Najbolji VPN za igre – pregled 2020

Što je najbolji VPN za igranje u 2020. godini? Igre kao što su Overwatch, Diablo 3, FIFA, Call of Duty, Counter Strike, Battlefield, World of Warcraft, PUBG, Fortnite, Starcraft II, Destiny, i liga legendi oluja su preuzeli zajednicu internetskih igara. S druge strane, prednosti korištenja VPN-a i dalje postaju sve poznatije. okorio PC, PS4, i Xbox One fanatici također primaju na znanje što je ova tehnologija u nastajanju mogu učiniti za njih.


Prednosti VPN-a uključuju poboljšane brzine, kašnjenje i smanjeno kašnjenje. Zabluda je da većina ljudi očekuje da će korištenje VPN usporiti njihovu vezu zbog enkapsulacije i šifriranja svakog paketa podataka. Ova predrasuda donekle je istinita; ali opet, to ovisi o dobavljaču VPN usluga na koji se odlučite pretplatiti. Pogledajmo najbolji gaming VPN-ovi za Battle.net, Blizzard, Steam, PSN, XBox Gold i ostale platforme do 2020. godine u recenziji u nastavku.

Najbolja gaming VPN 2017 recenzija

Najbolji VPN za igre u 2020. godini

Najbolji VPN za igre u 2020. godini – Sažetak

Najbolji VPN za igranje je:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Evo najboljeg zbroja VPN-a za igre za one koji su već svjesni mnogih prednosti korištenja virtualnih privatnih mreža tijekom igranja. Detaljan pregled svakog sljedećeg VPN pružatelja možete pronaći dolje.

Najbolji VPN za igre u 2020. godini – detaljni pregled

ExpressVPN – VPN za najbolje igranje

ExpressVPN - najbolji VPN za 2017. godinu

ExpressVPN – najbolji VPN za 2020. godinu

Brza priroda ExpressVPNŠiroka mreža osigurava da igrači na konzolama iz bilo koje regije mogu uživati ​​u dobrim ping vremenima i malim zaostatcima, posebno kada se povezujete s poslužiteljima koji se nalaze daleko. Ova razina šifriranja dovoljno je dobra da spriječi DDoS napade, što znači da se korisnici mogu osloniti na ExpressVPN uslugu za neprekidno igranje. Također, njihova mreža 1 omogućuje im da zadrže vrijeme odziva; ogroman plus za sve te brze igre.

BulletVPN – najbolji VPN za igre

BulletVPN - Best MLB.TV VPN 2017

Dalje, na našoj listi najpouzdanijih igara, VPN-a je BulletVPN. Nova VPN usluga obećava da će se prilagoditi konkurenciji i ponuditi svojim pretplatnicima još bolje iskustvo. Imaju VPN poslužitelje u preko 22 zemlje, od kojih se većina nalazi u podatkovnim centrima tier-1. BulletVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Omogućuju i 3 istodobne veze, dovoljno da vas usreće vaša internetska zaštita kao i poboljšane mogućnosti igranja.

IPVanish – preporučeni VPN za igranje

IPVanish - Top VPN u 2017. godini

Top VPN za Kodi

Kao davatelj usluga koji se promovira kao jedan od onih s najbržom brzinom povezivanja u okolici, IPVanish sigurno je uložio mnogo toga da se ispuni ta izjava. Njihove kraće rute na mnogim ključnim lokacijama uvelike poboljšavaju nečije igračko iskustvo. Omogućen vam je i veliki izbor poslužitelja za izbor, jer se tvrtka uvijek trudi proširiti svoju već veliku mrežu. Svi korisnici koji razmišljaju o pretplati na njihove usluge mogu se prijaviti i vratiti svoj novac u prvih 7 dana od pretplate.

NordVPN

NordVPN - Top VPN pregled u 2017. godini

S posvećenim igraćim poslužiteljima koji su izgrađeni za brzinu i koji su strateški smješteni za optimalnu učinkovitost igre, NordVPN je jedan od rijetkih pružatelja usluga na tržištu koji uistinu čini mnogo na poboljšanju iskustva igrača već su pretplaćeni na njihovu brzu mrežu tier-1. Sve je podešeno kako bi se osiguralo da sve uzbuđenje dolazi od vašeg brzog igre. S dobro optimiziranom širinom pojasa i najnižim mogućim vremenima odziva, NordVPN poziva igrače koji su spremni prenijeti svoje iskustvo na novu razinu. Koliko god je njihova usluga optimizirana za igrače koji igraju na uobičajenoj razini, njihova velika mreža i dalje vam omogućuje korištenje njihovih usluga za vaše internetske i privatne potrebe. NordVPN imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca.

VyprVPN

VyprVPN je također još jedan vrlo perspektivan pružatelj usluga koji nudi veliku mrežu prvog reda i već je odabrani partner za dobro poznatu organizaciju Roughnex ESports. Oni su u mogućnosti smanjiti vrijeme pinga i optimizirati brzinu za igranje s malim zaostatkom tako da svoje servere imaju u blizini glavnih mjesta poslužitelja igara. To pruža konkurentnu prednost svim igračima koji sudjeluju u organiziranom turniru i štiti od DDoS napada tokom trajanja natjecanja..

