Najbolji VPN za Iran

Koji je najbolji VPN za korištenje dok ste u Islamskoj Republici Iran (جمهوری اسلامی ایران)? Iran je poznat kao zemlja čija je vlada vrlo stroga prema prirodi sadržaja kojem njegovi ljudi mogu pristupiti, i kao rezultat toga, postoji puno inače popularnih web stranica na koje se građani ne mogu prijaviti. Broj web lokacija kojima se ne može pristupiti prilično je velik i zauzima oko 50% od prvih 500 najpopularnijih web lokacija, uključujući Youtube i Facebook. Također će biti prilično teško informirati se putem neposrednih izvora vijesti jer vlada također želi kontrolirati vrstu informacija koje se šire diljem zemlje. Razina cenzure u toj zemlji jedna je od najviših na svijetu, tako da postoji vrlo niska granica onome čemu možete pristupiti kad god ste u toj zemlji. Jedan od načina na koji ćete biti u mogućnosti osigurati neograničen pristup internetu u Iranu jest dobivanje pretplate za VPN.


Najbolji VPN za Iran

Najbolji VPN za Iran

Zašto vam treba Iran u VPN-u

Uz stalnu budnost iranske države, biti će vam vrlo teško pristupiti svim izvorima vijesti, stranicama za zabavu i kanalima koji se emitiraju uživo nakon što se ukrcate u zemlju, a to se zaista može spriječiti u vezi s tim što se događa po cijelom svijetu. Ako napredujete i prijavite se na ove web stranice, može se pokazati pogubnim za vas, pogotovo ako ne koristite zaštićenu vezu. Vaša IP adresa mogla bi se naći na crnoj listi, a u još težim slučajevima čak možete biti procesuirani zbog kršenja zakona.

Najbolji VPN-ovi za Iran – naši top 3 ponude

Svi se ovi scenariji mogu izbjeći, ali samo ako se za šifriranje vaše veze odlučite osloniti na vjerodostojnu VPN uslugu. U ovoj ćemo smjernici potražiti najpouzdanije VPN usluge na koje računamo na pouzdanu vezu, tako da imate dobru ideju o tome koje su najbolje VPN usluge za Iran.

1. ExpressVPN – naša najbolja preporuka

ExpressVPN nalazi se na prvom mjestu naše liste kao naša glavna preporuka, uglavnom zato što niti jedan drugi VPN pružatelj (koji smo naišli) nije uspio uskladiti njihovu kvalitetu usluge. Njihova je usluga vrhunska, a tim za brigu o kupcima uvijek im je na raspolaganju za slučaj da naiđete na nešto što niste u stanju riješiti sami. Veza koja je zaštićena njihovom 256-bitnom SSL uslugom šifriranja osiguravat će da nitko ne može prisluškivati ​​sve što biste mogli biti online, što znači da će iranski davatelji internetskih usluga koji žele špijunirati vaše aktivnosti ostati vrlo razočarani.   

Mreža poslužitelja ExpressVPN dovoljno je velika da ne morate prisiljavati da pričekaju bilo koji besplatni poslužitelj jer ćete uvijek moći pronaći besplatan utor. Usluga također nudi potencijalnim kupcima mogućnost da ih testiraju prije nego što se prijave s njima, a to čine kroz 30-dnevna jamstva povrata novca. Ako se prijavite i čak uputite prijatelja koji se slučajno prijavljuje, oboje ćete završiti mjesec dana besplatnog korištenja.

2. IPVanish

IPVanish je još jedan vrhunski VPN pružatelj koji pruža sve od sebe kako bi kupcima pružio samo najvišu razinu sigurnosti. Njegova poslužiteljska mreža prilično je impresivna s preko 850 poslužitelja razbacanih u više od 60 zemalja svijeta. Usluga također podržava dijeljenje datoteka putem P2P-a, kao i podršku za sve popularne VPN protokole. To znači da možete lako torrent svih svojih velikih datoteka & mape putem njihove mreže bez ikakvih inhibicija. Pomoću IPVanish-a osigurali ste i nulti zapis u zapisu, gdje se ne bilježe podaci o korisničkim podacima bez obzira na to što ima sjedište u SAD-u. IPVanish je posebno popularan zbog usluge korisničke podrške, gdje je korisnicima zajamčena pomoć bez obzira na doba dana ili noći u koje dolaze..

S vremenom garancije povrata novca koji traje samo 7 dana, potencijalni kupci bit će prisiljeni iskoristiti maksimum iz ponude i testirati sve elemente koji su od vitalne važnosti za njihovu upotrebu. Također, kako biste bili sigurni u potpunu anonimnost, usluga nudi do 10 000 IP adresa koje korisnici mogu birati, a također omogućuje i da ih međusobno razmjenjuju jer nude neograničeno prebacivanje poslužitelja..

3. NordVPN

Ako niste previše sigurni u odabiru ExpressVPN ili IPVanish, savjetujemo da razmislite NordVPN. Zahvaljujući svojoj bazi u Panami, svi su njegovi kupci sigurni da nijedno vladino tijelo neće doći kucati na vrata i zatražiti korisničke zapise, jer regija nije dio nijedne nadležnosti za čuvanje podataka. Ova je usluga također jedna od rijetkih koja podržava povezivanje do 5 istodobnih uređaja, što znači da ćete morati potrošiti manje na uslugu šifriranja u odnosu na iznos koji potrošite s drugim uslugama. Njihova mreža poslužitelja također je prilično impresivna. Imaju više od 3000 poslužitelja smještenih u više od 60 zemalja, što ih čini uslugom koja ima jedan od najraširenijih poslužitelja na tržištu. Radi optimizirane sigurnosti, usluga uključuje i automatsku sklopku za uklanjanje, kao i DNS zaštitu od curenja.

NordVPN također ima vrlo zanimljiv probni paket, gdje potencijalnim kupcima omogućuju besplatno uzorkovanje njihove usluge, ali samo oko 3 dana. Nakon toga, ukoliko odlučite da i dalje želite testirati uslugu, još uvijek se možete odlučiti za 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Najbolji VPN za Iran u 2018. – zaključak

Potrudili smo se u seciranju vrste usluge koju biste trebali očekivati ​​od tri vrhunske VPN usluge, tako da je sada na vama samo da odlučite koji će vam pružatelj usluga najbolje zadovoljiti vaše sigurnosne potrebe.

Nema smisla riskirati svoju slobodu putem pristupa web-lokacijama i kanalima koje su iranske vlasti već zabranile. Najbolji pristup je pretplata na jednu od tri najbolje iranske VPN usluge koje smo spomenuli i garantirat će vam se potpuna zaštita kad god koristite internet u Iranu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map