Najbolji VPN za Hulu 2020 recenziju

Što je najbolji VPN upotrijebiti kako bi se deblokirajte Hulu izvan SAD-a? Uz ogromnu količinu VPN pružatelja usluga vani može biti teško pronaći top VPN gledati Hulu u Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi, ili negdje drugdje u inozemstvu. Da bih vam uštedio probleme i razočaranja, testirao sam razne VPN usluge. Pročitaj slijedeće ‘Najbolji Hulu VPN 2020‘Pregled.


Najbolji Hulu VPN

Najbolji Hulu VPN

Najbolji VPN za Hulu 2020 recenziju – Sadržaj

 • Pregled
 • Pogreška geo-lokacije
 • VPN s Huluom
 • Najbolji VPN za Hulu popis
  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • BulletVPN
  • SurfShark
 • Smart DNS alternativa
 • Zaključak

Najbolji VPN za Hulu – pregled

Pogledajmo najbolji VPN davatelj možete koristiti za gledajte Hulu u inozemstvu.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Pogreška geo-lokacije

“Žao nam je, trenutno naša videoteka može se strujati samo u Sjedinjenim Državama.”

“Na temelju vaše IP adrese, primijetili smo da pokušavate pristupiti Hulu preko anonimnog proxy alata. Hulu trenutno nije dostupan u SAD-u. Ako ste u SAD-u, morat ćete onemogućiti anonimni alat za pristup videozapisima na Huluu. “

Postoje dva slučaja u kojima možete primiti račun Pogreška lokacije Hulu.

 • Pokušaj pristupa Hulu izvan SAD-a bez VPN-a.
 • Pokušaj deblokiranja Hulu upotrebom VPN usluge koja više ne radi s Huluom.

VPN s Huluom

Kada je u pitanju VPN, jeftinije je rijetko bolje. Na primjer, postoji mnogo besplatnih VPN-ova koji obećavaju zaobići geografska ograničenja. Međutim, nitko od njih ne radi s Huluom. Čak i kod premium VPN pružatelja usluga, ne možete uvijek dobiti ono što platite. Od svih VPN-ova koje sam testirao, ExpressVPN najbolje je surađivao s Huluom.

 • ExpressVPN nudi svojim korisnicima jednostavan softver za korištenje Windows, Mac, iOS, Android i Linux. Svoju VPN vezu možete postaviti za nekoliko minuta.
 • deblokiranja Američki Netflix moguće je i s ExpressVPN-om.
 • Podrška oko sata znači da se uvijek može obratiti nekom, za svaki slučaj.
 • ExpressVPN omogućuje vam pokretanje do 5 istodobnih VPN veza također.

Činjenica ExpressVPN ima 30-dnevnu povratnu garanciju povrata novca znači da se možete sigurno prijaviti u znanje ako preuzimate nula rizika. Ovdje su ostali vrhunski VPN davatelji možete koristiti za gledajte Hulu izvan SAD-a.

Najbolji VPN za Hulu popis

VPN-ovi su najpouzdaniji i najsigurniji alati za deblokiranje inozemnog sadržaja. Međutim, s više streaming usluga koje stvaraju čvršće blokove protiv VPN-a, mnogi VPN-ovi ne uspijevaju ispuniti očekivanja. Nisu svi VPN-ovi stvoreni jednakim, a to je vidljivo kad VPN ne uspije deblokirati Hulu u inozemstvu. Da bismo vam uštedjeli probleme s počinjavanjem nepouzdanog VPN-a, napravili smo popis najboljih VPN-a koje možete koristiti s Hulu-om.

ExpressVPN

ExpressVPN je čvrst izbor za pristup Huluu s bilo kojeg mjesta širom svijeta. Njegova najveća snaga je brzina. Zapravo, ExpressVPN je jedan od najbržih pružatelja usluga na tržištu. Savršen je za glatki HD streaming bez ikakvog zaostajanja ili punjenja. Osim super brzih veza, dobivate i preko 100 američkih poslužitelja, 30-dnevno jamstvo povrata novca i podijeljeno tuneliranje radi branja trešnje u kriptiranom prometu. Ako naiđete na bilo kakve probleme dok se pokušavate povezati s Huluom, sve što morate učiniti je kontaktirati službu za pomoć klijentima brzih dijelova ExpressVPN-a 24/7. Pružit će vam ažurni popis poslužitelja koji možete koristiti da biste mu pristupili. Ovdje pročitajte našu cijelu ExpressVPN recenziju.

