Najbolji VPN za ISP CenturyLink

Kao treći najveći pružatelj telekomunikacija u SAD-u, Centurylink je zasigurno daleko od svojih početaka kao obiteljsko poduzeće. Davatelj komunikacija uživao je velik rast. Mnogo toga proizlazi iz mnogih akvizicija ostvarenih tijekom godina. Danas tvrtka nudi veze s vlaknima u čak 17 američkih država, značajke kao na S&P 500 indeks i također djeluje kao lokalni prijevoznik.


Najbolji VPN za ISP CenturyLink

Najbolji VPN za ISP CenturyLink

Je li CenturyLink dobar?

Konkurencija s etabliranim tvrtkama kao što je AS&T i Verizon nije bezobrazan podvig. To znači da standard pružene usluge nije nimalo blizu osrednje. Kao ISP-a koji postoji već godinama, mnogi tvrde da CenturyLink ima još dug put. Razlog? Rašireni porok s kojim su dugogodišnji korisnici interneta vrlo dobro upoznati; proporcionalnost.

Prijelaz se odnosi na sve mjere koje Vaš ISP može primijeniti kako bi isprobao i kontrolirao način pretraživanja Interneta. To uključuje ograničavanje vašeg pristupa određenim web lokacijama ili čak usporavanje brzine pregledavanja smanjujući propusnost. Kad se suoče, većina davatelja internetskih usluga negira pojavu takve prakse, dok oni blaži priznaju da to čine kako bi regulirali upotrebu mreže. Sve u svemu, leptir je praksa koja vas kao korisnika ostavlja u nepovoljnom položaju. Ne morate doživjeti puni kapacitet svoje veze.

Kako izbjeći drobljenje CenturyLink ISP-a

Ako zaobilazite zaptiranje, znači da ćete moći brže strujati videozapise, preuzimati više bržih medija i torrent datoteka koje su znatno veće u kraćem vremenskom razdoblju. Uz takve primamljive izglede, vrlo je lako zamisliti zašto se ljudi okreću VPN-u. Povezivanje s virtualnom privatnom mrežom omogućuje korisnicima sakrivanje detalja o njihovoj vezi koji se prenose putem njihove IP adrese. To je moguće zahvaljujući enkripciji.

Šifriranje je čin kodiranja vašeg prometa tako da ni vaš davatelj internetskih usluga ili druge treće strane ne mogu dešifrirati sve podatke koji se prenose putem vašeg uređaja. To se događa kad god uspostavite vezu na strani poslužitelj. Naravno, prvo se morate pretplatiti na vjerodostojnu VPN uslugu. Nakon što to učinite, promijenit će se i vaša IP adresa. Možete upravljati detaljima poput mjesta na kojem se nalazite i omogućuje vam da ostanete anonimni.

VPN usluga puno olakšava pristup i web lokacijama ograničenima na geo. Sve što trebate je povezati se s udaljenim serverom. To će navesti web mjesta na mišljenje da se nalazite na prihvaćenom teritoriju. Kao bonus moći ćete pristupiti i različitim verzijama određene web lokacije. To je korisno pogotovo ako kupujete putem interneta ili želite rezervirati let ili hotel.

Najbolji VPN-ovi za CenturyLink ISP

Odabir pravog davatelja usluge za prijavu problem je koji ima puno korisnika interneta. Vjerojatnost da se sukobite s davateljem usluga VPN za pretplatu jednostavno je previsoka. Zbog toga smo napravili temelj i smislili pružatelje usluga koji će pružiti najbolje moguće iskustvo.

1. ExpressVPN

Internetski korisnici cijelog svijeta voljeni i cijenjeni od strane ExpressVPN-a služe kao standard onoga što biste trebali očekivati ​​od vrhunskog VPN pružatelja usluga. Usluga je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima. Ovo je jedno od rijetkih mjesta na kojima tijela za podatke nemaju nadležnost. Nagrađivani davatelj obećava nulti zapis i obećava 256-bitnu AES enkripciju za sve svoje pretplatnike. Njegova poslužiteljska mreža također je prilično impresivna, ima oko 2000 poslužitelja dobro raspoređenih u preko 90 zemalja.

