Najbolji VPN za Google Fiber

Iako je Google Fiber najavljen 2010. godine, tek su se korisnici u SAD-u počeli osjećati kao širokopojasne usluge pretraživačkog giganta. Do sada samo korisnici sa sjedištem u SAD-u mogu se prijaviti za vezu. Ovo se događa samo ako žive u jednoj od 19 država koje su postavile širokopojasnu infrastrukturu. Pod uvjetom da Google može potrajati nešto duže nego što je većina nas očekivala. Obećava, međutim, da uslugu u ponudi ne odgovara nijednoj drugoj. Google obećava brzinu do 930mbps s nula podatkovnih ograničenja, super moćan WiFi te vrlo brzim preuzimanjima i brzinama.


Najbolji VPN za Google Fiber

Najbolji VPN za Google Fiber

Je li Google Fiber siguran za upotrebu?

Uz brojne slučajeve u kojima internetski davatelji intervaliraju korisničke veze, možemo samo nagađati hoće li Google Fiber zaista pružiti takvu brzinu svojim korisnicima. Malo ljudi koji su imali priliku koristiti uslugu nemaju puno toga za žaliti. Nekoliko pitanja koja su se pojavila uključuju pogreške u geolokaciji i spori tempo u kojem se usluga postavlja. Ako se nalazite izvan 19 država koje su usluge trenutno dostupne, možda ćete morati pričekati još malo da biste uživali u gigabitnim internetskim brzinama.

Za one koji su već povezani, postoji rizik da je Google samo korak bliže saznao što točno radite na Internetu. Ako razmislite o tome, Google vjerojatno poznaje vašu lokaciju, pomaže vam u upravljanju porukama e-pošte i možda vodi evidenciju onoga što tražite kad god ste na mreži. Ako koristite uređaj sa sustavom Android i prijavljeni ste putem svog Gmail računa, vjerojatno postoji zapis o vašoj aktivnosti na vašem uređaju. Ovo je samo nekoliko primjera iz širokog spektra Googleovih usluga koje vjerojatno svakodnevno koristite. To bi se moglo osjećati kao velika invazija na privatnost; pogotovo ako ste skloni mnogo osjetljivog rada na mreži.

Kako vratiti svoju internetsku privatnost?

Korisnicima koji su već pretplaćeni na uslugu Google Fiber, korištenje VPN trebalo bi pomoći vraćanju osjećaja privatnosti. Ako niste upoznati s tehnologijom, virtualna privatna mreža u osnovi je mreža poslužitelja koji se distribuiraju na različitim lokacijama u svijetu. Usmjeravanje vaše internetske veze putem ovih poslužitelja omogućuje vam šifriranje internetske veze; otežavajući vanjskim strankama da saznaju što radite na mreži.

Upotreba VPN-a također vam pomaže da zaštitite svoju vezu od provale od strane vanjskih strana. To čak čini i prikladnijim povezivanje s javnim mrežama kada ne možete pristupiti svojoj vezi s Google Fiberom. Pretplata na VPN također vam omogućuje sakrivanje i promjenu veze. To zauzvrat omogućuje pristup web lokacijama i kanalima s ograničenim ograničenjima. To znači da možete pristupiti stranim kanalima izravno od kuće, jer vam VPN pomaže oko obilaska njihovih blokova.

Pronalaženje prave VPN usluge na koju se možete pretplatiti ponekad može biti prepreka; posebno ako nikad prije niste čuli za VPN. 

Najbolji VPN-ovi za Google Fiber

Da bismo vam pomogli oko rješavanja problema, sastavili smo kratki popis pružatelja usluga koji nude najbolju vrstu usluge. Evo našeg najboljeg VPN-a za Google Fiber.

1. ExpressVPN

ExpressVPN jedna je od onih usluga koja pruža ono što obećaje, bez poduzimanja prečaca ili kompromisa. Usluga je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima. Ima impresivnu pokrivenost od oko 2000 poslužitelja unutar svoje mreže. Usluga koristi 256-bitnu AES enkripciju kako bi svoje korisnike zaštitila. ExpressVPN također nudi niz skrivenih poslužitelja s kojima se možete povezati ako se nalazite u regiji s izrazito cenzuriranjem. Omogućuje do 3 više uređaja istovremeno koristi od šifriranja.