VPN – Potreba za mrežnim igrama

Mnogi korisnici koji se odluče isprobati VPN uglavnom to čine kako bi podaci bili privatni dok su na mreži. Dodavanjem dodatnog sloja sigurnosti krađa vaših privatnih podataka postaje mnogo teže. Prednosti koje dolaze s pretplatom na VPN uključuju pristup regionalno ograničenim web lokacijama kao što su Netflix ili Youtube, torrenting P2P, kao i internetsku anonimnost. Uz VPN, igrači trebaju očekivati ​​pristup geoblokiranim igračkim serverima za MMO & Naslovi MMORGP igara koje gotovo nikada nisu objavljene ili dostupne u inozemstvu iz regija poput SAD-a, Japana, Velike Britanije i često popularnih azijskih tržišta igara.

Stalne inovacije u tehnologiji omogućile su pružateljima VPN-a da povećaju svoju brzinu u odnosu na povezanost. To se može vidjeti po broju usluga koje nude mreže razine 1 što rezultira u znatnoj skraćenju ruta između pretplatnika i igraćih poslužitelja. Kao rezultat toga, hardcore igrači više nisu morali postavljati vlastite VPN poslužitelje kako bi stvorili pristup onim vrlo traženim ping vremenima. Pružatelji usluga su čak otišli korak dalje kako bi strateški postavili svoje poslužitelje u blizini što je moguće više globalnih igraćih servera kako bi umanjili najviše zaostajanja. Za profesionalne igrače čak i djelić sekunde u vremenu za vodstvo može biti odlučujući faktor između pobjede i gubitka smrtne utakmice.

VPN vam također omogućava dodatni sloj sigurnosti koji je važan posebno tijekom igranja tijekom međunarodnih događanja. To će spriječiti protiv DDoS napadi tijekom igara koje imaju potencijal zatvoriti cijeli turnir.

Prednosti upotrebe VPN usluge za internetsko igranje

 • Pristupite zemljama koje imaju ranije datume pokretanja naslova igre i budite prvi koji su igrali tek izdane igre.
 • Osigurajte svoj internetski promet i čuvajte svoje podatke privatnim putem šifriranja.
 • Pristupite regionalno ograničenom MMO-u & MMORPG igre, DLC sadržaj; ili Xbox Live i PSN Exclusives.
 • Spriječite DDoS napade koji su vrlo česti tijekom e-sportskih turnira.
 • Nema više posla s užasnim ping vremenima jer ćete putem VPN-a moći pristupiti poslužiteljima igara iz cijelog svijeta.
 • Kraće rute između vas i igraćih poslužitelja. To se odnosi samo na korisnike koji su pretplaćeni na premium VPN davatelje brzine koji se fokusiraju na čvorove lokacije poslužitelja za igre poput onih navedenih gore.

Side Note: Igračima koji se nadaju korištenju VPN-a sa svojim hardverom Xbox, Wii U ili PlayStation savjetuje se da postave VPN vezu na DD-WRT usmjerivaču. & povežite svoju konzolu preko tog usmjerivača kako biste pristupili mreži konzole putem VPN veze.

Također možete podijeliti VPN vezu vašeg računala s bilo kojim uređajem za igru ​​slijedeći ove upute. U slučaju da imate Mac, koristite ovaj vodič da biste na njega postavili virtualni usmjerivač i podijelili njegovu VPN vezu s igračkom konzolom..

Alternativno se prijavite na VPN uslugu koja nudi Smart DNS proxyje koje možete zatim postaviti izravno na Xbox One, Wii U, PS4 / PS3. ExpressVPN je dobar primjer ovdje.

Najbolje internetske igre za više igrača u 2020. godini

Pogledajte vrhunske igre koje biste trebali isprobati 2020. Mine je Dota 2, što je vaše?

 • liga legendi
 • DOTA 2
 • Quake III Arena
 • Duga šest: Opsada
 • Battlefield 4
 • Overwatch
 • Diablo 3
 • Counter-Strike: Globalna ofenziva (CS: GO)
 • Tvrđava tima 2
 • Nerealni turnir
 • Raketna liga
 • Lijevo 4 mrtva 2
 • Grand Theft Auto V (GTA 5)
 • Mortal Kombat 11
 • Divizija
 • Poziv dužnosti

Najbolje igraće konzole u 2020. godini

Vi ste strastveni igrač? Tada morate imati jednu od sljedećih platformi:

 • PS4
 • Xbox One
 • Nintendo sklopka
 • Wii U
 • PS3
 • Xbox 360
 • PS Vita

Najbolji VPN za igranje – Presuda

To može postati vrlo frustrirajuće za igrača kad igra putem veze koja ima stvarno sporo vrijeme učitavanja. Česti DDoS napadi također ih prisiljavaju da izgube sav svoj napredak u igri. Vrijedni igrači trebali bi razmotriti zaštitu od svih tih mogućih slučajeva pretplatom na pouzdane VPN pružatelje. Ako isprobate bilo koji od naših preporučenih igara za VPN, rado ćemo čuti o vašem iskustvu ostavljajući komentar u odjeljku ispod.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map