Najbolji VPN za hotele

Koji su najbolji VPN-ovi za hotele? Budimo jasni u vezi jedne stvari. Ako ste mislili da je WiFi s kojom se povezujete samo zato što odsjedate u hotelu s pet zvjezdica siguran da ste mislili da pogrešite mog prijatelja. Te sitne komadiće papira pri prijavi s mrežnim zaporkama napisane na njima mogu biti prvo što vas tada zatraži. Ali budite oprezni što želite. Bez obzira na to je li WiFi koji se nudi otvoren ili osiguran, to više ne znači hakere.


Najbolji VPN za hotele

Najbolji VPN za hotele

WiFi s kojom se očajnički želite povezivati ​​može se pokazati kao saća koja će vrlo ugroziti vašu privatnost i sigurnost. Međutim, to ne znači da uopće ne možete koristiti WiFi hotela, samo morate biti sigurni da je vaš uređaj zaštićen prije nego što to učinite. Ako želite zaštititi svoje podatke i zadržati hakere na okupu, trebate koristiti učinkovit VPN. Otkrijte koji su top pet najboljih VPN-ova za hotel WiFi u ovom članku.

Najbolji recenzirani VPN za hotele

U slučaju da ste već svjesni svih prednosti koje ste dobili korištenjem VPN-a tijekom boravka u hotelu, nema potrebe da pročitate cjeloviti pregled u nastavku. Evo našeg popisa najbolji VPN-ovi za hotele:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. CyberGhost
  6. VyprVPN

Zašto trebate VPN u hotelu

Razumijemo koliko je važno ostati povezan dok je u inozemstvu, no to ne objašnjava zašto biste trebali spustiti stražu. Ne biste ostavili putovnicu da leži u vašoj sobi, baš kao što ne biste trebali dopustiti da vaši podaci putuju nezaštićeno Internetom. Ako je Wi-Fi pristupna točka nezaštićena, to znači da podaci koje šaljete ili primate nisu zaštićeni. Hakeru nije teško zloupotrijebiti otvorenu, nesigurnu mrežu.

I gotovo svaki haker koji posjeduje know-how može hakirati hotelski WiFi ako ne koristi snažne metode šifriranja. Na taj način svatko na istoj mreži može špijunirati i dohvaćati vaše podatke. Otvorite WiFi mreže – za koje nije potrebna lozinka – nitko ih ne smije koristiti. Ove mreže ne koriste nijednu metodu šifriranja, što znači da nisu zaštićene. Podatke poslane preko njih može dobiti bilo koji obližnji haker, osim ako nemate VPN vezu.

Sigurnost u hotelima

Mnogi korisnici često ne obraćaju pažnju na njihovu internetsku sigurnost tijekom boravka u hotelu. Ali ono što oni ne znaju je da je to njihov identitet i podaci podložni prijetnjama i zlonamjernim napadima. Snoopersi ostvaruju povlastice špijunskog softvera na vaš telefon ili računalo putem besplatne WiFi veze u vašem hotelu. Jednom kada se kod kuće povežete s vlastitom kućnom mrežom, sve na vašem uređaju postaje dostupno.

Ovo je vrlo opasno pitanje jer mogu ukrasti intelektualno vlasništvo, uokviriti vas za neke zločine koje počine, pa čak i utjecati na druge uređaje. Moraju se povezati s VPN-om kada koriste Internet iz nesigurne hotelske Wi-Fi mreže ili bilo koje druge otvorene Wi-Fi mreže. VPN-ovi funkcionišu kao šifrirani tuneli. Sav vaš internetski promet prolazi kroz VPN tunel dok ste povezani. Dakle, ako se na web mjesto povežete putem VPN-a, udaljeni VPN poslužitelj će se povezati s njom za vas. Tada web mjesto komunicira s VPN serverom.

Zaobilaženje regionalnih ograničenja

Češće nego napominjemo, hotel u kojem odsjedate je zapravo u stranoj državi. Uz razne cyber prijetnje povezane s hotelskim WiFi-om koje smo prethodno objasnili, naići ćete i na regionalna ograničenja kad god pokušate povezati se s web stranicama koje su dostupne samo kod kuće. Na primjer, nećete moći gledati vašu omiljenu britansku sapunicu na BBC iPlayeru u slučaju da su britanski emigranti koji trenutno borave u inozemstvu hotela. Isto se odnosi na Amerikance koji žele strujati sadržaj na kanalima koji su samo u SAD-u, poput ABC, CBS ili NBC.

