Najbolji VPN za HBO GO – 2020. pregled

Što je najbolji HBO GO VPN u 2020. godini? HBO GO je mrežni streaming kanal koji nudi videozapis na zahtjev samo u SAD-u. HBO emisije poput Game of Thrones, Silicijska dolina i Sopranos su sve geo-blokiran. Za korisnike koji to žele gledajte HBO GO izvan SAD-a, moguće je da zaobići ta geografska ograničenja i dobiti pristup HBO GO bez obzira na to gdje se nalazite. To se događa upotrebom VPN. Pročitajte više o tome najbolji VPN za HBO Go.

Najbolji HBO GO VPN

Najbolji HBO GO VPN

Najbolji VPN za HBO Go – Sadržaj

 • Sažetak
 • Pogreška HBO Go Location
 • VPN za deblokiranje HBO-a Go
 • Popis najboljih VPN-ova
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. Surfshark
 • Smart Alternativa DNS proxy
 • Najbolji HBO Go VPN

Sažetak

Ispod je kratki pregled najboljih VPN-ova koje možete koristiti s HBO Go.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark

Pogreška HBO Go Location

Ako pokušate gledajte kako HBO ide izvan SAD-a, dobit ćete sljedeću geo-pogrešku. “Da biste pristupili HBO GO, morate se nalaziti u pedeset država Sjedinjenih Američkih Država.” Do zaobići to regionalno ograničenje, koristi VPN usluga što zapravo podržava deblokiranje američkih kanala poput HBO GO, Netflix, HBO Now, Showtime i Amazon Prime u inozemstvu.


VPN za deblokiranje HBO-a Go

Prilikom odabira a VPN, jeftinije ne znači i bolje. Na Internetu postoji veliki broj besplatnih VPN-ova koji obećavaju obilje mogućnosti prilikom preuzimanja, ali rijetko se podudaraju sa očekivanjima korisnika. Morao bih znati otkad sam provodio razne testove s besplatnim i plaćenim pružateljima usluga. U svim mojim testovima, ExpressVPN pokazalo se da je najbolji HBO GO VPN. Evo zašto.

 • 24/7 korisnička podrška osigurava vam zajamčeni pristup pomoći u slučaju problema
 • Softver koji se jednostavno koristi dostupan je za uređaje na kojima radi Windows, iOS, Linux, i Android.
 • S ExpressVPN-om, sve tvoje promet je šifriran. Privatno pregledavajte web bez brige o nadzoru.
 • Također stignete deblokirajte američki Netflix s ExpressVPN-om.

Najvažnije je, međutim, činjenica da ExpressVPN zapravo radi s HBO GO ili HBO Now. To znači da možete koristiti američke VPN servere ExpressVPN-a za gledajte HBO GO u Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi, Njemačkoj, ili negdje drugdje u inozemstvu. Osim ExpressVPN, evo drugih dobrih VPN davatelja koje biste mogli razmotriti deblokirajte HBO GO izvan SAD-a.

Popis najboljih VPN-ova

HBO Go je sjajan način da streameri gledaju sve svoje omiljene filmove i TV emisije. Međutim, ako se dogodi da putuju izvan Sjedinjenih Država, pristup HBO Go-u može biti problem. Ali s ispravnim i pouzdanim pružateljem VPN usluga koji se može popraviti. Ne mogu svi VPN-ovi isporučiti ono čime se hvale. Mnogi ne uspiju deblokirati usluge strujanja kao što je HBO Go, i zbog toga smo ovdje da vam pružimo najbolje od najboljih.

ExpressVPN

ExpressVPN upravlja velikom mrežom poslužitelja na mnogim lokacijama samo u SAD-u i u 94 zemlje širom svijeta. Zaista ne možete pogriješiti s ovim davateljem usluga. Brzina mu je brza, a sigurnost prikrivena. Tvrtka ne vodi evidenciju vaših mrežnih aktivnosti ili IP adrese. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno, tako da ako je HBO blokirao poslužitelj, pomoć možete dobiti na licu mjesta. Ne samo da ExpressVPN može deblokirati HBO Go, već djeluje i s američkim Netflixom, Huluom, BBC iPlayerom i Amazon Prime Video. Ovdje pročitajte našu cijelu ExpressVPN recenziju.

