Najbolji VPN za Hisense Smart TV

Kada ste na tržištu za novu televiziju, vjerovatno je da ćete naići na marke za koje nikada ranije niste čuli. Hisense je jedna od tih marki. Kineska tvrtka u državnom je vlasništvu i posljednjih je nekoliko godina svjedočila velikom rastu poslovanja svojim hladnjacima, perilicama i elektronikom. Hisense Smart TV bio je jedan od proizvoda koji su na veliko došli na tržište. U osnovi, ploče koje se koriste u njihovim televizorima su pristojne. Nude lijepe oštre slike, pristojnu razinu crne boje i balans boja. Iako možda nije središte privlačnosti oko kuće, s uštedenim novcem, bili biste zadovoljni sa 4K sadržajem.


Najbolji VPN za Hisense Smart TV

Najbolji VPN za Hisense Smart TV

Pametni televizori su novi trend

Pametni televizori donose vam svu zabavu na jednom mjestu. Ako vam ta funkcija ne bude dobro, dobro razmislite o pametnosti vašeg televizora. Za zabavu će vam trebati sve usluge streaminga na vašem Hisense TV-u koji će zauzvrat trebati VPN za deblokiranje. To je slučajno ako se nalazite u zemlji u kojoj su ove usluge streaminga blokirane. Pitanje koje stoji je kako instalirati VPN na Hisense TV i koji je najbolji? Pa, činjenica da Hisenseov operativni sustav VIDAA nije kompatibilan s VPN-ovima, morat ćete razmotriti zaokret koji smo vam predstavili u nastavku.

Jesu li Hisense pametni televizori kompatibilni s VPN-ovima?

Odgovor je ne. Hisense Smart TV nije kompatibilan s VPN-om, što znači da ga ne možete izravno instalirati na njega. Ali postoji način da se to zaobiđe, a uključuje Smart DNS proxy. Smart DNS je još jedan alat pomoću kojeg možete zaobići regionalna ograničenja i deblokirati streaming kanale iz cijelog svijeta. Za razliku od VPN-a, pametni DNS ne šifrira vaš promet niti zamjenjuje vašu IP adresu. Ako ne šifrirate svoje podatke, možete osigurati brže, ali smanjiti sigurnost. Ako imate ograničenje kod kojeg se davatelja pretplatite, preporučujemo vam da odaberete pružatelja VPN usluga koji nudi opciju Smart DNS. Po tome ćete dobiti najbolje iz oba svijeta. Ako vam se svidjela ta opcija, možda biste htjeli provjeriti ExpressVPN. Možete i sami uštedjeti neke smetnje i pretplatiti se na davatelja usluga Smart DNS proxy usluge poput Unlocator.

Kako instalirati Smart DNS na Hisense Smart TV – alternativa VPN

Evo kako možete konfigurirati Smart DNS na Hisense Smart TV-u.

  1. Najprije kliknite gumb “Postavke” na vašem daljinskom upravljaču Hisense.
  2. Prijeđite na “Mreža” i odaberite WiFi ili Ethernet, ovisno o vrsti mrežne veze koju trenutno koristite.
  3. Zatim odaberite “Napredne postavke” -> „Podešavanje”.
  4. Sada odaberite “IP postavke”.
  5. Pomaknite se prema dolje do „DNS“ i upišite adresu DNS poslužitelja koju su vam pružili VPN ili Smart DNS proxy usluge.
  6. Na kraju kliknite ‘U redu.

Kako promijeniti regiju ili državu pametnog televizora Hisense?

Važno je da prebacite TV područje Hisense kako biste mogli instalirati sve vrste aplikacija iz cijelog svijeta. Imajte na umu da je vaš TV Hisense možda zaključan u regiji. To znači da možete odabrati samo prebacivanje njegove lokacije na odabrani popis zemalja. Evo kako možete promijeniti regiju Hisense Smart TV:

  1. Prije svega, odaberite “Postavke”.
  2. Prijeđite na “Sustav”.
  3. Sada odaberite “Lokacija”.
  4. Odaberite zemlju u koju želite prebaciti svoju regiju Hisense i to ste gotovi.

Kako omogućiti VPN na Hisense Smart TV putem usmjerivača

Dakle, izabrali ste VPN. Pretpostavljam da ste tada sigurnosni korisnik interneta. Ovo nas dovodi do prvog zaobilaženja, a to uključuje usmjerivač. VPN kompatibilan usmjerivač. Ono što trebate učiniti je postaviti VPN vezu na vašem usmjerivaču tako da bi svi uređaji koji su povezani s tim usmjerivačem, uključujući i Hisense TV, dijelili njegovu VPN vezu.. Provjerite ovaj vodič da saznate više o VPN kompatibilnim usmjerivačima. Imajte na umu da instaliranje VPN-a na usmjerivač zahtijeva nešto tehničkog znanja, što svima to ne olakšava. Prednosti, međutim, ima dosta!

Kako omogućiti VPN na Hisense Smart TV putem dijeljenja mrežne veze

Drugi način da instalirate VPN na svoj Hisense TV je postavljanje VPN veze na vašem Windows PC / Mac i kasnije dijeljenje internetske veze tog računala s vašim Hisense Smart TV. Na taj način vaš će Hisense TV primiti s PC-a ili Mac-a putem VPN veze. Ova metoda nije šetnja parkom, ali je upravljiva i služi kao uvjerljivo rješenje svima koji traže načine instaliranja VPN-a na svoj Hisense TV.

Najbolji VPN za Hisense TV – 3 izbora

Ako tražite davatelja VPN usluga koji će se koristiti s vašim Hisense TV-om, bolje je ako nude značajku Smart DNS. Pametni DNS može se izravno instalirati na Hisense Smart TV bez ikakvih tehničkih komplikacija. Jednom instaliran, možete pristupiti različitim uslugama streaminga na Hisense TV-u.

Jedina dva VPN-a koja nude opciju Smart DNS jesu ExpressVPN i BulletVPN. Oboje su renomirani pružatelji usluga koji svojim kupcima nude povrat u roku od 30 dana prije nego što izvrše bilo kakve obveze. Ako ste bili manje svjesni svoje sigurnosti i nemate strpljenja za tehnički pregled, nastavite dalje Unlocator. Ovo je Smart DNS proxy koji nudi 14-dnevno pravilo povrata novca. To je usluga za koju se možete prijaviti bez kreditne kartice.

Najbolji VPN za Hisense TV-finalne misli

Instaliranje VPN-a na Hisense Smart TV naporno je, ali ne i nemoguće. Ako želite lak izlaz, samo idite s opcijom Smart DNS. Vaš Hisense TV je izvrstan način na kojem možete dobiti sve u nekoliko klikova na daljinskom upravljaču. Razmislite samo o svim emisijama i filmovima koje možete dobiti na jednom mjestu zahvaljujući vašem VPN-u. Pomoću vrhunske VPN tehnologije možete privatno surfati webom i strujati videozapise s Amazon Prime ili Hulu Plus.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me