Korištenje virtualne privatne mreže ne samo da će vam pomoći da zaštitite svoju privatnost i sigurnost na mreži, već će vam omogućiti i zaobilaženje svih geografskih ograničenja koja mogu biti nametnuta web stranicama iz bilo kojeg mjesta na svijetu..

Najbolji VPN za hotele

Čak ni najbolji hoteli ne mogu vam pružiti sigurnost koju tražite. Spajanjem na njihov WiFi predstavljate veliki rizik. Međutim, ako koristite VPN, moći ćete sigurno koristiti Internet s bilo koje mreže koju želite. Bez VPN-a, ostali korisnici na mreži mogli bi pristupiti podacima koji dolaze s vašeg uređaja. Kako biste spriječili da se sve događa, evo nekoliko najboljih pružatelja VPN usluga koje možete koristiti da ostanete zaštićeni tijekom boravka u hotelu:

ExpressVPN

Bez sumnje, ovaj pružatelj usluga ima puno sjajnih značajki, a sigurnost je tamo na vrhu njihovih prioriteta. ExpressVPN nudi dovoljno izbora lokacija poslužitelja koje možete odabrati kao i korisne tutorijale i vodiče za rješavanje problema koji se temelje na webu. Zaštitite se od hakiranja i nadzora 256-bitnom AES enkripcijom, zaštitom od curenja DNS / IPv6, prebacite prekidač i podijeljeno tuneliranje nakon pretplate na ExpressVPN-ove usluge. Pogledajte naš cjeloviti ExpressVPN pregled da biste vidjeli što ovaj VPN može ponuditi.

BulletVPN

BulletVPN nastoji pružiti pouzdane i sigurne usluge kako bi zaštitili svoj promet od prisluškivača i hakera bez obzira gdje se nalazite. Njihove metode šifriranja najvišeg razreda otežavaju pristup bilo kojem trećem licu vašem mrežnom prometu i podacima. Svojim VPN pretplatom korisnici trebaju očekivati ​​visoku razinu sigurnosti u mreži. Uz to, oni se pridržavaju strogih pravila bez zapisnika, što znači da ne pohranjuju nikakve vaše podatke i ne prate vaše aktivnosti.

NordVPN

NordVPN maskira vašu IP adresu tako da vaša mrežna aktivnost nije izvan dosega davatelja internetskih usluga i hakera. Njihova dvostruka enkripcija prevest će vaše podatke putem ne jednog, već dva sljedeća VPN poslužitelja, prije nego što dođu do web stranice kojoj pokušavate pristupiti. Na taj se način vaši podaci dvaput kriptiraju. Nije brz kao drugi davatelji usluga, ali sigurno je siguran. Sigurno će zaštititi vaše podatke dok koristite hotelski WiFi. Saznajte više o ovom posebnom VPN-u tako što ćete pročitati našu NordVPN recenziju.

IPVanish

S IPVanish vaš se internetski promet pretvori u čitljive pakete podataka. Nakon povezivanja s jednim od njegovih poslužitelja, ti se paketi podataka pretvaraju u nečitljiv kod. To štiti vaše osobne podatke od znatiželjnih očiju, hakera, davatelja internetskih usluga i cyber-kriminalaca. IPVanish koristi AES 256-bitnu enkripciju, istu enkripciju koju koristi američka vlada i preporučuju zagovornici privatnosti. Također smo objavili dubinsku analizu IPVanish-a.

CyberGhost

CyberGhost zamjenjuje originalnu IP adresu onom iz njihove mreže što trećim stranama onemogućuje da vas prate putem interneta. Pomoću CyberGhost VPN-a nitko neće moći pristupiti vašim osobnim razgovorima, mrežnim transakcijama ili povijesti pregledavanja čak i dok ste povezani na hotelski WiFi. Vaš mrežni promet šifriran je 256-AES bitnom tehnologijom, što znači da hakeri nemaju šanse. Ako čitate našu recenziju CyberGhost, možete bolje razumjeti što ste dobili od pretplate na Ghostie..

Budite sigurni u hotelima s najboljim VPN-om za hotele

Hakeri provaliju u pametne telefone i računala putem WiFi veza s hotelima tako se lako čine samo zato što gosti nikada ne pretpostavljaju da bi mogli biti ugroženi na mjestu koje je sigurno kao hotel. Vaš nezaštićeni uređaj spojen na navodno siguran WiFi mogao bi biti današnji hakeri i cyber kriminalci. Nemojte riskirati s WiFI vezom sa Hotelom i dobiti VPN. Ako ne možete preživjeti da biste ostali izvan mreže tijekom boravka u hotelu, VPN se čini boljom opcijom.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me