Najbolji VPN za Instagram

Želite li pristupiti Instagramu u regiji u kojoj je blokiran ili zabranjen? Ili možda želite dodati dodatni sloj sigurnosti kada dijelite te selfije na svom Instagram računu. U svakom slučaju, VPN je ono što vam treba. Instagram je lako jedna od najpopularnijih platformi za dijeljenje fotografija na svijetu s više od 800 milijuna aktivnih korisnika koji lako dijele bilo koji bita & dijelove svog života ili pomoću njega da bolje i bolje markiraju sebe ili svoje proizvode. 


Najbolji VPN za Instagram

Najbolji VPN za Instagram

Bilo kako bilo, nema sumnje da je Instagram znatno olakšao uspostavljanje veza između osoba koje ih zanimaju ili da kompanije bolje komuniciraju sa svojim kupcima. Međutim, što je web mjesto na društvenim mrežama, znači da je pristup platformi više ili manje težak, pogotovo ako se nalazite u školi, fakultetu ili čak na svom radnom mjestu. U ekstremnijim slučajevima imamo čak i države u kojima je pristup takvim mjestima zabranjen i zabranjen od strane vlade. Čak i škole ovih dana blokiraju pristup aplikaciji Instagram na Androidu, iPhoneu i iPadu!

VPN i Instagram

Ako ste žrtva takvih situacija, jedan ste od mnogih korisnika koji bi stekli puno pretplate na vjerodostojnu VPN uslugu. “VPN” označava virtualnu privatnu mrežu i funkcionira tako što šifrira vašu vezu tako da nitko ne može pronaći sve što želite na mreži. Ona također radi oko bilo kakvih ograničenja koja bi mogao postaviti vaš davatelj internetskih usluga protiv pristupa omiljenim web lokacijama ili kanalima. Korištenje VPN znači sigurnu vezu kad god je u mreži i čuvanje svih vaših privatnih podataka bez zaštite od svakoga na Internetu koji ima zlonamjerne namjere. Dolje smo uvrstili najbolje VPN-ove koje možete upotrebljavati na Instagramu:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. IPVanish
  4. VyprVPN

Najbolji VPN za Instagram

Puno ljudi zna puno o Instagramu, iako nisu aktivni korisnici ili čak nemaju račun. Većina ih poznaje uslugu kao platformu na kojoj svaki puta možete podijeliti samo par slika. Upotreba Instagrama ipak se dugo razvijala od omogućavanja korisnicima da dijele samo slike do trenutka u kojem oni mogu objavljivati ​​kratke videozapise u kojima se pruža pogled na sve što im se čini ili čak i samo dijeljenje smiješnog isječka sa svojim sljedbenicima. Na temelju onoga što želite, postoji mnoštvo računa koje možete pratiti i pratiti novosti ili ažuriranja unutar vašeg područja interesa. Popisi s računa koje pratite prikazat će se na vašem feedu s vijestima i ako želite to učiniti, moći ćete im se svidjeti, komentirati ili čak kontaktirati s vlasnikom računa..

Pretplata na vjerodostojnu VPN uslugu ne samo da će vam omogućiti upoznavanje s platformom društvenih medija, već će i znatno olakšati pristup toliko većem broju web lokacija i kanala koji bi obično bili izvan vašeg dosega. U ovom ćemo pregledu pogledati brojne davatelje usluga za koje smo sigurni da će dobro obaviti sigurnost vaše veze, tako da zaista ne morate trošiti toliko vremena na njihovo traženje. , Evo našeg izbora najboljih pet Instagram VPN pružatelja:

1. ExpressVPN

ExpressVPN počinje na vrhu našeg popisa uglavnom zbog njegovih pouzdanih protokola šifriranja, super velike brzine poslužitelja i uzornog korisničkog servisa. U slučaju da naiđete na problem tijekom uspostavljanja veze, kontaktirati njihov tim za korisničku službu vrlo je jednostavno. Ako vam je potrebna trenutna pomoć, na njihovoj web lokaciji dostupan je servis za razmjenu poruka uživo.

Kroz 256-bitnu AES enkripciju vaša veza postaje zaštićena do točke da čak ni vaš davatelj internetskih usluga neće točno znati što namjeravate, a s automatskim prekidačem za internetsko ubijanje korisnici ne bi trebali brinuti. o bilo kakvim prijetnjama njihovoj sigurnosti. Također će moći imati do 5 istodobnih veza pod istim računom, a s aplikacijama izgrađenim za Android, Mac, iOS i Windows niko ne smije propustiti. Njihov raspon cijena je jedino što mislimo da bi moglo obeshrabriti neke korisnike da se prijave jer je to malo visoko. Osim toga, njihova je usluga vrhunska.

2. NordVPN

NordVPN svojim kupcima omogućuje uštedu mnogo novca, posebno ako želite imati više od nekoliko uređaja zaštićenih putem VPN-a. Njihova usluga omogućuje vam povezivanje do 6 uređaja istovremeno, a oni će imati pristup svojoj velikoj mreži od preko 1191 poslužitelja. Šifriranje se također dobro vodi, a usluga nudi korisnicima 256-bitnu AES zaštitu. Također je zajamčena brzina i stabilnost, a podrška za korisnike koji bi željeli strujati, torentirati ili pretežno preuzeti pružaju se putem namjenskih poslužitelja. NordVPN je također poznat po svom dvogodišnjem ugovoru, a ako želite uzorkovati njihovu kvalitetu usluge prije prijave, postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca za koje se možete prijaviti.

3. IPVanish

IPVanish jedan je od rijetkih pružatelja usluga čija je politika zapisivanja bez zagrljaja zapravo uska, iako nema sjedište u SAD-u. Njihova mreža poslužitelja je također impresivna, s tim da ih je 850 distribuirano u više od 60 zemalja. Njihova usluga ujedno obuhvaća više korisnika, s tim da istovremeno može podržati do 5 uređaja. Uključuje i prekidač za zaustavljanje u slučaju da se vaša veza neočekivano prekine, kao i punu podršku za korisnike iOS-a, Mac-a, Windows-a i Android-a. Njihov je probni rok kraći od onoga što očekujemo od većine pružatelja usluga, omogućujući njihovim potencijalnim kupcima da testiraju uslugu samo 7 dana.

4. VyprVPN

VyprVPN mogu se smatrati jednim od rijetkih ‘jednoroga’ na tržištu VPN-a, posebice zbog njihove uporabe zaštićene tehnologije. Usluga je stekla veliku popularnost među korisnicima ljubaznošću njihove tehnologije ‘Chameleon’ koja omogućuje njihovim korisnicima da prođu kroz vrlo težak prodor kineskog vatrozida. Na 700 poslužitelja imaju veću mrežu od većine drugih pružatelja usluga, a to znači da je njihova usluga na čiju se vezu možete osloniti. Sav se promet osigurava njihovom 256-bitnom AES enkripcijom, a postoje i pravila o nepotrebnom zapisu tako da čak i oni nemaju pojma o tome što radite na mreži. Ako ti momci zvuče kao vaš omiljeni davatelj usluga, slobodno možete ići naprijed & prijavite se za njihovo trodnevno suđenje da biste to sigurno saznali.

Wind Up on Best Instagram VPN

Imate li pitanja ili komentara za nas? Svakako ćemo odgovoriti ako ih ostavite u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me