Najbolji VPN za H1Z1

Pripremite se za ulazak u postapokaliptični svijet koji su zarazili zombiji i nadživjeli preživjeli od epidemije virusa H1Z1. Igra koju je tijekom prva 24 sata preuzelo 1,5 milijuna igrača privukla je pozornost još 3 milijuna korisnika, dodajući ukupno 4,5 milijuna igrača tri dana od izlaska. Ne previše mutna za igru ​​ponavljajuće teme ubijanja / preživljavanja zombija. Radi na moćnom impresivnom Forgelight motoru i preslikava stvarni život u obliku videoigara. H1Z1 je multi-igračka bitka za royale za više igrača koja se očekuje da stvori puno zujanja u svijetu videoigara. Da bi se to dogodilo, svaki igrač mora igrati. Za one koji nemaju H1Z1 ili žele brže brzine igre ili veće igrače, prijava na virtualnu privatnu mrežu za igranje na PC-u ili PS4 smatra se savršenim rješenjem.


Najbolji VPN za H1Z1

Najbolji VPN za H1Z1

Smanjite zaostajanje H1Z1 pomoću VPN-a

Službeni račun H1Z1 objavio je tvit “[PS4 Open Beta] Kao HVALA svim 4,5 milijuna vas koji ste nam se pridružili od pokretanja Open Beta, bacili smo Blue Barbed Hellfire 4-6 pravo u svoj inventar! ”  Igra je podvrgnuta ažuriranjima i popravci programskih pogrešaka čineći je ugodnijom. Kao igra, ništa ne može biti gore nego biti napadom i tada se uključiti prije nego li lik napravi prvi potez. To je ono mucanje ili zaostajanje tijekom igre koja otima svakog igrača. Rješenje za to može biti malo teško na novčaniku. Možete promijeniti svog davatelja internetskih usluga povećanom propusnošću da biste zaustavili usporavanje ili smanjenu brzinu reagiranja u igri. Druga je mogućnost prijava na VPN.

Zašto bi vam trebao VPN za H1Z1?

VPN vam dodjeljuje novu IP adresu nakon spajanja na poslužitelj u drugoj zemlji u kojoj je dostupan H1Z1 (to jest ako ste bili suočeni s geo ograničenjima). Ta posebna promjena u IP-u anonimno analizira vaš identitet i omogućava vam pristup H1Z1. To se radi sigurno jer se vaši podaci preusmjeravaju na privatnu mrežu koristeći snažne enkripcije. Imati VPN omogućava vam i kontrolu brzine prebacivanjem kroz brojne poslužitelje koje nudi VPN koji ste odabrali i odabrali najbrži.  

NAJBOLJI VPN ZA H1Z1

Ovdje na VPN.guru znamo da je odabir VPN usluga težak poziv. Mnogi od njih pružaju izvrsne usluge i pružaju sjajne ponude, međutim, mi smo tu da vam pomognemo odabrati pravu. Evo opisa VPN-ova koje smo testirali i smatramo da su najbolji za H1Z1.

EXPRESSVPN – naš osobni favorit

ExpressVPN na vrhu je naše liste najjačih i najpopularnijih VPN usluga u pogledu kvalitetnih usluga i općih performansi. Njihovi korisnici više nikada neće morati doživjeti usporenu igru. Igrači mogu igrati cijeli dan, cijeli dan zahvaljujući neograničenoj propusnosti ExpressVPN-a i vrlo velikim brzinama.

NORDVPN

NordVPN nudi posvećene poslužitelje koji cijelo iskustvo igranja podižu na novu razinu. Optimizacijom nekoliko postavki, zastoji se ne mogu prepoznati kod NordVPN-a. Ovu uslugu ima bukvalno leđa! Dvostruka enkripcija NordVPN igra ulogu u pružanju igraču sigurnosti potrebnu za prijenos prometa.

VYPRVPN

Značajka kameleona je VyprVPN-a najjače prodajno mjesto. Ova usluga je savršena za pristup sadržaju koji se nalazi na mjestu gdje su uvedena velika ograničenja. Pomoću VyprVPn u potpunosti ste zaštićeni i ne možete ih hakirati. Iako će njegova pravila dnevnika možda nekim igračima dati stanku, VyprVPN ostaje jedan od boljih performansa.

Kako promijeniti H1Z1 poslužitelj s VPN-om?

Slijedite upute u nastavku da biste promijenili H1Z1 poslužitelj na koji ste spojeni pomoću VPN-a. Možete slijediti ove korake u slučaju da je vaša IP adresa blokirana:

1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga (preporučujemo ExpressVPN).

  1.  Preuzmite i instalirajte VPN na usmjerivač u slučaju da koristite PS4 ili PC.
  2.  Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem VPN računa koji ste stvorili ranije.
  3.  Povežite se s jednim od ponuđenih brojnih VPN poslužitelja.
  4.  Napokon je vrijeme za ubijanje zombija.

Igrajte H1Z1 s VPN-om

Igra HIZ1 izgleda obećavajuća, a broj igrača koje je do sada privukao u kratkom vremenu svjedoči o njenom potencijalu. Nijedna količina optimizacije ne može vam pomoći ako vaš sustav jednostavno ne ispuni zadatak. Zaboravite na nadogradnju hardvera i promjenu vašeg davatelja internetskih usluga, pretplata na VPN daleko je bolja opcija iz svih gore navedenih razloga. Nabavite VPN da ostanete u igri.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me