ExpressVPN također prilično dobro surađuje s Torom na poboljšanoj anonimnosti. Nudi podijeljeno tuneliranje kao vrhunsku značajku koja vam omogućuje da odaberete koji ćete dio podataka kriptirati. Pretplata na uslugu uključuje i automatski internetski Killswitch. ExpressVPN također obećava da se od vašeg pregledavanja neće čuvati zapisnici. Uz to, podržava OpenVPN, PPTP, SSTP i IKEv2 kao VPN protokole koje možete izabrati. Da biste saznali više o usluzi, potražite neko vrijeme da prođete kroz naš ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

IPVanish je još jedna vrhunska usluga koja nudi najbolje u sigurnosti na mreži i anonimnosti. Usluga ovisi o svojoj mogućnosti da vaša IP adresa nestane. Njegova mreža od 1500 poslužitelja omogućuje vam to pružanjem do 40 000 IP-ova za povezivanje. Usluga je također jedna od najboljih na koju se možete pouzdati ako se nadate da vas muče mnogo.Omogućuje anonimne P2P veze, kao i neograničene prijenos datoteka za te određene korisnike..

IPVanish je također jedna od najviših usluga koja omogućuje svojim korisnicima da emitiraju HD i sakriju svoje mjesto bez straha da će ih saznati. Korištenje IPVanish znači neograničenu propusnost, kao i neograničenu mogućnost prebacivanja poslužitelja. Usluga također ima dobro sastavljen VPN klijent koji radi na Androidu, iOS-u, Linuxu ili Windows-u. IPVanish ima i jedan od najvećih kapaciteta za simultano povezivanje jer može podržati do 10 više uređaja na jednom računu. To znači da svih 10 uređaja koji imaju koristi od 256-bitne AES enkripcije. Za više informacija o tome koliko je dobra VPN usluga IPVanish, pogledajte naš IPVanish pregled.  

3. NordVPN

NordVPN je treći ponuđač kojeg ćemo pogledati u ovoj recenziji. Usluga ima mrežnu pokrivenost koja obuhvaća preko 4000 poslužitelja u više od 60 zemalja. NordVPN djeluje iz svog sjedišta u Panami. To je zato što regija ne podliježe nikakvim oblicima reguliranja podataka. Usluga nudi i 256-bitnu AES enkripciju te je u mogućnosti to širiti kroz podršku do 6 uređaja. NordVPN je također poznat po protokolu šifriranja Double VPN gdje se korisnički podaci preusmjeravaju kroz dva poslužitelja umjesto jednog; dakle udvostručuje razinu šifriranja.

NordVPN također omogućuje korisnicima da odaberu jednu namjensku IP adresu, a također je u potpunosti kompatibilan s tvrtkom Tor zbog povećane anonimnosti. Usluga korisnicima također pruža mogućnost izbora na koji će se poslužitelj povezati; na temelju posla koji žele raditi. Postoje serveri specijalizirani za igranje na mreži, HD streaming, torrenting, kao i skupno preuzimanje. Usluga nudi i specijaliziranu zaštitu od propuštanja DNS-a. Korisnici također imaju proširenja preglednika za one koji preferiraju laganu zaštitu, kao i značajku SmartPlay koja vam omogućuje zaobići geo-ograničenja postavljena na vašim omiljenim web lokacijama za streaming. Puno više možete naučiti o ovoj usluzi. To možete postići pregledom našeg dobro sastavljenog NordVPN pregleda.

Zaključak o najboljem VPN-u za Google Fiber

ExpressVPN, IPVanish i NordVPN spremni su pružiti najbolju vrstu iskustva bilo kojem korisniku koji traži najbolje u mrežnoj zaštiti. Tri pružatelja usluga su među najboljima i najboljima. Svi imaju jamstva koja možete koristiti za testiranje njihove usluge prije pretplate. U slučaju da imate bilo kakva pitanja u vezi s našom recenzijom, slobodno postavite svoja pitanja ili komentare u donji odjeljak. Rado ćemo odgovoriti.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map