Najbolji VPN za Čile

Ah, Čile, dragulj Južne Amerike.


Čile je prekrasna zemlja izvan Tihog oceana koja tijekom cijele godine privlači mnogo turista, a svi oni dolaze uživati ​​u raskošnim znamenitostima i lokacijama. Južnoamerička je zemlja također magnet za iseljenike. Njegova ekonomija s visokim primanjima i visok životni standard čine izvrstan odabir za preseljenje. Ako planirate otići u Čile, bilo kao turist ili u inozemstvo, morate sebi nabaviti VPN kako biste jamčili sigurnost na mreži. Čitajte dalje kako biste saznali zašto biste trebali koristiti VPN i koji VPN-ovi najbolje rade u Čileu.

Najbolji VPN za Čile

Čileanska zastava

Internet u Čileu

Čile se može pohvaliti besplatnim internetom. Čileanska vlada shvaća pravo svog građanina na slobodu govora i tiska i nema prisilnu internetsku cenzuru. U stvari, Čile je prva zemlja koja je primijenila zakone o neutralnosti mreže kako bi zaštitila ta prava još u 2010. godini.

Dodajmo tome, Čile ima jednu od najnaprednijih telekomunikacijskih infrastruktura u svojoj regiji i najviše stope penetracije interneta u Južnoj Americi.

Drugim riječima, Čileanci uživaju u dobrom internetskom povezivanju i potpunoj slobodi na mreži.

Zašto će vam trebati VPN u Čileu?

Ako je internet sjajan, zašto bi vam trebao VPN?

Jednostavan.

Internet nije ograničen na jednu lokaciju, što znači da nitko ne može jamčiti vašu sigurnost dok ste na mreži. VPN, međutim, može. On štiti vaše podatke korištenjem enkripcija i preusmjerava vaš promet putem privatne veze.

VPN također može promijeniti vašu javnu IP adresu. Unatoč svim svojim prednostima, Čile je i dalje podvrgnut geoblokiranom sadržaju. Pomoću VPN-a lako možete pristupiti regionalno ograničenim web lokacijama. To znači da biste se mogli odmarati na svojoj terasi u Čileu dok s lakoćom gledate svoje omiljene televizijske emisije s američke web stranice.

Tko ne bi želio pristup globalnom pregledavanju putem sigurne i anonimne veze?

Najbolji VPN za Čile

Sada kada znate zašto će vam trebati VPN za Čile, hajde da razgovaramo o tome koji VPN trebate dobiti.

Ako gledate opcije VPN-ova, morate imati na umu nekoliko stvari.

Prvo, nemojte ići s besplatnim VPN-om. Češće ćete platiti za to. To ne znači da usluga neće biti “besplatna”, već samo znači da ćete je platiti za svoje podatke. Većina besplatnih VPN-ova vodi evidenciju o svojim korisnicima i dijeli te podatke s oglašivačima i trećim stranama. Smisao VPN-a je pružiti vam privatnost, sigurnost i anonimnost dok ste na mreži. Ako se vaši podaci bilježe i prodaju, to poražava cijelu svrhu VPN-a.

Nakon što uklonite besplatne opcije VPN-a, trebali biste pogledati značajke koje nude vjerodostojne plaćene VPN-ove. Uglavnom biste trebali biti zabrinuti zbog brzine interneta, politike privatnosti i pokrivenosti poslužitelja vaše VPN.

 • VPN-ovi utječu na vaše brzina interneta; šifriranje podataka i preusmjeravanje prometa završava usporavanjem vaše internetske veze. VPN koji ima poslužitelje optimizirane za brzinu neće toliko utjecati na vašu vezu. Brzina je važan čimbenik jer može utjecati na vaše strujanje i preuzimanja.
 • politika privatnosti VPN-a važan je jer vam govori ako VPN vodi bilo kakve zapise podataka, što rade s agregiranim zapisnicima koje čuvaju i kako općenito štite vašu privatnost..
 • Što se tiče pokrivenost poslužitelja; treba vam VPN koji ima poslužitelje raspoređene širom svijeta. Što je širi pokrov poslužitelja, lakše ćete deblokirati geo-ograničenja, a pritom ćete imati koristi od brze veze. Obično se spajanjem na poslužitelj u blizini vaše stvarne lokacije zaobilazi puno problema s brzinom koje biste mogli suočiti s VPN-om.

