Najbolji VPN za Indoneziju

Što je “Najbolji VPN za Indoneziju”? Indonezija je jedna od najposjećenijih svjetskih destinacija i poznata je po destinacijama poput Jakarte & Bali, kao i njihovi brojni egzotični otoci. Ako ste turist koji leti tamo na godišnjem odmoru ili ste Amerikanac, Britanac ili Australijanac koji tamo dugo radi, vjerojatno ćete htjeti nadoknaditi sve što se događa kod kuće. Možda će vam ovo biti teško jer postoji nekoliko web lokacija i kanala koji ograničavaju pristup osobama koje se nalaze izvan njihove zemlje. K tome dodajte visoku razinu državne cenzure nametnute na raznim internetskim web lokacijama i aplikacijama, a sigurno ćete osjetiti da je vaše iskustvo pregledavanja strogo ograničeno. 


Najbolji VPN za Indoneziju

Najbolji VPN za Indoneziju

Koristite VPN za deblokiranje geoblokiranih web lokacija u Indoneziji

Da biste dobili povrat pristup omiljenim web lokacijama i kanalima, potrebno vam je rješenje koje može sakriti vašu trenutnu lokaciju, a ne postoji bolja VPN. VPN usluga maskira vašu vezu povezujući vas s udaljenim poslužiteljem i osigurava je enkripcijom. Na taj način možete pristupiti svom omiljenom sadržaju ne samo iz Indonezije, već i s bilo kojeg drugog mjesta na svijetu koji možda budete. VPN će vam također omogućiti zaobići bilo kakve blokade indonezijskih davatelja internetskih usluga kao što su Biznet, IndiHome, MNC Play Media, i MyRepublic uspostavili da vam onemoguće pristup određenim web stranicama.

Najbolji VPN-ovi za Indoneziju

U ovom ćemo pregledu pogledati koji su najbolji VPN-ovi za Indoneziju, tako da ćete moći rješavati različita ograničenja za koja se zna da postavljaju njihove vlade..

1. ExpressVPN – najbolji VPN za Indoneziju

prozodija

 • Veza je osigurana 256-bitnom enkripcijom.
 • Različiti načini plaćanja + anonimno plaćanje.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.
 • Dobro izgrađene aplikacije, jednostavne za korištenje.
 • Neograničeno prebacivanje poslužitelja.
 • Neograničena propusnost

kontra

 • Malo skupo.
 • Nema telefonske podrške.

Mnogo drugih VPN usluga ne približava se kvaliteti usluge koju ćete dobiti poput zvijezde ExpressVPN. Vrlo su poznati po stručnom timu za brigu o kupcima čiji su članovi uvijek spremni pomoći vam u bilo koje doba dana u slučaju da naiđete na problem koji ne možete sami riješiti. Njihova je sigurnost također vrhunska i trebat će vam ovo ako planirate raditi veliki dio posla pomoću javnih Wi-Fi veza iz hotela, restorana i kafića. Uz poslužitelje prisutne u Maleziji, Singapuru i Filipinima, kroz sve ste sigurni u pouzdanu vezu. Njihova poslužiteljska mreža prisutna je u više od 90 zemalja pa se možete povezati putem ograničenih web lokacija ne samo iz svoje zemlje podrijetla, već i iz mnogih drugih regija na svijetu. Njihov je softver također dobro izgrađen, s podrškom za uređaje koji rade na platformama kao što su Windows, Android, Mac, PC i iOS. Jedino za što mislimo da bi korisnici mogli zaprijetiti je cijena koju ćete morati platiti za pretplatu. Iako nešto skuplje od većine, potičemo korisnike da ga prvo isprobaju pod 30-dnevnim jamstvom povrata novca prije pretplate.

2. IPVanish

prozodija

 • 60000+ IP adresa.
 • 750+ poslužitelja u više od 60 zemalja.
 • 7-dnevna garancija povrata novca.
 • 5 istodobnih veza.

kontra

 • Nema live chat.
 • Nema podrške za američki Netflix.
 • Nema podrške za TOR.

IPVanish imajte lojalne sljedbe uglavnom zbog velike brzine poslužitelja, a to je ključno pogotovo ako planirate prenositi vijesti, prijenos uživo ili sportske događaje sa svog omiljenog kanala ili web mjesta. Visoke brzine poslužitelja također čine da se preuzimanja brže događaju, a imajte na umu da je ovo unatoč visokoj razini sigurnosti koju usluga postavlja. Softver u kojem korisnici uživaju je vrhunski, jer sadrži podršku za sve najčešće korištene platforme, uključujući Windows, Mac, iOS, Android i Linux. Njihova mreža poslužitelja također je prilično impresivna, s tim da se više od 850 njih nalazi u preko 60 zemalja. Korisnicima IPVanish-a se također obećava da servis neće pohraniti njihovu povijest pregledavanja, što je primjer primjerima njihove politike zabrane zapisa. U pogledu sigurnosti, IPVanish nudi PPTP, L2TP i OpenVPN kao svoje odabrane protokole, a sve podupire 256-bitnom AES enkripcijom. Jedan aspekt koji ih izdvaja od ostalih pružatelja usluga je taj što nude samo 7 slobodnih dana korištenja za potencijalne kupce da odluče je li to usluga s kojom se kreće ili ne.

3. jakVPN

prozodija

 • Nul-log pravila.
 • 660 poslužitelja u 24 zemlje.
 • 256-bitna AES enkripcija.
 • Odgovarajuća usluga kupcima.
 • Podrška za bujice.

kontra

 • Zastarjelo grafičko sučelje.
 • Sa sjedištem u SAD-u.

Završavanje naše liste pružatelj je usluga koje polako dobivaju na značaju u VPN svijetu, s poslužiteljima raštrkanima u 24 zemlje i brojeći. StrongVPN poznati su po 2048-bitnom šifriranju koje većinu njihovih korisnika drži podalje od bilo koga tko se nada da će provaliti kroz njihove uređaje i ukrasti im podatke. Uključeni su svi glavni VPN protokoli za koje biste očekivali da će se naći od kvalitetne usluge, a njihova brzina omogućuje neprekidan HD pregled. Posvećeni tim za korisničku podršku također im omogućuje da brzo odgovore na korisničke upite te nude snažna rješenja pri rješavanju problema. Načini njihova plaćanja također su različiti i oni prihvaćaju plaćanja izvršena putem Bitcoina za korisnike koji žele zadržati svoju privatnost. Njihove aplikacije & softver ima jaku podršku za uređaje koji rade na raznim platformama, tako da bi svi koji koriste Windows, iOS, Mac, PC, Linux ili Android trebao biti u mogućnosti pokrenuti svoj softver bez ikakvih problema. Možete bolje izraditi mišljenje o usluzi ako preuzmete petodnevno jamstvo povrata novca i neko vrijeme sami ga koristite.

Zaključak o najboljem VPN-u za Indoneziju

Korisnicima koji vjerojatno započinju s VPN-ovima možda će biti malo teško odabrati prvu uslugu pri prvom pokušaju, pa se nadamo da će biti takvih korisnika koji će pročitati ovu smjernicu i donijeti informiranu odluku. Također smo svjesni da je mnogo ljudi poznato da se pretplatili na davatelja usluga i uplatili njihov novac, čak i prije nego što su uzeli vrijeme da vide kako dobro servis prvo funkcionira ili putem besplatne probne usluge ili garancije povrata novca. To je pogrešan pristup jer možete izgubiti novac nakon što otkrijete da vam se usluga ne sviđa. Uvijek potražite mogućnosti kako biste testirali svog davatelja usluga prije nego što platite pretplatu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me