NordVPN

NordVPNRješenje Hulu-ovog bloka ima na raspolaganju tisuće poslužitelja. S gotovo 1.880 servera samo u Sjedinjenim Državama, zajamčeno vam je da postignete velike brzine koje su vam potrebne. U mrežu se neprestano dodaju novi poslužitelji. Ostale važne značajke uključuju super responzivnu korisničku podršku 24 sata dnevno, live chat podršku, 6 simultanih veza i 30-dnevno jamstvo povrata novca. Sve ovo i više toga čini NordVPN jednim od najpopularnijih VPN-ova na tržištu. NordVPN brzine su neke od najbržih od bilo kojeg VPN-a. Većina pružatelja usluga ne može ni usporediti svoju mrežu poslužitelja. Pročitajte cijelu pregled ovdje.

BulletVPN

BulletVPN je tvrtka sa sjedištem u Estoniji koja nudi VPN usluge putem relativno male mreže poslužitelja. Najistaknutije prodajne značajke su brzina i sigurnost. BulletVPN se manje fokusira na stvari poput strujanja, ali ipak nudi mogućnost deblokiranja svih vrsta sadržaja. BulletVPN je vrlo jednostavan za korištenje i pruža uslugu daljinskog postavljanja. To ga čini solidnom opcijom za početnike. Pročitajte više o BulletVPN recenziji ovdje.

Surfshark

SurfsharkZnačajke privatnosti započinju s osnovama VPN-a: sigurni protokoli (OpenVPN UDP i TCP, IKEv2), AES-256 enkripcija i prebacivanje za blokiranje pristupa Internetu i sprečavanje propuštanja identiteta ako veza ikad ne uspije. To čini Surfshark odličnom opcijom u pogledu sigurnosti. Ovaj je pružatelj brz i moćan VPN s širokim rasponom impresivnih značajki. Iako može imati nekih problema, po ovim cijenama, Surfshark je možda vrijedan pokušaja. Pročitajte više o Surfsharku u ovom pregledu.

Smart DNS alternativa

Smart DNS proxyji, baš kao i VPN, dopuštaju vam uklonite geo-blokove i gledajte kanale za strujanje koji nisu dostupni u vašim regijama. Kao i kod VPN-a, postoje i dobri i zli Smart DNS proxy servisi, tj. Oni koji vam to zapravo omogućavaju deblokirajte Hulu izvan SAD-a, i one koji nemaju. Evo nekoliko informacija koje biste trebali znati u slučaju da odlučite koristiti Smart DNS.

 • Smart DNS ne šifrira vaš promet. ISP, među ostalim, i dalje će moći vidjeti što radite na mreži.
 • Postavljanje Smart DNS-a ne mijenja vašu IP adresu.
 • Neki davatelji internetskih usluga koriste prozirne proxyje. Ako je vaš ISP implementirao takve metode, Smart DNS nije za vas.
 • Pametni DNS može se konfigurirati na svim svojim uređajima za streaming. Gledajte Hulu na PC-u, Mac-u, iPhone-u, iPadu, Xboxu, Amazon Fire TV-u, Apple TV-u, Roku, Androidu, Chromecast-u, PS3 i PS4.

Ako želite isprobati Smart DNS, prijeđite na Unlocator. Oni podržavaju deblokiranje Hulu izvan SAD-a, čak imaju i potpuno besplatno 7-dnevno suđenje.

Zaključak

Kog god davatelja VPN odaberete gledajte Hulu u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji ili negdje drugdje izvan SAD-a, uvijek osigurajte da imaju jasnu politiku povrata novca. ExpressVPN30-dnevno razdoblje povrata novca, a činjenica da zapravo rade na način oglašavanja, čine me svojim najboljim odabirom kada je u pitanju najbolja VPN usluga za deblokiranje Hulu u inozemstvu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me