ne propustite Major League Baseball ili Super Bowl ili bilo koji od glavnih MLB, NHL, NBA, UFC glavnih događaja kada VPN-ovi mogu nešto poduzeti u vezi s tim.


Najbolji VPN za Fox Sports Go

Najbolji VPN za Fox Sports Go

Najbolji VPN za Fox Sports Go – Sažetak

Prije nego što razmotrimo što pojedine VPN-ove čini boljim od drugih kada je riječ o deblokiranju sportskih kanala, pogledajte naše najbolje VPN-ove za Fox Sports GO:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost

Fox Sports Go Geoblocked izvan SAD-a

“Dobrodošli na FOX Sports GO International Access!” prvo je što vidite kada pokušate pristupiti Fox Sports Go izvan SAD-a. Ali što ako se ne želite smatrati međunarodnim korisnikom? Što ako želite privilegije američkog lokalnog stanovništva i građanina? Što ako želite gledati događaje uživo i programe na zahtjev, a da ne morate pristati na one koji su dostupni međunarodnim korisnicima? Zatim se ne slažite, nakon postavljanja VPN-a idite na širi spektar programa. Dakle, VPN koji odaberete mijenja vašu IP adresu u američku. Imati američku IP adresu znači da se nalazite u SAD-u, a ranije smo spomenuli da je Fox Sports Go dostupan samo američkim građanima. Shvataš li sada? Sada bi vam još trebala američka pretplata za kablove da biste se prijavili u Fox Sports Go. VPN vam samo pomaže da pristupite kanalu, a naplaćivanje računa ovisi o vama.

Kako deblokirati Fox Sports Idite s VPN-om?

VPN kriptira vaš internetski promet, što znači da nitko neće znati što namjeravate. Nitko neće moći vidjeti što radite na mreži. Nećete biti optuženi ili procesuirani ili slično, upotreba VPN-a apsolutno je sigurna. Pomoću njega možete pristupiti i svim kanalima koji su samo za SAD, poput NBC Sports, ESPN, Hulu, HBO Go i američkog Netflixa. Slijedite ove korake da biste saznali kako koristiti VPN:

 1. Odaberite VPN (idite s ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju od svog davatelja VPN-a na svoj PC, Mac, iPhone, iPad ili Android uređaj.
 3. Spojite se na američki poslužitelj da biste pristupili Fox Sports Go.
 4. Sada možete gledati utakmice uživo, na primjer Svjetsko prvenstvo, gdje god se nalazili.

Najbolji VPN za fox sportove

S brojnim dobavljačima VPN usluga na tržištu, donosimo vam popis najboljih VPN-ova. Obavezno ih provjerite u donjoj tablici.

ExpressVPN

ExpressVPN nudi fantastične usluge koje uključuju širok raspon značajki koje sigurno neće razočarati nijednog websurfera. Malo je skupo, ali imajte na umu da plaćate vrhunske ponude. S više od 450 poslužitelja raspoređenih u 56 zemalja, geoograničenja nisu problem. Možete strujirati sve što je na Fox Sports Go, ne brinući se o širini pojasa ili brzini. 

BulletVPN

BulletVPN pruža mrežu poslužitelja u svim dijelovima svijeta i nastoji pružiti svojim korisnicima najbolju moguću podršku. Ovaj VPN govori o sigurnosti i brzini. Osim toga, dobijate pristup svim svojim omiljenim kanalima i mrežama bez obzira gdje se nalazite u svijetu. 

NordVPN

NordVPN zasigurno je najpopularniji VPN dobavljač. Predstavlja kombinaciju vrhunske sigurnosti, pozornosti na privatnost i korisničke podrške 24 sata dnevno. Također preporučuje specijalizirane poslužitelje koji odgovaraju potrebama korisnika. Uz to što imate poslužitelje u 62 zemlje, NordVPN nudi velike brzine za strujanje materijala koji ograničava geo.

CyberGhost

CyberGhost nudi izvrsne pakete po povoljnim cijenama. Za one koji su zabrinuti za sigurnost, CyberGhost koristi AES-256 bitnu enkripciju, što jamči da se podaci ne mogu prekršiti ili ukrasti. Nema više cenzuriranog ili geografski ograničenog sadržaja jer povezivanje s jednim od sigurnih poslužitelja CyberGhosta omogućava vam pristup sadržaju iz cijelog svijeta..

Kako deblokirati Fox Sports pomoću Smart DNS-a?

Dvije metode deblokiranja su bolje od jedne. U slučaju da jedan ne uspije, uvijek se možete obratiti drugom. Pametnim DNS-om možete koristiti za pristup geoblokiranim kanalima poput Fox Sports Go iz bilo kojeg mjesta širom svijeta. Prije nego što nastavite, rado biste znali da su Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac, iPhone, iPad i Android svi kompatibilni sa Smart DNS-om. Ako se odlučite pridržavati se ove metode, morate imati na umu sljedeće:

 1. Na DNS uređaju morate ručno konfigurirati Smart DNS.
 2. Vrsta Smart DNS proxy usluge koju koristite određuje podržava li ona zapravo deblokiranje određenog kanala na određenom streaming uređaju..
 3. Za razliku od VPN-a, vaša IP adresa se ne mijenja kad koristite Smart DNS.
 4. Pametne žrtve DNS-a postaju žrtve otmice DNS-a i transparentnih proxy-ja.
 5. Unlocator je Smart DNS proxy usluga koja podržava deblokiranje Fox Sports Go.
 6. Možete se prijaviti za besplatno probno Smart DNS, a zatim slijedite vodiče za konfiguriranje Unlocator DNS-a na uređajima ili usmjerivaču..

Unlocator nudi pametnu DNS proxy uslugu koja vam omogućuje zaobići bilo kakva ograničenja i ograničenja za svjetski sadržaj kojem želite pristupiti. Iako Unlocator ne nudi druge protokole kao što su to naši vrhunski VPN-ovi (ExpressVPN i NordVPN), oni uspješno deblokiraju gotovo bilo koji sadržaj.

VPN-ovi i pametni DNS proxyji

Fox Sports Go i mnogi drugi američki kanali udaljeni su samo VPN konfiguraciju ili Smart DNS proxy konfiguraciju. Donesite svim uzbuđenjem, uzbuđenjem i zabavom sve od SAD-a do udobnosti vlastitog doma gdje god to bilo! Zaobiđite geo ograničenja, pogledajte koliko god želite koji trenutak kada se prijavite za VPN.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me