NordVPN

Ako želite snimiti najnovije emisije na HBO Go, bez obzira na to kamo idete, NordVPN obuhvatila te. Možete uživo podržati chat podršku ili samo provjeriti web mjesto tvrtke da biste saznali koji poslužitelji najbolje rade za određenu uslugu streaminga. Samo u Sjedinjenim Državama radi preko 700 poslužitelja. NordVPN također može deblokirati Netflix, Hulu i BBC iPlayer između ostalih. Ovaj davatelj vodi istinsku politiku nulte evidencije i koristi vojno šifriranje. Pročitajte cijelu pregled ovdje.

BulletVPN

BulletVPN pruža mrežu poslužitelja u svim dijelovima svijeta. Ovo je VPN koji govori o sigurnosti i brzini. Tvrtka koristi industrijske standardne protokole šifriranja kako bi se osigurala očuvanje sigurnosti i privatnosti korisnika. Brzina je ključna. BulletVPN osigurava da poslužitelji nisu preopterećeni te koriste vrhunske prijenosne linije za pružanje najvećih mogućih brzina. S BulletVPN možete najbržim brzinama pristupiti bilo kojoj globalnoj geo-lokaciji. Pročitajte više o BulletVPN recenziji ovdje.

Surfshark

Surfshark je sigurna, privatna usluga za one koji žele strujati, bujice ili gotovo ništa. Iako je Surfshark novi pružatelj usluga na tržištu, to stvara neke zujanje. Od sjajnih mogućnosti deblokiranja do vrhunskog korisničkog servisa, ovaj bi se pružatelj mogao zapravo pokazati kao konkurent. Nudi brze i pouzdane usluge. Osim toga, privatnost i sigurnost uzima vrlo ozbiljno. Osim toga, Surfshark je izvrstan u deblokiranju popularnih web mjesta za streaming kao što su Netflix, Hulu i BBC iPlayer. Pročitajte više o Surfsharku u ovom pregledu.

Smart Alternativa DNS proxy

Smart DNS proxy omogućuje korisnicima da zaobići geo-blokove i strujte kanale koji nisu dostupni u određenim regijama. Obavlja istu funkciju kao VPN, ali na nešto drugačiji način:

 • Za razliku od VPN-a, Smart DNS ne mijenja vašu IP adresu.
 • Uz Smart DNS, vaš ISP će i dalje lako pratiti vaše mrežne aktivnosti. To je zbog toga što vaš promet nije šifriran.
 • Smart DNS kompatibilan je sa svim vašim streaming uređajima. Moći ćete to moći gledajte HBO GO na Androidu, Apple TV-u, PS3 / PS4, iPhoneu, iPadu, Amazon Fire TV, PC-u, Mac-u, Xboxu i Chromecast-u.
 • Smart DNS proxy neće raditi za vas ako se primjenjuje vaš davatelj internetskih usluga Transparentni posrednici ili DNS otmica.

Ako Smart DNS zvuči kao prava opcija za vas, poslužite se Unlocator do gledajte HBO GO u inozemstvu. Njihovo besplatno probno razdoblje od 7 dana omogućava vam da zaobiđete geografska ograničenja tjedno bez rizika.

Najbolji HBO Go VPN

Da biste izbjegli bilo kakve incidente u kojima na kraju primate uslugu koja nije u skladu s vašim očekivanjima, uvijek provjerite da li postoji ili povrat sredstava ili besplatno probno razdoblje koje nudi pružatelj usluge na koji se želite prijaviti. Takav je slučaj za obojicu ExpressVPN i Unlocator. Možete koristiti bilo koju uslugu za deblokirajte HBO GO izvan SAD-a.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me