Ali ne brinite se. Već smo sastavili popis najboljih VPN-ova za Čile na temelju navedenih kvalifikacija:

ExpressVPN

Naš prvi prijedlog je najbolji pružatelj VPN usluga u 2018. ExpressVPN već nekoliko godina nudi izvanrednu uslugu i ima namjensku bazu korisnika. Nude 2000+ poslužitelja u preko 94 zemlje, tako da oni definitivno pružaju globalnu pokrivenost poslužitelja. ExpressVPN također ima strogu politiku nulte evidencije i omogućuje svojim korisnicima mogućnost da ostanu anonimni čak i kroz postupak prijave. Što se tiče brzine Interneta, ExpressVPN je poznat kao jedna od najbržih VPN usluga na tržištu. Svi su njihovi poslužitelji optimizirani za streaming, a imaju čak i zaštitu za cijeli poslužitelj DDoS. Dobit ćete i:

 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Najnoviji VPN protokoli
 • Besplatna usluga Smart DNS-a pod nazivom MediaStreamer
 • Pristup timu za korisničku podršku s 5 zvjezdica putem četova 24/7 uživo
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca tako da možete isprobati uslugu prije nego što se na nju odlučite

Cijeli pregled ExpressVPN-a možete pročitati ovdje za više informacija o davatelju usluga.

BulletVPN

Drugi prijedlog na ovom popisu smatra se jednim od najbržih pružatelja VPN usluga. BulletVPN možda nema veliki broj poslužitelja, ali zemlje na kojima se serveri nalaze ravnomjerno su raspoređene po svim naseljenim kontinentima. Njihovi su poslužitelji također optimizirani za brzinu i razmjenu P2P-a, što je sjajno ako ste pohlepan torrenter. Oni se također hvale strogim pravilima o zapisivanju nula i uzimaju u obzir sve brige o privatnosti i sigurnosti. S BulletVPN imat ćete pristup:

 • Šifriranje vojnog stupnja
 • 5 različitih VPN protokola, uključujući OpenVPN
 • Značajka pametnog DNS-a
 • 24/7 live korisnička podrška putem chata ili e-pošte
 • Politika povrata od 30 dana

Evo cjelovite recenzije BulletVPN-a, tako da možete pročitati sve o njoj.

NordVPN

Prijedlog broj 3 na ovom popisu je NordVPN; jedan od najpopularnijih VPN-a. Njihovi se serveri šire u više od 60 zemalja, pružajući korisnicima globalnu pokrivenost i širok spektar mogućnosti poslužitelja (4000+ poslužitelja). NordVPN-ova politika privatnosti pokazuje da ozbiljno rade na zaštiti privatnosti, jer njihova stroga pravila nulte evidencije prate impresivna sigurnosna značajka: Double VPN. Kada je riječ o NordVPN-ovim brzinama, njihovi P2P optimizirani poslužitelji nude impresivne brzine za preuzimanje i prijenos, savršene za strujanje. Neke značajke koje biste dobili uz NordVPN uključuju:

 • Dvostruka VPN enkripcija
 • Split tuneliranje
 • Smart DNS značajka pod nazivom SmartPlay
 • 24/7 podrška uživo
 • Politika povrata od 30 dana

Možete saznati sve značajke NordVPN-a u cjelovitom pregledu usluge.

IPVanish

Posljednje, ali ne najmanje bitno, IPVanish. Naš konačni VPN prijedlog ima više od 750 poslužitelja koji se šire u više od 60 zemalja. Također imaju brze i brze brzine prijenosa, što dobro funkcionira sa njihovim P2P optimiziranim poslužiteljima. Kao i kod ostalih prijedloga, IPVanish ima politiku nulte evidencije i strogo pridržavanje svojih korisnika privatnom i anonimnom VPN iskustvu. Uz IPVanish, imate koristi i od:

 • Pristup Tier-1 VPN mrežama
 • SOCKS5 proxy
 • 10 istovremenih veza uređaja
 • 24/7 podrška uživo
 • 7-dnevna politika povrata novca

Cijeli pregled IPVanish-a možete pročitati ovdje kako biste saznali više o davatelju usluga.

Najbolji VPN za Čile – Finalne misli

Čile ima izvanredan internet; sjajna infrastruktura, jednostavan pristup i potpuna sloboda korištenja sve dok ne sudjelujete u bilo kakvim ilegalnim aktivnostima na mreži. To ne znači da biste trebali odustati od pretplate na VPN. I dalje vam treba VPN kako biste se zaštitili od mogućih hakiranja i napada. Bit ćete zahvalni i na VPN-u kada možete pristupiti bilo kojem geoblokiranom sadržaju koji želite.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map