Ova je usluga također jedna od rijetkih koja ima niz nejasnih poslužitelja koje možete koristiti ako se nalazite u zemlji u kojoj je upotreba VPN-a zabranjena. Također sjajno radi s Torom za povećane anonimnosti. Aplikacije ExpressVPN dostupne su na Android, Windows, iOS, FireStick i Linux uređajima. Korisnici ExpressVPN također će dobiti uživanje u podršci VPN protokolima kao što su OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec i SSTP. Sve će to omogućiti cjelovitu sigurnost, a uz 24/7 podršku odjela za brigu o korisnicima, korisnici ne bi trebali oklijevati kad naiđu na problem. Napravili smo složeniji ExpressVPN pregled za ovog pružatelja usluga, tako da ako razmišljate o prijavi s njima, pregledavanje bi bilo izvrsno mjesto za početak.

2. IPVanish

Drugi pružatelj usluga na našoj listi je IPVanish. Ovaj dobavljač sa sjedištem u SAD-u dobro je poznat po velikim brzinama koje pruža svojim korisnicima. To je učinilo hit podjednako s igračima i filmskim streamerima. Usluga ima više od 1500 poslužitelja širom svijeta, a događa se da ih u potpunosti posjedujemo. Ova je usluga također jedna od rijetkih koja pruža potpunu podršku korisnicima koji žele bujice. Omogućuje neograničene prijenose datoteka P2P, kao i anonimne bujice, tako da ne biste trebali brinuti o praćenju.

IPVanish omogućuje i najveći broj višestrukih veza uređaja do 10. Nakon spajanja svi podaci uređaja postaju zaštićeni pomoću 256-bitne AES enkripcije. Kao pretplatnik na njihovu uslugu, također možete odlučiti da ne preuzimate njihov VPN klijent i umjesto toga potražite njihov web proxy SOCKS5. To bi trebalo biti u mogućnosti sakriti vašu IP adresu i držati svoju lokaciju skrivenom za pristup uslugama ograničenima na geo. Za još više razloga zbog kojih IPVanish značajke kao jedan od najboljih VPN-ova za CenturyLink, pogledajte naš IPVanish pregled.

3. NordVPN

Napokon, imamo NordVPN; davatelja usluga koji je pakao usredotočen na čuvanje vašeg prometa i njegovo opremanje ima sve alate i mogućnosti. Usluga je sa sjedištem u Panami i ima preko 4000 poslužitelja prisutnih u više od 60 zemalja. Sa svojim velikim brojem poslužitelja, NordVPN nadvladava toliko mnogo drugih pružatelja usluga. Veliki broj također mu daje veliku prednost. Usluga omogućava korisnicima da odaberu na koje će se servere povezati na temelju njihove namjeravane uporabe. Postoje poslužitelji namijenjeni za igranje na mreži, streaming, pregledavanje, torrenting ili skupno preuzimanje.

NordVPN također omogućuje korisnike koji imaju više od jednog uređaja omogućavajući do 6 uređaja za održavanje istodobne veze. Sigurnost je također visoko cijenjena u servisu jer je iznad 256 bitne AES enkripcije. Korisnički promet preusmjerava se kroz dva poslužitelja umjesto jednog putem onoga što se naziva dvostrukom enkripcijom. NordVPN pretplata također dolazi s prekidačem za internetsko ubijanje i namjenskim IP-ovima za one koji žele svoju specijaliziranu adresu. Za dublji pregled onoga što NordVPN može ponuditi, odvojite malo vremena i prođite kroz našu dobro sastavljenu NordVPN recenziju.

Zaključak o najboljem VPN-u za ISP CenturyLink

Upotreba VPN-a da biste izbjegli bilo koji oblik prigušivanja uzrokovanog od strane vašeg davatelja internetskih usluga jedna je od najproaktivnijih stvari koje možete učiniti kako biste vratili svoju internetsku slobodu. Tri nabrojane usluge su više nego sposobne za odličan posao. Međutim, i dalje inzistiramo da prođete kroz pojedinačne preglede za bolju predodžbu o tome u što ćete se uključiti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me